Dodaj do ulubionych

Cmentarz na Tauzenie

IP: *.silesia.com.pl 30.09.02, 10:15
Niedawno podano wiadomość, że radni zadecydowali o powstaniu cmentarza na
Tauzenie. W ten sposób proboszcz na Tauzenie będzie miał możliwość nabijania
kasy za nową usługę. Oczywiście ci co nie wpuścili kolendy nie mają co liczyć
na miejsce na tym cmentarzu.
Obserwuj wątek
    • Gość: katowiczanka Re: Cmentarz na Tauzenie IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 30.09.02, 10:24
      TO już pisałeś , więc dlaczego się powtarzasz ,czyżby nie było nic ciekawszego?
      • Gość: Bercik Re: Cmentarz na Tauzenie IP: *.silesia.com.pl 30.09.02, 10:40
        Być może nie mieszkasz na Tysiącleciu i dlatego ten temat Ciebie nie rusza
    • Gość: piebol Re: Cmentarz na Tauzenie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 21:59
      Kasa farosza mnie nie obchodzi. Natomiast obchodzi mnie to,że z okazji budowy
      cmentarza wytnie sie sporo drzew, a mieszkam na Os. Górnym i mam dosyć smrodku
      z oczyszczalni scieków. Wycinka sporej ilosci drzew tylko pogorszy wrażenia
      zapachowe. Katowiccy radni kolejny raz popisali się brakiem dbałości o
      interesy mieszkańców. Na cmentarzu przy Murckowskiej jest tyle miejsca, że moze
      tam lezeć cały Tauzen. A jak ktoś chce mieć nieboszczyka blisko ( podobno taki
      był główny argument za cmentarzem) to niech go podda kremacji w Kochlowicach i
      postawi w urnie na segmencie!
      Tauzenowicz
      • Gość: Arnold Re: Cmentarz na Tauzenie IP: 213.186.78.* 30.09.02, 22:07
        Mosz recht, jo tyz tam miyszkol i wololbych coby to zy mnom skonsultowali, a
        przinojmnij sie spytali czy mie to lezy. Niydugo idymy zmiynic zarzond Katowic.
        Powodzynia.
      • Gość: mrW Re: Cmentarz na Tauzenie IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.10.02, 03:59
        -niemozliwe?
        -klerom tyz dobrze wali!, zapomnialy woly, jak cielakami boly!

-jestym katolikiem!, i uwazom, ze czas na glebokie zmiany - kremacja je
        wskazana, wolol bym byc skremowany jak zzarty przyz robaki w zimi!, najlepszym
        przykladem je story cmentorz na granicy z Dymbem,(oboczcie sie jak ty groby
        wygladaja)
        -dolny tauzent to moj dom!, nie dyjcie wyciac tych drzew!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka