Gość: Maja IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:11 Miałam telefon z zaproszeniem na rekrutację do EFG Poland w Katowicach. Czy ktoś wie, co to za firma? Stanowisko doradca klienta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: EFG POLAND IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.05, 14:50 to nowy bank, ktory wchodzi od stycznia na rynek polski.stanowisko-pozyskiwanie klientów.wiem bo bylam na rozmowie.powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: EFG POLAND IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:09 A powiedzieli ci coś na temat tego stanowiska? Czy pracujesz tylko w terenie, czy masz obsługę też w placówce? Bo ja słyszałam że to jest na Doradcę Klienta. Czy wiesz coś na temat ew. zarobków? A jak ty się zapatrujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
percival Re: EFG POLAND 15.12.05, 18:48 Warto się postarać, rekrutacja jest 3 stopniowa,zarobki niezłe. Bank ten otworzy sporo oddziałów,w każdym większym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: EFG POLAND IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.12.05, 18:15 Witam, ja już jestem po rekrutacji (aż 4 rozmowy) i udało się. Zostałam zatrudniona. Warunki jak na początek ok. Wydaje mi się, że warto.P.S. To jest całkiem nowy banj planujący dużą ekspansję na naszym rynku od nowego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: EFG POLAND IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.12.05, 16:27 Witam, ja zaczynam od lutego i bede pracowała w Warszawie. Rozumiem , że Ty również dołączysz do grona mam nadzieję "szczęśliwców".Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: EFG POLAND IP: *.lukas.com.pl 02.01.06, 12:42 i ja bede z Wami w zespole.... ale w Poznaniu : ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: EFG POLAND IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:15 Ja też w Poznaniu. Ale od kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: EFG POLAND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:16 czy placówki (w Warszawie) będą w supermarketach czy gdzieś na mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: EFG POLAND IP: 82.177.0.* 15.02.06, 12:57 Na mieście. Zapraszam do pierwszego na Mokotowska 19. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Segal Re: EFG POLAND IP: 83.238.234.* 17.02.06, 20:34 wydaje mi się, że warto, z doświadczenia z poprzednich lat to piszę, w Warszawie na razie 4 oddziały, docelowo w całej Polsce ma być ok. 200; rozmowy są 3 stopniowe, pensja jest ok, jeszcze nie pracuję ale negocjuję więc nie pisze; wydaje mi się że mają ciekawy pomysł na business; tak mi sie wydaje, że ponieważ bank startuje od zera a więc jest duża możliwość awansu i szkoleń; w bankach które już funkcjonują jakiś czas takie możliwości są ograniczone a ludzi zatrudniają wylącznie do sprzedazy i zwalniją; wydaje mi się że jak tu się wykażę to przynajmniej jest szansa na awans za jakiś czas; powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkat Re: Polbank EFG 19.02.06, 15:01 Hej, dziewczyny ja równiez jestem po wstepnej rozmowie, piszcie jakie zarobki Wam zaproponowano i jak jest!!! Pozdrawiam i czekam na wiadomości od Was. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkat Re: Polbank EFG 19.02.06, 15:06 Ps. napiszcie cos wiecej prosze o samej rekrutacji.... na co sie przygotowac.... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś