Dodaj do ulubionych

EFG POLAND

IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:11
Miałam telefon z zaproszeniem na rekrutację do EFG Poland w Katowicach. Czy
ktoś wie, co to za firma?
Stanowisko doradca klienta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: EFG POLAND IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.05, 14:50
      to nowy bank, ktory wchodzi od stycznia na rynek polski.stanowisko-pozyskiwanie
      klientów.wiem bo bylam na rozmowie.powodzenia!!!
      • Gość: Maja Re: EFG POLAND IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:09
        A powiedzieli ci coś na temat tego stanowiska? Czy pracujesz tylko w terenie,
        czy masz obsługę też w placówce? Bo ja słyszałam że to jest na Doradcę Klienta.
        Czy wiesz coś na temat ew. zarobków?
        A jak ty się zapatrujesz?
        • percival Re: EFG POLAND 15.12.05, 18:48
          Warto się postarać, rekrutacja jest 3 stopniowa,zarobki niezłe.
          Bank ten otworzy sporo oddziałów,w każdym większym mieście
    • Gość: Agnieszka Re: EFG POLAND IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.12.05, 18:15
      Witam, ja już jestem po rekrutacji (aż 4 rozmowy) i udało się. Zostałam
      zatrudniona. Warunki jak na początek ok. Wydaje mi się, że warto.P.S. To jest
      całkiem nowy banj planujący dużą ekspansję na naszym rynku od nowego roku.
      • percival Re: EFG POLAND 23.12.05, 22:48

• Gość: Agnieszka Re: EFG POLAND IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.12.05, 16:27
          Witam, ja zaczynam od lutego i bede pracowała w Warszawie. Rozumiem , że Ty
          również dołączysz do grona mam nadzieję "szczęśliwców".Pozdrawiam i życzę
          Szczęśliwego Nowego Roku.;))
          • Gość: aaa Re: EFG POLAND IP: *.lukas.com.pl 02.01.06, 12:42
            i ja bede z Wami w zespole....
            ale w Poznaniu : )
            pozdrawiam
            • Gość: Czarna Re: EFG POLAND IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:15
              Ja też w Poznaniu. Ale od kwietnia.
              • Gość: karolina Re: EFG POLAND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:16
                czy placówki (w Warszawie) będą w supermarketach czy gdzieś na mieście?
                • Gość: ... Re: EFG POLAND IP: 82.177.0.* 15.02.06, 12:57
                  Na mieście. Zapraszam do pierwszego na Mokotowska 19.
                  • Gość: Segal Re: EFG POLAND IP: 83.238.234.* 17.02.06, 20:34
                    wydaje mi się, że warto, z doświadczenia z poprzednich lat to piszę, w Warszawie
                    na razie 4 oddziały, docelowo w całej Polsce ma być ok. 200; rozmowy są 3
                    stopniowe, pensja jest ok, jeszcze nie pracuję ale negocjuję więc nie pisze;
                    wydaje mi się że mają ciekawy pomysł na business; tak mi sie wydaje, że ponieważ
                    bank startuje od zera a więc jest duża możliwość awansu i szkoleń; w bankach
                    które już funkcjonują jakiś czas takie możliwości są ograniczone a ludzi
                    zatrudniają wylącznie do sprzedazy i zwalniją; wydaje mi się że jak tu się
                    wykażę to przynajmniej jest szansa na awans za jakiś czas; powodzenia
                    • Gość: Segal Polbank EFG IP: 83.238.234.* 17.02.06, 20:44
                      taka jest nazwa
                      • oliwkat Re: Polbank EFG 19.02.06, 15:01
                        Hej, dziewczyny ja równiez jestem po wstepnej rozmowie, piszcie jakie zarobki
                        Wam zaproponowano i jak jest!!!
                        Pozdrawiam i czekam na wiadomości od Was.
                        • oliwkat Re: Polbank EFG 19.02.06, 15:06
                          Ps. napiszcie cos wiecej prosze o samej rekrutacji.... na co sie
                          przygotowac....
                          pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka