Dodaj do ulubionych

Przebrany prezydent Mysłowic składa życzenia

IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 24.12.05, 06:44
Może mi ktoś powie co ma na Śląsku wspólnego Święty Mikołaj z Bożym
Narodzeniem!!! A temu Osyrze już załkiem wali na dekiel ! Na szczęście za
niecały rok wybory i żadne pajacowanie w stroju ( chyba krasnala) mu nie
pomoże !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ek nie rzycze sobie by jakiś czerwony aparatczyk IP: 62.89.80.* 24.12.05, 07:43
      przysylal do mnie kartki,choćby z rzyczeniami.Moje rzyczenie się spelni gdy
      prezydent wyladuje na śmietniku historii.
    • Gość: harc mistrz & HKP Re: Przebrany prezydent Mysłowic składa życzenia IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 12:12
      NIESZABLONOWY POMYSŁ KARTKI Z ŻYCZENIAMI ŚWIĄTECZNYMI OD PREZYDENTA MIASTA DLA
      MIESZKAŃCÓW MYSłOWIC - WYPADA OCENIĆ NADZWYCZAJ P O Z Y T Y W N I E .
      (hkp - Harcerski Kabaret Patriotyczny z Katowic)
      ...
      TAK TRZYMAĆ, PANIE PREZYDENCIE!!!
      Nie przejmuj się Pan wcale, bez poczucia, humoru malkontentami...
      CZUWANKO I SIANKO,
      I NAD STOłEM JEMIOŁA
      W E S O Ł A . . .
    • Gość: as Czego ten łysiejący "prezydent" pajacuje ! IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 24.12.05, 19:58
      Czego ten facet w Mysłowicach dotknie kończy się to katastrofą .Niech spada do
      Skoczowa !
    • Gość: rolls Wybory w tym roku to widać - w Łazach burmistrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 16:56
      też wyslał wszystkim kalendarzyki zwielkim podpisem, że to od burmistrza. Kto za to zapłalcil? Zapłacił urzad czylu my wszyscy.
    • Gość: koko Bałwan !!! IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 26.12.05, 07:27
      Proponuję Osyrze przebranie bałwana na następnych kartkach,bo wtedy wcale nie
      musiałby się przebierać !
      • cocolinko Osyra to na Hellowen się nadaje!! 26.12.05, 11:47
        Na śląsku Mikołaj nie przychodzi na Boże narodzenie a pozatym to Mikołaj to
        Mikołaj biskup a nie czerwony pajac z Laponni czy Ameryki!
        Ale pajac tylko na pajaca pasuje...
        • Gość: harc mistrz & HKP KTO ZA TO ZAPŁACIŁ? Pan, pani - MY WSZYSCY - czyli IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:21
          ... S P O Ł E C Z E Ń S T W O ! ! !
          - Ha, ha, ha, ha, ha!!!
          (HKP)
          ...
          CZUWAJ, PREZ. OSYRA!!!
          - BOŻE, CO ZA ZGROZA,
          PRZYPOMINAJĄ MI SIĘ...
          CZASY "DZIADKA MROZA"!
          • jens11 Re: KTO ZA TO ZAPŁACIŁ? Pan, pani - MY WSZYSCY - 28.12.05, 09:29
            Harcmistrzu, czy ty naprawdę zawsze przytakiwać musisz wszelkim idiotom pokroju
            Osyry? Z dawnych czasów szacuneczek dla czerwonych przebierańców pozostał i
            działa na zasadzie odruchu psa Pawłowa? Przyjedź do Mysłowic, rozejrzyj się,
            popytaj mieszkańców, co sądzą o o OsYraŃCU - a nie kadź każdemu, kto tylko
            spowoduje radosny skurcz twego żołądka!
            Już bez szacunku (bo pajac z ciebie zaiste na miarę Osyry)
            Jens11
            • Gość: h Re: KTO ZA TO ZAPŁACIŁ? Pan, pani - MY WSZYSCY - IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:24
              Jens11, idioci nigdy nie są takimi idiotami na jakich wyglądają.
              Dokopywałem wielokrotnie prezydentowi Osyrze, balansując nieraz na krawędzi tzw.
              "naruszenia dóbr własnych". Pamiętam niektóre jego niesamowite pomysły związane
              z budową pomników mających rozsławić gminę Mysłowice (herb mają fajny - odcięta
              zdaje się głowa, ciekawe CZYJA?), pamiętam te JAJA z głosowaniem mieszczan nad
              wotum nieufności dla Osyry i blamaż frekwencyjny.
              Ten akurat świąteczno-noworoczny JEGO pomysł podoba mi się, facet wie jak
              zabiegać o to, żeby się utrzymać na stołku do końca kadencji, a bezsilność i
              szlag trafia jego przeciwników.(!)
              Czyż, widziane z Katowic - nie jest to zabawne???
              (HKP)
              ...
              CZUWAJ, OSYRA I NIE DAJ SIĘ OS...Ć!!! (l.mnoga)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka