Gość: inez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:55 To ten szpital gdzie dzieciaki dostały odszkodowanie za zarazenie HIV-em? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GregorY Re: Noworodki w zimnych murach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 07:11 następny temat dla naszego Wojewody. Czy wystarczy mu sił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAV Re: Noworodki w zimnych murach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:47 Może wreszcie ktoś z włodarzy pomyśli o przeniesieniu tej Kliniki do godziwego lokum??????????. Moje dziecko zostało tam uratowane i podziwiam tamtejszy zespół, za to że ma na tyle sił by walczyć o życie dzieci w takich warunkach. Spędziłem tam kilkanaście długich tygodni i uwierzcie mi - tamtejsza fachowość i determinacja personelu jest przeciw proporcjonalna do stanu murów. Budynki mają chyba z 500 lat????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Noworodki w zimnych murach IP: *.cache.szpital.zabrze.pl / 213.227.125.* 24.01.06, 17:50 Ten szpital ma fatalne warunki socjalno-bytowe, moze warto, by wojewoda czy prezydent zabrza zainwestowali w ten budynek! Odpowiedz Link Zgłoś