Dodaj do ulubionych

Świadomość regionalna Zagłębiaków

19.11.02, 22:44
Dlaczego Ślązacy tak strasznie boją się
małopolskiej świadomości u Zagłębiaków ?

W Krakowie nikt nie wpada w panikę (z tego powodu)
ze prezydent jest z Sosnowca.

Moja wizyta w Sosnowcu ,rozmowy z ludźmi
pokazują że to inny świat niż Katowice czy Bytom

Obserwuj wątek
    • Gość: Arnold Re: Świadomość regionalna Zagłębiaków IP: 213.186.78.* 19.11.02, 22:48
      To nie Slazacy sie tego boja, a Zaglebiacy. Chyba nie czytales dokladnie tego
      forum, na ktorym przciwnikami przylaczenia Zaglebia do Malopolski sa tylko oni!
      My Slazacy nie mamy nic przeciwko temu! Powiem wiecej, oczekujemy tego z wielka
      nadzieja!
    • Gość: Marek Re: Świadomość regionalna Zagłębiaków IP: *.ipartners.pl / 195.94.208.* 20.11.02, 02:18
      malop napisał:

> Dlaczego Ślązacy tak strasznie boją się
      > małopolskiej świadomości u Zagłębiaków ?
      >
      > W Krakowie nikt nie wpada w panikę (z tego powodu)
      > ze prezydent jest z Sosnowca.
      >
      > Moja wizyta w Sosnowcu ,rozmowy z ludźmi
      > pokazują że to inny świat niż Katowice czy Bytom

Ten temat staje się nudny. Malop z uporem maniaka powtarza, że w Zagłębiu
      istnieje małpolska świadomość. Jako rodowity sosnowiczanin oświadczam ci, że
      jest to zwykła bzdura i fałsz.
      Popieram tu wypowiedź Arnolda. To nie Ślązacy boją się rzekomej świadomości
      małopolskiej. To Zagłębiacy nie chcą bliskich związków z Małopolską.
      Wbij sobie to do swojej tępej głowy i przestań wypisywać bzdury na tym forum.
      Sosnowiec to nie jest inny świat w stosunku do Katowic. Te światy są bardzo
      podobne, a różnice są tylko pozorne. My się po prostu uzupełniamy.
      Mam jednocześnie nadzieję, że razem Ślązacy i Zagłębiacy uwolnimy powiat
      olkuski, który w moim przekonaniu jest częścią Zagłebia od małopolskiej
      dominacji.
      Każde twoje zdanie jest idiotyczne. Co znaczy np wypowiedż o wpadaniu w panikę?
      Kto wpada w panikę? Może myślisz, że Ślązacy? Ty chyba nie myślisz ty bredzisz.
      Spadaj na forum do Krakowa i nie wypowiadaj się w tematach w których jesteś
      cienki Bolek.
      • Gość: mrW Re: Świadomość regionalna Zagłębiaków IP: *.blueyonder.co.uk 20.11.02, 02:43
        -przeczytalem dwie linijki twojego wystapienia i dla mnie wystarczy! - jak
        jest nudny to po kij to ciagniesz! - jest nudny!, ja potwierdzam i daj sobie
        spokoj! idz spac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka