Dodaj do ulubionych

Brak Hugona jest niezauwazalny!

30.11.02, 01:31
Od kilu tygodni pajatze Mesco i Hugon nie wyzywaja Slazakow od "folksdojczow".
I od razu forum sie zrobilo kulturalne. Nawet nie ma materialu na Gorola w
plebiscycie na Gorola roku. Co jest grane? Sila argumentow czy cisza przed
burza? Mam pewne watpliwosci.
Z drugiej strony forum Katowice moze stracic opinie najlepszego!
Pyrsk - Arnold.

P.S. Oczywiscie kazdy porzadny Slazak lub jego przodek byl na liscie.
Obserwuj wątek
    • arnold7 Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 30.11.02, 01:36
      Z tych wyrwanych z Heimatu.
    • willi2 Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 30.11.02, 01:37
      Popierom.To niyma prawdziwy chłop jeśli niy służył we Wehrmachcie
      • Gość: mrW Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.blueyonder.co.uk 30.11.02, 01:48
        -willi zaczynasz tracic to cos zyskal = rada > niz glupoty
        • willi2 Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 30.11.02, 01:50
          Gość portalu: mrW napisał(a):

> -willi zaczynasz tracic to cos zyskal = rada > niz glupoty

Sam mi pisałeś ,że ten co we wojsku nie był to pizda = pamiętasz ?
          • Gość: mrW Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.blueyonder.co.uk 30.11.02, 01:58
            -no i co?
            -co mo piernik do wiatraka?
            • willi2 Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 30.11.02, 02:17
              Hej mrW chyba sie zaś ne obraziłeś ?
              • Gość: mrW Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.blueyonder.co.uk 30.11.02, 02:27
                -jo si nigdy ni lobrazom Willi, chybo, zy mni kiery zdrodzi!
                • willi2 Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 30.11.02, 02:35
                  Mosz recht zdrada to je grzech.Z czym sie przyszło na Świat tego sie trzeba
                  trzymać
                  • Gość: mrW Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.blueyonder.co.uk 30.11.02, 02:37
                    -trzyme si!, ida spoc
                    • willi2 Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 30.11.02, 02:41
                      Dobrych snów
                      • Gość: mrW Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.blueyonder.co.uk 30.11.02, 02:45
                        -wybacz!, musialem temu Kurtowi odpisac bo mnie wq!
                        -teraz juz musza isc - dzieki! = tobie rowniez!
        • Gość: kurt Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: 213.216.86.* 30.11.02, 02:22
          napewno wyjechoł za granica do sosnowca.niespominajcie tego barana.
          • Gość: mrW Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.blueyonder.co.uk 30.11.02, 02:43
            Gość portalu: kurt napisał(a):

> napewno wyjechoł za granica do sosnowca.niespominajcie tego barana.
            -najwazniejsze, ze ty jestes mondry i taki inteligetny!
            -Wszyscy klaszcza....!!! - Kurt,Kurt.....
    • Gość: lol Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.02, 01:44
      banda kretynow. spieprzajcie do reichu. Tam jeszcze takich jak wy nieudacznikow
      zyciowych nie widzieli
    • Gość: mrW Re: Ty.., Hugon to nosz brat, a Mesco~ IP: *.blueyonder.co.uk 30.11.02, 01:45
      -pieronie wiedzialem, ze kajs za ta ksywa czaji sie nosz najukochanszy Arnold,
      hehehe
      -wisz, chyba sy tyz lotworzy nowy - nizalyzny na GW
      • Gość: kurt do lola IP: 213.216.86.* 01.12.02, 21:15
        my niemusimy my są u siebie ale ty mosz problem,ty jak niechciane dziecko,żal
        mi ciebie.
        • Gość: Johann Re: IP: *.proxy.aol.com 01.12.02, 22:41
          Hugon to prowokator z szeregow RAS.Wybory sie odbyly ,wiec i sens jego istnienia
          sie skonczyl.RASisci potrzebowali takiej skrajnosci na czas kampani wyborczej.
          • slezan Ks. Rydzyk prowokatorem z szeregów RAŚ! 03.12.02, 12:09
            Gość portalu: Johann napisał(a):

> Hugon to prowokator z szeregow RAS.Wybory sie odbyly ,wiec i sens jego
            istnieni
            > a
            > sie skonczyl.RASisci potrzebowali takiej skrajnosci na czas kampani wyborczej.

Tak, Jasiu. Zdemaskowałeś nas. Ale Hugon to trzeci garnitur naszych agentów.
            Mamy w zanadrzu jeszcze niejakiego Millera Leszka, ojca Rydzyka i Heiniego
            Krolla, który z premedytacją osłabia DFK, by wzmocnić nasz ruch.
            • Gość: Johann Re: IP: *.proxy.aol.com 03.12.02, 18:36
              slezan napisał:

> Gość portalu: Johann napisał(a):
              >
              > > Hugon to prowokator z szeregow RAS.Wybory sie odbyly ,wiec i sens jego
              > istnieni
              > > a
              > > sie skonczyl.RASisci potrzebowali takiej skrajnosci na czas kampani wyborc
              > zej.
              >
              > Tak, Jasiu. Zdemaskowałeś nas. Ale Hugon to trzeci garnitur naszych agentów.
              > Mamy w zanadrzu jeszcze niejakiego Millera Leszka, ojca Rydzyka i Heiniego
              > Krolla, który z premedytacją osłabia DFK, by wzmocnić nasz ruch.

Hurrrrrrra RAS zmienila zdanie i nadal prowadzi Hugona!Ale to tak jakos nagle
              towarzysze RASisci.
    • hugon Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 03.12.02, 11:38
      arnold7 napisał:

> Od kilu tygodni pajatze Mesco i Hugon nie wyzywaja Slazakow od "folksdojczow".
      > I od razu forum sie zrobilo kulturalne. Nawet nie ma materialu na Gorola w
      > plebiscycie na Gorola roku. Co jest grane? Sila argumentow czy cisza przed
      > burza? Mam pewne watpliwosci.
      > Z drugiej strony forum Katowice moze stracic opinie najlepszego!
      > Pyrsk - Arnold.
      >
      > P.S. Oczywiscie kazdy porzadny Slazak lub jego przodek byl na liscie.
      Cześć Arnold
      Piszesz że się nie odzywam na tym forum i jego poziom sie obniża ?
      no dzięki za taki wielki komplement
      Powód mojego milczenia jest bardzo prozaiczny -
      po prostu znudziło mi sie pisanie prawd oczywistych
      Na tym forum toczą sie dyskusje w nieprzejednanych kręgach jedni swoje drudzy
      swoje gdyby jescze to były opinie szerokich mas społecznych to warte by to
      było mojego zachodu i zainteresowania .Niestety większość Polskiego
      spoleczeństwa ma poruszane tu problemy najnormalniej w życi lub dupie jak kto
      woli.
      Ile można o jednym i tym samym sa naprawdę o wiele ważniejsze rzeczy i tematy
      w życiu do zrobienia.
      Niestety nieraz ulegam pokusie i sobie czytam te wypocinki tak zwyczajnie dla
      samo oczyszczenia a i ubaw przy tym mam po pachy.
      Argumenty przytaczane przaz RASistów sa mocno naciągane i infantylne swiadczą
      wyłącznie o niedojrzałości politycznej
      A mowa tych folksdojczy jest głupia podła i nikczemna wynika tylko z ich
      nedznego charakterku.
      pozd hugon
      • slezan Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 03.12.02, 12:06
        hugon napisał:

> arnold7 napisał:
        >
        > > Od kilu tygodni pajatze Mesco i Hugon nie wyzywaja Slazakow od "folksdojcz
        > ow".
        > > I od razu forum sie zrobilo kulturalne. Nawet nie ma materialu na Gorola w
        >
        > > plebiscycie na Gorola roku. Co jest grane? Sila argumentow czy cisza przed
        >
        > > burza? Mam pewne watpliwosci.
        > > Z drugiej strony forum Katowice moze stracic opinie najlepszego!
        > > Pyrsk - Arnold.
        > >
        > > P.S. Oczywiscie kazdy porzadny Slazak lub jego przodek byl na liscie.
        > Cześć Arnold
        > Piszesz że się nie odzywam na tym forum i jego poziom sie obniża ?
        > no dzięki za taki wielki komplement
        > Powód mojego milczenia jest bardzo prozaiczny -
        > po prostu znudziło mi sie pisanie prawd oczywistych
        > Na tym forum toczą sie dyskusje w nieprzejednanych kręgach jedni swoje drudzy
        > swoje gdyby jescze to były opinie szerokich mas społecznych to warte by to
        > było mojego zachodu i zainteresowania .Niestety większość Polskiego
        > spoleczeństwa ma poruszane tu problemy najnormalniej w życi lub dupie jak
        kto
        > woli.
        > Ile można o jednym i tym samym sa naprawdę o wiele ważniejsze rzeczy i
        tematy
        > w życiu do zrobienia.
        > Niestety nieraz ulegam pokusie i sobie czytam te wypocinki tak zwyczajnie dla
        > samo oczyszczenia a i ubaw przy tym mam po pachy.
        > Argumenty przytaczane przaz RASistów sa mocno naciągane i infantylne
        swiadczą
        > wyłącznie o niedojrzałości politycznej
        > A mowa tych folksdojczy jest głupia podła i nikczemna wynika tylko z ich
        > nedznego charakterku.
        > pozd hugon

Wiesz, taki jeden Głupi Jasiu, napisał, że jesteś agentem RAŚ. I po lekturze
        Twoich postów zaczynam się zastanawiać, czy aby nie wymyślił Cię któryś z moich
        kolegów. Twoje wypowiedzi są dla nas w każdym razie bardzo użyteczne.
        • Gość: Johann Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.proxy.aol.com 03.12.02, 18:44
          slezan napisał:

>
          > Wiesz, taki jeden Głupi Jasiu, napisał, że jesteś agentem RAŚ. I po lekturze
          > Twoich postów zaczynam się zastanawiać, czy aby nie wymyślił Cię któryś z
          moich
          >
          > kolegów. Twoje wypowiedzi są dla nas w każdym razie bardzo użyteczne.

Slezan przedstawicielu wielkiego narodu slaskiego ,moze mnie uswiadomisz
          dlaczego kogos kogo nawet nie znasz nazywasz glupim.Wy podobno jestescie
          dobrze wyksztalceni i kulturalni nie to co te "prostaki" z MN.
          • Gość: Arnold Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: 213.186.78.* 03.12.02, 22:26
            Johann, mosz problym, bo weterynarz uciekl? Bier sprawy we swoje łapy!
            • Gość: Johann Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.proxy.aol.com 03.12.02, 22:59
              Gość portalu: Arnold napisał(a):

> Johann, mosz problym, bo weterynarz uciekl? Bier sprawy we swoje łapy!

Arnold jakbys tego jeszcze niewiedzial to ja mam wielkie uszy i jestem
              od pod-i -sluchania .Kazdy ma swoje miejsce.
              • Gość: Arnold Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: 213.186.78.* 03.12.02, 23:01
                Johann, wiym to. Wiela ci dajom? Pogodomy?
                • Gość: Johann Re: IP: *.proxy.aol.com 03.12.02, 23:25

> Johann, wiym to. Wiela ci dajom? Pogodomy?

Niezrozumielismy sie Arnold.
                  • Gość: Arnold ? IP: 213.186.78.* 03.12.02, 23:27
                    To godej uo co ci uazi? Niy moiolech rechtu?
                    • Gość: Johann Re: ? IP: *.proxy.aol.com 03.12.02, 23:39

> To godej uo co ci uazi? Niy moiolech rechtu?

Nie,nie masz.Mnie za nic nie placa .A na Slasku nie ma tylko jednej racji
                      i tylko jednej prawdy .A polityka wielka czy mala jest zawsze brudna
                      takze ta od RASiu.I sie wiecej nie pytej bo juz wszystkie Jokkry zurzyles.
                      • Gość: Arnold Re: ? IP: 213.186.78.* 03.12.02, 23:47
                        Tak Cie boli ze my sam jeszcza som? I to we takich ilosciach? Chopie, niy dosz
                        rady, nigdy, chosbys sie po.....! I zawsze bydziesz, w odroznieniu od
                        przyzwoitych Polakow, tylko przeterminowanym piewca tzw. odwiecznej polskosci
                        Slaska. Tego juz nikt nie kupuje.
                        • Gość: Johann Re: ? IP: *.proxy.aol.com 03.12.02, 23:53

> Tak Cie boli ze my sam jeszcza som? I to we takich ilosciach? Chopie, niy
                          dosz
                          > rady, nigdy, chosbys sie po.....! I zawsze bydziesz, w odroznieniu od
                          > przyzwoitych Polakow, tylko przeterminowanym piewca tzw. odwiecznej polskosci
                          > Slaska. Tego juz nikt nie kupuje.

HHHHHHHHHeeeeeeeeeeee?A tys sie czego najadl?
                          • Gość: Arnold Re: ? IP: 213.186.78.* 04.12.02, 00:06
                            Johann,za gorolskie gowno, za ty szjs kieryscie na Sloonsk przyniysli nolezy
                            pedziec; Dziynkuja, Przepraszom. Co wos te Francuzery nawet tego niy nauczyli?
                            • Gość: Johann Re: ? IP: *.proxy.aol.com 05.12.02, 22:51

> Johann,za gorolskie gowno, za ty szjs kieryscie na Sloonsk przyniysli nolezy
                              > pedziec; Dziynkuja, Przepraszom. Co wos te Francuzery nawet tego niy nauczyli?

Pij po odejsciu od komputera a nie przedtem ,bo pozniej takie sa efekty.
          • slezan Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 04.12.02, 12:53

> slezan napisał:
            >
            >
            > >
            > > Wiesz, taki jeden Głupi Jasiu, napisał, że jesteś agentem RAŚ. I po lektur
            > ze
            > > Twoich postów zaczynam się zastanawiać, czy aby nie wymyślił Cię któryś z
            > moich
            > >
            > > kolegów. Twoje wypowiedzi są dla nas w każdym razie bardzo użyteczne.
            >
            > Slezan przedstawicielu wielkiego narodu slaskiego ,moze mnie uswiadomisz
            > dlaczego kogos kogo nawet nie znasz nazywasz glupim.Wy podobno jestescie
            > dobrze wyksztalceni i kulturalni nie to co te "prostaki" z MN.

O, wiząłeś do do siebie? Jak mi przykro. Nie chciałem urazić tak wrazliwej
            osoby. Na pociechę - Głupi Jasiu z bajki to postać całkiem sympatyczna, choc
            może niezbyt rozgarnięta.
            • Gość: Johann Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.proxy.aol.com 05.12.02, 22:49
              slezan napisał:

> O, wiząłeś do do siebie? Jak mi przykro. Nie chciałem urazić tak wrazliwej
              > osoby. Na pociechę - Głupi Jasiu z bajki to postać całkiem sympatyczna, choc
              > może niezbyt rozgarnięta.

Ja juz z wieku przedszkolnego wyroslem ,ale ty jestes gdzies na poziomie
              starszakow .Ktos ci nie pasuje ,to jest poprostu glupi.Nadal dobrego
              samopoczucia towarzyszowi RASiscie zycze .
              • slezan Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 06.12.02, 12:37

> slezan napisał:
                >
                >
                > > O, wiząłeś do do siebie? Jak mi przykro. Nie chciałem urazić tak wrazliwej
                >
                > > osoby. Na pociechę - Głupi Jasiu z bajki to postać całkiem sympatyczna, ch
                > oc
                > > może niezbyt rozgarnięta.
                >
                > Ja juz z wieku przedszkolnego wyroslem ,ale ty jestes gdzies na poziomie
                > starszakow .Ktos ci nie pasuje ,to jest poprostu glupi.Nadal dobrego
                > samopoczucia towarzyszowi RASiscie zycze .

Ależ pasujesz mi, Jasiu, pasujesz. Być może tego nie widać po moich postach,
                ale jestem człowiekiem obdarzonym poczuciem humoru i Twoje wypowiedzi są dla
                mnie, hmmm, jak to ująć, by nie trafić znowu w jakiś czuły punkt,
                ...inspirujące. A życzenia przyjąłem choć określenie towarzysza chyba do mnie
                nie pasuje. Znam natomiast taką jedną plemienną organizację, w której
                obowiązuje jednomyślność i partyjna dyscyplina - sądzę, że tam znajdziesz
                swoich "towarzyszy". Pa!
                • Gość: Johann Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.proxy.aol.com 07.12.02, 01:09
                  slezan napisał:

> Gość portalu: Johann napisał(a):
                  >
                  > > slezan napisał:
                  > >
                  > >
                  > > > O, wiząłeś do do siebie? Jak mi przykro. Nie chciałem urazić tak wraz
                  > liwej
                  > >
                  > > > osoby. Na pociechę - Głupi Jasiu z bajki to postać całkiem sympatyczn
                  > a, ch
                  > > oc
                  > > > może niezbyt rozgarnięta.
                  > >
                  > > Ja juz z wieku przedszkolnego wyroslem ,ale ty jestes gdzies na poziomie
                  > > starszakow .Ktos ci nie pasuje ,to jest poprostu glupi.Nadal dobrego
                  > > samopoczucia towarzyszowi RASiscie zycze .
                  >
                  > Ależ pasujesz mi, Jasiu, pasujesz. Być może tego nie widać po moich postach,
                  > ale jestem człowiekiem obdarzonym poczuciem humoru i Twoje wypowiedzi są dla
                  > mnie, hmmm, jak to ująć, by nie trafić znowu w jakiś czuły punkt,
                  > ...inspirujące. A życzenia przyjąłem choć określenie towarzysza chyba do mnie
                  > nie pasuje. Znam natomiast taką jedną plemienną organizację, w której
                  > obowiązuje jednomyślność i partyjna dyscyplina - sądzę, że tam znajdziesz
                  > swoich "towarzyszy". Pa!

Slezan w RAS sa ludzie ktorzy dzialaja w imieniu MSW (mniejszosc)i tzw.
                  uzyteczni idioci ktorzy o niczym nie maja pojecia (wiekszosc).
                  Mysle ze ty jestes z tych pierwszych ,co nie oznacza ze niejestes idiota.
                  A i ostatnio ciekawa nowa linia ataku ,juz nie tylko Kroll ale wszyscy
                  ktorzy sie przyznaja do MN ,czyzby nowe instrukcje.
                  Bez pozdrowien dla polskiego pacholka.
                  • slezan Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 07.12.02, 14:16

> slezan napisał:
                    >
                    > > Gość portalu: Johann napisał(a):
                    > >
                    > > > slezan napisał:
                    > > >
                    > > >
                    > > > > O, wiząłeś do do siebie? Jak mi przykro. Nie chciałem urazić tak
                    > wraz
                    > > liwej
                    > > >
                    > > > > osoby. Na pociechę - Głupi Jasiu z bajki to postać całkiem sympa
                    > tyczn
                    > > a, ch
                    > > > oc
                    > > > > może niezbyt rozgarnięta.
                    > > >
                    > > > Ja juz z wieku przedszkolnego wyroslem ,ale ty jestes gdzies na pozio
                    > mie
                    > > > starszakow .Ktos ci nie pasuje ,to jest poprostu glupi.Nadal dobrego
                    > > > samopoczucia towarzyszowi RASiscie zycze .
                    > >
                    > > Ależ pasujesz mi, Jasiu, pasujesz. Być może tego nie widać po moich postac
                    > h,
                    > > ale jestem człowiekiem obdarzonym poczuciem humoru i Twoje wypowiedzi są d
                    > la
                    > > mnie, hmmm, jak to ująć, by nie trafić znowu w jakiś czuły punkt,
                    > > ...inspirujące. A życzenia przyjąłem choć określenie towarzysza chyba do m
                    > nie
                    > > nie pasuje. Znam natomiast taką jedną plemienną organizację, w której
                    > > obowiązuje jednomyślność i partyjna dyscyplina - sądzę, że tam znajdziesz
                    > > swoich "towarzyszy". Pa!
                    >
                    > Slezan w RAS sa ludzie ktorzy dzialaja w imieniu MSW (mniejszosc)i tzw.
                    > uzyteczni idioci ktorzy o niczym nie maja pojecia (wiekszosc).
                    > Mysle ze ty jestes z tych pierwszych ,co nie oznacza ze niejestes idiota.
                    > A i ostatnio ciekawa nowa linia ataku ,juz nie tylko Kroll ale wszyscy
                    > ktorzy sie przyznaja do MN ,czyzby nowe instrukcje.
                    > Bez pozdrowien dla polskiego pacholka.

Nie przestajesz mnie bawić. Widzisz, obecność na tym forum daje możliwość
                    poznania różnych dziwaków, z którymi człowiek normalny pewnie nigdy nie
                    zetknąłby się poza cyberprzestrzenią. Ale nawet takim nalezy się dobre słowo. W
                    Twoim przypadku przybierze ono postać rady - płynącej prosto z mego miękkiego
                    serca: mniej czasu spędzaj przed komputerem. Tracisz kontakt z rzeczywistością.
                    Widać to już choćby po tym, że nie odróżniasz mniejszości niemieckiej od
                    stowarzyszenia pod nazwą TSKN. To przykre, kiedy czlowiek nawet nie wie do
                    czego należy. Pełen troski o Twą duchową kondycję pozdrawiam i Gute Besserung!
      • arnold7 Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 03.12.02, 15:14
        hugon napisał:

> arnold7 napisał:
        >
        > > Od kilu tygodni pajatze Mesco i Hugon nie wyzywaja Slazakow od "folksdojcz
        > ow".
        > > I od razu forum sie zrobilo kulturalne. Nawet nie ma materialu na Gorola w
        >
        > > plebiscycie na Gorola roku. Co jest grane? Sila argumentow czy cisza przed
        >
        > > burza? Mam pewne watpliwosci.
        > > Z drugiej strony forum Katowice moze stracic opinie najlepszego!
        > > Pyrsk - Arnold.
        > >
        > > P.S. Oczywiscie kazdy porzadny Slazak lub jego przodek byl na liscie.
        > Cześć Arnold
        > Piszesz że się nie odzywam na tym forum i jego poziom sie obniża ?
        > no dzięki za taki wielki komplement

Hugon jak zwykle udowadnia swoja intelektualna zapasc.
        Skoro napisalem, ze jest kulturalniej, to znaczy ze poziom sie podniosl.
        Natomiast najlepszy towar to taki, ktory sie najlepiej sprzedaje, a w Polsce
        najlepiej sprzedaje sie hamstwo, tresci ubogie intelektualnie, sensacja ,
        intrygi i zdobywanie publiki na cudzym nieszczesciu (Ich Troje, Big Brother,
        Bar, Na Zywo itp)I stad brak pajatzow jak Hugon i Mesco niektorzy moga uznac za
        pewien minus tego forum. Ale ostatnio jest Psipolok i on zaspokaja potrzebe
        wystepow ptymitywow wystarczajaco. Hahahhahha.

> Powód mojego milczenia jest bardzo prozaiczny -
        > po prostu znudziło mi sie pisanie prawd oczywistych
        > Na tym forum toczą sie dyskusje w nieprzejednanych kręgach jedni swoje drudzy
        > swoje gdyby jescze to były opinie szerokich mas społecznych to warte by to
        > było mojego zachodu i zainteresowania .Niestety większość Polskiego
        > spoleczeństwa ma poruszane tu problemy najnormalniej w życi lub dupie jak
        kto
        > woli.
        > Ile można o jednym i tym samym sa naprawdę o wiele ważniejsze rzeczy i
        tematy
        > w życiu do zrobienia.
        > Niestety nieraz ulegam pokusie i sobie czytam te wypocinki tak zwyczajnie dla
        > samo oczyszczenia a i ubaw przy tym mam po pachy.
        > Argumenty przytaczane przaz RASistów sa mocno naciągane i infantylne
        swiadczą
        > wyłącznie o niedojrzałości politycznej
        > A mowa tych folksdojczy jest głupia podła i nikczemna wynika tylko z ich
        > nedznego charakterku.
        > pozd hugon

I jak zwykle to samo. Jednak brak argumentow......
    • hugon Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 05.12.02, 13:15
      Witaj slezanie
      Czy w kręgach kierowniczych czy tak zwanego aktywu RAŚ rozważa sie kwestie
      zatrudniania agentów prowokatorów?
      Jeżeli tak to sorki ale nie macie takich pieniędzy by skorzystac z oferty mojej
      firmy zresztą nie podołałbym takiemu zadaniu jest mi to obrzydliwe.
      A tak na poważnie to weżcie sie raczej za łby z volksdojczami to jest ilościowo
      zblizony przeciwnik do was a wtedy możecie liczyc na poparcie społeczne.
      Występując przciwko Polsce i Polakom jesteście skazani na klęskę i izolację
      Zdobywacie poklask tylko wśród oszołomstwa ,zawiedzionych karierowiczów i
      nieudaczników.
      hugon
      • slezan Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 06.12.02, 12:40
        hugon napisał:

> Witaj slezanie
        > Czy w kręgach kierowniczych czy tak zwanego aktywu RAŚ rozważa sie kwestie
        > zatrudniania agentów prowokatorów?
        > Jeżeli tak to sorki ale nie macie takich pieniędzy by skorzystac z oferty
        mojej
        >
        > firmy zresztą nie podołałbym takiemu zadaniu jest mi to obrzydliwe.
        > A tak na poważnie to weżcie sie raczej za łby z volksdojczami to jest
        ilościowo
        >
        > zblizony przeciwnik do was a wtedy możecie liczyc na poparcie społeczne.
        > Występując przciwko Polsce i Polakom jesteście skazani na klęskę i izolację
        > Zdobywacie poklask tylko wśród oszołomstwa ,zawiedzionych karierowiczów i
        > nieudaczników.
        > hugon

No i znowu to samo. A tak prosiłem. Nie sądzę, by to ktoś z "kręgów
        kierowniczych". Wygląda mi to raczej na samowolkę jakiegoś nadgroliwca. Ów
        entuzjazm warto byłoby wykorzystać w bardziej odpowiedni sposób - z pożytkiem
        dla Śląska i jego mieszkańców.
      • Gość: mesco Brak Hugona - forum spada na psy IP: *.ub.uni-leipzig.de 06.12.02, 12:45
        hugon napisał:

> Witaj slezanie
        > Czy w kręgach kierowniczych czy tak zwanego aktywu RAŚ rozważa sie kwestie
        > zatrudniania agentów prowokatorów?
        -

oni juz sa. Nie zapominaj ze ziomkowstwa od lat 50 zostaly wyposazone w znaczne fundusze. Fundacje
        ich przynosza zyski, stad maja pieniadze na obozy szkoleniowe dla swoich agitatorow. Wystarczy przejzec
        ich strony internetowe na których oni sami podaja adresy swoich instytucji "szkoleniowych".
        Trzeba tez uwzgeldnic ze pracownicy mninsterstwa Goebbelsa zaczeli ich szkolic juz w latach 50. Takze
        ziomkostwa nadal podtrzymuja ich hitlerowskie tradycje.

Przewodniczycym ziomkostwa Mlodych Prusaków wschodnich jest znany neonazista Alexander Kleber,
        majacy koneksje w SSS -Skinheads Sächsische Schweiz -organizacji juz zabronionej, siejacej terror w
        Dreznie i okolicy.
        nie zapominajmy ze Vikingjugend -mlodziezowa organizacja faszystowska brala udzial w obochdach na
        Gorze Sw. Anny w 1991 roku. Jest to koronny dowód na powiazania ziomkostw z neohitlerowcami.

• hugon Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! 06.12.02, 13:11
      Cześć
      Mówisz o entuzjazmie i o potrzebie zrobienia czegoś dla Śląska czyli Polski i
      Ślązaków czyli Polaków.
      I tu masz racje trzeba coś zrobić , dziwię sie że ty jeszcze tego nie robisz ja
      z powodzeniem od kilku lat prowadzę własna firme przez co samemu nieżle mi sie
      powodzi a i kilka rodzin też sobie dużo lepiej sobie żyje.
      To nic trudnego siedzieć przed kompem i zajmować sie utopijnymi ideami.
      hugon
      • slezan Kończ waść! 06.12.02, 13:31
        hugon napisał:

> Cześć
        > Mówisz o entuzjazmie i o potrzebie zrobienia czegoś dla Śląska czyli Polski i
        > Ślązaków czyli Polaków.
        > I tu masz racje trzeba coś zrobić , dziwię sie że ty jeszcze tego nie robisz
        ja
        >
        > z powodzeniem od kilku lat prowadzę własna firme przez co samemu nieżle mi
        sie
        > powodzi a i kilka rodzin też sobie dużo lepiej sobie żyje.
        > To nic trudnego siedzieć przed kompem i zajmować sie utopijnymi ideami.
        > hugon

Po tym, jak zostałeś zdemaskowany przez Jasia, powinieneś posypać głowę
        popiołem i wyznać: "Tak, jestem wstrętnym RAŚistą, prowokatorem, którego celem
        jest ośmieszenie wszystkiego co polskie". A ty brniesz dalej. Musisz tej Polski
        cholernie nienawidzieć. Wiesz, ja też za nią nie przepadam, ale żeby aż tak się
        zacietrzewiać? Że biedna, że ułomna, że dzięki sejmowym wyczynom staje się
        pośmiewiskiem Europy? Wszak godzi się współczuć ubogim duchem i wyszydzanym.
        • Gość: mesco Re: Kończ waść! IP: *.ub.uni-leipzig.de 06.12.02, 15:31
          slezan napisał:

Wiesz, ja też za nią [Polska] nie przepadam, ale żeby aż tak się zacietrzewiać? Że biedna, że ułomna, że dzięki
          sejmowym wyczynom staje się pośmiewiskiem Europy? Wszak godzi się współczuć ubogim duchem i wyszydzanym.
          ----------

nie wiem czy Polska jest posmiewiskiem Europy.
          Bedac w Belgii, Holandii czy tez nawet w Holandii i mówiac po polsku jestem szybciej i milej obsluzony niz przecietny
          tlusty spocony szkop.
          Popatrz sie na niemieckich polityków noszacych kapelusze z piórkiem i skorzane spodenki - to jest dopiero
          posmiewisko Europy. Popatrz sie na korupcje niemieckich polityków i ciagle afery wstrzasajace prawie co tydzien tym
          niby ustabilizowanym spoleczenstwem.

• Gość: mrW Re: Kończ waść! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 07.12.02, 01:23
          slezan napisał:

> hugon napisał:
          >
          > > Cześć
          > > Mówisz o entuzjazmie i o potrzebie zrobienia czegoś dla Śląska czyli Polsk
          > i i
          > > Ślązaków czyli Polaków.
          > > I tu masz racje trzeba coś zrobić , dziwię sie że ty jeszcze tego nie robi
          > sz
          > ja
          > >
          > > z powodzeniem od kilku lat prowadzę własna firme przez co samemu nieżle mi
          >
          > sie
          > > powodzi a i kilka rodzin też sobie dużo lepiej sobie żyje.
          > > To nic trudnego siedzieć przed kompem i zajmować sie utopijnymi ideami.
          > > hugon
          >
          > Po tym, jak zostałeś zdemaskowany przez Jasia, powinieneś posypać głowę
          > popiołem i wyznać: "Tak, jestem wstrętnym RAŚistą, prowokatorem, którego
          celem
          > jest ośmieszenie wszystkiego co polskie". A ty brniesz dalej. Musisz tej
          Polski
          >
          > cholernie nienawidzieć. Wiesz, ja też za nią nie przepadam, ale żeby aż tak
          się
          >
          > zacietrzewiać? Że biedna, że ułomna, że dzięki sejmowym wyczynom staje się
          > pośmiewiskiem Europy? Wszak godzi się współczuć ubogim duchem i wyszydzanym.

-ty albo jestes chory, albo nacpany?!
          -od kiedy cie Narod polski interesuje = ty na nich plujesz i zawsze plules,
          dla ciebie RAS to bylo to co mialo dac swobode od tego Narodu, a teraz
          pierdolisz glodne kawaly!
          -powiedz no mi tu kretaczu w co ty qwa wierzysz?!!!!!!!
          • slezan Re: Kończ waść! 07.12.02, 14:19

> slezan napisał:
            >
            > > hugon napisał:
            > >
            > > > Cześć
            > > > Mówisz o entuzjazmie i o potrzebie zrobienia czegoś dla Śląska czyli
            > Polsk
            > > i i
            > > > Ślązaków czyli Polaków.
            > > > I tu masz racje trzeba coś zrobić , dziwię sie że ty jeszcze tego nie
            > robi
            > > sz
            > > ja
            > > >
            > > > z powodzeniem od kilku lat prowadzę własna firme przez co samemu nież
            > le mi
            > >
            > > sie
            > > > powodzi a i kilka rodzin też sobie dużo lepiej sobie żyje.
            > > > To nic trudnego siedzieć przed kompem i zajmować sie utopijnymi ideam
            > i.
            > > > hugon
            > >
            > > Po tym, jak zostałeś zdemaskowany przez Jasia, powinieneś posypać głowę
            > > popiołem i wyznać: "Tak, jestem wstrętnym RAŚistą, prowokatorem, którego
            > celem
            > > jest ośmieszenie wszystkiego co polskie". A ty brniesz dalej. Musisz tej
            > Polski
            > >
            > > cholernie nienawidzieć. Wiesz, ja też za nią nie przepadam, ale żeby aż ta
            > k
            > się
            > >
            > > zacietrzewiać? Że biedna, że ułomna, że dzięki sejmowym wyczynom staje się
            >
            > > pośmiewiskiem Europy? Wszak godzi się współczuć ubogim duchem i wyszydzany
            > m.
            >
            > -ty albo jestes chory, albo nacpany?!
            > -od kiedy cie Narod polski interesuje = ty na nich plujesz i zawsze plules,
            > dla ciebie RAS to bylo to co mialo dac swobode od tego Narodu, a teraz
            > pierdolisz glodne kawaly!
            > -powiedz no mi tu kretaczu w co ty qwa wierzysz?!!!!!!!

Wierzę w jednego Boga...
          • slezan Re: "W co ty qwa wierzysz?!!!!!!!!" 08.12.02, 11:42

> slezan napisał:
            >
            > > hugon napisał:
            > >
            > > > Cześć
            > > > Mówisz o entuzjazmie i o potrzebie zrobienia czegoś dla Śląska czyli
            > Polsk
            > > i i
            > > > Ślązaków czyli Polaków.
            > > > I tu masz racje trzeba coś zrobić , dziwię sie że ty jeszcze tego nie
            > robi
            > > sz
            > > ja
            > > >
            > > > z powodzeniem od kilku lat prowadzę własna firme przez co samemu nież
            > le mi
            > >
            > > sie
            > > > powodzi a i kilka rodzin też sobie dużo lepiej sobie żyje.
            > > > To nic trudnego siedzieć przed kompem i zajmować sie utopijnymi ideam
            > i.
            > > > hugon
            > >
            > > Po tym, jak zostałeś zdemaskowany przez Jasia, powinieneś posypać głowę
            > > popiołem i wyznać: "Tak, jestem wstrętnym RAŚistą, prowokatorem, którego
            > celem
            > > jest ośmieszenie wszystkiego co polskie". A ty brniesz dalej. Musisz tej
            > Polski
            > >
            > > cholernie nienawidzieć. Wiesz, ja też za nią nie przepadam, ale żeby aż ta
            > k
            > się
            > >
            > > zacietrzewiać? Że biedna, że ułomna, że dzięki sejmowym wyczynom staje się
            >
            > > pośmiewiskiem Europy? Wszak godzi się współczuć ubogim duchem i wyszydzany
            > m.
            >
            > -ty albo jestes chory, albo nacpany?!
            > -od kiedy cie Narod polski interesuje = ty na nich plujesz i zawsze plules,
            > dla ciebie RAS to bylo to co mialo dac swobode od tego Narodu, a teraz
            > pierdolisz glodne kawaly!
            > -powiedz no mi tu kretaczu w co ty qwa wierzysz?!!!!!!!

Mrw milczy, więc rozwijam swą odpowiedź:

Credo in unum Deum, Patrem omnipotentem,
            factorem coeli et terrae, visibilium omnium et invisibilium.
            Credo in unum Dominum Jesum Christum,
            Filium Dei unigenitum. Et ex Patre natum ante omnia
            saecula. Deum de Deo,  lumen de lumine, Deum verum de Deo vero. Genitum, non
            factum, consubstantialem Patri:
            per quem omnia facta sunt.
            Qui propter nos homines,  et propter nostram salutem
            descendit de coelis.
            Et incarnatus est de Spiritu Sancto
            ex Maria Virgine: et homo factus est.
            Crucifixus etiam pro nobis:
            sub Pontio Pilato passus, et sepultus est.
            Et resurrexit tertia die secundum Scripturas.
            Et ascendit in coelum: sedet ad dexteram Patris.
            Et iterum venturus est cum gloria
            judicare vivos et mortuos: cujus regni non erit finis.
            Credo in Spiritum Sanctum, Dominum et vivificantem:
            qui ex Patre Filioque procedit.
            Qui cum Patre, et Filio simul adoratur et conglorificatur:
            qui locutus est per Prophetas.
            Credo in unam sanctam catholicam
            et apostolicam Ecclesiam.
            Confiteor unum baptisma in remissionem peccatorum.
            Et exspecto resurrectionem mortuorum.
            Et vitam venturi saeculi. Amen.

Zwracam szczególną uwagę na Filioque, bo już raz było przez to spore
            zamieszanie.
            Pozdrawiam
    • Gość: goguś Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.katowice.msk.pl 06.12.02, 20:43
      Brak Hugona jest niezauwazalny!
      czyżby? A tu ponad 40 wypowiedzi na ten temat!
      • Gość: Arnold Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: 213.186.78.* 07.12.02, 01:25
        I o to chodzilo :)))))))
      • Gość: mrW Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: *.blueyonder.co.uk 07.12.02, 01:40
        -nieeeeee!!!!!!
        -zainteresowanie z ramienia ...,= scisla ekipa!
        • Gość: Arnold Re: Brak Hugona jest niezauwazalny! IP: 213.186.78.* 07.12.02, 01:41
          Ja, mrW, mosz recht!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka