Dodaj do ulubionych

posłanka niestety z chorzowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 09:50
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3230520.html?skad=rss
i ta k... krowa jest z chorzowa
Obserwuj wątek
    • peacock79 Re: posłanka niestety z chorzowa 23.03.06, 10:53
      Posłanka Nowak z Chorzowa działa już na mnie jak płachta na byka od dłuższego
      czasu.Nie zapomnę gdy po górniczej manifestacji przepraszała "w imieniu
      wszystkich Ślązaków" warszawkę,chociaż w życiu nie zagłosowałem i nie zagłosuję
      na PiSuarów.Miałem nadzieję,że kobiecina nie ma żadnych poglądów ani własnego
      rozumu i po prostu klepie durnym ozorem,co jej Kaczyńscy każą,ale jednak
      okazuje się,że jej durnota i szkodliwość jest większa,niż sądziłem. Hańba
      tym,co ją wybrali!
      • Gość: Olo Re: posłanka niestety z chorzowa IP: 62.233.185.* 23.03.06, 13:31
        "Maria Nowak, wiceprzewodnicząca komisji, wyznała ultrakatolickiej
        gazecie: "Nie słuchałam pana Owsiaka, ale nawet bez znajomości szczegółów
        jestem przeciwna, żeby prowadził program pierwszej pomocy w szkołach. Jak dotąd
        więcej zrobił szkody niż pożytku w procesie wychowania młodego pokolenia."

bez komentarza. Bezmyślna i ignorancka babka, która zapwne nic nie zrobiła w
        procesie wychowania młodzieży, a zamiast wspomóc inicjatywę, podkłada nogi
        innym. Owsiak miał pecha, ze nadepnął na odcisk ojczulkowi Rydzykowi, a traf
        chciał, ze ojczulek prowadzi teraz media "rządowe" i ma realny wpływ na
        politykę.
        • braineater Re: posłanka niestety z chorzowa 23.03.06, 13:33
          Alez jak to nie zrobila nic w procesia wychowania?! Zrobiła w nim niezłą kase
          prowadząc pseudoelitarne liceum Katolickie w Chorzowie.
          Ale czego sie spodziewać od kogoś o mentalności starej rury z Krajcoka.
          W imieniu wszystkich Chorzowian pozwole sobie w tym miejscu przeprosic Polaków
          i Ślązków za istnienie tego czegoś.

P:)
          • Gość: azok BrAwO p. poseł NOWAK ! IP: *.telpol.net.pl 24.03.06, 13:24
            Śmiać się czy płakać, Owsiak w szkole jako nauczyciel, Boże widzisz a nie grzmisz?!
            DLACZEGO tylko pani poseł Nowak zabiera głos w tej sprawie, gdzie RPD? Czyżby
            posłowie przedstawiciele narodu tolerowali paplanie głupot przez guru Owsiaka a
            teraz z tą paplaniną chcą wejścia do szkół i tam ma się propagować zachowania
            poniżej godności człowieka? Taplanie się w błocie w pomieszaniu z ekskrementami
            ludzkimi to przykład wyżycia się młodzieży, kultura godna do utożsamiania i
            naśladowania przez nasze dzieci?!
            WON Z TAKĄ KULTURĄ!!!!!!!
            • braineater Re: BrAwO p. poseł NOWAK ! 24.03.06, 13:30
              Oczywiście, lepiej zeby były czyste, bezradne w sytuacjach awaryjnych głupie i
              katolickie. Takie które jednym chwytnym sloganem z ambony mozna poprowadzic na
              rzeź.
              Ale przynajmniej juz wiemy, kto na tą kretynke głosował.
            • Gość: Olo jak zdrowie? IP: 62.233.185.* 24.03.06, 13:32
              powtórzę:
              na pytanie kiedy ministerialny program pierwszej pomocy trafi do szkół
              odpowiedź misnisterstwa padła: "nie wiadomo"

najlepiej nie zrobić nic i jeszcze nogi podkładać. Zamiast wesprzeć akcje,
              która w jakiś sposób wyręcza decydentów i oszczędza ministerialne pieniądze, to
              przykleja się do tego ideologie i tępi. Zresztą słyszałem, ze akcja miała
              polegać na szkoleniu nauczycieli wg. programów szkoleń obowiązujących na
              zachodzie i dopiero przeszkoleni nauczyciele mieli w swoich szkołach uczyć
              młodzież
            • sebastian64 doucz się trochę 24.03.06, 13:32
              "Śmiać się czy płakać, Owsiak w szkole jako nauczyciel"

A gdzie wyczytałeś, że Owsiak będzie nauczycielem?! Czytac taki nie potrafi ale
              pierwszy do krytyki!

Fundacja WOŚP ma dać pieniędzo na szkolenie z zakresu pierszej pomocy w
              szkołach. Szkolenie będą prowadzić wyspecjalizowani fachowcy;specjalisci od
              ratownitwa medycznego. Ludzie z WOŚP nie będą w tym uczestniczyć !
              Jak widac do różnej maści oszołomów to nie dociera, znalazła się fundacja która
              nie mysli tylko o pieniądzach dla prezesów ale o jakimś pozytecznym celu to
              zaczyna się sabotaż wtórnych analfabetów którym nazwiska Owsiak przeszkadza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka