Gość: sqro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 09:50 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3230520.html?skad=rss i ta k... krowa jest z chorzowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peacock79 Re: posłanka niestety z chorzowa 23.03.06, 10:53 Posłanka Nowak z Chorzowa działa już na mnie jak płachta na byka od dłuższego czasu.Nie zapomnę gdy po górniczej manifestacji przepraszała "w imieniu wszystkich Ślązaków" warszawkę,chociaż w życiu nie zagłosowałem i nie zagłosuję na PiSuarów.Miałem nadzieję,że kobiecina nie ma żadnych poglądów ani własnego rozumu i po prostu klepie durnym ozorem,co jej Kaczyńscy każą,ale jednak okazuje się,że jej durnota i szkodliwość jest większa,niż sądziłem. Hańba tym,co ją wybrali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: posłanka niestety z chorzowa IP: 62.233.185.* 23.03.06, 13:31 "Maria Nowak, wiceprzewodnicząca komisji, wyznała ultrakatolickiej gazecie: "Nie słuchałam pana Owsiaka, ale nawet bez znajomości szczegółów jestem przeciwna, żeby prowadził program pierwszej pomocy w szkołach. Jak dotąd więcej zrobił szkody niż pożytku w procesie wychowania młodego pokolenia." bez komentarza. Bezmyślna i ignorancka babka, która zapwne nic nie zrobiła w procesie wychowania młodzieży, a zamiast wspomóc inicjatywę, podkłada nogi innym. Owsiak miał pecha, ze nadepnął na odcisk ojczulkowi Rydzykowi, a traf chciał, ze ojczulek prowadzi teraz media "rządowe" i ma realny wpływ na politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: posłanka niestety z chorzowa 23.03.06, 13:33 Alez jak to nie zrobila nic w procesia wychowania?! Zrobiła w nim niezłą kase prowadząc pseudoelitarne liceum Katolickie w Chorzowie. Ale czego sie spodziewać od kogoś o mentalności starej rury z Krajcoka. W imieniu wszystkich Chorzowian pozwole sobie w tym miejscu przeprosic Polaków i Ślązków za istnienie tego czegoś. P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azok BrAwO p. poseł NOWAK ! IP: *.telpol.net.pl 24.03.06, 13:24 Śmiać się czy płakać, Owsiak w szkole jako nauczyciel, Boże widzisz a nie grzmisz?! DLACZEGO tylko pani poseł Nowak zabiera głos w tej sprawie, gdzie RPD? Czyżby posłowie przedstawiciele narodu tolerowali paplanie głupot przez guru Owsiaka a teraz z tą paplaniną chcą wejścia do szkół i tam ma się propagować zachowania poniżej godności człowieka? Taplanie się w błocie w pomieszaniu z ekskrementami ludzkimi to przykład wyżycia się młodzieży, kultura godna do utożsamiania i naśladowania przez nasze dzieci?! WON Z TAKĄ KULTURĄ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: BrAwO p. poseł NOWAK ! 24.03.06, 13:30 Oczywiście, lepiej zeby były czyste, bezradne w sytuacjach awaryjnych głupie i katolickie. Takie które jednym chwytnym sloganem z ambony mozna poprowadzic na rzeź. Ale przynajmniej juz wiemy, kto na tą kretynke głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo jak zdrowie? IP: 62.233.185.* 24.03.06, 13:32 powtórzę: na pytanie kiedy ministerialny program pierwszej pomocy trafi do szkół odpowiedź misnisterstwa padła: "nie wiadomo" najlepiej nie zrobić nic i jeszcze nogi podkładać. Zamiast wesprzeć akcje, która w jakiś sposób wyręcza decydentów i oszczędza ministerialne pieniądze, to przykleja się do tego ideologie i tępi. Zresztą słyszałem, ze akcja miała polegać na szkoleniu nauczycieli wg. programów szkoleń obowiązujących na zachodzie i dopiero przeszkoleni nauczyciele mieli w swoich szkołach uczyć młodzież Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 doucz się trochę 24.03.06, 13:32 "Śmiać się czy płakać, Owsiak w szkole jako nauczyciel" A gdzie wyczytałeś, że Owsiak będzie nauczycielem?! Czytac taki nie potrafi ale pierwszy do krytyki! Fundacja WOŚP ma dać pieniędzo na szkolenie z zakresu pierszej pomocy w szkołach. Szkolenie będą prowadzić wyspecjalizowani fachowcy;specjalisci od ratownitwa medycznego. Ludzie z WOŚP nie będą w tym uczestniczyć ! Jak widac do różnej maści oszołomów to nie dociera, znalazła się fundacja która nie mysli tylko o pieniądzach dla prezesów ale o jakimś pozytecznym celu to zaczyna się sabotaż wtórnych analfabetów którym nazwiska Owsiak przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś