Dodaj do ulubionych

gdzie na prawko ??

IP: *.c29.msk.pl 18.04.06, 20:15
Witam. Chce zapisać sie na kurs prawa jazdy. Myslałem nad Silesią bo mam najbliżej i chyba najtaniej. Napiszcie cos o tym ośrodku. Polecacie go ?? Ewentualnie z jakim instruktorem najlepiej jeździć ?
Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: gdzie na prawko ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:15
      UJ Kraków
      • malop Re: gdzie na prawko ?? 18.04.06, 22:20
        Bardzo ciekawy ranking

www.edu.edu.pl/files/rpol2005prawo.pdf
    • Gość: basia Re: gdzie na prawko ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:41
      Polecam szkołę Autostop pana Więckowskiego. Ja zdałam za pierwszym razem :-) Szkoła mieści się wprawdzie na pograniczu Szopienic i Janowa, ale można się umawiać na podwożenie z instruktorem.
      Powodzenia,

Basia
      • Gość: Kika Re: gdzie na prawko ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 23:15
        ja Ci polece ZDZ, jest kilku dobrych instruktorów i cierpliwych :))
    • Gość: JA Re: gdzie na prawko ?? IP: *.ula7.1000lecie.pl 19.04.06, 03:54
      zapisz sie do silesi , ja zdalem za 1 razem a na egzaminie ani jednego bledu
      nie mialem wiec polecam czystym sercem, zapisz sie do instruktora grzeska
      pozdro
    • Gość: jm Re: gdzie na prawko ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:02
      ja polecam szkołę ELMAK z Chorzowa Batorego.
      Wiem, że to od centrum Katowic może wydawać się daleko, ale w rzeczywistości to
      15 minut tramwajem. Wysiadasz praktycznie pod szkołą, która znajduje się
      naprzeciw dworca PKP w Batorym.
      Dojazdy to oczywiście tylko na teorię, bo potem można się umówić z
      instruktorem, że będzie po Ciebie podjeżdżał.

Jeżeli chodzi o instruktorów ze szkoły Elmak - polecam Piotra Makiołę. To
      zdecydowanie nr 1, ale ja miałam okazję jeździć jeszcze z kilkoma innymi i też
      są w porządku. Z resztą warto (szczególnie pod koniec jazd) poprosić innego
      instruktora o jazdę. Jest to inna osoba niż Twój instruktor, ale nie
      egzaminator - dobra metoda żeby sprawdzić się przed examem.
      Wszyscy moi znajomi + ja sama zdaliśmy egzamin za pierwszym razem :-)

Jeżeli chodzi o Silesię, to o szkole wiem niewiele, ale zapytaj o Jolę (która
      kiedyś w Elamku pracowała).

Pozdrawiam i powodzenia.
    • Gość: e70 Re: gdzie na prawko ?? IP: 80.51.222.* 19.04.06, 10:24
      polecam Silesie:)
      ja zdalam za 1 razem, ale to juz bylo troche czasu temu :)choc wtedy zdalam jako jedyna z grupy egzaminacyjnej:)
      ale w zeszlym roku zdawal moj brat i rowniez za pierwszym razem jak i grono jego kolegow :)
      instruktora Ci nie polece, bo moj niestety juz nie zyje
    • Gość: matt Re: gdzie na prawko ?? IP: 213.227.87.* 19.04.06, 10:28
      Silesia niszczy przystanki klejąc na szybach swoje "reklamy"
      (w państwie prawa byliby za to skończeni w szybkim tempie).
      Nie wspieraj chuliganów! Polecam ZDZ na Krasińskiego.
      • Gość: basia Re: gdzie na prawko ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:38
        W ZDZ parę dobrych lat temu uczył jeden porąbany instruktor. Jeśli więc zdecydujesz się na tę szkołę, to uważaj na niego. Mój luby wspomina bardzo źle jazdy z nim.
        • Gość: Ala Re: gdzie na prawko ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 01:16
          to moze napiszesz dokladnie jaki to instruktor?? troche precyzji ...
          • Gość: Ania Re: gdzie na prawko ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 08:31
            Jestem w trakcie kursu w Silesii, więc można rzec, że na bieżąco...:) Bardzo
            polecam ten ośrodek, a w szczególności jazdy z p. Grzegorzem i p. Robertem.
            Rzetelnie, dobrze tłumaczone, bardzo dobre podejście do kursantów... cóż więcej
            trzeba przyszłemu kierowcy?
          • Gość: basia Re: gdzie na prawko ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 19:22
            Nie pamiętam, jak się nazywa... To było 10 lat temu...
            • Gość: Ala Re: gdzie na prawko ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:03
              no widzisz to poco siejesz ferment?? moze on tam juz dawno nie pracuje? W ZDZ
              dobry jest p. Burba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka