Dodaj do ulubionych

Marsz antyrządowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:20
W związku z tym, że nasz kraj podupada, że wkrótce będziemy dzień rozpoczynać
od modlitwy przed portretem braci Kaczyńskich , ministra Edukacji i Sportu
Romana Giertycha i ministra Rolnictwa Andrzeja Leppera a błogosławić nam
będzie Ojciec dyrektor Rydzyk, jako pokolenie ,które w tym kraju trochę
jeszcze będzie żyć, powinniśmy coś zmienić, spotkajmy się po Teatrem Śląskim
w Katowicach ubrani na czarno w przyszła sobotę o godzinie 12.00 pamiętajcie
13.05.2006 pikieta anty rządowa zróbmy to teraz bo za pol roku nas za to
rozstrzelaja, przejdziemy ulica 3-maja, stawową, mickiewicz z powrotem pod
teatr...niech nas uslysza.PRZEKAZAĆ ZNAJOMYM
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: Marsz antyrządowy IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 07.05.06, 16:37
      A ja jestem zadowolony z tego z Andrzej jest vce premierem..Uważam ze trzeba
      dac rządowi szanse i poczekac, a nie mowic od razu ze ktos jest bee bo tak
      stronnicze media na niego najeżdżają- a dlaczego najeżdzaja bo to pierwszy rząd
      w którym nie ma Żydow.
      • Gość: ;) Re: Marsz antyrządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:29
        Macki Braci wlazły nawet na uczelnie ;)
        • centrolew Re: Marsz antyrządowy 08.05.06, 10:39
          Prawdziwy marsz antyrządowy zrobiło milion młodych Polaków uciekając z tego
          bagna. Za kilka lat proces ten jeszcze się pogłębi. I nie jest prawdą, że
          wrócą... Z emigracji wraca się tylko na wakacje!

Ale popieram każdy protest przeciw tym oszołomom, populistom i kryminalistom, co
          się teraz dorwali do koryta!
      • Gość: radykał Masz rację - Kaczyńcy (Kalksteinowie) są poza IP: *.chello.pl 07.05.06, 19:54
        rządem
        • Gość: radykał sorry,cofam. IP: *.chello.pl 07.05.06, 19:56
          Przeciez w tym rządzie śa Dorn i Naimski
      • Gość: KK Re: Marsz antyrządowy IP: 87.207.220.* 07.05.06, 21:40
        Człowieku ! Nie kompromituj swojej uczelni , no chyba że jesteś studentem
        O.Rydzyka
        • Gość: student Re: Marsz antyrządowy IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 07.05.06, 21:48
          Nie wystepuje tu w imieniu uczelni chociaz wielu znajomych na roku ma podobne
          poglady. Trzeba dać szanse tym ktorzy jeszcze nie rządzili,lepszy rolnik z
          wyrokiem niz banda zlodziei ktora okrada Polske od 16 lat,zmieniając co jakiś
          czas opakowanie..
          • Gość: SPInka Re: Marsz antyrządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:57
            ciekawe jakiej to uczelni, bo u mnie na politologi nikt nie ma takich poglądów
            (albo tchórzy i nie chce się przyznać). nawet znajomi z teologii jadą równą po
            rządzie, kaczyńskich i Rydzyku. cos w tym musi być, nie?
      • natinka1 Re: Marsz antyrządowy 08.05.06, 23:04
        student ty hitlerowcu!!!!! mam dość takich jak ty idź złap za łopatę i do ziemi
        może zmondzrzejesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktoś kto ma wyroki ma nas reprezentować
        wstyd dla naszego kraju!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: student Re: Marsz antyrządowy IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 08.05.06, 23:18
          Do łopaty to bardziej ty sie nadajesz natinka ,lepiej naucz sie pisać..
          (zmondrzejesz hahahahahahhahah) A Lepper ma wyroki głownie z powody stawania w
          obronie biednych ludzi.
          • Gość: Carlos Re: Marsz antyrządowy IP: *.fluor.com 09.05.06, 11:17
            tak, szczegolnie za niesplacone kredyty i dzialalnosc w PGRze...
            Student mam taka rade:
            1. Znajdz najblizsza sciane i stan 2 metry od niej.
            2. Ustaw glowe tak jak barany ustawiaja ( baran ,w jakimkolwiek chcesz,
            znaczeniu)
            3. Rozpedz sie i uderz z calej sily.

Zobacz sobie jak wygladaly reklamowki wyborcze leppera w latach 90tych. Tak,
            wlasnie ten sam czlowiek jest w rzadzie. O przepraszam. W tamtych latach ty
            strzelales z procy w golebie i umazywales sie czekolada w parku kultury...
            • Gość: student Re: Marsz antyrządowy IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 09.05.06, 13:36
              wal sie Carlos.. Dobrze wiem ze ma tez inne wyroki dlatego napisalem że
              głownie.Naucz sie czytac ze zrozumieniem ćwoku. A ja i tak bede popierał
              Leppera bo mi sie tak podoba,ba nawet sporo kumpli namówiłem by go poparli w
              wyborach.A ty pewnie popierasz tych zlodziei w białych rekawiczkach co okradaja
              Polske od 16 lat.
              • c4rlos Re: Marsz antyrządowy 10.05.06, 10:50
                "Wal sie"..coz za poziom.Adekwatny do twoich nedznych pogladow. Mozesz popierac
                sobie nawet malpe z cyrku, nie obchodza mnie twoje poglady. Zatrwaza mnie tylko
                ze znajdzie sie w miescie ktos kto popiera leppera. I to jest zalosne, bo nie
                zal mi cymbalow spod budki z piwem, bo kto glosuje na takiego "polityka"?
                Skoro udalo ci sie namowic kolegow to gratuluje. Nie wiem co
                studiujesz...sadzac po poziomie wypowiedzi chyba lopatologie.
                • Gość: student Re: Marsz antyrządowy IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 11.05.06, 11:40
                  heheh :-) Mylisz sie , bo akurat zarządzanie
                  • Gość: > hahahah!!! IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.06, 12:06
                    wiedzialem! i markieting , nie???
      • Gość: Huczu Re: Marsz antyrządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:46
        Koles ale ty jestes zalosny!!!
        Szanse mozna dac 2 razy no moze 3 ale nie kilkadziesiat.
        Jak mozna byc zadowolonym ze na czele rzadu stoi bandyta!!!
        Puknij sie w dekiel i zacznij myslec!!!
        • Gość: student Re: Marsz antyrządowy IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 13.05.06, 17:55
          Sam jestes żałosny i sam sie puknij w dekiel.Po kilku dniach urzędowania
          Leppera Bruksela zwiększyła limity produkcyjne mleka o 416 tyś ton.Żaden z
          poprzednich ministrów nie moze pochwalić sie tak spektakularnym sukcesem.
          Jeszcze będziecie Leppera po rękach całować ćwoki.
          • Gość: zwierz Re: Marsz antyrządowy IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 13.05.06, 23:00
            oj nie do końca - te 416 tyś ton było w traktacie akcesyjnym od samego początku.

Dla Republiki Czeskiej, Estonii, Łotwy, Litwy, Węgier, Polski, Słowenii i
            Słowacji ustanawia się specjalną rezerwę restrukturyzacyjną zgodnie z tabelą g)
            w Załączniku. Rezerwa ta będzie dostępna od 1 kwietnia 2006 r. w zakresie w
            jakim spożycie mleka i przetworów mlecznych na potrzeby własne gospodarstw w
            każdym z tych krajów spadło od 1998 r. dla Estonii i Łotwy, a od 2000 r. dla
            Republiki Czeskiej, Litwy, Węgier, Polski, Słowenii i Słowacji. Decyzja o
            udostępnieniu rezerwy i jej rozdzieleniu na kwoty dostaw i sprzedaży
            bezpośredniej zostanie podjęta przez Komisję zgodnie z procedurą przewidzianą w
            artykule 42 rozporządzenia (WE) nr 1255/1999 na podstawie oceny wynikającej ze
            sprawozdania przedstawionego Komisji przez Republikę Czeską, Estonię, Łotwę,
            Litwę, Węgry, Polskę, Słowenię i Słowację do 31 grudnia 2005 r. Sprawozdanie to
            szczegółowo przedstawi skutki i tendencje procesu restrukturyzacji krajowego
            sektora mleczarskiego i w szczególności przesunięcie z produkcji na spożycie w
            gospodarstwach na produkcję na rynek.”

AC 160/16/02 REV 16

• michal_82 Re: Marsz antyrządowy 07.05.06, 18:00
      Ciekawe ile osób przyjdzie robić z siebie idiotę. Wybory samorządowe się
      zbliżają i jakiś obrotny młodzian (bądź obrotna grupka) z organizacji
      studenckiej chce się wybić i zaistnieć. Bez ulotek, bez nakładów, wystarczy
      pokrzyczeć przez megafon i już artykulik w gazecie z nazwiskami i belka z
      podpisem w "Aktualnościach".

Platforma nie jest przy korycie, a przecież zawsze po czterech latach przerwy
      na komuchów była ich kolej. To straszne! Trzeba prostestować! Tak nie miało
      przecież być.

Ale może ktoś będzie chciał w ten sposób spędzać piękny majowy weekend.
      • roro68 Re: Marsz antyrządowy 07.05.06, 18:32
        Bardzo ciekawym liczebności tej demonstracji;-) Bo wiedząc, że na PO głosowało
        prawie tylu ludzi, co na PiS, powinny przyjść setki tysięcy! No już nie mogę
        się doczekać tego tłumu...
    • Gość: soho_nyc do Jah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:29
      absolutnie popieram pomysł marszu. super, super, super. mam nadzieję, że
      przyjdzie jak najwięcej osób. mnie niestety nie będzie bo
      jestem "zaoczniakiem"... chociaż może się uda :-)

jednocześnie przyznać muszę, że przerażają mnie wypowiedzi na tym forum...
      że trzeba dać rządowi szansę, że nareszci nie ma komuchów. A tekst o Żydach -
      po prostu żenujący. Aż strach pomyśleć, że ten ktoś może być np moim kolegą z
      roku? (aż ciarki po plecach przechodzą!).

do tych wszystkich zwolenników dawania szansy Lepperowi i spółce: macie rację w
      jednym, że nie wolno nikogo skreślać bez powodu i bez sprawdzenia. Ale na pewno
      Lepper i spółka nie zasługują na kolejną szansę. Lepper już pokazał co potrafi
      i jak walczy o swoje. Najmłodszy minister też ma swoje za uszami. Polska staje
      się pośmiewiskiem wybierając takich ludzi jak Kaczyńscy czy Lepper + Giertych.
      Ludzie - czy Wy naprawdę chcecie żeby Polską kierowała sekta Rydzyka i banda
      rolników z wyrokami?
      • Gość: vice Re: do Jah IP: *.wifi / *.wifi-networks.pl 07.05.06, 19:43
        cekomy s gnojofką
        • Gość: neska marsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:53
          ja ide
          • Gość: vicek Re: marsz IP: *.wifi / *.domainunused.net 09.05.06, 20:44
            a to cie łochlapiem
      • natinka1 Re: do Jah 08.05.06, 23:07
        ludzie czy wy jesteście dumni z tego kraju bo ja nie!!!!!!!!
        • pit-zeolit Re: do Jah 09.05.06, 12:01
          natinka1 napisała:

> ludzie czy wy jesteście dumni z tego kraju bo ja nie!!!!!!!!

No nie przesadzaj. Możemy być dumni z Radia Maryja i Fatra Tadeusza. Takiego
          czegoś nie znajdziesz na calutkiej Ziemii ino w RP.
        • Gość: soho nie jesteśmy dumni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:54
          wiesz - ja ostatnio powtarzam, że jedyne co mnie łączy z tym krajem to adres
          zameldowania. i tego będę się trzymać.

a IV RP to Kaczory mogą sobie w kupry wsadzić.
          • Gość: dno RP Re: nie jesteśmy dumni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:59
            Asza siy Wjyrhniym Szloonzkym, a na nadeszuo TU polsko bjyda i znojdoow se ze
            spokojym spogloondoom i zastanowjoom: kej s'legnie do uostatka?
        • Gość: Neska Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 13:53
          hmm wiesz powiem Ci,ze jestem dumna z bycia polką.Mamy wspaniałą
          kulturę,niezwykłą historie a poza tym Polacy są jednym z najbardziej
          intelignetnych narodów:) W dodatku Papież był Polakiem.Tak jest z tego
          dumna.Ale sa kwestie,dzieki ktorym wstydze sie za Polskie.Nalezą do nich rząd -
          na pierwszym miejscu i to,ze nadal tylu ludzi w Polsce jest tak mało
          toleralnych...Wole nie myslec co bedzie dalej skoro głową państwa jest ktos
          taki jak Lech Kaczynski,tragiedia...
          • Gość: soho Re: Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 00:58
            "toleralnych" piszesz - a to chyba nie po polsku, co? Jak na taka dumną Polkę,
            to z jezykiem ojczystym kiepsko Ci idzie!
            • Gość: Pytek Re: Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:02
              Uoona je "wczorajszo"! :-)

Fajrowaua zwyciynstwo ZSRR nad faszyzmusym?
            • Gość: neska Re: Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 13:42
              oh wybacz mi te karygodna literowke...
              Wstyd mi.
    • Gość: Violent Re: Marsz antyrządowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:20
      A czy ten marsz jest zgłoszony w urzędzie miasta?
      • Gość: ~?~ Re: Marsz antyrządowy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.05.06, 20:33
        Neska! A wiesz dlaczego Wojtyla zostal wybrany na Papierza?
        • Gość: utek Re: Marsz antyrządowy IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.06, 20:47
          w Warszawie jakoś się dał ten marsz
        • Gość: neska Re: Marsz antyrządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:44
          Szczerze?nie,chyba nie wiem.Podejrzewam,ze teraz podasz mi jakies zaskakuajce
          fakty;) ALe chyba nie powiesz,ze Jan Pawel II nie byl wielkim człowiekiem?I to
          czlowkiem ,jakby nie bylo,naprawde wiele znaczycym...
    • Gość: Alfred Zamiast mrszu proponuje glupolą psychiatre IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.05.06, 09:40
      PO Popaprancy Oszukancy trcą możliwości kretactwa,mataczenia i ich wpólpraca z
      postkomunistami wyszla na swiatlo dzienne dlatego łapią sie jak tonacy brzytwy
      i ostatkami możliwości usilują manipulowac spoleczenstwem,ale to już bylo
      ludzie poznali sie na kameleonach zmieniajacych barwy aby być przy korycie i do
      spodu niszczyc kraj i społeczeństwo.
      • Gość: ANTY_MW Re: Zamiast mrszu proponuje glupolą psychiatre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:55
        Jak narazie to kłamstwem opływa partia rzadzaca PiS .. TANIE PAŃSTWO
        przekroczylo juz budrzet wielokrotnie, a skąd bedzie splata ?? z naszych
        podatków jak by niepatrzac :], kolejna sprawa to gdzie te mieszkania obiecane
        przez KACZKEDZIWACZKE ????? Co ja bede sie produkował , na marsz przyjde i
        powiem to co myślę !!!! POZDRAWIAM TYCH CO NIESĄ OMAMNIENI !!!!!!!!! PRECZ Z
        MOCHERREM I KACZKAMI !!!!
    • Gość: Wojtek Jest pozwolenie na deonstrację? IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 10.05.06, 10:41
      Z tego co wiem, na zgromadzenia powyżej jakiejś liczby osób, potrzebne jest
      zezwolenie. Chyba że się mylę. Czy takie pozwolenie jest?
      • Gość: za woda! Re: Jest pozwolenie na deonstrację? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:51
        Po co?
        Przeca TU je górnoszlónzko Autónómijo?!

Okupanty za Brynica.
      • Gość: Mika Re: Jest pozwolenie na deonstrację? IP: *.crowley.pl 10.05.06, 12:37
        czy ktos wie kto jest organizatorem? bo takie manifestacje zglasza sie w
        odpowiednim urzedzie w swietle ustawy (Prawo o zgromadzeniach, Prawo o ruchu
        drogowym itp.)
        • adi3 Re: Jest pozwolenie na deonstrację? 10.05.06, 13:28
          Witam. Domyślam się, że jest to spontaniczne wystąpienie studentów i uczniów.
          Popieram taką akcję i tak własnie naturalnie i oddolnie powinna wygladać nasza
          demokracja. :). Proszę pomysłodawcę tego pomysłu o kontakt. Postaram się
          prawnie, organizacyjnie oraz medialnie wesprzeć tą inicjatywę studencką.

Jestem rzecznikiem prasowym, Katowickiego Koła Zielonych2004 "Alternatywa",
          jeśli istnieją jakies rzeszkody i kłopoty formalne, Zieloni wezmą
          odpowiedzialność za rejestrację i miejmy nadzieję, że policja nie spałuje
          nielegalnego wiecu :)

Brawo dla ludzi, którym bliska jest wizja społeczeństwa otwartego i nie chcą żyć
          w nacjonalistycznym kraju, gdzie wpaja się uczniom waskie zamknięte wartości.

Pozdrawiam

Kontakt:
          Biuro Prasowe Zieloni2004 "Alternatywa"
          Adrian Kołodziejczyk
          tel. 503-944-845
          adikolo@poczta.fm

=================================
          www.zielona.strefa.pl/
          • Gość: roro68 Super, będę robił zdjęcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:00
            Ale fajnie, już sobie przygotowałem cyfróweczkę, mam dużą kartę pamięci,
            zmieści się mnóstwo fotek! Będę robił zdjęcia, żeby pokazywać dzieciom. -
            Zobacz, tak wyglądają oszołomy i debile, którzy obrazili się na większość za
            wynik wyborów!
            • Gość: pogodny Re: Super, będę robił zdjęcia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:02
              Nie zapomniej sportretować samego siebie na pierwszym zdjęciu.
              • Gość: roro68 Re: Super, będę robił zdjęcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:20
                Sobie tez zrobię i będę pokazywał dziecku: - Zobacz, tatuś zawsze szanował
                wynik wyborów, jak wygrało SLD, to szlag tatusia trafiał, ale debila z siebie
                nie robił;-)
                • settembrini Re: Super, będę robił zdjęcia! 10.05.06, 15:36
                  zatem wedlug ciebie niedawne protesty we francji byly organizowane przez debili
                  (a mialy bardzo szerokie poparcie spoleczne), protesty antybushowskie podobnie.
                  nieliczne manifestacje przed laty przeciwko wejsciu Heidera do rzadu tez byly
                  dzielem glupcow. ciekawe podejscie.
                  legitymacja do wykonywania wladzy tylko teoretycznie trwa 4 lata. rozziew miedzy
                  teoria a praktyka bywa nieraz ogromny. a wicepremierostwo osob co najmniej
                  kontrowersyjnych, ktore na pewno legitymizacji wiekszosci do wypelniania swoich
                  urzedow nie maja, jest wlasnie takie w skutkach. nie zyjemy juz w peerelu czy
                  republice bananowej, gdzie wszystkie chwyty sa dozwolone.
                  • Gość: roro68 Re: Super, będę robił zdjęcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 18:06
                    Każdy ma prawo demonstrować, co chce, a ja mam prawo mieć opinię, że jest on
                    debilem.
                    Francji w to nie mieszaj.
                    W przypadku tego marszu, na który tutaj zwołują, nie mam najmniejszych
                    wątplwości, że pomysłodawca jest debilem;
                    A oto dowód mej tezy: "zróbmy to teraz bo za pol roku nas za to
                    rozstrzelaja"; "nasz kraj podupada"; "wkrótce będziemy dzień rozpoczynać
                    od modlitwy przed portretem braci Kaczyńskich..."
                    Właśnie właścicieli takich poglądów chcę pokazywać swojemu dziecku, jako
                    debili;-) I jest to z mojej strony o tyle wyrozumiałe, że można również nazwać
                    ich kłamcami i prowokatorami.
                    • centrolew Re: Super, będę robił zdjęcia! 10.05.06, 18:54
                      > A oto dowód mej tezy: "zróbmy to teraz bo za pol roku nas za to
                      > rozstrzelaja"; "nasz kraj podupada"; "wkrótce będziemy dzień rozpoczynać
                      > od modlitwy przed portretem braci Kaczyńskich..."
                      > Właśnie właścicieli takich poglądów chcę pokazywać swojemu dziecku, jako
                      > debili;-)

Teraz to tak wygląda, może gość trochę przesadził, ale przypomnij sobie jak rok
                      temu nikt nie wyobrażał sobie, że PiS może Leppera uczynić wicepremierem. Ta
                      formacja jest nieprzewidywalna i nie wiadomo jeszcze co jest w stanie zrobić dla
                      władzy...
                      • Gość: roro68 Re: Super, będę robił zdjęcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 19:55
                        Rok temu nikt nie przypuszczał, że Platforma wypnie się na odpowiedzialność.
                        Trzeba było wejść do koalicji albo zgodzić się na wybory, wygrać je, wziąć
                        władzę i rządzić. Zamiast tego wolicie wolą histeryzować i napuszczać młodzież
                        na ulice. I to ma być zachowanie zgodne z etosem demokratycznym?
                        • Gość: blue A ja wreszcie zapoluje na ŁYSYCH I MW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:11
                          Podczas demonstaracji rusza akcja BLUE-WATCH. Pofotografuje faszystów, a
                          następnie postaram sie pozyskać ich dane by puścic na jakis amerykanski server.
                          Spis faszoli :] to jest TO !!!!!!

BLUE-WATCH
            • Gość: neska Re: Super, będę robił zdjęcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:22
              no to ciekawe,ze wiekszosc glosowala na leppera i giertycha...
              • Gość: olek Re: Super, będę robił zdjęcia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:01
                Większość wybrała większość. Rząd ma za sobą większość mandatów wybranych przez
                większość głosujących wyborców. To proste.
            • Gość: kot z chesire Re: Super, będę robił zdjęcia! IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 14.05.06, 12:03
              "Zobacz, tak wyglądają oszołomy i debile, którzy obrazili się na większość za
              wynik wyborów!"

No i co z tego, że większość????? Czyli mamy wyznawać religię : " jedzmy gó..,
              bo przecież miliony much nie mogą się mylić" ???? !!!!!!
            • peterp roro68 wyłącz to Radyjo............ 15.05.06, 22:15
              bo do reszty ogupniesz i dzieci Cię będą musieli w lazarecie odwiedzać.
    • Gość: harc mistrz Re: Marsz antyrządowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 19:42
      Przedwczesny ten marsz, przedwczesne protestowanie...
      Ta wymieniona wyżej propagandowa "akcja sił POstępu" wydaje mi się
      antydemokratyczną hucpą, dążącą do schaotyzowania sytuacji w państwie.
      Uważam, że jednak powinno się dać szansę temu w tak trudny sposób tworzonemu
      rządowi większościowemu.
      Przypuszczam też, że z tego "marszu antyrządowego" niewiele wyjdzie.
      "13-tego nawet w grudniu jest wiosna", a co dopiero w połowie... maja!?
      (HKP)
      ...
      CZUWAĆ I PRZECZUWAĆ!!!
      - Nie lepiej to, kupić jakąś "połówkę - i pójść... na majówkę???
      • Gość: kotka Re: Marsz antyrządowy IP: *.orange.pl 11.05.06, 05:52
        a moze zorganizujecie marsz przeciwko korupcji i złodziejstwu w oświacie
        katowickiej.ostatnio pisano o dyrektorce gimnazjum nr 9, Tylko ,że w ZOJO taki
        proceder jest uprawiany od lat i zadna kontrola z miasta nic nie chce ujawnić.
        Przeciwko tmu co sie dzieje w naszym mieście protestujcie.
        A może ta nowa koalicja zdziaa coś pozytywnego
    • Gość: roro68 Aparat działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:30
      Sprawdziłem, czy robi ładne zdjęcia i działa znakomicie! Zrobię dużo zdjęć z
      tej manifestacji. Już się cieszę!
      • Gość: neska Re: Aparat działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:10
        Cieszymy się niezmiernie z Twojego szczęścia.
      • Gość: abc.abc Re: Aparat działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 21:42
        wyslij nam potem jako pamiątkę. powiesimy sobie na scianie. fajnie że będzie
        darmowy fotograf. a może i my przyniesiemy jakieś cyfróweczki i strzelimy ci
        fotę :-P
      • peterp roro68 tylko nie zapomnij je wysłać do o.Dyrektora 15.05.06, 22:43
        ....
    • Gość: geo Re: Marsz antyrządowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:47
      A ja dalej nie wiem kto stoi za organizacją tego marszu?
      Chętnie bym się wybrał, ale trochę mało tu informacji. Jeżeli jest to zryw
      młodzieżowo studenckji to super. Gorzej jeżeli okarze się, że uczestniczę w
      pochodzie młodzieżówek lewicy.

Co do sensu... hmm uważam że należy wyjść i pokazać swoje niezadowolenie. Polska
      Kaczyńskich to kawałek tortu krojony pomiędzy bandą pajaców, którzy obejmują
      stanowiska resortów o których nie mają pojęcia. To "tworzenie rządu" to zupełnie
      nie liczenie się z opninią społeczną i dobrem narodu, a tylko podstolikowe
      rozdawanie kart!!! Strach!
      • Gość: spoza_slaska Respect ! IP: *.com.pl 11.05.06, 14:13
        Szacunek dla pomysłu i organizatorów.Żałuję,że weekend to jedyne godziny,które
        mogę spędzić z rodziną daleko stąd (pracuję na Śląsku,mieszkam gdzie indziej)bo
        chętnie bym poszedł.Życze frekwencji!
        Szacunek
      • Gość: prezes Re: Marsz antyrządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:50
        >>A ja dalej nie wiem kto stoi za organizacją tego marszu?>>
        To musi być chyba Al Kaida, skoro boją się, że niedługo zostaną rozstrzelani.
        No i nie chcą się modlić. Al Kaida jak nic.
    • Gość: ell Re: Marsz antyrządowy IP: 193.151.48.* 11.05.06, 21:39
      cos mi sie wydaje że niektórzy myla TEN marsz z Paradą rowności!!!!
      będe obowiązkowo.
    • Gość: jojosto tylko szkoda że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 21:44
      tylko szkoda, że uczniowie organizują protest w piątek o 15. mogliby się
      przyłączyć i przyjś w sobotę - byłoby nas więcej. może się jakoś
      (organizatorzy) dogadacie.
      • Gość: Mika Re: tylko szkoda że... IP: *.crowley.pl 12.05.06, 10:23
        a gdzie ci uczniowie się dziś zbierają? może się wybiorę to jakos zbiorowo się
        ich zaprosi na jutro?
        • Gość: Moby Dick Re: tylko szkoda że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:13
          Ale Ci uczniowie chca zrobić to sami bo obawiają się, że w innej manifestacji
          wezma udział politycy - czego oni sami by nie chcieli. To trochę bez sensu, bo
          ten wiec to przecież własnie bardzo polityczna manifestacja - o usunięcie z
          rzadu konkretnyh polityków. poza tym politycy też kiedys byli (niektórzy dalej
          są) uczniami, studentami - albo też mają dzieci w szkołach. Tu nie ma się co
          obrażac - liczy się sprawa i trzeba być RAZEM. Zaś ci uczniowie którzy teraz
          wyjdą na ulicę, to w przyszłości część z nich sama zostanie politykami, lub
          należeć będzie do jakiś organizacji. No cóż ale niektóre rzeczy czas dopiero
          uświadamia.
          • Gość: Maciek [Psych] Re: tylko szkoda że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:16
            W urzędzie miejskim demonstracja została zgłoszona przez Zielonych Alternatwa [tak jak kilka postów powyżej pisali]. Człowiek z inicjatywy uczniowskiej: iukatowice.glt.pl , która robiła dziś protest do kuratorium twierdzi że prócz zielonych stawią się inne mniejsze partie... Chciałbym wiedzieć które dokładnie, ale nie mam takich informacji do tej pory. Mimo to wybieram się ze znajomymi...
            • Gość: ... Re: tylko szkoda że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:22
              Mniejsze od Zielonych? To chyba już tylko Czerwone Brygady...
              • Gość: Maciek [Psych] Re: tylko szkoda że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:31
                13 maja o godz. 12.00 przed Teatrem im. Wyspiańskiego w Katowicach odbędzie się wiec antyrządowy. Pikieta jest spontaniczną inicjatywą gimnazjalistów, licealistów i studentów, którzy chcą zaprotestować przeciwko nominacji Romana Giertycha na szefa resortu oświaty. W wiecu swój udział zapowiedzieli przedstawiciele partii centrolewicy: PD, Zieloni2004, SDPL, SLD, Racji Polskiej Lewicy.

"Dość psucia Państwa! Jesteśmy mocno zaniepokojeni i pragniemy ostro zaprotestować przeciwko wyborowi Romana Giertycha na ministra oświaty. Nie chcemy Państwa, gdzie premierami zostają osoby karane, a ministrami edukacji liderzy organizacji propagujących wartości nacjonalistyczne, ksenofobię, nienawiść do "inności" i antysemityzm. Obawiamy się, że te wąskie treści wraz z nowym ministrem zostaną przeniesione do polskich szkół i uczelni, a wolność poglądów i ich wyrażania zostanie przez to ograniczona. Tym samym apelujemy do Pana ministra, aby dla dobra społeczeństwa i polskich uczniów zrezygnował z pełnienia funkcji ministra oświaty"
                Ze strony: sdpl.katowice.pl
    • Gość: roro68 Jak ja się cieszę! A dużo było?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:13
      Kurde, już nie mogę się doczekać! Bo mam robic te zdjęcia;-) A dzisiaj nie
      mogłem być w Katowicach i przeszła mi koło nosa ta młodzieżowa manifa o 15. No
      kurde, jak mi było szkoda. Bo też miałem robić zdjęcia. Dużo było młodzieży?
      Licealiści, gminazjaliści? A podstawówki przyszły jakieś? Kto był? Rzućcie
      jakieś dane!
      • Gość: Maciek [Psych] Re: Jak ja się cieszę! A dużo było?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:33
        Na oko 30 osób - widziałem ich na rynku jak mówili z jakąś kobietą - chyba nauczycielką. 2 flagi czerwono-czarne, kilka transparentów. Ulotki. Obserwował ich z oddalenia jeden łysy w zielonej koszuli, ale nie wiem czy z wszechłysych, czy nie.
        • Gość: ANTY_MW Re: Jak ja się cieszę! A dużo było?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:38
          ja mam wielką ochote pogonic i nakopać jakiemus łysemu , te zakaly psują
          krajobraz. Smierdziuchy !!!!
    • Gość: _student Re: Marsz antyrządowy IP: *.smstv.pl 12.05.06, 22:53
      Gratuluje świetnego pomysłu wmanewrowania młodych ludzi do politycznej gry
      przed zbliżającymi się jesiennymi wyborami samorządowymi. Grupa przegranych i
      zmarginalizowanych z woli społeczeństwa partii : PD, Zieloni2004, SDPL, SLD,
      Racji Polskiej Lewicy znalazła wspaniały pretekst do tego, żeby pod
      płaszczykiem protestu przeciw nowemu ministrowi pokazać się i zaistnieć.
      Rozumiem, że wielu ludziom nie odpowiadają niektóre nominacje ale nie dajcie
      się wciągnąć w grę polityczną, którą niektóre młode 'wilczki' partyjne
      uprawiają Waszymi rękoma. Pomyślcie czy ten marsz będzie przeciw czemuś czy
      będzie organizowany z myślą o korzyściach dla kogoś. Pozdrawiam wszystkich
      którzy idą na marsz z powodu przekonań, a nie z powodu mody na krytyczne
      wypowiedzi pod adresem rządu.
      • Gość: Maciek [Psych] Re: Marsz antyrządowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 04:04
        Pomyśl. Do wyborów na jesieni jeszcze parę miesięce a ta koalicja dopiero co się zaiązała. Faktem jest ze małe partie będą sie starały coś z niezadowolenia wyciągnać. Ale jeśli przesadzą - to się zrobi wiec bez nich.
        • Gość: kotka Re: Marsz antyrządowy IP: *.orange.pl 13.05.06, 04:30
          lepiej protestujcie przeciwko korupcji w katowicach, wyczyśćcie najpierw miasto
          w którym mieszkacie z korupcji i nepotyzmu.
    • Gość: Genia Re: Marsz antyrządowy IP: *.chello.pl 13.05.06, 09:22
      PiS zaczyna dobierać się do tyłków złodzieji, skorumpowanych "urzędasów" i
      innych wszelkiej maści pasożytów - widząc że grunt pali się pod nogami
      organizują "spontaniczne manimfy", organizatorzy to ci co najwiecej mają do
      stracenia.
      • Gość: jak to kto? ja ;) Re: Marsz antyrządowy IP: *.siec2000.pl 13.05.06, 11:22
        chetnie poszlabym na ten marsz ale sie pochorowalam i leze w lozku :(
        • Gość: roro68 Re: Marsz antyrządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:46
          A WYborcza napisała, że te demonstracje spontanicznie organizują studenci bez
          udziału żadnej partii! To kto tu oszukuje? Przecież Zieloni firmują ten marsz w
          Katowicach i SDLP, i ateiści z Racji i pedele. No kurde, to komu mam robić te
          zdjęcia?
          • centrolew Re: Marsz antyrządowy 13.05.06, 18:39
            > A WYborcza napisała, że te demonstracje spontanicznie organizują studenci bez
            > udziału żadnej partii! To kto tu oszukuje? Przecież Zieloni firmują ten marsz w
            > Katowicach i SDPL

Partie polityczne nigdy by same nie zgromadziły takiego potencjału, dlatego
            Gazeta Wyborcza ma tu rację, choć faktycznie - formalnym organizatorem były
            partie. Ale trzeba też być odpowiedzalnym - gdyby nie one, demonstracja byłaby
            nielegalna, a policja nie zabezpieczyła by jej na odpowiednim poziomie. Tu
            chodzi o bezpieczeństwo, sama młodzież nie przebrnie przez gąszcz przepisów.
            • Gość: m824 był super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:55
              manifa była na prawde fajnia. nie przeszkadza mi, że organizowali to zieloni i
              demokraci. ludzi było sporo - dawno tylu nie widzialam na żadnej manfie w
              katosach. natępnym razem bedzie nas jeszcze więcej...

• Gość: monka marsz IP: *.siec2000.pl 13.05.06, 18:59
                a jakie to ma znaczenie kto organizowal?
                wazne, ze idziesz i wyrazasz swoja prywatna opinie, swoj portest

nie musisz sie podpisywac pod wszystkimi petycjami organizatorow, wazne, ze cos
                robisz
                • Gość: Paweł Re: marsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 19:33
                  No, prawda jest taka, że demokraci i zieloni tylko się bezczelnie podpięli ze
                  swoimi transparentami, nie od nich wyszła inicjatywa (info na GG krążyło zanim
                  zarejestrowali tę demonstrację).
                  • Gość: Paweł Re: marsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 19:35
                    Dodam, że spodziewałem się, że ktoś się pod to podepnie. Ale osobiście wolałbym,
                    żeby inicjatywa pozostała taką jaką była z założenia - bezpartyjną. Czyli że NIE
                    dla rządu nie musi od razu oznaczać TAK dla innych partii.
              • sss9 Re: był super (???) co było super? 13.05.06, 19:17
                Gość portalu: m824 napisał(a):

> manifa była na prawde fajnia. nie przeszkadza mi, że organizowali to zieloni i
                > demokraci. ludzi było sporo - dawno tylu nie widzialam na żadnej manfie w
                > katosach. natępnym razem bedzie nas jeszcze więcej...
                >
                co to znaczy - było fajnie, super, itp? pytam serio, bo wygląda na to, że rodzi
                się nowa tradycja "bywania na manifach".
                teraz będzie "trendy", nie - teraz będzie "jazzy" chadzać z psiapsiółkami na
                "manify", "manifki", "manifeczki"...
                wydawało mi się, że ten marsz miał jakiś cel i nie było nim "zadowalanie".
                • Gość: m824 Re: był super (???) co było super? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:57
                  super było to, że przyszło tyle osób, fajnie, że jest tylu ludzi, którzy sa
                  przeciwko Giertychowi.

nie uważam, że chodzenie na mamify jest modne, trendy... chodze tylko na te,
                  które uważam za słuszne np. manifa 8 marca no i ta manifa. i tyle. koniec.

eh, a ciebie coś ugryzło, czy co mądralo?

• Gość: Ania Re: był super (???) co było super? IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:19
                  Oczywiście, marsz miał cel i z pewnością m824 go popiera ale to wcale nie
                  znaczy, że nie mogło jej się tam podobać. Wręcz przeciwnie! A "super" było
                  choćby to, że kilkaset osób o takich samych (a przynajmniej podobnych)
                  poglądach spotkało się w jednym miejscu i głośno wyraziło swoje zdanie. Już
                  samo to może wprowadzić w dobre samopoczucie lub, jeśli wolisz, "zadowolić".
                  • Gość: roro68 Re: był super (???) co było super? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:02
                    Ale dużo zrobiłem zdjęć!!! No po prostu mnóstwo. Chyba każdego uczestnika mam
                    na zdjęciu!
                    Ale powiedzcie mi teraz, bo nie zrozumiałem. 1)Po co paliliście indeksy? 2)Co
                    miała znaczyć taka żółta kaczka na szubienicy? 2)Jak mam tłumaczyć hasło RP -
                    burdel, pierdel, serdel. Szczególnie chodzi mi o ten serdel. Ja już dawno
                    kończyłem studia i może nie mam jakiejś najnowszej wiedzy, dlatego proszę o
                    objasnienia, please.
                    • Gość: bilabong Re: był super (???) co było super? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 23:03
                      Chyba twoja edukacja była dziurawa, szczególnie historyczna. "pierdel, serdel,
                      burdel" to powidział Piłsudzki na określenie II RP. W tym przypadku chodziło o
                      IV.
                      • Gość: roro68 Re: był super (???) co było super? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:14
                        To wy jesteście za Piłsudskim? Za rozpędzeniem parlamentu? Za rządami silnej
                        ręki? To wy bracia PiS popieracie? Acha, rozumiem, Konradzi Wallenrodzi,
                        poszliście niby nic z lewakami a tu nagle, rach ciach, transparent obrazujący
                        prawdziwe patriotyczne przekonania;-) BRawo!
                    • Gość: Anka k-ce Re: był super (???) co było super? IP: *.tys86.1000lecie.pl 14.05.06, 00:05
                      Witam wszystkich:)!
                      czy wiecie gdzie mozna zobaczyc cokolwiek z demonstracj? jest jakas storna www
                      ze zdjeciami:)? jezeli tak, to baaardzo prosze o link:)!
                      POzdrawiam ;)
                      Ania
                      • Gość: protestujący zdjęcia z manifestacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 07:17
                        trochę zdjęć widziałem na stronie slask.smd.org.pl...:))
                      • Gość: emil Re: był super (???) co było super? IP: *.siec2000.pl 14.05.06, 11:38
                        serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3343207.html?i=20 - wystarczy sie
                        troche rozejrzec po sieci, nic trudnego
                        • Gość: Anka k-ce Re: był super (???) co było super? IP: *.tys86.1000lecie.pl 14.05.06, 16:16
                          dzieki za pomoc...i linki ze zdjeciami;)!wiem ze rozgladanie sie po sieci nie
                          jest zbyt trudne;) i naprawde szukalam, ale niestey bezowocnie;)!jeszcze raz
                          dziekuje;)!
                          Pozdrawiam serdecznie:)!
                  • Gość: m824 do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 23:59
                    no właśnie - o to chodziło. kto był ten wie... aż sie ciepło człowiekowi na
                    sercu robi, jak widzi że nie jest sam :-) przeciwko IVRP i spółka.

a roro68, to chyba nie był, a zdjęcia to najwyżej z balkonu wróblom robił ;-)
                    ja tam żadnej żółtej wiszącej kaczki nie widziałam. (no chyba że jestem
                    daltonistką.. albo roro).

pozdrawiam wszystkich, którzy dziś byli.
                    • Gość: nauczyciel Re: do Ani IP: *.orange.pl 14.05.06, 07:59
                      A teraz zorganizujcie marsz w obronie osób rządzących od 8 lat Katowicami,żeby
                      broń boże nie było lepiej, niech korupcja nadal kwitnie. Pieniądze publiczne
                      niech wędrują na prywatne konta.niech się jeździ na wycieczki za pieniądze
                      podatników,a nauczycielom płaci grosze.Niech się buduje domy przy remontach
                      szkół,boisk i ulic.
                      Bądżcie dalej manipulowani przez cwaniaczków
    • Gość: były zomowiec Re: Marsz antyrządowy IP: 194.146.249.* 14.05.06, 08:54
      Na tym marszu było bardzo duzo moich byłych kolegów i naszych (bylych0
      przełożonych. Byli całymi rodzinami, dlatego było tak wielu starych "pryków".
      Nie dziwię się że im się IV RP nie podoba
      • belaqua Te wiece to przejaw antysemityzmu 14.05.06, 19:50
        Zorganizowane w ostatnich dniach wiece w kilku miastach Polski należałoby uznać
        za wystąpienia antysemickie. Młodzież demonstrowałą przeciwko rządowi, w którym
        kilka ministerstw zajmują Żydzi - np. bardzo wpływowe ministerstwo spraw
        wewnętrznych to domena ministra Ludwika Dorna. Tego rodzaju antyrządowe,
        antysemickie wystąpienia rozwydrzonej młodzieży powinny być napiętnowane i
        zabronione.
    • Gość: van jestem z nas dumny ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:36
      ...takie marsze powinny sie odbywac czesto i gesto
      tylko celowanie w pionki jakimi sa Giertych, Kaczynscy czy Lepper mija sie z celem bo przeciez nimi kieruje Rydzyk i to przeciw niemu powinno sie organizowac akcje demonstracyjne bo to on wpedza nasz narod w bagno
      • adi3 Czarna Rewolucja w IV RP 14.05.06, 23:11
        Czarna Rewolucja w IV RP

Koledzy i koleżanki, przyjaciele, uczniowie, studenci - młodzi. Kiedy w
        Katowicach na wiecu antyrządowym, przemawiałem, zauważyłem w waszej postawie,
        jak bardzo pragniecie żyć w nowym otwartym świecie i społeczeństwie. W świecie,
        w którym wolność nie jest ograniczana i nie propaguje się zaściankowych idei.
        Potrafiliście swoje przekonania i oczekiwania wyrazić w spontanicznym i
        naturalnym proteście wobec władz. Radośnie ze śpiewem na ustach, pokazać to
        czego pragniecie w duchu i czego nie chcecie, aby wam wtłaczano. Byliście przy
        tym jednością, niezależnie od różnych poglądów politycznych z jakimi się
        utożsamiacie. Ta jedność ukazała się tym, że wszyscy reprezentowaliśmy wspólne
        pokolenie młodości i chęć zmiany skostniałego ksenofobicznego systemu.

Podczas marszu, gdy dziennikarz zapytał się mnie: Co zrobicie jeśli wasze
        protesty nie przyniosą skutku? Czy będziecie dalej protestować na ulicy? Co
        zrobicie jak przegracie? Odparłem: Widzi Pan te setki uśmiechniętych twarzy?
        Wygramy na pewno!

Tak naprawdę, to ta Władza i rzeczywistość jaka jest obecnie kreowana już
        przegrała, choć jeszcze tego nie czuje. Przegrała, bo przegrała w sercach i
        umysłach młodych ludzi, którzy powiedzieli jej dość! To My jesteśmy przyszłością
        nowej Rzeczywistości. Pokażmy to!

Pokażmy tej Władzy Czarną Rewolucję i Czarny Poniedziałek. Przyjdźmy 22 maja, do
        naszych szkół, liceów, uniwersytetów i na ulicę ubrani na czarno. Uczcijmy
        minutą ciszy śmierć III RP i przywitajmy oficjalnie narodziny IV RP. Niech to co
        stare obumrze i z tego ziarna narodzi się nowe. Nowe lecz nie takie, które chcą
        ONI, lecz nowe, którego chcemy MY. Niech będzie to NASZA IV Rzeczypospolita.
        Przesyłajmy sobie tą wiadomość, komunikatorami, mailami, smsami. Zamieszczajmy
        na blogach, forach i portalach. Zanieśmy ją od domu do domu i od szkoły do
        szkoły. To MY młode pokolenie powołajmy oddolnie nową Polskę, otwartą na świat i
        pełną szacunku do wolności i tolerancji dla inności.

Powstańcie więźniowie umysłu
        Powstańcie Neurotycy Ziemi
        Bo Wgląd uderza w Wyzwolenie
        Gdy Święty świat się Rodzi tu (…)

Allen Ginsberg

Pozdrawiam
        Jeszcze obywatel III RP
        Adrian Kołodziejczyk
        • Gość: nauczyciel Re: Czarna Rewolucja w IV RP IP: *.orange.pl 14.05.06, 23:37
          W obronie kogo i czego mają być marsze? W obronie rządzących klik
          samorządowych.Tak jak klika Uszoka rządzi od lat w Katowicach.W obronietych co
          publiczne pieniędze przekazują na prywatne konta, w obronie łapówkarstwa jakie
          sie szerzy w mieście i jednostkach miejskich. To faktycznie protestujcie
          studenci i uczniowie protestujcie.
        • Gość: roro68 Re: Czarna Rewolucja w IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:08
          Protestujcie, młodzieży, protestujcie, zróbcie dobrze panu Adrianowi, pomóżcie
          zaistnieć jemu, pani Tkacz-Janik i paru innym oszołomom. Niedługo powiedzą wam,
          na kogo koniecznie musicie zagłosować, jeśli oczywiście chcecie żyć w wolnym
          kraju...
          Bosshhe, widzisz i nie grzmisz!
          • Gość: harc mistrz Dwoma słowami: Wielka... D z i e c i n a d a . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:28
            Pluszowa Rewolucja (kaczki-przytulanki, maskotki, kukiełki palone).
            I n f a n t y l i z m majówkowy w słoneczne przepdpołudnie.
            (HKP)
            ...
            CZUWAĆ, CZUWAĆ... - RODZICIELE I WYCHOWAWCY!!!
            • Gość: Zniesmaczony Re: Dwoma słowami: Wielka... D z i e c i n a d IP: *.ds5-s.us.edu.pl 16.05.06, 15:50
              A co, wolałbyś kamienie i butelki z benzyną?

Spokojnie, może do tego też z czasem dojdzie.
    • Gość: gov.go.pl Re: Marsz antyrządowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:55
      Własnie założyłem forum na stronie: gov.go.pl - w celu ławijszego organizowania oporu wobec tego rządu. Własnie organizujemy 2 kolejne manifestacje w Kaowicach.
      • Gość: Maciek Psych gov.go.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:57
        Taki właśnie jest ten adres
    • Gość: mama studenki Re: Marsz antyrządowy IP: 80.48.96.* 17.05.06, 07:21
      jestem bardzo zla na wypowiedz ligi polskich rodzin na temat marszu moja corka
      jest wzorowa studenka i osoba ktora mysli samodzielnie a nie jak to powiedzial
      posel przestepca nie zycze sobie zeby taki komentowal poglady i zapatrywnia na
      zycie mojego dziecka tym bardziej ze jest wnuczka gornika z kopalni wujek i wie
      co to wolnosc
      • Gość: roro68 Re: Marsz antyrządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:36
        Głupota ściga się ze sprzecznościami w pani wypowiedzi. Jeśli pani wie, co to
        jest wolność, to powinna pani też wiedzieć, że publiczne zachowania pani córki
        każdy może sobie komentować jak chce.
        • Gość: Monika Re: Marsz antyrządowy IP: 80.48.96.* 18.05.06, 08:53
          Czy Ty trochę nie przesadzasz? Nikt kto protestuje nie nazywa Giertycha,
          Leppera i innych gejami, pedofilami czy też narkomanami. Jeśli się coś
          komentuje nie należy obrażać! Widocznie to miała na myśli mama studentki. A Ty
          wypowiadasz się w taki sposób jak byś wiedział dokładnie jak się Jej córka
          zachowała i to zachowanie było wyjątkowo złe. Jak napisałam wyżej wolność to
          nie obrażliwe komentarze! Ty widocznie też nie wiesz co to takiego jest
          wolność!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka