Dodaj do ulubionych

Bielszczanie bronią wizerunku Bolka i Lolka

• Gość: Makowiec Holenderscy pedofile założyli partię polityczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:17
      a zdjęcie zamieszczone w dzisiejszej "Rz" sugeruje, że zrobili coś w rodzaju
      wiecu albo parady "równości". Holenderski profesor seksuologii w zamieszczonym
      w tej gazecie wywiadzie sugeruje, że pedofilia to orientacja seksualna,
      podobnie jak homoseksualizm wrodzona (TAK JEST NAPISANE!!!). Ciekawe za ile lat
      polscy pedofile będą oskarżać Polaków o pedofobię ??? Dzisiaj Bolka i Lolka
      molestują geje, za ileś lat wezmą się za nich child-geje (czy jak to wówczas
      nazwą)
    • Gość: ola Re: Bielszczanie bronią wizerunku Bolka i Lolka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.06, 10:21
      "Oglądając tę okładkę, pomyślałem sobie, że to świetna promocja dla Bolka i
      Lolka, jakby nie było, ikon popkultury, postaci bardzo popularnych także w
      Niemczech. Ja bym się bardzo cieszył, gdyby ktoś zdecydował się umieścić mnie
      na okładce pisma dla heteroseksualnych, "prawdziwych" mężczyzn - mówi Biedroń. -
      Poza tym nigdzie nie zostało nawet zasygnalizowane, że Bolek i Lolek to geje,
      to wszyscy wkoło doszukują się takiego przekazu. Świetnie na tym przykładzie
      widać, że nasze społeczeństwo tak naprawdę nadal ma kłopoty z akceptacją
      homoseksualizmu. Gdzieś w tej dyskusji zatracił się nawet fakt, że to tylko
      rysunkowe chłopaki, a nie prawdziwi ludzie - dodaje."

jak to nie zostało zasygnalizowane... przeciez homoseksualiści zrobili
      sobielogo z tych postaci - czy ja sie myle ale słowo schwuz znaczy geje..

to ulotka dzieki której sie promuja...
      a prawym dolnym rogu mamy sliczne logo..
      img285.imageshack.us/img285/8473/ulotka5gp.gifjest to jawne naruszenie
      praw autorskich o którego regulacjach mozna przeczytac tu:
      www.bolekilolek.pl
      • Gość: ola Re: Bielszczanie bronią wizerunku Bolka i Lolka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.06, 10:22
        ola

tzn tu

img285.imageshack.us/img285/8473/ulotka5gp.gif
      • Gość: ola Re: Bielszczanie bronią wizerunku Bolka i Lolka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.06, 10:23
        tzn obrazek jest tu

img285.imageshack.us/img285/8473/ulotka5gp.gif
    • Gość: LukasK Siegessäule IP: 217.153.71.* 31.05.06, 10:23
      Ciekawe, czy Berlińczycy są oburzeni o kradzież nazwy jednego z najbardziej
      znanych berlińskich pomników.
    • Gość: Ja Znam ich wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:33
      Z tym Bolkiem i Lolkime to niezła chryja znam środowisko bielskiego filmu
      animowanego. Ci faceci ciągle kombinują jakby tu na Bolku i Lolku jeszcze zarobić.
      Nie mają pomysłów na żadne ciekawe propozycje dla tv więc kręcą się wokół starej
      idei. Nawet Walt Disney wycofał produkcję Kaczora Donalda już bardzo dawno temu
      i nie zamierza wracać. Konkludując to w moich oczach to tak jakby w Bielsku zaczęto
      produkować Syrene Bosto z braku nowych pomysłów ! A po drugie to Panowie od
      Bolks i Lolka trochę dystansu do sibie i do idei, bo jesteście bardziej
      dziecinni od grupy docelowej serialu.
    • Gość: emigrant Re: Bielszczanie bronią wizerunku Bolka i Lolka IP: *.pools.arcor-ip.net 31.05.06, 10:35
      Proponuje powolac Komisje sejmowa do wyjasnienia tej bardzo powaznej sprawy.
      Na przewodniczacego oczywiscie musi byc wybrany Pan Giertych- on sie poprostu
      na tym zna i jest kompetentny.Jesli wszystko dobrze zrozumialem, to chodzi
      tutaj o zbeszczeszczenie i profanacje polskich symboli narodowych, czyli Bolka
      i Lolka, jedynych Polakow , ktorych jeszcze nie "pojebalo".Chcialbym miec Wasze
      problemy.
    • janosikw homofobia, pedofilofobia... nowe fobie 31.05.06, 10:43
      ogólnie to historyjka z bolkiem i lolkiem jest świetnym przykładem jak można
      manipulować "tolerancją"
      wszak pan biedroń nie widzi w tym nic złego
      to że ktoś protestuje przeciw daje panu biedroniowi tylko okazje do
      przyczepienia mu łatki homofoba
      w Holandii niedawno zarejestrowano pierwszą partię pedofilską "skoro nikt nas
      nie broni został nam parlament" stwierdził jej założyciel ......
      cóż homosexualistów 30 lat temu tam też nikt nie bronił a teraz to największa
      swiętość i szczyt nowoczesnośći być homo...
      każdy kto jest przeciw ten jest ciemniakiem
      mam 30 lat i się ciągle zastanawiam czy dożyje czasów kiedy po ulicach będą
      maszerować parady złożone z pedofiló pod flagą bolk i lolka kopulującymi z
      dorosłymi facetami ( lub choć w objęciach tychże) a każdy który będzie przeciw
      będzie przez obrońców "wolności" wyzywany od zacofańcó
      dodam że osobiście nie chodze do kościoła (żadnego)nie głosowałem na PiS,LPR
      tylko na PO i od kilku lat jestem w stałym związku i mieszkam z kobietą (bez
      ślubu) i do niedawna wogle nie zauważałem problemu nietoleranci w naszym kraju a
      teraz widzę taki problem
      nie tolerowanie świętości sypialni i wyciąganie intymnych spraw na uice....
      pozdrawiam
    • Gość: Andrzej przeciez to jest promocja pedofilow IP: *.pool8291.interbusiness.it 31.05.06, 10:56
      Przeciez to jest promocja pedofilow
    • Gość: aśka Ale gościu ma fryc :-) lol IP: *.chello.pl 31.05.06, 10:57
      j.w.
    • Gość: Herman Beton Kupa mięci IP: 212.160.172.* 31.05.06, 11:02
      "Jak to podkreślałem już wiele razy, naprawdę nie mam nic przeciwko
      homoseksualistom. Jednak Bolek i Lolek są dziećmi, zostali wymyśleni dla dzieci
      i niech tak zostanie. Nie można ich wiązać z religią, polityką, jakimiś
      mniejszościami czy większościami, nie mówiąc o tym, że doszło tu przecież do
      naruszenia praw autorskich, czyli przestępstwa" - mówi Nehrebecki. Nic dodać,
      nic ująć panie Biedroń.
    • Gość: mateo Re: Bielszczanie bronią wizerunku Bolka i Lolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:07
      - Poza tym nigdzie nie zostało nawet zasygnalizowane, że Bolek i Lolek to
      geje....ten cytat z pana Biedronia, demonstruje jak ów Biedroń klasycznie minął
      się z prawdą....miłem bowiem tę nieprzyjemność słuchać wypowiedzi Biedronie dla
      Wiadomości w której filuternie przekonywał widzów, że nie było by w tym nic
      zdrożnego, gdyby okazało się że kóryś z bohaterów naszej kreskówki przejawiał
      skłonności....
    • Gość: pixel Obraza uczuc religijnych dla Bielszczan IP: *.ri.ri.cox.net 31.05.06, 11:32
    • Gość: mijau homofobia da się leczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:45
      Problem nie tkwi w tym, że geje wykorzystali ryzunki Bolka i Lolka. Gdyby te
      postaci wykorzystało Cartoon Network sprawa rozchodziła by się tylko o prawa
      autorskie. Cała ta sprawa nie zaszkodzi też samym gejom. Kto nienawidzi gejów
      nie potrzebuje uzasadnień i każdy pretekst jest dla niego wygodny, żeby
      pokazać, że miał rację. Homofobia to taka sama nienawiść jak rasizm,
      antysemityzm i pogarda dla niepełnosprawnych i tak samo jak one karmi się
      ignorancją i fanatyzmem. Awantura wokół Bolka i Lolka pokazała jak bardzo
      jesteśmy nienormalnym społeczeństwem i jak płytko drzemie w nas ta sama
      nienawiść, która niedawno wbiła człowiekowi nóż w plecy tylko za to, że był
      inny. Wy wszyscy którzy tak szkalujecie gejów korzystających z naszej wspólnej
      ikony naszego wspólnego dzieciństwa jesteście tylko łagodniejszą wersją tego
      łysego co wbijał nóż. To właśnie wy tworzycie atmosferę przyzwolenia dla niego.
      • Gość: ola Re: homofobia da się leczyć IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.06, 11:49
        jak dla mnie sprawa rozchodzi sie głownie o łamanie prawa... powienien go
        przestrzegac i gej i hetereoseksualista, wolnomysliciel i konserwatysta..itd.
      • Gość: Makowiec A pedofiliofobię ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:54
        Jestem ciekawy czy pedofilofobię też da się leczyć, bo obserwując najnowsze
        holenderskie trendy obawiam się, że niedługo zostanę uznany za pedofilofoba
        podobnie jak spora część społeczeństwa. Na szczęście w swych paradach
        holenderscy pedofile nie używają jeszcze postaci Bolka i Lolka. Może w
        przeciwieństwie do homoseksualistów pedofile respektują prawa autorskie.
    • Gość: hopex Re: Bielszczanie bronią wizerunku Bolka i Lolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:49
      Nie miałem do tej pory nic przeciwko gejom co nie znaczy że akceptowałem
      homoseksualizm. Jednak hałaśliwa kampania jaką ostatnio prowadzą środowkiska
      gejowskie korzystając ze wszelkim możliwych i niemozliwych środków aby wymusić
      dla siebie ustepstwa ze strony pozostałych budzi we mnie wewnętrzny sprzeciw.
      Nie zgadzam się na natrętne i hałasliwe demonstrowanie swobód dla gejów tak
      samo jak nie zgadzam się na natrętne nachodzenie mnie w domu przez Świadków
      Jehowy. A już tym bardziej żałosne jest wykorzystywanie (w dodatku bezprawne)
      symboli takich jak Bolek i Lolek w tej żałosnej kampanii. Szanowni geje ! w ten
      sposób nie zyskacie szacunku i zyczliwości ludzi a jedynym skutkiem tego aktu
      będzie wzrost agresji w stosunku do Was. Chyba że o to własnie wam chodziło.
    • Gość: Fan Bolka,Lolka Re: Bielszczanie bronią wizerunku Bolka i Lolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:58
      dobry, zydowski prawnik pusci z torbami niemieckie cioty !Jestesmy w Unii i
      teraz juz nie ma,ze ktos jest za zelazna kurtyna.Dalej na porabancow.Jak
      zaplaca gore kasy to ich to wyleczy z glupoty
    • jb93 Dewianci - Bolek i Lolek sa za mlodzi na seks 31.05.06, 12:02
      Wykorzystywanie wizerunkow pochadzacych ze swiata dzieciecego do rozpowszechniania tresci o
      charakterze seksualnym to jeszcze jeden dowod na powiazania homoseksualizmu z pedofilia.
      Inna sprawa to zerowy szacunek lewakow do wlasnosci prywatnej - wykorezystywanie wizerunku Bolka i
      Lolka bez zgody autorow to zwyczajna, prymitywnw kradziez.
      • Gość: moi Re: Dewianci - Bolek i Lolek sa za mlodzi na seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:55
        a Biedron szkodzi tylko poskim gejom i lesbijkom swoimi wypowiedziami.to
        wiecznie wszystkiemu sie dziwiacy , zapatrzony w siebie idiota...
        • jb93 Re: Dewianci - Bolek i Lolek sa za mlodzi na seks 31.05.06, 13:08
          Tak jest. Parada rownosci stanowi selekcje negatywna tego srodowiska. Normalni ludzie zostaja w domu a
          sprawy lozkowe pozostawiaja w alkowie.
          • Gość: ok Re: Dewianci - Bolek i Lolek sa za mlodzi na seks IP: 194.146.216.* 31.05.06, 13:55
            >>>>>>>jb93 napisał:

> Tak jest. Parada rownosci stanowi selekcje negatywna tego srodowiska.
            Normalni
            > ludzie zostaja w domu a
            > sprawy lozkowe pozostawiaja w alkowie.
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Ty tak pojmujesz normalność, a ktoś, inaczej.
            Niby z jakiej paki twoja koncepcja ma być słuszniejsza? Bo tak ci powiedział
            klecha w kółku parafialnym?

I o jakiej alkowie pleciesz?!
    • Gość: Bielszczanin Biedroń kłamie. IP: *.c27.msk.pl 31.05.06, 12:08
      "Nie ma nawet sugesti, ze Bolek i Lolek na okładce sa gejami". Doprawdy?
      Wystarczy spojrzeć, jak są ubrani. A 8letniemu Bolkowi piersi też same wyrosły?
      Ja też nie mam nic przeciw homoseksualistom, czy paradom równości, niech sobie
      paradują na zdrowie. Prędzej zabroniłbym manifestacji kryptofaszystom i kibolom
      z Młodzieży Wszechpolskiej. Ale przy bajce dla dzieci prosze nie majstrować. I
      prosze sie potem głupio i pokretnie nie tlumaczyc.
      I wypraszam sobie hasła o "ciemnym podbeskidziu". To, ze nie chce by moje dzieci
      mnie pytaly "a czemu Bolek ma piersi a Lolkowi spodnie zjezdzaja tak, ze mu pupe
      widac?", to nie znaczy ze jestem ciemny.
      • wislok1 Popieram Bielszczanina 31.05.06, 13:28
        Co jak co, ale dorabianie piersi dzieciom i robienie z nich obiektów
        seksualnych to za dużo
    • Gość: Kaiser Re: Bielszczanie bronią wizerunku Bolka i Lolka IP: *.acn.waw.pl 31.05.06, 12:11
      Niemieccy zboczency niech sie zajma soba i nie wtykaja nosa w nie swoje sprawy!
    • Gość: 123 Re: Bielszczanie bronią wizerunku Bolka i Lolka IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 31.05.06, 12:17
      To ku..kie pedalskie lobby nie zna granic! Won!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: m centrumwakacyjne.pl - niech zyje bolek i lolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:40
      :)
    • Gość: Shao Zalosna droga marnowania energii :P IP: *.sebastiana.ceti.pl 31.05.06, 12:43
      Zalosna droga marnowania energii :P
    • Gość: koles751 dlaczego "prawdziwych" a nie prawdziwych IP: *.bcc.com.pl 31.05.06, 12:44
      Czy jako heteroseksualny mężczyzna jestem "prawdziwym" meżczyzną?
      Czy trzeba być Biedroniem, żeby stać się prawdziwym mężczyzną?
      Czy to jeszcze tolerancja czy już zwykłe awanturnictwo chłopa, który chce aby
      wszyscy emocjonowali się tym z kim w łóżku leży?
    • Gość: jolkak11 Re: Bielszczanie bronią wizerunku Bolka i Lolka IP: *.toya.net.pl 31.05.06, 12:47
      Popieram - niech zostawią w spokoju filmy dl małych dzieci!!! To naprawdę
      skandaliczne i niegodne co zrobili!!!
    • jotwu61 Re: Bielszczanie bronią wizerunku Bolka i Lolka 31.05.06, 12:50
      Naklad Siegessaeule to zapewne kilkaset egzemplarzy, a wydanie z Bolkiem i
      Lolkiem przeszlo do archiwum i tym samym w zapomnienie. Tymczasem pieniactwo
      narodowo-katolickie rozkreci afere i wyprodukuje analogie do Kodu da Vinci i
      zakazow z Watykanu, dzieki czemu gazetka mniejszosci dotrze do mas. I tak trzymac!
    • Gość: Gość Re:Biedroń Twoje poglądy trzeba leczyć IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 31.05.06, 13:42
      Mam wrażenie że Pan Biedroń oszalał. Uważa że taka okładka to dobra
      reklama.Tylko czego? Bo Bolka i Lolka reklamować nie trzeba,kobiecych piersi
      też. Jest takie coś jak wyczucie,dobry gust i takt.Oczyiście tego nie można
      wymagać od Niemców a co dopiero od niemieckich gejów .Uważacie się za osoby
      bardziej delikatne, wrażliwe i nierozumiane przez resztę społeczeństwa, tylko
      wszystko co robicie jest nietaktowne chamskie i nachalne.Dla mnie gej to
      synonim obłudy fałszu zakłamania, grający role poniewieranego tyranizowanego
      przez "Hetero". Tylko że sam prowokuje do takich zachowań.
      Poprzebierane pajace nie zmienią wizerunku wizerunku środowisk
      gejowskich.Chyba można walczyć inaczej o tolerancję dla homoseksualistów,
      inaczej niż obrażając uczucia innych, uważając przytym że to dobry żart. Potem
      można przecież pokazac jakini epitetami was obrzucano z powodu innej
      orientacji seksualne.Rudzi też powinni lamemtować za "ty rudzielcu" grubi
      powinni organizować parady grubasów.
      To nie orientacja seksualna, to sposób w jaki sami siebie pokazujecie jest
      trudny do zaakceptowania.A to co najgorsze to odwołanie się do symboli
      dziecięcych a to już pedofilia!!!!. I taki obraz geja się rysyje przebrany
      pajac pół kobieta pół ... z niemieckim poczuciem humoru zainteresowany małymi
      chłopcami. Ja tego zaakceptowac nie mogę i na razie nic nie robicie żeby was
      polubić a raczej wszystko żeby nienawidzić.Szukajcie wsparcia u Niemców oni
      mają długą tradycję tolerancji. Powodzenia.
    • Gość: Apasz Tato a Bolek ma cycki .. wiesz synu ... IP: *.visp.energis.pl 31.05.06, 14:12
      Tato a Bolek ma cycki .. wiesz synu .. no i jak to wytłumaczyc juz pisałem o ty
      wczesniej jak tylko sprawa sie pojawiła Bolek i Lolek to dziecięce postacie i
      krzyzacy tylko z sobie znanym wyczuciem humoru zbeszczescili te dwie postacie a
      pedał biedron im przyklaskuje .. nasz przyzwolenie na gejostwo oraz rosnąca
      modna na tolerancje wzmaga ugrupowania pedofilskie do walki o tzw. swoje prawa
      juz w holandii pedofile podnoszą głowe :( za 30 lat i w polsce tak bedzie :((
      swiat sie wali przez naszą poprawnosc polityczną
      tak jestem nietolerancyjny na pedalstwo i inne dewiacje teraz powiecie ze jestem
      homofobem za 30 lat historia osądzi kto miał racje

pozdrawiam !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka