Dodaj do ulubionych

Do ludzi którzy gardzą polskością!!!

IP: *.echostar.pl / 212.126.30.* 28.01.03, 20:02
Do ludzi którzy gardzą polskością, polską tożsamoscią i cywilizacją!!!

W jakim języku odpowiadacie na tym forum - jak narazie widze głownie polski?
może poszczekajcie trochę po niemiecku, hitlerowskie pieski!!! a może nie
potraficie?

W jakim języku rozmawiacie głownie z przyjaciółmi i w domu, na ulicy i w
sklepie?

tacy z was rodowici niemcy jak z koziej dupy trąbka!
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.01.03, 20:04
      Gość portalu: Perun napisał(a):

> Do ludzi którzy gardzą polskością, polską tożsamoscią i cywilizacją!!!
      >
      > W jakim języku odpowiadacie na tym forum - jak narazie widze głownie polski?
      > może poszczekajcie trochę po niemiecku, hitlerowskie pieski!!! a może nie
      > potraficie?
      >
      > W jakim języku rozmawiacie głownie z przyjaciółmi i w domu, na ulicy i w
      > sklepie?
      >
      > tacy z was rodowici niemcy jak z koziej dupy trąbka!
      A jak mowia Ukraincy I Litwini tez po polsku a polakami nie sa ty duraku !!!
      • Gość: Perun Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! IP: *.echostar.pl / 212.126.30.* 28.01.03, 20:08
        "A jak mowia Ukraincy I Litwini tez po polsku a polakami nie sa ty duraku !!!"

a umiesz to napisac w swoim języku - niemczurku=szczurku?
        • Gość: adi Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.01.03, 21:31
          a jak bede pisal po niemiecku i du wirst mich überhaupt nicht verstehen? was
          sagst du dann?
          • Gość: Perun o to się nie martw IP: *.echostar.pl / 212.126.30.* 29.01.03, 00:32

> a jak bede pisal po niemiecku i du wirst mich überhaupt nicht verstehen? was
            > sagst du dann?

Rozumiem twój język niemczurku, więc się nie martw!

• willi2 Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! 28.01.03, 20:26
      nie sap
      • Gość: kd Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! IP: *.proxy.aol.com 28.01.03, 21:36
        willi2 napisał:

> nie sap

nie pij
    • silesius Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! 28.01.03, 21:54

> Do ludzi którzy gardzą polskością, polską tożsamoscią i cywilizacją!!!

Co do mnie, to bardzo szanuje i cenie polskosc. Tutaj nie spotkalem niestety
      jeszcze nikogo, kto by takowa reprezentowal.

Osobiscie nie gardze polskoscia, wprost przeciwnie, ale sie do niej nie
      poczuwam. Nie uwazam za polskosc tej sztucznej parodii polskosci, jaka
      zaszczepiona zostala przez rzady kmunistyczne na ziemiach niepolskich,
      przejetych pod administracje, na Slasku.
      Natomiast gardze produktami tych usilowan komunistow, pseudoslaskoscia powstala
      na zamowienie wladz PRL autorstwa usluznych jej autorow czy tworcow. Musze sie
      przyznac tez do lekkiej pogardy dla tych, ktorych rozumienie polskosci wlasnie
      do tej namiastki sie ogranicza, ktorzy akceptuja panstwo polskie jako
      przypadkowy w ksztalcie produkt, sezonowy o koniunkturalnej genezie.
      Najbardziej gardze zas tymi, ktorzy wierza i upieraja sie przy mitach
      dorabianych do tych przypadkowych efektow geopolitycznych, jednoczesnie
      skrzetnie unikajac prawdy.
      No ale to wedlug mnie zadna polskosc, tylko postkomunistyczna paranoja. Moze
      kiedys i tacy ludzie nabiora odwagi,zeby sobie przypomniec, co to i gdzie ta
      autentyczna Polska, moze zaczna myslec nad jej odrodzeniem, zamiast bronic
      ersatzu.

Silesius

• Gość: Arnold Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! IP: 213.186.78.* 28.01.03, 23:11
        silesius napisał:

> Gość portalu: Perun napisał(a):
        >
        > > Do ludzi którzy gardzą polskością, polską tożsamoscią i cywilizacją!!!
        >
        > Co do mnie, to bardzo szanuje i cenie polskosc. Tutaj nie spotkalem niestety
        > jeszcze nikogo, kto by takowa reprezentowal.
        >
        > Osobiscie nie gardze polskoscia, wprost przeciwnie, ale sie do niej nie
        > poczuwam. Nie uwazam za polskosc tej sztucznej parodii polskosci, jaka
        > zaszczepiona zostala przez rzady kmunistyczne na ziemiach niepolskich,
        > przejetych pod administracje, na Slasku.
        > Natomiast gardze produktami tych usilowan komunistow, pseudoslaskoscia
        powstala
        >
        > na zamowienie wladz PRL autorstwa usluznych jej autorow czy tworcow. Musze
        sie
        > przyznac tez do lekkiej pogardy dla tych, ktorych rozumienie polskosci
        wlasnie
        > do tej namiastki sie ogranicza, ktorzy akceptuja panstwo polskie jako
        > przypadkowy w ksztalcie produkt, sezonowy o koniunkturalnej genezie.
        > Najbardziej gardze zas tymi, ktorzy wierza i upieraja sie przy mitach
        > dorabianych do tych przypadkowych efektow geopolitycznych, jednoczesnie
        > skrzetnie unikajac prawdy.
        > No ale to wedlug mnie zadna polskosc, tylko postkomunistyczna paranoja. Moze
        > kiedys i tacy ludzie nabiora odwagi,zeby sobie przypomniec, co to i gdzie ta
        > autentyczna Polska, moze zaczna myslec nad jej odrodzeniem, zamiast bronic
        > ersatzu.
        >
        > Silesius
        >

Napisales to po polsku, ale jakbys napisal po japonsku efekt bylby taki sam.
        Oczywiscie w przypadku Niklota, Peruna, Katowiczanki itp.

Arnold

• silesius Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! 28.01.03, 23:17
          Gość portalu: Arnold napisał(a):

> Napisales to po polsku, ale jakbys napisal po japonsku efekt bylby taki sam.
          > Oczywiscie w przypadku Niklota, Peruna, Katowiczanki itp.
          >
          > Arnold

Zdaje sobie z tego sprawe. Ci ludzie posluguja sie wprawdzie polskim, ale po
          polsku niestety ani nie rozumieja, ani tym bardziej nie czuja. Ich polszczyzna
          to tylko taka oficjalna wersja, bez osobistych akcentow.

Silesiu
          • Gość: katowiczanka Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! IP: trupek:* / 192.168.1.* 28.01.03, 23:29
            silesius napisał:

> Gość portalu: Arnold napisał(a):
            >
            > > Napisales to po polsku, ale jakbys napisal po japonsku efekt bylby taki sa
            > m.
            > > Oczywiscie w przypadku Niklota, Peruna, Katowiczanki itp.
            > >
            > > Arnold
            >
            >
            > Zdaje sobie z tego sprawe. Ci ludzie posluguja sie wprawdzie polskim, ale po
            > polsku niestety ani nie rozumieja, ani tym bardziej nie czuja. Ich
            polszczyzna
            >
            > to tylko taka oficjalna wersja, bez osobistych akcentow.
            >
            > Silesiu

Autor: luka@NOSPAM.gazeta.pl
            Data: 27-01-2003 18:13 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

-------------------------------------------------------------------------------
            -
            Katowiczanka daj sobie spokój i nie dyskutuj z tymi palantami. Ci
            intelektualni
            frajerzy nawet nie wiedzą gdzie gubią logikę. To poprostu nie Twój poziom.
            Dyskusja z nimi to jak gadanie do glisty z uniformie SS.

• sandi1 Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! 28.01.03, 23:57
              Gorolowiczanka wrocila ze swoim smrodem na forum.Biedna kobieta, cierpiala
              meki, az wreszcie postanowila przywlec sie i wypuscic dlugo trzymany, az do
              bolu nieswierzy, oddech.
              • polski-husarz Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! 29.01.03, 03:02
                sandi1 napisała:

> Gorolowiczanka wrocila ze swoim smrodem na forum.Biedna kobieta, cierpiala
                > meki, az wreszcie postanowila przywlec sie i wypuscic dlugo trzymany, az do
                > bolu nieswierzy, oddech.

Glupia cipo! Progorolska!
                Nie dosc, ze jestes glupia cipa to jescze nudzisz na te swoja nute!
                Podejrzewam, ze tak jak Polacy Amerykana, ty wchodzisz w dupe Slazaka i by im
                sie przypodobac piszesz takie glupoty, ze szkoda gadac.
                Pewnie jest to im na reke, ze ktos ich popiera, np; taka glupia cipa jak ty!
                Natomiast tych co niby popierasz to nie wiadomo kim sie czuja?!
                Odnosze wrazenie, ze bardziej Niemcami niz Slazakami!
          • Gość: Arnold Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! IP: 213.186.78.* 28.01.03, 23:37
            Zdaje sie, ze jest jakies medyczne okreslenie na to.
            Oczywiscie moze byc to zupelnie cos nowego, przyklad nierozpoznanego
            schorzenia, ze wzgledu na mala ilosc dotknietych nim, dotad nie poddanego
            badaniom.
            Zastanawiam sie, czy ktokolwiek w III RP monitoruje dzialalnosc zrzeszen takich
            debili jak organizacja "Niklot". Ci chloptasie moga spowodowac powazny kryzys
            dyplomatyczny miedzy slowianska Polska, a slowianskimi panstwami Czechow czy
            Slowakow. Szczegolnie Czesi maja przykre doswiadczenia z Polakami.
            A co powiedza Luzyczanie na propozycje wstapienia do slowianskiego raju?

Pyrsk - Arnold
            • Gość: Perun Tacy z was niemcy jak z koziej dupy trąbka! IP: *.echostar.pl / 212.126.30.* 29.01.03, 00:45
              Jeszcze raz powtarzam do germanofilów z tego forum!

Jesteście żałośni, już wielu takich widziałem zakochanych w Vaterlandzie, ale
              jak co do czego przyszło to dla niemców byli tylko polaczkami!

Tacy z was niemcy jak z koziej dupy trąbka!

Nauczysz papugę szczekać - ale to nie uczyni jej psem!
              • Gość: Hubert Re: Tacy z was niemcy jak z koziej dupy trąbka! IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.03, 01:38

> Jeszcze raz powtarzam do germanofilów z tego forum!
                >
                > Jesteście żałośni, już wielu takich widziałem zakochanych w Vaterlandzie, ale
                > jak co do czego przyszło to dla niemców byli tylko polaczkami!
                >
                > Tacy z was niemcy jak z koziej dupy trąbka!
                >
                > Nauczysz papugę szczekać - ale to nie uczyni jej psem!

No to jak nie jestesmy Niemcy,to co jestesmy?Polacy?
                Ty jestes Polakiem i ja Hubert Glos z Rybnika tez jestem Polakiem?Jestem niemieckim Polakiem albo polskim Niemcem.Gdybysmy sie obaj w Niemczech przypadkiem spotkali i zauwazylbys ,ze jestem ze Slaska,uwazal bys mnie za swojego ziomka?Cieszyl bys sie ze spotkales Polaka za granica?Albo przeszedl bys natychmiast na dystans?
                • polski-husarz Re: Tacy z was niemcy jak z koziej dupy trąbka! 29.01.03, 03:15
                  Gość portalu: Hubert napisał(a):

> Gość portalu: Perun napisał(a):
                  >
                  > > Jeszcze raz powtarzam do germanofilów z tego forum!
                  > >
                  > > Jesteście żałośni, już wielu takich widziałem zakochanych w Vaterlandzie,
                  > ale
                  > > jak co do czego przyszło to dla niemców byli tylko polaczkami!
                  > >
                  > > Tacy z was niemcy jak z koziej dupy trąbka!
                  > >
                  > > Nauczysz papugę szczekać - ale to nie uczyni jej psem!
                  >
                  > No to jak nie jestesmy Niemcy,to co jestesmy?Polacy?
                  > Ty jestes Polakiem i ja Hubert Glos z Rybnika tez jestem Polakiem?Jestem
                  niemie
                  > ckim Polakiem albo polskim Niemcem.Gdybysmy sie obaj w Niemczech przypadkiem
                  sp
                  > otkali i zauwazylbys ,ze jestem ze Slaska,uwazal bys mnie za swojego ziomka?
                  Cie
                  > szyl bys sie ze spotkales Polaka za granica?Albo przeszedl bys natychmiast
                  na d
                  > ystans?

Panie Hubert niestety taka jest rzeczywistosc i nie ma znaczenia czy to bedzie
                  Polak, czy Slazak z Polski! Mam racje?
                  • Gość: Jozef Re: Tacy z was niemcy jak z koziej dupy trąbka! IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.03, 19:34
                    polski-husarz napisał:

> Gość portalu: Hubert napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Perun napisał(a):
                    > >
                    > > > Jeszcze raz powtarzam do germanofilów z tego forum!
                    > > >
                    > > > Jesteście żałośni, już wielu takich widziałem zakochanych w Vaterland
                    > zie,
                    > > ale
                    > > > jak co do czego przyszło to dla niemców byli tylko polaczkami!
                    > > >
                    > > > Tacy z was niemcy jak z koziej dupy trąbka!
                    > > >
                    > > > Nauczysz papugę szczekać - ale to nie uczyni jej psem!
                    > >
                    > > No to jak nie jestesmy Niemcy,to co jestesmy?Polacy?
                    > > Ty jestes Polakiem i ja Hubert Glos z Rybnika tez jestem Polakiem?Jestem
                    > niemie
                    > > ckim Polakiem albo polskim Niemcem.Gdybysmy sie obaj w Niemczech przypadki
                    > em
                    > sp
                    > > otkali i zauwazylbys ,ze jestem ze Slaska,uwazal bys mnie za swojego ziomk
                    > a?
                    > Cie
                    > > szyl bys sie ze spotkales Polaka za granica?Albo przeszedl bys natychmiast
                    >
                    > na d
                    > > ystans?
                    >
                    > Panie Hubert niestety taka jest rzeczywistosc i nie ma znaczenia czy to bedzie
                    > Polak, czy Slazak z Polski! Mam racje?

Gdy mi sie cos gdzies w swiecie stanie,bede porwany,okradziony czy cos w tym rodzaju,Niemcy beda mnie bronic do ostatniego,nie beda zalowac grosza i nie beda pytac,czemu tak zalosnie mowie po niemiecku.Nie beda pytac,czy mam paszport polski.
                    Polacy zrobia to samo ze mna?Albo powiedza .To zdrajca ,ma dwa paszporty,Niemcy niech go ratuja...
                    I tu ta ogromna roznica.Slazacy w Polsce sa na rozdrozu,zyja w niepewnosci,w Niemczech wiedza,na czym stoja.
                    • Gość: Perun DWA PASZPORTY !!! IP: *.echostar.pl / 212.126.30.* 29.01.03, 22:09
                      > Polacy zrobia to samo ze mna?Albo powiedza .To zdrajca ,ma dwa paszporty,

Większość znakomych którzy mają po dwa paszporty nie doszukuje się w tym nic
                      złego. Według mnie posiadanie niemieckiego paszportu to żadna "zdrada".

Zdrada jest wtedy gdy Polacy którzy skombinowali sobie niemiecki paszport,
                      nagle wyrzekają się swojej śląskiej, polskiej tożsamości. I mają za nic
                      sąsiadów "wciąż polaczków".

> I tu ta ogromna roznica.Slazacy w Polsce sa na rozdrozu,zyja w niepewnosci,w
                      Niemczech wiedza,na czym stoja.

Masz racje - Polacy w Niemczech wiedzą na czym stoją, bo to kraj bogaty i
                      dostatni, gdzie można liczyć na dostatnie życie. Jeśli ktoś chce żyć w
                      Niemczech nie widze w tym nic złego. Ale jakkolwiek ta osoba by nie udawała to
                      i tak będzie Polakiem - Ślązakiem.

CO CIEKAWE - WIĘKSZOŚĆ ANTYPOLSKICH RADYKAŁÓW SPOTYKAM WŚRÓD CO DOPIERO
                      UPIECZONYCH "NIEMCÓW" KTÓRYM JESZCZE STEMPLE W PASZPORCIE DOBRZE NIE WYSCHŁY, A
                      ICH NIEMIECKI POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA!
                      • Gość: Julius Re: DWA PASZPORTY !!! IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.03, 23:11

> > Polacy zrobia to samo ze mna?Albo powiedza .To zdrajca ,ma dwa paszporty,
                        >
                        > Większość znakomych którzy mają po dwa paszporty nie doszukuje się w tym nic
                        > złego. Według mnie posiadanie niemieckiego paszportu to żadna "zdrada".
                        >
                        > Zdrada jest wtedy gdy Polacy którzy skombinowali sobie niemiecki paszport,
                        > nagle wyrzekają się swojej śląskiej, polskiej tożsamości. I mają za nic
                        > sąsiadów "wciąż polaczków".
                        >
                        > > I tu ta ogromna roznica.Slazacy w Polsce sa na rozdrozu,zyja w niepewnosci
                        > ,w
                        > Niemczech wiedza,na czym stoja.
                        >
                        > Masz racje - Polacy w Niemczech wiedzą na czym stoją, bo to kraj bogaty i
                        > dostatni, gdzie można liczyć na dostatnie życie. Jeśli ktoś chce żyć w
                        > Niemczech nie widze w tym nic złego. Ale jakkolwiek ta osoba by nie udawała to
                        > i tak będzie Polakiem - Ślązakiem.
                        >
                        >
                        > CO CIEKAWE - WIĘKSZOŚĆ ANTYPOLSKICH RADYKAŁÓW SPOTYKAM WŚRÓD CO DOPIERO
                        > UPIECZONYCH "NIEMCÓW" KTÓRYM JESZCZE STEMPLE W PASZPORCIE DOBRZE NIE WYSCHŁY, A
                        >
                        > ICH NIEMIECKI POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA!

A wiesz czemu?Bo ci swiezo przyjezdni do Niemiec przezywaja szok kulturalny.Wiekszosc "polskich prawd o Niemczech" okazuje sie klamstwem,cale polskie podejscie do Niemiec okazuje sie falszywe.Podobnie jest z Polakami ,ktorzy wyjechali do USA.Wielu z nich,na poczatku,przezywa olbrzyme rozczarowanie Polska,bo okazuje sie,ze za granica z dumnego Polaka nie zostaje nic,a ze Polska to kraj wybrany okazuje sie naraz nieprawda.Prosze poczytac posty na forum Polonia.Jak tam Polacy pluja na Polske.
                        Ja mieszkam w RFN 20 lat,i na poczatku szybko stwierdzilem,ze co polskie ,to malo warte,ze rzeczy,z ktorych mielismy byc dumni w Polsce,na swiecie sie nie licza.Ale z czasem czlowiek integruje sie w zycie niemieckie,sprawy polskie obojetnieja,sa nieciekawe,bo po latach obce.I dobrze tak..
                • Gość: Perun ALE JA TO DOBRZE ROZUMIEM IP: *.echostar.pl / 212.126.30.* 29.01.03, 12:03
                  duża część życia otaczających mnie ludzi toczy się na linii Polska - Niemcy,
                  często w Niemczech praca stała czy sezonowa - w Polsce weekendy, święta i
                  wakacje

do Polski ciągnie - w końcu to ojczyzna można wrocić i przed panienkami
                  poszpanować - ale też brud, syf, bezrobocie, złodziejstwo

Niemcy to dla nas jednak lepszy świat, ale tam jesteśmy gorszymi ludźmi, ale
                  choćbyśmy udawali - niemcy nie będą nigdy traktowac nas jak swoich

skoro tak - to wypada odizolować się od polskości i nawet jak taki potrafi
                  tylko po polsku gadać a po niemiecku 3 słowa raptem zna - to albo udaje niemca
                  albo wymyśla sobie nową narodowość

więc wstydźcie się pozerzy i podrabiani niemcy - Polska to syf i brud - ale to
                  wasz syf i brud - i ten polski-śląski smrodek będzie się za wami ciągnął
                  dokądkolwoiek nie pojedziecie

• silesius Re: Tacy z was niemcy jak z koziej dupy trąbka! 30.01.03, 00:06

> Jeszcze raz powtarzam do germanofilów z tego forum!
                > Jesteście żałośni, już wielu takich widziałem zakochanych w Vaterlandzie, ale
                > jak co do czego przyszło to dla niemców byli tylko polaczkami!
                > Tacy z was niemcy jak z koziej dupy trąbka!
                > Nauczysz papugę szczekać - ale to nie uczyni jej psem!

Powiedz, biedaku, coz cie tak boli, jesli Slazacy czuja sie byc blizsi Niemcom
                niz Polakom ? Jest tak i nie rozumiem, co chcialbys spowodowac twoimi
                obelgami? Chcesz zmusic Slazakow do milowania Polakow, jak ongis ZSRR usilowal
                zmuszac do milowania ludzi radzieckich? Jakis historyczny odwet za lata
                uleglosci i sluzalczosci Polski wobec ZSRR, leczenie narodowych kompleksow,
                dowartosciowywanie sie kosztem innych ?

No wiec jest jak jest, czesc Slazakow czuje sie blizsza Niemcom niz Polakom,
                zreszta nie tylko Niemcom, bo i Austriakom, np. ja pochodze z tej czesci
                Slaska, ktora lezala w Austro-Wegrach i dla mnie emocjonalna stolica tej czesci
                Slaska pozostanie Wieden. Moj dziad byl austriackim oficerem, moja babka
                Slazaczka czesto wspominala milosc i szacunek Cesarza wobec Slazakow, uczucia
                ktorych brak bylo bylo polskim wladzom.
                I wbrew twoim belkotom dla Niemcow jestem Niemcem, dla siebie jestem Slazakiem,
                a twoje odczucia zakompleksionego prowincjusza z postkomunistycznego nowotwora
                tego nie zmienia.
                Jest rzecza bez jakiegokolwiek znaczenia, za kogo takie cos jak ty uwaza
                Slazakow, ja wole byc dla takich jak ty kozia dupa, zalosnym, papuga i czym
                jeszcze - byle nie twoim rodakiem.
                Ty nie jestes miara rzeczy i z pewnoscia nie jestes w minimalnym nawet stopniu
                predysponowany do weryfikowania czyjejs niemieckosci, czy slaskosci. Ty,
                biedaku, nawet nie wiesz, na czym polskosc polega. Ty sobie dales tylko wmowic,
                ze to co jest, to ona.

Silesius

• arnold7 Re: Tacy z was niemcy jak z koziej dupy trąbka! 30.01.03, 01:03
                  A jo jes Sloonzok! I co? No co Niklot, Perun i gorolowiczanka na to poradzicie?
                  Mom pedziec? Sami sie dejcie uodpowiydz. Ffuuuuj, niy ciyrpia nacjonalistow.
                  Tych niymieckich tyz. Ich bin Schlesier!!!!!!!! Aus Oberschlesien!!!!!
            • polski-husarz Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! 29.01.03, 03:10
              Panie Docecie Arnoldzie? Kto panu wreczyl dyplom?
              • Gość: GOSC Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! IP: *.um.katowice.pl 29.01.03, 07:13
                Pyrsk!
                Co to znoczy? Sloozok ze Polski, Sloozok je ze Slooska, niy potrefisz nawyt
                tego zrozumic jak wielu ....
                • Gość: Arnold Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! IP: 213.186.78.* 29.01.03, 07:16
                  To tukej to jest kwiat gorolskij mlodziezy.
            • Gość: Niklot Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 12:41

> Zdaje sie, ze jest jakies medyczne okreslenie na to.
              > Oczywiscie moze byc to zupelnie cos nowego, przyklad nierozpoznanego
              > schorzenia, ze wzgledu na mala ilosc dotknietych nim, dotad nie poddanego
              > badaniom.
              > Zastanawiam sie, czy ktokolwiek w III RP monitoruje dzialalnosc zrzeszen
              takich
              >
              > debili jak organizacja "Niklot". Ci chloptasie moga spowodowac powazny kryzys
              > dyplomatyczny miedzy slowianska Polska, a slowianskimi panstwami Czechow czy
              > Slowakow. Szczegolnie Czesi maja przykre doswiadczenia z Polakami.
              > A co powiedza Luzyczanie na propozycje wstapienia do slowianskiego raju?
              >
              > Pyrsk - Arnold

To wasza organizacja
              jest niebezpieczna!!!
              polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=5882
            • arnold88 Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! 29.01.03, 19:16

> Zdaje sie, ze jest jakies medyczne okreslenie na to.
              > Oczywiscie moze byc to zupelnie cos nowego, przyklad nierozpoznanego
              > schorzenia, ze wzgledu na mala ilosc dotknietych nim, dotad nie poddanego
              > badaniom.
              > Zastanawiam sie, czy ktokolwiek w III RP monitoruje dzialalnosc zrzeszen
              takich
              >
              > debili jak organizacja "Niklot". Ci chloptasie moga spowodowac powazny kryzys
              > dyplomatyczny miedzy slowianska Polska, a slowianskimi panstwami Czechow czy
              > Slowakow. Szczegolnie Czesi maja przykre doswiadczenia z Polakami.
              > A co powiedza Luzyczanie na propozycje wstapienia do slowianskiego raju?
              >
              > Pyrsk - Arnold
              Gdyby nie to ,ze takie instytucje ,jak śp UOP nas pilnowały to dawno bysmy
              rozpierdolili wasz RAŚ i inne folksdojczowskie organizacje niestety polityczna
              poprawnosc wymaga ,zeby chronic takie antypanstwowe ścierwa.
              • slezan Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! 29.01.03, 21:01
                Chłopie, ty byś nie miał odwagi w oczy powiedzieć, że masz inne zdanie, a
                bredzisz tu o roz...dalaniu. Opowiadali mi koledzy, którzy brali udział w
                rozprawie sądowej w sprawie stowarzyszenia narodowości śląskiej w Katowicach,
                że jakiś pol-nacjonalistyczny palant przyprowadził tam grupę nastoletnich
                skinheadów. Stracili fason i kryli się po damskich toaletach. Byłeś wśród nich,
                czy nie starczyło Ci odwagi, żeby przekroczyć próg sądu?
              • silesius Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! 30.01.03, 00:14
                arnold88 napisał:

> Gdyby nie to ,ze takie instytucje ,jak śp UOP nas pilnowały to dawno bysmy
                > rozpierdolili wasz RAŚ i inne folksdojczowskie organizacje niestety
                > polityczna poprawnosc wymaga ,zeby chronic takie antypanstwowe ścierwa.

No widzisz, wystarczy prawo obyczajowe i juz robisz w kalesony.
                I ty bys chcial cos rozpier--c ?

Silesius

• arnold7 Re: Do ludzi którzy gardzą polskością!!! 30.01.03, 00:55
                  Nie gardza, nie lubia w waszym wydaniu. Nawet bardzo.

Arnold

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka