Dodaj do ulubionych

Bałagan z naborem do szkół

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:00
Jedyniesłuszny program komputerowy wymyślił już ZUS.
Trzeba korzystać ze sprawdzonych wzorów!
Obserwuj wątek
    • Gość: szy Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 02:35
      nie jest tak źle jak tutaj pismaki były uprzejme wypocić... w miastach gdzie system działał był porządek i dzieciaki wszystko wiedziały już dawno.. tak samo dyrektorzy - do których klas jakie dzieci się dostały, gdzie brakuje, ile mają miejsc wolnych.. wszystko... a miasta, gdzie systemu nie wprowadzono same sobie są winne
    • Gość: Małgorzata Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 06:21
      W Katowicach ten system działał bez zarzutu, ja wiadomość o tym gdzie moje
      dziecko będzie się uczyć dostałam smsem, nie było takiej nerwówki jak w zeszłym
      roku, wystarczyło mieć dobre świadectwo...
      • Gość: szy Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:34
        oczywiście... a poza tym dzieciaki mogły sobie punktów jeszcze nałapać konkursami i olimpiadami wpisanymi na świadectwie
        • Gość: popoa Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.du.xdsl.is 01.07.06, 18:08
          mnie to bardzo odpowiadalo. zanioslam papiery do jednej szkoly, nie musialam
          biegac po calych gliwicach. na poczatku troche sie balam, bo nie wszystko do
          konca rozumialam, ale pozniej bylo ok. mialam 150 pkt, dostalam sie do
          priorytetowej szkoly i aktualnie jestem na wakacjach. uwazam , ze ten system
          jest o tyle dobry, ze mozna chociaz zmniejszyc korupcje i pomylki
    • Gość: betah Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:31
      no cóż!co roku ten sam bałagan...nic dodac nic ując...
    • Gość: KO Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:40
      To, że dla gorszych brakło mijsc, to nie bałagan. a panu z rzecznikowi z Rudy
      Śl. myli sie Poznań z Wielkopolską!
    • Gość: Bolek W. Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:38
      Proponuje pobawić siE w rekrutację na wyższe uczelnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka