Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:00 Jedyniesłuszny program komputerowy wymyślił już ZUS. Trzeba korzystać ze sprawdzonych wzorów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szy Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 02:35 nie jest tak źle jak tutaj pismaki były uprzejme wypocić... w miastach gdzie system działał był porządek i dzieciaki wszystko wiedziały już dawno.. tak samo dyrektorzy - do których klas jakie dzieci się dostały, gdzie brakuje, ile mają miejsc wolnych.. wszystko... a miasta, gdzie systemu nie wprowadzono same sobie są winne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 06:21 W Katowicach ten system działał bez zarzutu, ja wiadomość o tym gdzie moje dziecko będzie się uczyć dostałam smsem, nie było takiej nerwówki jak w zeszłym roku, wystarczyło mieć dobre świadectwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szy Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:34 oczywiście... a poza tym dzieciaki mogły sobie punktów jeszcze nałapać konkursami i olimpiadami wpisanymi na świadectwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popoa Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.du.xdsl.is 01.07.06, 18:08 mnie to bardzo odpowiadalo. zanioslam papiery do jednej szkoly, nie musialam biegac po calych gliwicach. na poczatku troche sie balam, bo nie wszystko do konca rozumialam, ale pozniej bylo ok. mialam 150 pkt, dostalam sie do priorytetowej szkoly i aktualnie jestem na wakacjach. uwazam , ze ten system jest o tyle dobry, ze mozna chociaz zmniejszyc korupcje i pomylki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betah Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:31 no cóż!co roku ten sam bałagan...nic dodac nic ując... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KO Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:40 To, że dla gorszych brakło mijsc, to nie bałagan. a panu z rzecznikowi z Rudy Śl. myli sie Poznań z Wielkopolską! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek W. Re: Bałagan z naborem do szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:38 Proponuje pobawić siE w rekrutację na wyższe uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś