Dodaj do ulubionych

Śląska oświata ciągle bez kuratora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:49
po co jacyć kuratorzy i szkoły ? ja mam co miesiąc z jumy aut i wałków 50
koła, mam 3 domy i 5 BMW, a moje dzieciaki mają po 10 lat i już są
wydziargane. Do szkoły rzadko chodzą, bo i po co ?
Z mama, tatą i wujami interesy robimy - śmierć frajerom :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: nauczyciel Re: Śląska oświata ciągle bez kuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:00
      Romej był. Romek jest. Romek będzie. Durniem.
    • Gość: dodo Śląska oświata ciągle bez kuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:09
      Ciag dalszy farsy. Trwa walka o stołek wicewojewody dla LPR a nie wicekuratora.
      O tym kto będzie wicekuratorem decyduje kurator i wojewoda, a nie minister.
      Szkoda, bo cierpi na tym śląska oświata. I po co było odwoływać Grada, jak się
      nie miało pomysłu co dalej? A wojewoda i minister walą głupa.
    • Gość: zandor Re: Śląska oświata ciągle bez kuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:18
      Zal mi ciebie, po co takie głupoty piszesz? Myślisz, że ktoś ci uwierzy?
    • Gość: kopax Młodzież wszechpolska raus ze Śląska IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.06, 08:09
      ..
      • Gość: hak Re: Młodzież wszechpolska raus ze Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:10
        To może ogłosić trzeci konkurs?
        Ludzie! Dwa miesiące mijają od konkursu, a "procedury trwają". Jakby wojewoda
        powołał zwycięzcę pierwszego konkursu - a było to jeszcze za poprzedniego
        ministra, który nie wygłupiał się tak jak Giertych - już dawno byłoby po
        sprawie. Przekombinował pan, panie wojewodo!!!
        • Gość: Oszukany przez PiS Giertych spóźnił się 1,5 godziny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:37
          Pokazał gdzie jest miejsce Śląska. Tak naprawdę nikt nie martwi się o jakąś tam
          oświatę. Urzędnicy muszą udowodnić potrzebę swojego istnienia wymyślając
          różne "nowości" wychowawcze. Dyrektorzy powielają ich idiotyzmy na
          konferencjach w szkołach, a nauczyciele...? Nauczyciele! Wstańcie z kolan! Czy
          naprawdę niczego innego nie umiecie robić? Porzućcie tę idiotyczną instytucję
          jaką jest szkoła! Niechaj niepiśmienni urzędnicy uczą swoje dzieci! One na
          pewno na "Zachód" nie wyjadą! Utworzą KRAJ RAD!
        • Gość: olek Re: Młodzież wszechpolska raus ze Śląska IP: *.kat.3s.pl 31.08.06, 17:31
          lepszy obecny po kurator zawarczyński niż kandydat z pis popierany przez po i
          zz zagłębiowskie
          • Gość: Kaja Re: Młodzież wszechpolska raus ze Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:39
            Czy Ty wiesz, co piszesz?????
        • Gość: kitka Re: Młodzież wszechpolska raus ze Śląska IP: *.orange.pl 01.09.06, 07:39
          racja.Uczciwie wygrał konkurs,ale był spoza Ślaska. Teraz za to nie macie
          żadnego i dobrze.
    • wlodwoz Śląska oświata ciągle bez kuratora 31.08.06, 17:36
      Jak nazwać sytuację: dam jak coś za to dostanę? Jeżeli to nie bezczelna korupcja
      to co?
      • Gość: heniutek Re: Śląska oświata ciągle bez kuratora IP: *.ghnet.pl 02.09.06, 19:05
        Gdyby wojewoda nie kombinował - Śląsk od kwietnia miałby już kuratora - i to
        dobrego kuratora! A tak... trzeba będzie tak śpiewać, jak Giertych zagra.
        • Gość: kitka Re: Śląska oświata ciągle bez kuratora IP: *.orange.pl 04.09.06, 06:16
          bo tamten był spoza korupcyjnych układów.A śląska oswiata z kuratorem czy bez i
          tak jedno dno
          • Gość: pop Re: Śląska oświata ciągle bez kuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:22
            Kompromitacja z unieważnieniem pierwszego konkursu, kompromitacja z trwającymi
            już dwa miesiące "procedurami" po drugim konkursie, Śląsk bez kuratora już ósmy
            miesiąc... Wstyd!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka