Gość: iza moja babcia twierdzi ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:09 ... z całą powagą (ma cokolwiek moherowe poglądy) że taki model dziewczęcości sprzyja polityce prorodzinnej. Wcześnie zajdą w ciążę, wyjdą za mąż, nie będą się zbytnio emancypować... Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Dobre! 03.09.06, 15:26 Też ciekawy pogląd. :-)) → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.acn.waw.pl 03.09.06, 15:13 troche wyrozumialosci, to sa przeciez jeszcze dzieci ! Odpowiedz Link Zgłoś
tis Re: Do szkoły tylko po solarium 04.09.06, 01:27 Ano. Tylko jak się mają zmienić jak dorosna, skoro nikt ich w dzieciństwie nie nauczy? Było takie przysłowie: "Czego Jaś się nie nauczy..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYREKTOR!!! I już! Spokojnie - już ja ich wyprostuję!!! IP: 80.51.186.* 03.09.06, 15:20 Będą się uczyć religijnie i prostolinijnie! Codziennie rano apel i przegląd! I codziennie rano 2 godziny WF-u! Żadnych spóźnień i nieobecności! I żadnych chińskich ani amerykańskich adidiasów - tylko tenisówki z Radomia! Na pierwszej przerwie obowiązkowo szklanka mleka - przecz z automatami z Coca- Colą i batonami! Można nie zdać - ale do szkoły chodzić trzeba, i to prosto chodzić! Ja wam wszystkim dopiero pokażę!!! Dyrektor Szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojnicz Ale 'mądra' psycholog! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:20 Naśladują dorosłych!! dlatego się stroją???. To jest idiotyczne gdy ci naukowcy negują istnienie popędu płciowego wśród młodzieży. A jest to cos co jesli może nawet nie decyduje o ich postępowaniu to ma na nie olbrzymi wpływ. Niech Pani zmieni zawód!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ppo A co w tym złego? 03.09.06, 15:22 Co w tym złego, że dziewczyny chcą ładnie wyglądać? Czy naprawde świat byłby lepszy, gdyby wszędzie snuły się "szare myszki" w granatowych mundurkach? Nie rozumiem tego świętego oburzenia. Wystrojone dziewczyny nie robią nikomu krzywdy. Proponuję wziąć się raczej za narkotyki w szkołach i młodocianych chuliganów. No, ale na to potrzeba coś więcej, niż ocena z zachowania. Pozdrawiam małolatki- nie dajcie się zrobić w KONIA (choćby nawet był waszym ministrem). P.S. Zgaduję, że uczennice mają te "ujemne punkty" tam, gdzie pani dyrektor hemoroidy, których dostała od pierdzenia w stołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: A co w tym złego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:27 Jakby sie tak zastanowić, to po co w ogóle obowiązkowa szkoła? Ci dyrektorzy i nauczyciele tylko się nad tymi ładnymi dziewczynami znęcaja, pewnie z zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
joans1 Re: A co w tym złego? 03.09.06, 15:31 Z tym,że te dziewczyny wcale nie wyglądają dobrze,on poprostu wyglądaja tandetnie. I tak naprawdę te dziewczyny są totalnie puste i bez charakteru.Potrafią rozmawiać tylko o chłopakach i tipsach.Zero inteligencji...wiem to bo akurat jutro zaczynam nauę w liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: A co w tym złego? 03.09.06, 15:41 Wyglądają tak, jak im się podoba. Jeśli jesteś inteligentna, to wiesz, że kluczem do szczęścia i sukcesu jest akceptacja samego siebie. I one akceptują swój "tandetny" styl i dobrze się z tym czują. Nikt ich do tego nie zmusza, tak jak i ciebie nikt nie zmusza do upodabniania się do nich. Dlaczego uważasz, że rozmowy o chłopakach są przejawem braku inteligencji? Może nie miał ich kto uświadomić i muszą radzić sobie same? Umiejętność pozyskiwania wiedzy z różnych źródeł to właśnie duża inteligencja. Tipsy podobają się chłopakom (nawet takim starym ramolom, jak ja;)) bo kojarzą się podświadomie ze zdrowymi paznokciami i- podobnie jak długie włosy- ze zdrową kobietą. Znalezienie odpowiedniego partnera to też sztuka i wymaga inteligencji :) Pozdrawiam i życzę samych piątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
joans1 Re: A co w tym złego? 03.09.06, 15:46 Chodziło mi raczej o to,że z nimi nie ma zbyt dużo tematów do rozmów.A jak się przy nich wspomni,że się przeczytało jakąś książkę(nie lekturę)to one odrazu gapią się na ciebie jak na włochatego robala chodzącego po salaterce z sałatką... Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: A co w tym złego? 03.09.06, 15:53 >A jak się > przy nich wspomni,że się przeczytało jakąś książkę(nie lekturę)to one odrazu > gapią się na ciebie jak na włochatego robala chodzącego po salaterce z > sałatką... To owszem, może być przykre, ale na tym właśnie polega odmienność. A za co za ty idzie- wolność. Ty się wykształcisz i do wszystkiego dojdziesz ciężką pracą, natomiast one znajdą sobie sponsora z forsą i też wyjdą na swoje (jeszcze cięższą pracą). Życie to sztuka wyboru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lthose A ja myślałam, że to arykuł o nauczycielkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:26 to ci dopiero surprise! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morela Złotowłosa Re: Do szkoły tylko po solarium IP: 62.233.130.* 03.09.06, 15:27 Szkoła to nie dyskoteka Odpowiedz Link Zgłoś
ab03 Re: Do szkoły tylko po solarium 03.09.06, 15:34 Blondyna ktora robi tej malolacie paznokcie jest SLICZNA przynajmniej z tego skromngeo ujecia - dawac wiecej fotek z tego salonu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joans1 Re: Do szkoły tylko po solarium 03.09.06, 15:40 Może jest śliczna,ale ja jestem od jakiegos czasu uczulona na blondynki. Ponadto zaobserwowałam u nich Blondkompleks. One zamartwiają się,że nie są dostatecznie blond(przynajniej te,które ja znam) Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Do szkoły tylko po solarium 03.09.06, 15:44 Owszem, ale moja Blondynka z tipsami ładniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Do szkoły tylko po solarium IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.09.06, 15:44 niesamowite co ludzie ze soba wyprawiają.ja bym w życiu nie dała 200 zeta na jakiegoś fryzjera i to do szkoły...jak juz coś to może na studniówkę albo ślub...śmiać mi się chcialo jak to przeczytalam..nie wiem co się dzieje z tą Polską;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanook Do szkoły tylko po solarium IP: *.pronet.lublin.pl 03.09.06, 15:57 Pokolenie JP II w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martysz Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:13 najbardziej w tym artykule zdziwił mnie fakt, że te dziewczyny są jeszcze bardzo młode.chodzenie na solarium w wieku 13 lat jest dla mnie czymś dziwnym.Dziewczyny te nie mają innych zainteresowań poza swoim wyglądem co jest przyczyną braku zainteresowania ze strony rodziców.również chcą zainponować swoim koleżankom i kolegom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin272 Do szkoły tylko po solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:33 A ciekawe czy w głowie też mają poukładane? Gó..arstwo niech się weźmie za naukę , a nie biegają po solariach i fryzjerach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 16:37 jestem pokoleniem hippi -jestem powaszej stronie uczniowie! ,ja tez bylem tepiony za niekonwecjonalny wyglad w szkole .i historia sie powtarza ?!-ktos tu jest niepowazny!!pozdrawiam was wszystkich-.mysle ze jestesmy dojrzalym spoleczenstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wt Do szkoły tylko po solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:38 ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 17:26 komu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 16:38 a na solarium prosze uwazac-ostroznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ////////// Do szkoły tylko po solarium IP: *.chello.pl 03.09.06, 16:41 na cale szczescie, w zyciu ludzie beda ich oceniac nie na podstawie tipsow, ale tego co maja w glowie. na razie jest pusto, pusto, pusto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 17:25 nie sadze ze "pusto" -jestem pewny.pozdrawiam i zycze wiecej tolerancji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Slusznie, dobre samopoczucie nastolatki to 80%.... IP: *.cinci.res.rr.com 03.09.06, 16:48 ...sukcesu. To pomaga w nauce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Slusznie, dobre samopoczucie nastolatki to 80 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 17:57 życie w środowisku, gdzie jest konkrencja na wygląd i ciuchy daje dobre samopoczucie?! zawsze znajdzie się ktoś, kto ma droższe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Do szkoły tylko po solarium IP: 86.41.220.* 03.09.06, 16:49 nie na darmo mówimy,że Polska jest pawiem Europy.Wiem jak jest w kraju,z którego wyjechałam ponad rok temu.Mieszkam w Irlandii,gdzie pasemka,sztuczne paznokcie,moda by nie przeszlła przez drzwi szkolne.Tu obowiązuja mundurki.Dzięki bogu, bo mam 3 dzieci w wieku szkolnym i w trakcie roku szkolnego nie myślę o ciuchach dla nich, ale o nauce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 17:18 ja mieszkam juz prawie 30 lat poza polska a takiego sformulowania o tym kraju jeszcze nie slyszalem.natomiast dobrze wiem do czego w irlandii doprowadzil radykalizm. co do nauki 24 godziny to troche za duzo, proponuje nieco luzu to tak dla poprawy zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop głupocie Małe suki zachowują się prowokująco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:58 a to może doprowadzić do niemiłych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
joans1 Re: Małe suki zachowują się prowokująco 03.09.06, 17:02 Mnie się zawsze wydaje,że te dziewczyny są traktowane przedmiotowo,dziwne,że im to nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Małe suki zachowują się prowokująco IP: *.netcologne.de 03.09.06, 17:22 niemile wrecz ordynarne okreslenie zachowan ludzkich .pozostawiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
nimnul2 Do szkoły tylko po solarium 03.09.06, 17:06 Cieszę sie, że szkołę mam już dawno za sobą. jakbym teraz miał spedzac czas przed wyjściem na sprawdzaniu metek przy ubraniach to bym zwariował. Żal mi was dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
joans1 Re: Do szkoły tylko po solarium 03.09.06, 17:09 Ja właśnie jutro zaczynam n. w liceum...Tam jest już chyba mniej takich paniuś. Przynajmniej mam taka nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squash Był w solarium, ale tylko 3 razy IP: *.crowley.pl 03.09.06, 17:28 pogratulować tylko 3 razy buhehehe-pedał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nancy Do szkoły tylko po solarium IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.06, 17:33 Nie chcialabym nikogo obrazac, ale specjalisci typu Pani Krasoń tylko pogarszaja istniejacy juz stan. Skonczylam liceum 6 lat temu, ale wtedy bylo jeszcze ''normalnie''. Szkola to miejsce, w ktorym idziemy zdobywac wiedze, a nie jest to na pewno wybieg. Solarium - teraz za czesto w nadmiernej ilosci - i tipsy na pewno poamgaja w szukaniu chlopakow, a nie w nauce. RODZICE gdzie sa Wasze rozumy??? Nie szkoda WAM 200zl na tipsy i fryzjera dla 13-letnich corek? Powinno sie imkupic chyba ksiazke i plyte do nauki jezykow, bo to zaprocentuje w przyszlosci - dobra praca i dobre zarobki. A fabowane wlosy i tipsy, do tego solarium w takim wieku moze zaprocentowac "wpadka" z kolega z podworka, alo znajomym z dyskoteki, trzema wlosami na glowie za 30 lat i zmarszczkami jak u 70-letniej babci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 19:26 mysle ze to zwykla zazdrosc ,troche pogody ducha , babcie 70 letnie maja wiecej tolerancji i ja tez. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: us-obserwator Zakompleksiony narod, zakompleksione dzieci IP: *.dyn.centurytel.net 03.09.06, 18:04 Polacy sa zakompleksieni we wszystkim. Rodzice ciagle mowia o tym ze sa gorsi, ze musza miec cos lepszego niz sasiad, rodzina, kolezanka, wrog... Dzieci slysza i nasladuja. Powielaja kompleksy. Musze miec lepszego ciucha niz kolezanka. Musze miec bardziej wiszace portki niz kolega. No i mamy. Zamiast przescigiwac sie w ocenach, przesciguja sie w ciuchach. Nie wspomne o opaleniznie...to juz jest szczytem szczytow glupoty. Jedyne rozwiazanie to przprogramowanie mozglow...ale czy ten bidny narod tego doczeka? I to przyjdzie na samym koncu... Odpowiedz Link Zgłoś
tzrybka Do szkoły tylko po solarium 03.09.06, 18:06 moja siostra wybiera się teraz do I klasy LO i przyznam szczerze, że faktycznie ubranie, pomysł na styl- ok, to rozumiem i to robi, plus fajna fryzurka(spod mojej ręki-elegancko, prosto i wiele sie z tego ułozy) ale nie tipsy, nie solarka (opalona jest po lecie) .... w głowie nie każdy ma pusto! i nie przesadzajmy, że z uczniami jest tak źle. musimy wyzbyć się przekonania, że takie rzeczy robią wszyscy- to się tylko rzuca w oczy-nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 19:29 nareszie!!! ok ! madry komentaz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fst Do szkoły tylko po solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:19 To trzeba byc niezle puknietym zeby wydac 400 zl bo corki chca ladnie wygladac! leczcie sie dziouchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydentowa Do szkoły tylko po solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:42 zalosne !!!!!!!!!!!solarka sztuczne pazury blee i to na 1 dzien szkoly i jak tu sie dziwic ze wyrasta pokolenie nieukow!!!!1 to zalosne zalosne az wstyd!!!!! po co robic z siebie kogos kim sie nie jest??????????????????? a kajety przegladac a nie wydawac kase na idiotyzmy!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś