Dodaj do ulubionych

Do szkoły tylko po solarium

• Gość: iza moja babcia twierdzi ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:09
      ... z całą powagą (ma cokolwiek moherowe poglądy) że taki model dziewczęcości
      sprzyja polityce prorodzinnej. Wcześnie zajdą w ciążę, wyjdą za mąż, nie będą
      się zbytnio emancypować...
      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Dobre! 03.09.06, 15:26
        Też ciekawy pogląd.
        :-))

→ → → → → → → → → →
        Odkryjmy Białoruś!
        odkryjmybialorus.blox.pl
    • Gość: M. Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.acn.waw.pl 03.09.06, 15:13
      troche wyrozumialosci, to sa przeciez jeszcze dzieci !
      • tis Re: Do szkoły tylko po solarium 04.09.06, 01:27
        Ano. Tylko jak się mają zmienić jak dorosna, skoro nikt ich w dzieciństwie nie nauczy?

Było takie przysłowie: "Czego Jaś się nie nauczy..."
    • Gość: DYREKTOR!!! I już! Spokojnie - już ja ich wyprostuję!!! IP: 80.51.186.* 03.09.06, 15:20
      Będą się uczyć religijnie i prostolinijnie!
      Codziennie rano apel i przegląd!
      I codziennie rano 2 godziny WF-u!
      Żadnych spóźnień i nieobecności!
      I żadnych chińskich ani amerykańskich adidiasów - tylko tenisówki z Radomia!
      Na pierwszej przerwie obowiązkowo szklanka mleka - przecz z automatami z Coca-
      Colą i batonami!
      Można nie zdać - ale do szkoły chodzić trzeba, i to prosto chodzić!
      Ja wam wszystkim dopiero pokażę!!!

Dyrektor Szkoły
      • ppo Dyrektor jak ojciec prawie. 03.09.06, 16:09
        Ojciec Dyrektor, oczywiście ;)
    • Gość: Wojnicz Ale 'mądra' psycholog! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:20
      Naśladują dorosłych!! dlatego się stroją???. To jest idiotyczne gdy ci naukowcy
      negują istnienie popędu płciowego wśród młodzieży. A jest to cos co jesli może
      nawet nie decyduje o ich postępowaniu to ma na nie olbrzymi wpływ. Niech Pani
      zmieni zawód!!!
    • ppo A co w tym złego? 03.09.06, 15:22
      Co w tym złego, że dziewczyny chcą ładnie wyglądać? Czy naprawde świat byłby
      lepszy, gdyby wszędzie snuły się "szare myszki" w granatowych mundurkach? Nie
      rozumiem tego świętego oburzenia. Wystrojone dziewczyny nie robią nikomu
      krzywdy. Proponuję wziąć się raczej za narkotyki w szkołach i młodocianych
      chuliganów. No, ale na to potrzeba coś więcej, niż ocena z zachowania.
      Pozdrawiam małolatki- nie dajcie się zrobić w KONIA (choćby nawet był waszym
      ministrem).
      P.S. Zgaduję, że uczennice mają te "ujemne punkty" tam, gdzie pani dyrektor
      hemoroidy, których dostała od pierdzenia w stołek.
      • Gość: iza Re: A co w tym złego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:27
        Jakby sie tak zastanowić, to po co w ogóle obowiązkowa szkoła? Ci dyrektorzy i
        nauczyciele tylko się nad tymi ładnymi dziewczynami znęcaja, pewnie z zazdrości.
      • joans1 Re: A co w tym złego? 03.09.06, 15:31
        Z tym,że te dziewczyny wcale nie wyglądają dobrze,on poprostu wyglądaja
        tandetnie.
        I tak naprawdę te dziewczyny są totalnie puste i bez charakteru.Potrafią
        rozmawiać tylko o chłopakach i tipsach.Zero inteligencji...wiem to bo akurat
        jutro zaczynam nauę w liceum.
        • ppo Re: A co w tym złego? 03.09.06, 15:41
          Wyglądają tak, jak im się podoba. Jeśli jesteś inteligentna, to wiesz, że
          kluczem do szczęścia i sukcesu jest akceptacja samego siebie. I one akceptują
          swój "tandetny" styl i dobrze się z tym czują. Nikt ich do tego nie zmusza, tak
          jak i ciebie nikt nie zmusza do upodabniania się do nich. Dlaczego uważasz, że
          rozmowy o chłopakach są przejawem braku inteligencji? Może nie miał ich kto
          uświadomić i muszą radzić sobie same? Umiejętność pozyskiwania wiedzy z różnych
          źródeł to właśnie duża inteligencja. Tipsy podobają się chłopakom (nawet takim
          starym ramolom, jak ja;)) bo kojarzą się podświadomie ze zdrowymi paznokciami i-
          podobnie jak długie włosy- ze zdrową kobietą. Znalezienie odpowiedniego
          partnera to też sztuka i wymaga inteligencji :)
          Pozdrawiam i życzę samych piątek :)
          • joans1 Re: A co w tym złego? 03.09.06, 15:46
            Chodziło mi raczej o to,że z nimi nie ma zbyt dużo tematów do rozmów.A jak się
            przy nich wspomni,że się przeczytało jakąś książkę(nie lekturę)to one odrazu
            gapią się na ciebie jak na włochatego robala chodzącego po salaterce z
            sałatką...
            • ppo Re: A co w tym złego? 03.09.06, 15:53
              >A jak się
              > przy nich wspomni,że się przeczytało jakąś książkę(nie lekturę)to one odrazu
              > gapią się na ciebie jak na włochatego robala chodzącego po salaterce z
              > sałatką...

To owszem, może być przykre, ale na tym właśnie polega odmienność. A za co za
              ty idzie- wolność. Ty się wykształcisz i do wszystkiego dojdziesz ciężką pracą,
              natomiast one znajdą sobie sponsora z forsą i też wyjdą na swoje (jeszcze
              cięższą pracą). Życie to sztuka wyboru :)
    • Gość: Lthose A ja myślałam, że to arykuł o nauczycielkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:26
      to ci dopiero surprise!
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: Do szkoły tylko po solarium IP: 62.233.130.* 03.09.06, 15:27
      Szkoła to nie dyskoteka
      • ab03 Re: Do szkoły tylko po solarium 03.09.06, 15:34
        Blondyna ktora robi tej malolacie paznokcie jest SLICZNA przynajmniej z tego
        skromngeo ujecia - dawac wiecej fotek z tego salonu ;)
        • joans1 Re: Do szkoły tylko po solarium 03.09.06, 15:40
          Może jest śliczna,ale ja jestem od jakiegos czasu uczulona na blondynki.
          Ponadto zaobserwowałam u nich Blondkompleks.
          One zamartwiają się,że nie są dostatecznie blond(przynajniej te,które ja znam)
        • ppo Re: Do szkoły tylko po solarium 03.09.06, 15:44
          Owszem, ale moja Blondynka z tipsami ładniejsza :)
    • Gość: Kamila Do szkoły tylko po solarium IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.09.06, 15:44
      niesamowite co ludzie ze soba wyprawiają.ja bym w życiu nie dała 200 zeta na
      jakiegoś fryzjera i to do szkoły...jak juz coś to może na studniówkę albo
      ślub...śmiać mi się chcialo jak to przeczytalam..nie wiem co się dzieje z tą
      Polską;)
    • Gość: nanook Do szkoły tylko po solarium IP: *.pronet.lublin.pl 03.09.06, 15:57
      Pokolenie JP II w akcji.
    • Gość: Martysz Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:13
      najbardziej w tym artykule zdziwił mnie fakt, że te dziewczyny są jeszcze
      bardzo młode.chodzenie na solarium w wieku 13 lat jest dla mnie czymś
      dziwnym.Dziewczyny te nie mają innych zainteresowań poza swoim wyglądem co jest
      przyczyną braku zainteresowania ze strony rodziców.również chcą zainponować
      swoim koleżankom i kolegom.
    • Gość: marcin272 Do szkoły tylko po solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:33
      A ciekawe czy w głowie też mają poukładane? Gó..arstwo niech się weźmie za
      naukę , a nie biegają po solariach i fryzjerach !
    • Gość: andy Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 16:37
      jestem pokoleniem hippi -jestem powaszej stronie uczniowie! ,ja tez bylem
      tepiony za niekonwecjonalny wyglad w szkole .i historia sie powtarza ?!-ktos tu
      jest niepowazny!!pozdrawiam was wszystkich-.mysle ze jestesmy dojrzalym
      spoleczenstwem.
    • Gość: wt Do szkoły tylko po solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:38
      ręce opadają...
      • Gość: andy Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 17:26
        komu?
    • Gość: andy Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 16:38
      a na solarium prosze uwazac-ostroznie
    • Gość: ////////// Do szkoły tylko po solarium IP: *.chello.pl 03.09.06, 16:41
      na cale szczescie, w zyciu ludzie beda ich oceniac nie na podstawie tipsow, ale
      tego co maja w glowie. na razie jest pusto, pusto, pusto...
      • Gość: andy Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 17:25
        nie sadze ze "pusto" -jestem pewny.pozdrawiam i zycze wiecej tolerancji!!
    • Gość: adamo Slusznie, dobre samopoczucie nastolatki to 80%.... IP: *.cinci.res.rr.com 03.09.06, 16:48
      ...sukcesu. To pomaga w nauce.
      • Gość: iza Re: Slusznie, dobre samopoczucie nastolatki to 80 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 17:57
        życie w środowisku, gdzie jest konkrencja na wygląd i ciuchy daje dobre
        samopoczucie?!
        zawsze znajdzie się ktoś, kto ma droższe
    • Gość: ela Re: Do szkoły tylko po solarium IP: 86.41.220.* 03.09.06, 16:49
      nie na darmo mówimy,że Polska jest pawiem Europy.Wiem jak jest w kraju,z
      którego wyjechałam ponad rok temu.Mieszkam w Irlandii,gdzie pasemka,sztuczne
      paznokcie,moda by nie przeszlła przez drzwi szkolne.Tu obowiązuja
      mundurki.Dzięki bogu, bo mam 3 dzieci w wieku szkolnym i w trakcie roku
      szkolnego nie myślę o ciuchach dla nich, ale o nauce.
      • Gość: andy Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 17:18
        ja mieszkam juz prawie 30 lat poza polska a takiego sformulowania o tym kraju
        jeszcze nie slyszalem.natomiast dobrze wiem do czego w irlandii doprowadzil
        radykalizm. co do nauki 24 godziny to troche za duzo, proponuje nieco luzu to
        tak dla poprawy zdrowia psychicznego.
    • Gość: stop głupocie Małe suki zachowują się prowokująco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:58
      a to może doprowadzić do niemiłych rzeczy
      • joans1 Re: Małe suki zachowują się prowokująco 03.09.06, 17:02
        Mnie się zawsze wydaje,że te dziewczyny są traktowane przedmiotowo,dziwne,że im
        to nie przeszkadza...
      • Gość: andy Re: Małe suki zachowują się prowokująco IP: *.netcologne.de 03.09.06, 17:22
        niemile wrecz ordynarne okreslenie zachowan ludzkich .pozostawiam bez komentarza.
    • nimnul2 Do szkoły tylko po solarium 03.09.06, 17:06
      Cieszę sie, że szkołę mam już dawno za sobą. jakbym teraz miał spedzac czas przed wyjściem na sprawdzaniu metek przy ubraniach to bym zwariował. Żal mi was dzieciaki
      • joans1 Re: Do szkoły tylko po solarium 03.09.06, 17:09
        Ja właśnie jutro zaczynam n. w liceum...Tam jest już chyba mniej takich paniuś.
        Przynajmniej mam taka nadzieję.
    • Gość: squash Był w solarium, ale tylko 3 razy IP: *.crowley.pl 03.09.06, 17:28
      pogratulować tylko 3 razy buhehehe-pedał
    • Gość: nancy Do szkoły tylko po solarium IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.06, 17:33
      Nie chcialabym nikogo obrazac, ale specjalisci typu Pani Krasoń tylko pogarszaja
      istniejacy juz stan. Skonczylam liceum 6 lat temu, ale wtedy bylo jeszcze
      ''normalnie''. Szkola to miejsce, w ktorym idziemy zdobywac wiedze, a nie jest
      to na pewno wybieg. Solarium - teraz za czesto w nadmiernej ilosci - i tipsy na
      pewno poamgaja w szukaniu chlopakow, a nie w nauce. RODZICE gdzie sa Wasze
      rozumy??? Nie szkoda WAM 200zl na tipsy i fryzjera dla 13-letnich corek? Powinno
      sie imkupic chyba ksiazke i plyte do nauki jezykow, bo to zaprocentuje w
      przyszlosci - dobra praca i dobre zarobki. A fabowane wlosy i tipsy, do tego
      solarium w takim wieku moze zaprocentowac "wpadka" z kolega z podworka, alo
      znajomym z dyskoteki, trzema wlosami na glowie za 30 lat i zmarszczkami jak u
      70-letniej babci...
      • Gość: andy Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 19:26
        mysle ze to zwykla zazdrosc ,troche pogody ducha , babcie 70 letnie maja wiecej
        tolerancji i ja tez. pozdrawiam
    • Gość: us-obserwator Zakompleksiony narod, zakompleksione dzieci IP: *.dyn.centurytel.net 03.09.06, 18:04
      Polacy sa zakompleksieni we wszystkim.
      Rodzice ciagle mowia o tym ze sa gorsi, ze musza miec cos lepszego niz sasiad,
      rodzina, kolezanka, wrog...
      Dzieci slysza i nasladuja. Powielaja kompleksy. Musze miec lepszego ciucha niz
      kolezanka. Musze miec bardziej wiszace portki niz kolega.
      No i mamy. Zamiast przescigiwac sie w ocenach, przesciguja sie w ciuchach. Nie
      wspomne o opaleniznie...to juz jest szczytem szczytow glupoty.
      Jedyne rozwiazanie to przprogramowanie mozglow...ale czy ten bidny narod tego
      doczeka? I to przyjdzie na samym koncu...
    • tzrybka Do szkoły tylko po solarium 03.09.06, 18:06
      moja siostra wybiera się teraz do I klasy LO i przyznam szczerze, że faktycznie
      ubranie, pomysł na styl- ok, to rozumiem i to robi, plus fajna fryzurka(spod
      mojej ręki-elegancko, prosto i wiele sie z tego ułozy) ale nie tipsy, nie
      solarka (opalona jest po lecie) .... w głowie nie każdy ma pusto! i nie
      przesadzajmy, że z uczniami jest tak źle. musimy wyzbyć się przekonania, że
      takie rzeczy robią wszyscy- to się tylko rzuca w oczy-nic więcej
      • Gość: andy Re: Do szkoły tylko po solarium IP: *.netcologne.de 03.09.06, 19:29
        nareszie!!! ok ! madry komentaz. pozdrawiam
    • Gość: Fst Do szkoły tylko po solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:19
      To trzeba byc niezle puknietym zeby wydac 400 zl bo corki chca ladnie wygladac!
      leczcie sie dziouchy.
    • Gość: prezydentowa Do szkoły tylko po solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:42
      zalosne !!!!!!!!!!!solarka sztuczne pazury blee i to na 1 dzien szkoly i jak tu
      sie dziwic ze wyrasta pokolenie nieukow!!!!1 to zalosne zalosne az wstyd!!!!!
      po co robic z siebie kogos kim sie nie jest???????????????????
      a kajety przegladac a nie wydawac kase na idiotyzmy!!!!!!!11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka