Gość: Perun IP: *.echostar.pl 08.03.03, 22:22 Polscy narodowcy: www.nop.org.pl/F/gswa001.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niklot_swarozyc Re: Polscy narodowcy - zobacz 08.03.03, 22:27 Slawa!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perun Re: Polscy narodowcy - zobacz IP: *.echostar.pl 08.03.03, 22:32 niklot_swarozyc napisał: > Slawa!!!!!!!!!!!!!! Śląsk rulez!!! Polska ponad wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
niklot_swarozyc Re: Polscy narodowcy - zobacz 08.03.03, 22:37 www.bydg.pdi.net/~turismo/herbarz.html KUjawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dick_solomon Re: Polscy narodowcy - zobacz 08.03.03, 23:59 Perun faszysto - won z tego forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan bog salomonie, bo do piekla cie.. IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 00:06 nie poto ci zycie dale, wsza salomonska, zebys mojego peruna od faszystow wyzywal.... wies lepiej twojego dicko (jesli wiesz co po angielsku znaczy) i go sobie do ass wepchnij.... pozdrowienia pan bog Odpowiedz Link Zgłoś
dick_solomon Re: salomonie, bo do piekla cie.. 09.03.03, 00:09 Pieklo to jest na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan bog SALOMONIE!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 00:14 Sonst ziehst Du den göttlichen Unmut auf Dich und Deine ganze verlogene Familie... Reize nicht mich, den Meister aller Völker, Herrn über Leben und Tod!!!!! JAHWE ist mein Name und ich segne diese polnische Land namens Schlesien... Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: SALOMONIE!!!!!! 09.03.03, 00:16 Gość portalu: pan bog napisał(a): > Sonst ziehst Du den göttlichen Unmut auf Dich und Deine ganze verlogene > Familie... > > Reize nicht mich, den Meister aller Völker, Herrn über Leben und Tod!!!!! > > JAHWE ist mein Name und ich segne diese polnische Land namens Schlesien... Tu pewnie tez jest racja. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: salomonie, bo do piekla cie.. 09.03.03, 00:10 Gość portalu: pan bog napisał(a): > nie poto ci zycie dale, wsza salomonska, zebys mojego peruna od faszystow > wyzywal.... > > wies lepiej twojego dicko (jesli wiesz co po angielsku znaczy) i go sobie do > ass wepchnij.... > > pozdrowienia > > pan bog racja.tak musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
dick_solomon Re: salomonie, bo do piekla cie.. 09.03.03, 00:16 willi2 napisał: > Gość portalu: pan bog napisał(a): > > > nie poto ci zycie dale, wsza salomonska, zebys mojego peruna od faszystow > > wyzywal.... > > > > wies lepiej twojego dicko (jesli wiesz co po angielsku znaczy) i go sobie > do > > ass wepchnij.... > > > > pozdrowienia > > > > pan bog > racja.tak musi byc. CO ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: salomonie, bo do piekla cie.. 09.03.03, 00:17 dick_solomon napisał: > willi2 napisał: > > > Gość portalu: pan bog napisał(a): > > > > > nie poto ci zycie dale, wsza salomonska, zebys mojego peruna od faszy > stow > > > wyzywal.... > > > > > > wies lepiej twojego dicko (jesli wiesz co po angielsku znaczy) i go s > obie > > do > > > ass wepchnij.... > > > > > > pozdrowienia > > > > > > pan bog > > racja.tak musi byc. > > > > CO ???????? racja.tak musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan bog ...gesegnet sei dieses Land!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 00:25 o to kara boska, Salomonie!!!!! willi2 zostal berührowany przez moja göttliche Hand i teraz jest inteligentnym i oswieconym tworzem boskim.... on zauwazyl prawde i wie teraz co to jest racjy boska!!!!! Amen jako nastepne posegnunje tez Kujawy, ta polnocna czesc Polski, dla ciebie niklot.... So sei's geschrieben, so soll's geschehen...... Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: ...gesegnet sei dieses Land!!! 09.03.03, 00:27 Gość portalu: pan bog napisał(a): > o to kara boska, Salomonie!!!!! > > willi2 zostal berührowany przez moja göttliche Hand i teraz jest inteligentnym > i oswieconym tworzem boskim.... > > on zauwazyl prawde i wie teraz co to jest racjy boska!!!!! > > Amen > > jako nastepne posegnunje tez Kujawy, ta polnocna czesc Polski, dla ciebie > niklot.... > > So sei's geschrieben, so soll's geschehen...... Dzieki Ci Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog synu!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 00:34 synku!!!! to jest moje najwieksze hobby!!! taka dusze jak twoja ratowac, to najmilsze mi z moich wszystkich obowiazkow. a teraz przebaczcie, ale musze za atlantyk i sie nastepna dusza zajac, niejakim georgem z buszu.... Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: synu!!!! 09.03.03, 00:35 Gość portalu: Pan Bog napisał(a): > synku!!!! to jest moje najwieksze hobby!!! > > taka dusze jak twoja ratowac, to najmilsze mi z moich wszystkich obowiazkow. > > a teraz przebaczcie, ale musze za atlantyk i sie nastepna dusza zajac, > niejakim georgem z buszu.... racja.tak musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Polscy narodowcy - zobacz 09.03.03, 00:10 dick_solomon napisał: > Perun faszysto - won z tego forum ! racja.tak musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
niklot_swarozyc Re: Polscy narodowcy - zobacz 09.03.03, 00:14 Pieklo na tym forum dopiero sie zaczyna ! Folksdojcze wasz czas na tym forum dobiega konca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perun TERAZ ŚLĄSK - TERAZ POLSKA IP: *.echostar.pl 09.03.03, 00:23 niklot_swarozyc napisał: > Pieklo na tym forum dopiero sie zaczyna ! Folksdojcze wasz czas na tym forum > dobiega konca! tak! koniec z folksdojczami spod znaku "narodowośći śląskiej" = rewizjonistami i hitlerowskimi rewozjonistami podszywającymi się pod Ślązaków! punkt 4. regulaminu forum jasno zakazuje szerzenia narodowościowej nienawiści, nienawiści do narodu polskiegi, poglądów faszystowskich itp. Koniec z obrażaniem Śląska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perun Właśnie złamałeś punkt 5. regulaminu forum. IP: *.echostar.pl 09.03.03, 00:19 dick_solomon napisał: > Perun faszysto - won z tego forum ! Właśnie złamałeś punkt 5. regulaminu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trz Re: Właśnie złamałeś punkt 5. regulaminu forum. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 01:39 na, du peron, du kleines stinkendes polnisches schwein! soll ich dir das noch in deine niedrige polakische sprache übersetzen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans trz, hör auf Deine Schwester zu ficken.... IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 01:45 Halt doch's Maul du kleiner Hurrensohn... Hast wohl neuerdings paar Sätze auf Deutsch gelernt und gibst jetzt damit an... Hast nicht genug Probleme zu Hause??? Solltest dich um Deine kranke, arme Mutter kümmern, anstatt sie zu ficken... Und Dein Vater, dieser Alkoholiker, der dich in Deiner Kindheit folterte und regelmässig missbrauchte, für den solltest du auch ein bißchen mitgefühl zeigen... FAZIT: Also, helf Deiner Mutter, erinnere dich, dass du einen Vater besitzt, hör auf deinen Hund und Deine Schwesterzu ficken und such dir endlich mal nen job... Diese Ratschläge sind natürlich umsonst... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: trz, hör auf Deine Schwester zu ficken.... IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 01:56 trz???? Sprache verschlagen, oder saugst grade am Schwanz Deines Vaters???? Weisst Du nicht, dass Inzest in Deutschland unter Freiheitsstrafe steht????? und überhaupt, für was steht das schwule trz???? T wie: "tauge nix und ficke meinen Hund" R wie: "Regelmässig spüle ich mit meinem Schwanz die fotze meiner Mami" Z wie: "Zum Glück bin ich eigentlich ein Volksdeutscher Mongole und kein echter Deutscher. somit kann ich dem Ansehen Deutschlands nicht schaden..." Mit freundlichem Gruss Hans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt ale mnie swędziało IP: 213.216.86.* 09.03.03, 02:04 tyle samo mend miałem na kulkach trzy lata temu ,zdjęcie dobre tylko kolory słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog verflucht sei's Du... IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 02:13 ...und Deine ganze Familie... Nie chciales mojego milosierdzia wziasc, wiec cierp in der ewigen Dunkelheit... Przykro mi Ciebie, mojb ukochany sanku, ale inaczej tego nie chciales... So sei's geschrieben und so soll'e geschehen.. Wasz Pan Bog Odpowiedz Link Zgłoś
dick_solomon Polscy narodowcy - kolejne zdjęcia 09.03.03, 02:13 www.nop.org.pl/F/h04.JPG www.nop.org.pl/F/rd001.JPG www.nop.org.pl/F/rd006.JPG Odpowiedz Link Zgłoś