anulka9919 20.09.06, 22:57 Witam Szukam kogoś kto gra na skrzypcach,flecie,harfie bądź jakimś innym instrumencie,który nadaje się na uświetnienie uroczystości slubnej. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to bardzo proszę o namiary. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marra.vln Re: Oprawa muzyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:25 prosze o kontakt mailowy na adres gazety, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Oprawa muzyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:02 ale nie zalogowałaś się więc nie ma Twojego adresu Odpowiedz Link Zgłoś
winadajcie Re: Oprawa muzyczna 23.09.06, 20:04 witaj moja dziewczyna gra na organach kościelnych, dodatkowo sama komponuje elementy mszy. pisze na organy i inne instrumenty. ma duże doświadczenie w uświetnianiu muzycznie ślubów kościelnych. ceny są bardzo przystępne. jeżeli jesteś zainteresowana daj znać na nr tel. 602 462 195 lub mejl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
winadajcie Re: Oprawa muzyczna 23.09.06, 20:05 acha, ma też zaprzyjaźnione inne instrumenty, więc nie musisz szukać. wybierasz ile i jakie chcesz i reszta należy do niej. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Oprawa muzyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 08:15 Scandicus. www.scandicus.art.pl/ CUDO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka9919 Re: Oprawa muzyczna 24.09.06, 20:52 Dziękuję wszystkim za pomoc,mam nadzieję,że z którejś opcji uda mi się skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś