Dodaj do ulubionych

potrzebny adwokat karnista

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:18
Jeżeli dysponujecie namiarami na dobrego adwokata specjalizującego się w prawie karnym baaaaaaardzo proszę o pomoc.
Będę naprawdę wdzięczna. Chodzi mi o adwokata z Katowic lub okolic.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Polecam Re: potrzebny adwokat karnista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:29
      prof. Zgryzek, przyjmuje na Modelarskiej.
      • kattovitzer Re: potrzebny adwokat karnista 10.10.06, 14:40
        Zgryzek juz wyzdrowial? ;)) swego czasu byl chory, gdy interesowala sie nim policja.
        Idz do Bolka Andrysiaka, ma kancelarię na Andrzeja.
        • Gość: :) Re: potrzebny adwokat karnista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 15:17
          przecież koleżanka pytała o dobrego adwokata, a dobry wie kiedy chorować.
          • kattovitzer Re: potrzebny adwokat karnista 10.10.06, 15:49
            Nie napisałem, że prof. Zgryzek jest zły. Jednak dla mnie dyskwalifikacją jest
            otoczka podejrzeń.
            • Gość: monika Re: potrzebny adwokat karnista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 17:12
              Wielkie dzięki:)
              Jeżeli już jesteśmy w temacie to pozwolę sobie zapytać ile mam przygotować na taką poradę prawną.
              A otoczka podejrzeń mi w sumie nie przeszkadza, ważne by umiał skutecznie rozwiać otoczkę podejrzeń wokół mnie:)
              Pozdrawiam serdecznie.
              W ramach wyjaśnień, nie jestem przestępcą, sprawa jest do wygrania, ale jestem w takiej sytuacji pierwszy raz i nie mogę jej przegrać.
              • Gość: monika Re: potrzebny adwokat karnista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 23:33
                Mam jeszcze pytanie, który Zgryzek Mateusz czy Kazimierz?
                • bajeranek Re: potrzebny adwokat karnista 17.10.06, 01:10
                  Dr Arkadiusz Ludwiczek, kancelaria na Francuskiej przy Warszawskiej, łebski
                  młody prawnik a przy okazji przyzwoity człowiek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka