carlitos35 20.10.06, 21:54 Kucam (czyli klękam) - przy Kutzu ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sclavus Re: Narkoza 20.10.06, 23:27 carlitos35 napisał: > Kucam (czyli klękam) - przy Kutzu ! > > Nie będę klękał ani "kucał" ale widzę: jest to krótkie i węzłowate a dosadne przez to podsumowanie... Brawo panie Kutz... chapeau bas! Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Narkoza 21.10.06, 01:35 Ja jednak klękam i dziekuję ładnie, bo ostatnio miałam wrażenie, że świruję i omamy mam. To jednak RZECZYWISTOŚĆ! I Giertych Maciej w PE i oczekiwany tam Lepper z talibami z Klewek? I nawet pan Orzechowski?! I egzorcyści, co w szkole będą z niegrzecznych dziecek dyabła wypędzali?! To nie Monty Pythona cięgiem w telewizji puszczają?! A już myślałam, że w następnym odcinku pedagogicznym próbę wody dla wyegzorcyzmowanych dziatek zaproponują, sprawdzającą czy zabieg się powiódł...a jak przeżyje taki, to do poprawczaka! No, przecie uściślać kryteria kwalifikacyjne mieli... A może najpierw do pieca na zdrowasiek parę? Mamy wszak tradycyjne metody! Lżej mi, że to nie ja świruję, ale i ciężej... Ciszy i spokoju w stadzie naszym poproszę. Dość. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Narkoza 21.10.06, 06:30 magdolot napisała: > Ja jednak klękam i dziekuję ładnie, bo ostatnio miałam wrażenie, że świruję i > omamy mam. To jednak RZECZYWISTOŚĆ! > ... > Ciszy i spokoju w stadzie naszym poproszę. > Dość. Dziękuję i Kutzu i Wam. Dam link na FK. Może komentatorom z sekty świrów da to choć ciut do myślenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawnypolitycznie A jak się mieszka(ło) w Zatoce CzerwonychŚwiń? 21.10.06, 07:33 Mieszkanko już wykupione? A za ile? Może pan panie kutz opowie w jaki sposób znalazł się na prominenckim osiedlu w latach 80tych, gdy przyzwoici ludzie pluli na PZPRowców? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Witamy pierwszego gościa z sekty świrów :-) 21.10.06, 07:39 niepoprawnypolitycznie napisał: Re: A jak się mieszka(ło) w Zatoce CzerwonychŚwiń > Mieszkanko już wykupione? A za ile? Może pan panie kutz opowie w jaki sposób > znalazł się na prominenckim osiedlu w latach 80tych, gdy przyzwoici ludzie > pluli na PZPRowców? Odpowiedz Link Zgłoś
kellycook Re: Witamy pierwszego gościa z sekty świrów :-) 21.10.06, 07:53 reszta grupy biegnie w stronę "SZAFY LESIAKA" i szuka teraz na Kutza haka. Reszta będzie robiła zasłonę dymną. Czekamy na "PRAWDZIWYCH POLAKóW" takich co wiedzą lepiej... i nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne... a to jest skowyt bezradności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xavras Narkoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 08:03 www.zapis.w.szu.pl/sylwetki.php?id=42 A po co szukać ? Hakiem są właściwe fragmenty życiorysu. Kutz nie jest specjalnie istotnym elementem rzeczywistości. Po prostu nasiąkł atmosferą "Zatoki czerwonych świń" i filmami typu "Znikąd, donikąd" (paszkwil na Armię Krajową). Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Narkoza 21.10.06, 10:22 Myślałam, że zatoka sekty świrów jest tylko dwukolorowa: biało -czarna. A oni przecie widzą jeszcze trzeci kolor: czerwony. Cięgiem czerwono przed oczyma mają. Cóż za wspaniały, trójkolorowy świat! Jaki tryptyk by o nich nakręcił Kieślowski? Noir- Blanc- et Rouge, Rouge, Rouge! Chociaż właściwie, to tych gości wcale nie trzeba nakręcać... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Narkoza? A moze cos mocniejszego? 21.10.06, 08:06 > Cały ten rozgardiasz polityczny zaszedł tak daleko, że pora pomyśleć o > sięgnięciu po środki ekstraordynaryjne stosowane w medycynie, takie jak > uśmierzanie dezintegracji osobowej w szpitalach psychiatrycznych, narkoza w > chirurgii czy pomoc zwierzynie w afrykańskich parkach narodowych. Zdarzają > się sytuacje, kiedy nie można poradzić sobie z rozsierdzonymi zwierzętami. > Wtedy wzywa się weterynarza, który przychodzi ze specjalną strzelbą, robi > puk, z lufy wylatuje nabój z piórkiem, dosięga np. nosorożca i po chwili > oszalałe zwierzę kładzie się na sawannie i zasypia jak noworodek. Zwierzęta > te można nie tylko uspokoić, ale - jeśli zachodzi potrzeba - odseparować od > stada, a nawet wywieźć na inne tereny. Decyduje dobro i ochrona całego stada. Acha, czyli uwaza Pan p. Kutz ze dzialania braci Kaczynskich staly sie juz tak szkodliwe i irracjonalne ze dla dobra ich samych jak i dla dobra calego stada nalezaloby przyniesc specjalna strzelbe, zrobic puk, wyleci naboj i dosiegnie cel, i oszalale zwierze legnie na sawannie i zasnie? A czy przypadkiem nie chodzi Panu po glowie inna koncepcja, mianowicie uzycie ostrego naboju, dla dobra oszalalego zwierzecia jak i dla ochrony calego stada? Widze ze niektora dzika zwierzyna juz pojela ze "boj jej to juz ostatni" i bedac bliska pojmania rzucaja sie do bezpardonowego ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Narkoza? A moze cos mocniejszego? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.10.06, 09:32 Amnie sie wydaje ze kolejny rozbior polski wisi w powietrzu! Putinowi dzialaja na nerwy, strzelanie do niemieckiego statku, w kraju rzadzi mafia rzad to NKWD itd. Paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: Narkoza? A moze cos mocniejszego? 23.10.06, 20:46 AUTONOMIA dla Górnego Slonska !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Narkoza? A moze cos mocniejszego? 21.10.06, 10:51 pies_na_lewizne napisał: > A czy przypadkiem nie chodzi Panu po glowie inna koncepcja, mianowicie uzycie > ostrego naboju, dla dobra oszalalego zwierzecia jak i dla ochrony calego stada? Wykształciuchom nie "chodzą po głowie koncepcje", bo to bełkot jest. Ostre naboje i puszczanie czołgów "w imię" i "dla dobra", to raczej domena jedynie słusznych i sprawiedliwych. Kaczuchy zdemontowały już sporo, ale za przepisy o leczeniu psychiatrycznym jeszcze się nie zabrały. Czasem żal. > Widze ze niektora dzika zwierzyna juz pojela ze "boj jej to juz ostatni" i > bedac bliska pojmania rzucaja sie do bezpardonowego ataku. Oj, chciałbyś powywijać szbelką, co? Ta zwierzyna wyjedzie raczej i będzie do IV RP dolary przysyłała. Przydadzą się na świeczki i czekoladę, majtki i proszek do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonzok Widac, ze Kutz sie naprol i mu porzondnie na leb IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.10.06, 10:44 pizlo; takego belkotu jo zech downo niy czytol; to juz zas jego szef michnik - tyz gupek, a jendak troszka mondzy pisze. te kutz, icz ty se do jaki starki, coby ci ziolami ta gupota ze lby wyzyniola. chyba, ze juz jest na lyczynie za pozno; kutz = buc Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Widac, ze Kutz sie naprol i mu porzondnie na 21.10.06, 10:54 Witamy Śląski Oddział IV RP! Język nieco inny, ale argumentacja ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Widac, ze Kutz sie naprol i mu porzondnie na 21.10.06, 11:20 Gość portalu: slonzok napisał(a): > pizlo; takego belkotu jo zech downo niy czytol; to juz zas jego szef michnik - > tyz gupek, a jendak troszka mondzy pisze. te kutz, icz ty se do jaki starki, > coby ci ziolami ta gupota ze lby wyzyniola. chyba, ze juz jest na lyczynie za > pozno; kutz = buc ... a z ciebie "slonzok", jak z koziej doopy... Wiysz co!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne skad Mistrz wzial inspiracje? 22.10.06, 08:55 Oj Mistrzu, Mistrzu, jak nisko Mistrz upadl. Ten jadem ociekajacy pamflet jakby rodem z szafy "mistrza" Lesiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: skad Mistrz wzial inspiracje? 22.10.06, 11:12 pies_na_lewizne napisał: > Oj Mistrzu, Mistrzu, jak nisko Mistrz upadl. > Ten jadem ociekajacy pamflet jakby rodem z szafy "mistrza" Lesiaka. Prawda w oczy kole i zjadliwym pamfletem nazywana jest przez sektę świrów... Dożyliśmy czasów :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Kutz coraz bardziej zgorzknialy IP: 62.89.80.* 22.10.06, 11:30 Kiedyś to do tow. Ziętka wchodziło się jak do dobrego kolesia,póżniej towarzysz kwasniewski także chętnie przyją wysluchal,bo ten aparatczyk bardzo zabiegal o kwiatki do kożucha.Teraz co Kutzowi zostało,niedobre kaczory ani myslą wpuszczać slawnego reżysera na salony,a paradowanie w towarzystwie Środy czy Jarugi na paradach dewiantow to dla niego ochłap,chociaż udaje że jest innaczej.Kolegowanie się z Michnikiem kiedyś może i bylo cnotą teraz lepiej się do tego nie przyznawać [i slusznie].Wiek też robi swoje,wiem bo dziadek mial podobne problemy,dlatego te wypociny reżysera lepiej traktować z przymrożeniem oka.Dowidzenia dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Może tylko inaczej postrzega rzeczywistość? 22.10.06, 12:16 Gość portalu: reks napisał(a): Re: Kutz coraz bardziej zgorzknialy... Kaczystów popiera aktualnie tylko ok. 20% potencjalnych wyborców. Gdyby mieli jakie takie, minimalne choć IQ, już by im to dało do myślenia... Kutz pisze to co myśli większość. Tak więc to mniejszość ma powód do tego by być zgorzkniała. Chociażby z tego powodu, że nie potrafiła do swoich "racji" przekonać większości... Miłego dnia, reksio, nie frustruj się tym, że macie już z górki. Odpuść polityce i weź się za coś innego, coś co wam lepiej wychodzi, np. klepanie zdrowasiek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks taziuta ciebie Kaczory tak jak Kutza po nocy stras IP: 62.89.80.* 22.10.06, 17:44 Ja polityki odpuszczać sobie nie muszę ,bo mam ją gdzies.Ja odnioslem się tylko do tego co Kutz pisze i dlaczego[moim zdaniem pisze tak a nie innaczej].Piszesz że Kaczory popierane są przez 20% Polaków.Kutz popiera partię[koalicje]ktora o takim poparciu może tylko pomażyć[całe szczescie]Co do zdrowasiek to ty chyba jasnowidz jesteś ,taki kaszpirowski,no ale dobra parę zdrowasiek zmówię by kaczory dały ci spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Narkoza 23.10.06, 20:43 > pora pomyśleć o sięgnięciu po środki ekstraordynaryjne wegierskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Narkoza 23.10.06, 21:35 fyrlok napisał: > > pora pomyśleć o sięgnięciu po środki ekstraordynaryjne > > wegierskie!!! Takie jak kuchnia wywrotowa? :-) fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,50702857.html Jadłospis jest właśnie pisany. Oprócz powyższego, jest już gotowych kilka innych wywrotowych przepisów: 1. >quchnia polska< 04.06.2005 22:34< ... kaczor raz wypruć flaki obciąć jaja, o ile ma wypchać sianem wcisnąć jabłko w dziób zatkać nos podawać z odrazą ... 2. /nick autora zachowany do wiadomości redakcji/ (pewne forum polityczne) 23.10.06, 19:55 Wiecie, jak sie zaczyna przepis na czernine ? Wiecej nie pisze, bo mnie wsadza za grozby karalne 3. cdn. :-) Odpowiedz Link Zgłoś