Dodaj do ulubionych

Szykuje się bal

27.10.06, 20:11
No cóż, Panie Senatorze! Nic dodać, nic ująć...
Obserwuj wątek
    • Gość: mwk Szykuje się bal IP: *.c9.msk.pl 27.10.06, 20:13
      ... to napiszcie jak głosować? Pogubiłem się w tych ordynacjach wyborczych.
      Oczywiście żartuję. Ale moje drugie zdanie jest prawdziwe. Brakuje mi jasnych
      i prostych procedur aby głosować tak jak sugeruje ten felieton.
      • Gość: mp chorzow Re: Szykuje się bal IP: *.swietochlowice.org 27.10.06, 21:47
        spokojnie - przeczytaj jeszcze raz i wykapujesz.
        wazne byle nie na rzadzaca koalicje i nie na lewice... a reszta sama wychodzi ->
        do sejmiku lista 13, a do rady osoby Tobie znane
    • Gość: ek Nie głosować na dziabnietych nożem czy w inny IP: 62.89.80.* 28.10.06, 11:18
      tajemniczy i niewyjasniony sposob rannych tuż przed wyborami.Będziemy mieli
      pewnosć że oszolomstwo nie bedzie nami rzadzic.Nie bedzie też prezydentem ktoś
      kto w wyborach samorzadowych dostaje parę glosow a w prezydenckich
      po ''tajemniczym''zamachu w parę miesiecy póżniej dystansuje wszystkich.inna
      rzecz że wiekszosć tych co go wybrala dzisiaj się tego wstydzi i słusznie bo
      jest czego.
      • no_war eichendorff, 30.10.06, 07:11
        jeden z Twoich internetowych kumpli chwali się na forum "silesiana",że miał
        SS - manów w rodzinie.
        Wiem,że zwolennicy tzw. autonomii to różni ludzie,ale niektórzy z Was,gdyby
        mogli,to mordowaliby Polaków (tak jak ich krewniacy kilkadziesiąt lat temu
        ).
        • argos1 Re: no_war 05.11.06, 12:10
          Przez przypadek czytam wypociny "no_wara".
          Zaglądnij do historii Polski, lub encyklopedii. Najwięcej zdrajcow,
          kolaborantow z rządem Cara rosyjskiego i sprzedawczyków z własnej woli było w
          na wschodzie Polski a póżniej w zaborze rosyjskim. Adam Czartoryski, Braniccy,
          Radziwiłłowie i inni oraz spora częśc szlachty polskiej. Najgorsze i
          skorumpowane rządy w Polsce, były gdy "trzymały władze" ludzie z byłego zaboru
          rosyjskiego. To dzisiejsza "warszawka".
    • tormann Re: Szykuje się bal 30.10.06, 08:05
      Plakat jest super. Pomysł chyba jeszcze lepszy. Błagam tylko - nie
      implementujcie do tego Kutza. Błagam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka