rekinolo 21.12.06, 23:28 Witam Poszukuję taniego noclegu w Katowicach, najlepiej blisko szpitala na Ceglanej. Czy mogę prosić o jakieś namiary ? Jestem z Olsztyna i zupełnie nie znam Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aska Re: prośba dot. noclegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 00:22 chyba będzie ciężko. ja mieszkam w Katowicach ale trudno mi poradzić ci coś konkretnego. może poszukaj czegoś tańszego w centrum - dojazd autobusem do szpitala nie jest taki skomplikowany, a jeżeli znajdziesz coś "za dworcem" PKP - tzn w tej starszej dzielnicy - po przeciwnej stronie torów niż rynek i spodek, to będziesz do szpitala mógł dojść w 15-20 minut spacerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: prośba dot. noclegu IP: *.dip.t-dialin.net 22.12.06, 11:11 > coś "za dworcem" PKP - tzn w tej starszej dzielnicy - Moze sie myle, ale za bahnhofem, to chyba raczej nowsza dzielnica. (?) Odpowiedz Link Zgłoś
deliwer Re: prośba dot. noclegu 22.12.06, 09:15 Proponuję sprawdzić na uczelniach, słyszałem, że na akademikach nie ma już tylu chętnych na pokoje więc może mają coś wolnego. Sprawdź AWF i Akademię Muzyczną. Przy ul. Kochanowskiego jest taki zapyziały hotelik (chyba jeszcze funkcjonuje), jeśli dobrze pamiętam to nazywa się Polonia... To jakieś 10 min tramwajem od Ceglanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: prośba dot. noclegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 09:51 Popróbuj podzwonić po zakonach różnych. W innych miastach - sprawdziałam osobiście ;) - wynajmują pokój za drobną opłatą. NIestety, nie wiem czy w K-ce też jest taki zwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mill Re: prośba dot. noclegu IP: *.stroeer.pl 22.12.06, 09:56 www.berendowicz-kublin.pl/index.php?show=pokojekatowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: prośba dot. noclegu IP: *.elbud.katowice.pl 22.12.06, 10:38 Przy AWF-ie na Mikołowskiej jest akademik i pokoje można wynająć, na pewno taniej niż w hotelu, a do Ceglanej rzut beretem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: prośba dot. noclegu IP: *.elbud.katowice.pl 22.12.06, 10:41 hotel@awf.katowice.pl Odpowiedz Link Zgłoś