Dodaj do ulubionych

Komorowski w Lublińcu

04.11.06, 08:48
Bronisław Komorowski (marszałek sejmu z PO) przyjeżdza do Lublińca, bedzie
mieć spotkanie z mieszkańcami w auli Szkoły Muzyczne na Rynku Głównym w
czwartek (9.11. b.r) o 18.00
Obserwuj wątek
    • crux_l-c Re: Komorowski w Lublińcu 04.11.06, 12:09
      Ja pojde, popieram PO!!!
    • miska_co Re: Komorowski w Lublińcu 04.11.06, 12:10
      PO tez popieram ale nie Maniure!!!
      • azja811 A ja popieram Maniurę całą sobą 04.11.06, 17:28
        To tak naprawdę jedyna szansa dla rozwoju naszego miasta!
      • adversum Re: Komorowski w Lublińcu 04.11.06, 17:48
        Ja też popieram i PO i Maniurę, na spotkanie na pewno przyjdę
        • redakcja_lubliniec Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 10:13
          Ja mam nadzieje ze Kazik wygra! Kazik ma doświadczenie, był juz burmistrzem wic
          wiemy cego mozemy sie po nim spodziewac! Zrobił on wiele dla naszego miasta!! A
          Maniura... wpycha nam kiełbache wyborczą, poza tym nie jest z Lublińca! Jak on
          sobie to wyobraża! Będzie burmistrzem L-ca a mieszkac bedzie ponad 30km od
          niego! Żenada! Ciekawe czy Maniura bedzie kraśc dla siebie czy dla swojej
          rodziny?
          • stie Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 11:47
            redakcja_lubliniec napisał:

> Ja mam nadzieje ze Kazik wygra! Kazik ma doświadczenie, był juz burmistrzem
            wic
            >
            > wiemy cego mozemy sie po nim spodziewac! Zrobił on wiele dla naszego miasta!!
            A
            >
            Wiemy, weimy czego można sie po nim spodziewać NICZEGO DOBREGO, tylko cofania
            sie w rozwoju naszego miasta
            Tak zrobil WIELKIE NIC

> Maniura... wpycha nam kiełbache wyborczą, poza tym nie jest z Lublińca!

To akurat malo istotne skad jest, ważne ze zrobil dla mieszkańcxów L-ca
            dotychczas wiecej niz sam szanowny obecny pan burmistrz

Jak on
            > sobie to wyobraża! Będzie burmistrzem L-ca a mieszkac bedzie ponad 30km od
            > niego! Żenada! Ciekawe czy Maniura bedzie kraśc dla siebie czy dla swojej
            > rodziny?

On nie musi kraść, przez tyle czasu udowodnil że jest uczciwy, w
            przeciwieństwie do kazika który jeszce chce sobie do emeryturki dorobić, niech
            ustąpi miejsca młodszym, kreatywniejszymm zdolniejszym, lepioej wykształconym
            stary dziad kazik nic nie robi, a te obecne uklady u UM wolają o pomstę do
            nieba ktoś w końcu musi z tym zrobić porzadek!
            • szkazu Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 15:43
              Ja wybiore Kazika!!

A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze Maniura mówi ze "rezygnuje z
              salonów w Warszawie" a to jest pic na wode! Oni go tam poprostu nie chcą, chcą
              go wywalić więc chce sie przenieśc do L-ca i myśli ze wygra a tu sie grubo
              myli, gdyż L-c nie popiera prawicy! My jestesmy lewicowym miastem od zawsze!
              • adversum Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 16:47
                szkazu napisała:

> Ja wybiore Kazika!!
                >
                > A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze Maniura mówi ze "rezygnuje z
                > salonów w Warszawie" a to jest pic na wode! Oni go tam poprostu nie chcą,
                chcą
                > go wywalić więc chce sie przenieśc do L-ca i myśli ze wygra a tu sie grubo
                > myli, gdyż L-c nie popiera prawicy! My jestesmy lewicowym miastem od zawsze!

To dziwne bardzo dziwne, dlaczego w wyborach parlamentarnych w zeszlym roku
                zeecydowanie wygrało PO za nim dopieri pis a sld na szarym koncu...
                • szkazu Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 16:50
                  Wyborach parlamentarnych... gdzie? Chodzi ci o nasze miasto czy o cały kraj?
                  • adversum Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 16:54
                    szkazu napisała:

> Wyborach parlamentarnych... gdzie? Chodzi ci o nasze miasto czy o cały kraj?

o nasze miasto
                    • szkazu Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 16:56
                      Z tego co wiem to SLD było na drugim miejscu, PO na pierwszym ale nie chodziło
                      o Maniure

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka