miska_co 04.11.06, 08:48 Bronisław Komorowski (marszałek sejmu z PO) przyjeżdza do Lublińca, bedzie mieć spotkanie z mieszkańcami w auli Szkoły Muzyczne na Rynku Głównym w czwartek (9.11. b.r) o 18.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_co Re: Komorowski w Lublińcu 04.11.06, 12:10 PO tez popieram ale nie Maniure!!! Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 A ja popieram Maniurę całą sobą 04.11.06, 17:28 To tak naprawdę jedyna szansa dla rozwoju naszego miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
adversum Re: Komorowski w Lublińcu 04.11.06, 17:48 Ja też popieram i PO i Maniurę, na spotkanie na pewno przyjdę Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lubliniec Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 10:13 Ja mam nadzieje ze Kazik wygra! Kazik ma doświadczenie, był juz burmistrzem wic wiemy cego mozemy sie po nim spodziewac! Zrobił on wiele dla naszego miasta!! A Maniura... wpycha nam kiełbache wyborczą, poza tym nie jest z Lublińca! Jak on sobie to wyobraża! Będzie burmistrzem L-ca a mieszkac bedzie ponad 30km od niego! Żenada! Ciekawe czy Maniura bedzie kraśc dla siebie czy dla swojej rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
stie Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 11:47 redakcja_lubliniec napisał: > Ja mam nadzieje ze Kazik wygra! Kazik ma doświadczenie, był juz burmistrzem wic > > wiemy cego mozemy sie po nim spodziewac! Zrobił on wiele dla naszego miasta!! A > Wiemy, weimy czego można sie po nim spodziewać NICZEGO DOBREGO, tylko cofania sie w rozwoju naszego miasta Tak zrobil WIELKIE NIC > Maniura... wpycha nam kiełbache wyborczą, poza tym nie jest z Lublińca! To akurat malo istotne skad jest, ważne ze zrobil dla mieszkańcxów L-ca dotychczas wiecej niz sam szanowny obecny pan burmistrz Jak on > sobie to wyobraża! Będzie burmistrzem L-ca a mieszkac bedzie ponad 30km od > niego! Żenada! Ciekawe czy Maniura bedzie kraśc dla siebie czy dla swojej > rodziny? On nie musi kraść, przez tyle czasu udowodnil że jest uczciwy, w przeciwieństwie do kazika który jeszce chce sobie do emeryturki dorobić, niech ustąpi miejsca młodszym, kreatywniejszymm zdolniejszym, lepioej wykształconym stary dziad kazik nic nie robi, a te obecne uklady u UM wolają o pomstę do nieba ktoś w końcu musi z tym zrobić porzadek! Odpowiedz Link Zgłoś
szkazu Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 15:43 Ja wybiore Kazika!! A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze Maniura mówi ze "rezygnuje z salonów w Warszawie" a to jest pic na wode! Oni go tam poprostu nie chcą, chcą go wywalić więc chce sie przenieśc do L-ca i myśli ze wygra a tu sie grubo myli, gdyż L-c nie popiera prawicy! My jestesmy lewicowym miastem od zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
adversum Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 16:47 szkazu napisała: > Ja wybiore Kazika!! > > A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze Maniura mówi ze "rezygnuje z > salonów w Warszawie" a to jest pic na wode! Oni go tam poprostu nie chcą, chcą > go wywalić więc chce sie przenieśc do L-ca i myśli ze wygra a tu sie grubo > myli, gdyż L-c nie popiera prawicy! My jestesmy lewicowym miastem od zawsze! To dziwne bardzo dziwne, dlaczego w wyborach parlamentarnych w zeszlym roku zeecydowanie wygrało PO za nim dopieri pis a sld na szarym koncu... Odpowiedz Link Zgłoś
szkazu Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 16:50 Wyborach parlamentarnych... gdzie? Chodzi ci o nasze miasto czy o cały kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
adversum Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 16:54 szkazu napisała: > Wyborach parlamentarnych... gdzie? Chodzi ci o nasze miasto czy o cały kraj? o nasze miasto Odpowiedz Link Zgłoś
szkazu Re: Komorowski w Lublińcu 05.11.06, 16:56 Z tego co wiem to SLD było na drugim miejscu, PO na pierwszym ale nie chodziło o Maniure Odpowiedz Link Zgłoś