zabele 27.07.09, 13:43 Witam, zachęcam do dzielenia się doświadczeniami z wizyt u kłobuckich fryzjerów. Czy znacie kogoś godnego polecenia - dobrego fachowca, kulturalnego i z inwencją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawusia37 Re: KŁOBUCKI FRYZJER 05.03.10, 14:37 Witam Kłobuck ;) Ja kiedys chodziłam do super fajnego fryzjera;) ma teraz salon w Kłobucku na przciwko Merkurego tylko że z tyłu jak dobrze pamietama nazywa się "Kameleon" a fryzjer Damian Pietrzak jest on bardzo dobry super cieniuje i ma duzo klijentek .Polecam gokiedys do niego chodziłam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
neela87 Re: KŁOBUCKI FRYZJER 01.07.13, 15:17 Witam nie polecam Salonu Fryzjerskiego Aga na ul.Andersa kobieta nie zna się na strzyżeniu włosów... miałam długie piękne włosy chciałam je wycieniować coś na styl emo i prosiłam aby z długości nie ścinała więcej niż 1cm.. Na poczatku wszystko spoko ale kiedy mi je wysuszyła to były do ramion!!!! Strzyzenie beznadziejne wgl sie nie chca ukladac a do tego z dlugosci stracilam okolo20cm!!!!!! ostrzegam jezeli ktos ma za duzo pieniedzy i chce sie bawic w przedluzania to jak najbardziej trafny wybor... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
strasznym Re: KŁOBUCKI FRYZJER 17.09.16, 21:58 Witam, polecam Fryzjera Damiana Pietrzaka Salon KAMELEON. Kiedyś na przeciw Merkurego obecnie Smugi Zajebisty FRYZ. Odpowiedz Link Zgłoś