Dodaj do ulubionych

Jaworzno zaginął duży młody łagodny Kaukaz

IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.06, 14:16
obecnie jest większy, prosze o pomoc w szukaniu psa, dyby ktos go zobaczyl
prosze o kontakt pod tel. w linku

www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2686416&posted=1#post2686416
Obserwuj wątek
    • kattowitzer_gieksa Re: Jaworzno zaginął duży młody łagodny Kaukaz 31.12.06, 20:25
      Co nas to obchodzi! Swe apele kieruj do centusiowa bo Jaworzno nie potrzebne
      jest Śląskowi!
      • Gość: joan do skasowania IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.06, 21:02
        to ogloszenie to rzeczywiście nie to forum i polecam skasować, ale atak Ślązaka
        czyli Twój na mnie jest niegrzeczny, chcesz czy nie chcesz Jaworzno należy do
        Śląska i nie od nas to zależy, nawet nie wiesz jak bardzo wielu z nas jest
        związanych ze Śląskiem - związki rodzinnie, przyjacielskie wreszcie dla
        niektórych praca; ale nie ma tu takiej zawziętości na Ślązaków, do tej pory
        moje zdanie było pozytywne o Ślązakach, złe świadectwo sobie wystawiasz ale i
        tak pozdrawiam

• Gość: m824 nie kasujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 21:12
          nie kasujcie tego. może ktoś z Katowic pracuje lub bywa w Jaworznie i zobaczy
          tego psiaka. co z tego, że to nie Katowice. dla uratowania zwierzaka trzeba
          zrobić wszystko!, a komentarzem tego buraka powyżej się nie przejmuj. niestety,
          ale forum Katowice pełne jest pseudośląskich oszołomów, który należy zwyczajnie
          ignorować.

mam nadzieje, że pies się znajdzie. jezu - w taki zły czas sie zgubił. dziś
          będą strzelać petardy wokoło i dużo psiaków znów się zgubi, ucieknie. mam
          nadzieję, że ten kaukaz jakoś sobie da radę i nie zwariuje w tą noc.

trzymam kciuki żeby się znalazł.
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka