Gość: joan IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.06, 14:16 obecnie jest większy, prosze o pomoc w szukaniu psa, dyby ktos go zobaczyl prosze o kontakt pod tel. w linku www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2686416&posted=1#post2686416 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kattowitzer_gieksa Re: Jaworzno zaginął duży młody łagodny Kaukaz 31.12.06, 20:25 Co nas to obchodzi! Swe apele kieruj do centusiowa bo Jaworzno nie potrzebne jest Śląskowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joan do skasowania IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.06, 21:02 to ogloszenie to rzeczywiście nie to forum i polecam skasować, ale atak Ślązaka czyli Twój na mnie jest niegrzeczny, chcesz czy nie chcesz Jaworzno należy do Śląska i nie od nas to zależy, nawet nie wiesz jak bardzo wielu z nas jest związanych ze Śląskiem - związki rodzinnie, przyjacielskie wreszcie dla niektórych praca; ale nie ma tu takiej zawziętości na Ślązaków, do tej pory moje zdanie było pozytywne o Ślązakach, złe świadectwo sobie wystawiasz ale i tak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 nie kasujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 21:12 nie kasujcie tego. może ktoś z Katowic pracuje lub bywa w Jaworznie i zobaczy tego psiaka. co z tego, że to nie Katowice. dla uratowania zwierzaka trzeba zrobić wszystko!, a komentarzem tego buraka powyżej się nie przejmuj. niestety, ale forum Katowice pełne jest pseudośląskich oszołomów, który należy zwyczajnie ignorować. mam nadzieje, że pies się znajdzie. jezu - w taki zły czas sie zgubił. dziś będą strzelać petardy wokoło i dużo psiaków znów się zgubi, ucieknie. mam nadzieję, że ten kaukaz jakoś sobie da radę i nie zwariuje w tą noc. trzymam kciuki żeby się znalazł. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś