Gość: Bojąca się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:21 Czy ktoś z was tez tak panicznie boi się silnego wiatru? Bo ja tak!! Czy jest jakiś lekarz czy leki, które pomogą w tego rodzaju fobii? Pytam poważnie! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: WIchura! 18.01.07, 19:30 pierwsze lepsze leki uspokajajace :-), a na odwage jeden glebszy :-). Tez nie lubie wichury ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 Re: WIchura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:04 a ja bardzo lubię :-) i jeszcze jakby do tego deszcz padał ... eh, taka moja ukochana "wisielcza" pogoda. tylko o autko sie dziś trochę boję, bo na parkingu pod blokiem stoi :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: WIchura! 18.01.07, 20:28 Gość portalu: m824 napisał(a): > a ja bardzo lubię :-) i jeszcze jakby do tego deszcz padał ... eh, taka moja > ukochana "wisielcza" pogoda. Lubie deszcz ale bez tego potwornego wiatru :-(. > > tylko o autko sie dziś trochę boję, bo na parkingu pod blokiem stoi :-/ grunt zeby nie pod drzewem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: WIchura! IP: *.icm.edu.pl 18.01.07, 20:33 > tylko o autko sie dziś trochę boję, bo na parkingu pod blokiem stoi :-/ W bezwietrzna pogode tez moga dmuchnac wehikul. Ech, zeby tak wywialo kaczanow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichura Re: WIchura! IP: *.m.pppool.de 18.01.07, 19:50 Na ten strach najlepsza rada jest -dac sie wydmuchac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w tany Re: WIchura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 23:26 Zarąbista burza! Uwielbiam! Jaki klimat na siedzenie na sieci! Odpowiedz Link Zgłoś
eva_2 Re: WIchura! 19.01.07, 00:08 Jak Ci zaraz sieć szlag trafi, to sobie po ciemku posiedzisz przy świecy, wtedy będziesz miał dopiero klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bojąca się Re: WIchura! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 09:19 Przeżyłam, nie spalam całą noc ,ale żyje! Chata cała, samochody całe - jest dobrze! NIENAWIDZE WIATRU! Odpowiedz Link Zgłoś