Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ach

09.02.07, 20:51
Jak wyżej, ale taki który dobierze odpowiedni kolor i fryzurę a nie taki co
odwala fuszerę a ty człowieku wściekasz się że znów to nie to:(
Obserwuj wątek
    • forumkowiczka Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac 09.02.07, 21:13
      Cześć!! Polecam Ci stylistkę Dagmarę Szuwalak.Elite Studio Fryzjerskie.Sama
      korzystam z jej uslug,rodzina i znajomi rowniez naprawde potrafi pokazac ,ze
      mozesz byc inna osoba tylko poprzez fryzure doskonale doradzi i dobierze Ci cos
      odpowiedniego jestem tego pewna:)Bo ja sie nie zawiodlam ani razu:)A ceny sa
      przystepne:)Katowice ul.Ossowskiego 28 tel.503-072-590 :) Pozdrawiam:)
    • Gość: Gosia Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.eranet.pl 09.02.07, 21:15
      Cześć, ja też szukam dobrego fryzjera. Moja fryzjerka jest na urlopie
      macierzyńskim i napewno szybko nie wróci a jest świetna! I szukam kogoś o
      podobnych zdolnościach.. Radzę omijać SZEROKIM łukiem fryzjera na 3go maja (na
      przeciwko orange)- bednerowicz - chyba jakoś tak się nazywa. Skasowali mnie 190
      zł za farbę (1 kolor) i troszkę ścięcia :-( a mam włosy średniej długości!! Nic
      specjalnego a cena...
      • Gość: viva Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 17:35
        znam kogos kto swietnie strzyze i dobiera kolory:D
        moge podac adres dla zainteresowanych
    • Gość: sara Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.orange.pl 09.02.07, 21:21
      Jeśli szukasz dobrego fryzjera,to mogę Ci polecić salon fryzjerski na Oś.
      Odrodzenia w Katowicach Ochojcu, ul. Odrodzenia 70A Dagmara Panter. Są
      świetni,napewno wyjdziesz z niego zadowolona.
      • mika9949 Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac 09.02.07, 22:01
        Również polecam salon na os.Witosa o którym wspominała Forumkowiczka.
        Ceny również przystępne.Długo szukałam i nareszcie jestem zadowolona.
        Pozdrawiam.
        • kasiulek70 Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac 09.02.07, 22:47
          Niestety nie jestem z Katowic choć tu się urodziłam:) więc powiedz mi czy masz
          na myśli fryzjera z pierwszego postu czyli z ul. Ossowskiego?
          Pozdrawiam Kasiulek
          • Gość: mika9949 Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:52
            Zgadza się z ul.Ossowskiego.
            • kasiulek70 Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac 09.02.07, 23:51
              Dziekuję w poniedziałek dzwonię :)
              • Gość: aj Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.07, 15:55
                Dobry stylista /Adam/ i do tego dobre fryzjerki jest w budynku ING - na
                Chorzowskiej w Katowicach, dosłownie na przeciw Banku Nordea - są naprawdę
                dobrzy i nie jest drogo
                • wieeewiora Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac 10.02.07, 20:24
                  Piszecie - niedrogi fryzjer. Napiszcie jaka usługa i ile płaciłyście, a
                  ocenimy, czy niedrogo. Pozdrawiam
                  • Gość: mika9949 Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:00
                    Napisałam:ceny przystępne oczywiście dla mnie.Ktoś inny może uznać,że tanie lub
                    drogo to zależy od zasobności portfela.
                    Ale podam przykład:mycie,strzyżenie,balejaż,modelowanie-110zł(włosy krótkie)
                    tyle płaciłam w listopadzie.
                • kasiulek70 Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac 10.02.07, 22:37
                  Dobry stylista /Adam/ i do tego dobre fryzjerki jest w budynku ING - na
                  > Chorzowskiej w Katowicach, dosłownie na przeciw Banku Nordea - są naprawdę
                  > dobrzy i nie jest drogo
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  Może jakiś numer telefonu bo ja nie z Katowic :(
                  • Gość: baj Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.07, 01:29
                    www.chorzowska50.pl/kontakt.php
                    zobacz tam jest ten telefon ogolny - bo ja nie korzytsm nigyd z telefonu bo
                    mam niedaleko, moze tam majA, JAK NIE jesteś z K-c to może byc to za daleko
                    dla Ciebie - to jest 5 min. od Ronda koło Spodka w Katowicach
                    • Gość: gooska Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: 80.48.237.* 05.03.07, 08:06
                      Bylam w sobote. Adam nie mial pola do popisu z moimi wlosami bo sa krotkie ale
                      po ruchach i ogolnym polocie mozna powiedziec, ze jest dobry i z pewnoscia bede
                      do niego chdozic a naleze do bardzo wymagajacyh klientow. Krotkie wlosy wbrew
                      pozorom bardzo trudno obciac a jemu to sie udalo i jestem zadowolona!
                      Polecam.
        • Gość: klaudia Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:01
          jesli szukasz naprawde dobrego fryzjera to polecam Studio Viva ul.Mila 32
          Giszowiec, Alicja 253-96-19, 608-072-325. Naprawde super strzyze i super
          farbyje, a do tego dibrze doradzi!!!!!!!
        • Gość: Kika Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:17
          Napisz proszę ile kosztuje obcięcie z modelowaniem na Witosa?
          Pozdrawiam
    • Gość: stworzonko Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 12:28
      Polecam z całego serca Berendowicz & Kublin. Świetny kontak, pełen
      profesjonalizm, a na głowie cudo :). Cena dość wysoka, ale opłaca się.
      www.berendowicz-kublin.pl/
      • Gość: Zuzek Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:32
        Studio "Fryz-Art" Katarzyna Cudny, Katowice-Brynow,
        ul. Kossak-Szczuckiej 10 (to jest boczna od Rolnej), tel. 203-26-19
        Bezapelacyjnie jedna z najlepszych fryzjerek w mieście..wedlug mnie najlepsza.
        W stosunko do Niej Panie z salonu Berendowicz & Kublin muszą się jeszcze wiele nauczyć...
        • Gość: Kaśka Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:33
          Ja tej pani nie polecam, bo skorzystałam z usług (tez tutaj polecanych) raz i
          nigdy więcej! Nad moją głową było sporo towarzyskich ploteczek znajomych pań,
          ale wyszłam obcięta szybko i paskudnie, z fryzurą zupełnie nie wycieniowaną,
          podobną do Piasta Kołodzieja! 40 zł wyrzucone w błoto, a na głowie koszmar!
          • Gość: Anka Re: Dobry fryzjer -Katarzyna Cudny IP: 80.53.3.* 21.03.07, 22:28
            Jestem klientką pani Kasi Cudny od kilku miesięcy i zawsze wychodzę bardzo
            zadowolona. Profesjonalne podejście i pomoc a ceny odpowiednie do świetnie
            wykonanej pracy. A'propos towarzyskich ploteczek to uważam że nowych znajomości
            nigdy zbyt wiele. Jeśli chciałabym spokoju i ciszy to zawsze mogę poprosić o
            fryzurę sąsiadkę. Polecam i pozdrawiam.
            • Gość: Anka Re: Dobry fryzjer -Katarzyna Cudny IP: 80.53.3.* 21.03.07, 22:32
              Ps. po to Bozia dała nam aparat mowy żeby go używać. Nikt nie jest
              wszechwiedzący. De gustibus (non est disputandum)
              • Gość: Kaśka Re: Kiepski fryzjer -Katarzyna Cudny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:07
                Ja od fryzjerki nie wymagam wiedzy, tylko sprawnych rąk i uwagi, poświęconej
                temu, co aktualnie robi. Jak ktoś nie ma podzielności uwagi, to jednak powinien
                we własnej pracy ploty ograniczyć i skupić się na tym, z czego żyje.
                • Gość: Anka Re: Dobry fryzjer -Katarzyna Cudny IP: 80.53.3.* 22.03.07, 20:43
                  Poprzestańmy na tym że każdy ma swoje własne oczekiwania i wymagania. Ja nie
                  mam problemów z mówieniem jeśli coś mi się nie podoba i choć do tej pory nie
                  miałam żadnych uwag co do pracy pani Kasi to Pani może mieć inne zdanie. Co do
                  plotek w/g mnie panuje tam luźna atmosfera i Chwała Bogu że nie muszę tam
                  siedzieć ze spuszczoną głową jak w domu pogrzebowym. Może po prostu zamiast
                  wypisywać (jak dla mnie wyssane z palca) oskarżenia zadzwoni Pani do zakładu i
                  wyjaśni sytuację. Jeśli nie ma Pani numeru to służę. 032 203-26-19. Pozdrawiam.
                  • Gość: Kaśka Re: Kiepski fryzjer -Katarzyna Cudny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:00
                    Dzięki, miałam, ale wyrzuciłam zaraz po powrocie z feralnej wizyty. I nie
                    potrzebuję niczego wyjaśniać, wystarczy opinia, jaką wydała następna fryzjerka,
                    która mnie obcinała (namiar też stąd, z ul. Chorzowskiej, u p. Adama). Gdyby
                    nie Pani uporczywy PR pani Kasi, nie doczekała by się negatywnych tytułów z
                    własnym nazwiskiem, ale tak to już bywa, jak się przesadza,))). Życzę miłych
                    dyskusji, atmosfery, przyjaźni, i czego tam jeszcze Pani oczekuje po wizycie u
                    fryzjera, pzdr..
                    • Gość: Anka Pozdrowienia dla Kaśki IP: 80.53.3.* 22.03.07, 21:53
                      I to się nazywa konstruktywna krytyka.
            • Gość: _AbFaL_ Re: Dobry fryzjer -Katarzyna Cudny IP: *.ratnet.pl 08.04.07, 23:43
              Ujme to tak .Fryzjer to psycholog i najlepszy przyjaciel.Ale jeśli chodzi o
              panią Kasie jak dla mnie stosuje przestarzałe techniki strzyżeń które dają sie
              we znaki innym fryzjerką które pużniej muszą poprawiać.Poza tym plotki?Czy ktoś
              był u fryzjera i nie plotkował...no powiem tylko ,ze opinie psuje jedna z jej
              praktykantek Weronika Kustrzępa która jest .. można żucać epitetami do białego
              rana.Już nie wspomne o fryzjerkach które robią z siebie gwiazdki a nic nie
              potrafią...Zaniedługo przenoszą sie do nowego salonu , żal mi ludzi od których
              wyciągnie kase i zrobi krzywde włosą...
              • Gość: iskierka Re: Dobry fryzjer -Katarzyna Cudny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:06
                Ma Pani racje ze fryzjer to bardzo dobry psycholog. co do technik Pani Katarzyny
                Cudnej moim zdaniem nie sa przestarzale, to jest zdanie pania a nie innych pan
                chodzi tam bardzo duzo mopjich kolezanek jedna mieszka w angli i specjalnie
                przylatuje zeby pani kasia obcieła, poniewaz wie co robi i robi to dobrze. z
                ciekawosci jaki fryzjer pani powiedzial ze jest pani zle ostrzyzona. Moze
                poprosu chce pani zaszkodzic pani kasi wypisujac głupoty. A co do zrobienia
                szkody to skad pani tak dobrze zna nazwiska praktykantek, przeciesz niechodza na
                czole z wypisanymi imionami i nazwiskami. a co do plotek to kobiety sa do tego
                stworzone kazda kobieta plotkuje zaloze sie ze pani tez , nawet pisanie na takim
                forum to jest plotkowanie. Pozatym Weronika Kustrzępa juz tam dawno nie pracuje
                . a skad pani wie ze fryzjerki nic nie potrafia ? wkoncu pani nie ma o tym
                pojecia a nigdy nie zaówazyłam zeby robily z siebie gwiazdy. To jest fakt ze
                przenosza sie na nowy zaklad pod koniec roku u zycze tej kobiecie jak najlepiej
                bo zasługóje na to a z takich osob jak pani powinni sie wszyscy smiac. Mam
                nadzieje ze nie zaszkodziła pani wlascicielce ekstra salonu katarzyny cudny. a
                krzywde to mpze pani sobie zrobic jak pojdzie do fryzjera ktory pwoiedzial ze
                pani kasia zle strzyze. zycze milego fryzurowania sie
                • Gość: Kaśka Re: Fatalny fryzjer -Katarzyna Cudny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 10:17
                  Jeśli to miało być dowcipne, radzę korzystać ze słownika ortograficznego, albo
                  ABC w komputerze, :))).
      • Gość: niezadowolona Re: Dobry fryzjer - Berendowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:00
        A ja jestem bardzo niezadowolona z usług tego przereklamowanego fryzjera.
        Wcześniej kilka razy obcinałam się na ul.Stawowej, gdzie za obcięcie włosów
        biorą 9 zł ( słownie - dziewięć zł.)
        Postanowiłam jednak zaszaleć i odwiedziłam ten osławiony gabinet - za obcięcie
        i ułożenie włosów zapłaciłam 130 zł, - fryzura nie rzucająca na kolana, nie
        różniąca się niczym od tej za 9 zł. koleżanki w pracy nawet nie zauważyły
        różnicy, a jak powiedziałam ile mnie to kosztowało,to stwierdziły, że dobrze mi
        tak, po co tam poszłam. Nigdy więcej.
        • Gość: Gosia Re: Dobry fryzjer - Berendowicz IP: *.chello.pl 13.03.07, 14:45
          Widziałam już różne opinie na temat tego salonu. Ale ja jestem w 100%
          zadowolona, byłam już dwa razy sie ścinać z czego pierwszy ściełam sie z
          długich na krótkie, dałam wolą ręke fryzjerce i wyszłam w szoku ale
          zadowolona :) drugi raz tylko podciełam ale tez było super, potem nie musiałam
          sie ścinać przez pół roku bo rewelacyjnie odrastały i układały sie. Poleciłam
          koleżance i tez była zadowolona. Albo miałam szczęście albo to dobry salon :P
          Pozdrawiam
    • Gość: kasia Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:46
      A ja polecam z kolei Panią Kasię Majchrowską z salonu Regina (oficjalnego fryzjera konkursu miss world :)) ):
      www.salonregina.pl/
      salon mieści się w centrum, tuż przy altusie.

Panią Kasię gorąco polecam - zmieniła mnie ponad 2 lata temu z grzecznej blondynki w drapieżną brunetkę i do dziś się sobie dziwię że mogłam mieć kiedyś jasne włosy :)

• Gość: ja :) Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:30
        no właśne Pani Kasia ma już swój salon na ul. jankego 86 ( dzielnica
        piotrowice) i goraco polecaam wizyte w jej salonie ... w porownaniu do salonu
        berendowicza jest duuzo taniej a najwzniejsze to ja tam byla i jestem
        zadowolona, zajeła sie mna aga.. polecam;) pozdrawiam :)
        • Gość: kasia Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 10:08
          Pani Kasia Majchrowska ma swój prywatny salon? Poważnie?
          Myslałam że pracuje tylko w Reginie ://
          czy ceny w tym prywatnym są porównywalne do reginy? :)
          • Gość: Magda Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:44
            Osiedle 1000-lecia (Dolne) - Salon EVOLUTION - w nowym pawilonie na parterze
            (na wysokości Żyrafy); polecam Panią Kasię (fryzjerka w okularach). Super
            doradza, a fryzury zarówno na dość krótkie, jak i na średniej długości włosy.
            Polecam gorąco!
            • Gość: katowiczanka Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: 217.116.110.* 18.02.07, 06:22
              A ja Ci nie polecam fryzjerki na ulicy Wojewódzkiej.Taki mały zakład po
              schodkach w piwnicy na rogu Podgórnej. Trafiłam tam kiedyś przypadkiem. W
              zakładzie brudno,pani umyła mi głowę prawie zimną głową,a ścinając włosy co i
              raz pociągając nosem wycierała go w rękę. Przechodziłam tamtędy parę dni temu i
              widziałam,że zakład dalej istnieje ciekawe dlaczego Sanepid go jeszcze nie
              zamknął. Pewnie jak zwykle przez układy.
          • Gość: ja :)) Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 10:58
            tak ma swojsalon. ceny na bank sa duzo korzystniejsze dla klientow... szczerze
            polecam....
            • Gość: katowiczanka Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.centertel.pl 04.03.07, 13:59
              ceny nizsze fakt, ale brudno,w tym małym pomieszczeniu trzy kobiety paliły
              papierosy, a co piły w szklaneczkach to już nie wiadomo. Ciekawe gdzie jest
              sanepid,czy tam kiedykolwiek zagląda?
    • izza123 Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac 20.02.07, 23:15
      polecam Lidke w Erisie na Jordana 19. Fachura
      • mary.2 Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac 27.07.07, 08:36
        Popieram,jest dobra :)
    • Gość: meganna Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: 193.109.212.* 23.03.07, 14:34
      Mam pytanie: Czy byłaś już u tego fryzjera i czy jesteś zadowolona?
    • Gość: bisia Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.chello.pl 31.03.07, 22:38
      Super profesjonalna fryzjerka to p.Iwonka w Sosnowcu ul Maliny.Pierwsze rondo
      za sadem w prawo.Doradzi fryzure i kolor wlosow do twarzy ,wieku itp.
      • Gość: olinka20 Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:11
        ja polecambędzin Agnieszka Zając w salonie przy przystanku na ul.11listopada,
        studio fanaberia, zawsze jestem zadowolona nawet przy bardzo gwałtownych
        zmianach:)
    • yasmin_ch Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac 28.07.07, 01:09
      a o fryzjerze w salonie Erisa moze ktos napisac cos wiecej?
      • Gość: tinka85-85 Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.c31.msk.pl 29.07.07, 08:13
        yasmin ch, jesli szukasz dobrego fryzjer\a to polecam salon Woman w chorzowie
        zaraz kolo wolnosci.nr tel 249-37-67.pracuje tam Pani Martyna,do ktorej chodze i
        ja i moje kolezanki,i zawsze wszystkie jestesmy bardzo zachwycone.prawdziwa
        profesjonalistka...
        • Gość: beza Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac IP: *.siec2000.pl 29.07.07, 16:41
          nooo tinko - Martynko -chyba zapomniałaś, że w internecie nikt nie jest
          anonimowy... przypadek, albo Twoje IP: *.c31.msk.pl pojawiło się w poście:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=66650367&v=2&s=0
          "poszukuje modelki na konkurs fryzjerski (...) chętne Panie proszę o telefon na
          salon urody woman 249-37-67 prosić Martynę (...).
          fuj fuj
          ludzie szukaja fryzjerow poleconych przez klientki a nie samo-polecajacych sie
          fryzjerow...
        • yasmin_ch Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac 29.07.07, 20:34
          Gość portalu: tinka85-85 napisał(a):

> yasmin ch, jesli szukasz dobrego fryzjer\a to polecam salon Woman w chorzowie
          > zaraz kolo wolnosci.nr tel 249-37-67.pracuje tam Pani Martyna,do ktorej chodze
          > i
          > ja i moje kolezanki,i zawsze wszystkie jestesmy bardzo zachwycone.prawdziwa
          > profesjonalistka...

pamietam dobrze ten salon, zapewne fryzjerki sie juz parenascie razy od tamtego
          czasu zmienily, ale tez na pierwszy rzut oka wyglada tam malo zachecajaco, sorry
          Mar-tinko
    • jojosto Re: Dobry fryzjer -stylista nie koniecznie w K-ac 25.09.13, 22:52
      podrzuce watek, bo moja fryzjerka wyjechala i szukam innej dobrej
      • kagrami a kogo polecicie dla chłopaka? 28.10.13, 08:56

Szukam fryzjera dla siebie:
        moja fryzjerka wyjechała kilka lat temu i od tej pory trafiam na kobiety niszczące włosy nieodpowiednią koloryzacją (np. balejaż na podkolorowany miedziany brąz - popalone do odrośnięcia) i pielęgnacją. Denerwuje mnie szarpanie za włosy przez czepek (tak to tez jeszcze robią :/), średnio czysty sprzet do mycia. Zawiodłam się na jednym z droższych zakładów niedaleko teatru - właśnie tam spalili mi włosy balejażem. I już tam nigdy nie pójdę.

Chciałabym dla siebie fryzjera, który wydobędzie zdrowe piękno z moich włosów i jakoś mądrze je podetnie. Myślałam o Pani Kasi C. ale widzę że to jednak nie moje klimaty ;) więc raczej.. Pan Adam? Poradźcie proszę.

Potrzebuję też dobrego fryzjera/rki dla chłopaków-prawie nastolatków. Nie chcą mieć już grzecznych, wygolonych na karku fryzurek, tylko coś "normalnego" ;) z lekko dłuższych włosów.
        • ta.o Re: a kogo polecicie dla chłopaka? 08.06.14, 13:36
          Jeśli chodzi o fryzury męskie, to może salon Jurand w Katowicach ul. Waltera-Jankego 73 - tam strzyże m.in. szef o imieniu Jurand, strzyże tylko mężczyzn/chłopców. Z tego co podpatrywałam bardzo dokładnie i precyzyjnie to robi, ma dużo klientów.

A dla siebie też nadal szukam dobrego fryzjera, najlepiej gdzieś w okolicach Piotrowic/Ochojca... Wypróbowałam już kilka salonów, ale nie jestem oczarowana, więc nie będę polecać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka