Dodaj do ulubionych

Wirtualne dyżury katowickich radnych

13.03.07, 21:12
Ale w jaki dzień i o której godzinie urzędują na gg to sie już nie dało
napisać?!?
Obserwuj wątek
    • Gość: katowitze Re: Wirtualne dyżury katowickich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 21:34
      wiem,ze radny Łukasiewicz w kazdy czwartek 18.30-19.30.Pozdro reksio.84!
      • reksio.84 Re: Wirtualne dyżury katowickich radnych 13.03.07, 21:46
        Dzięki katowitze. Chyba będę musiał do niego napisac w pewnej sprawie.
    • Gość: rayuelaa Wirtualne dyżury katowickich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:11
      Brawo Panowie!:) to świetne posunięcie,zwłaszcza w sytuacji kiedy dostęp do
      internetu jest coraz powszechniejszy!:) nie każdy ma czas na spotkania na dyżurach!
    • Gość: grzegorz Wirtualne dyżury katowickich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:15
      może nareszcie odpowiedni ludzie na właściwym miejscu ! w sprawie Zawodzia sam
      mam parę pytań więc na pewno napiszę
    • Gość: ariadne Wirtualne dyżury katowickich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:17
      pomysł bardzo dobry- miejmy nadzieję, że panowie radni wywiązują się i
      rzeczywiście są obecni na wirtualnych dyżurach :)
    • Gość: glosoli23 Wirtualne dyżury katowickich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:19
      a wie ktoś w jakich godzinach zastać Jędrzejka ?
      • jozefosmenda Wirtualne dyżury radnych....... 14.03.07, 09:19
        Taki sposób komunikacji jak najbardziej jest wskazany ale "owi " młodzieniaszkowie
        Ameryki nie odkryli!
        Ja to czynię już od czterech lat tak i oprócz GG mam swój adres
        e-mail:j.osmenda@post.pl
        Stwierdzam,ze większość kontaktów pochodzi jednak z poczty bo na GG starsi nie
        pisują (o ile w ogóle korzystają z internetu).
        Ale forma jest przyszłościowa.
    • Gość: Robik Wirtualne dyżury katowickich radnych IP: 212.160.234.* 14.03.07, 18:32
      A ja prowadzę swoją stronę w internecie - mam 24 lata i jestem najmłodszym
      radnym powiatu bieruńsko-lędzińskiego. zapraszam robert.seweryn.w.interia.pl
    • Gość: podlesianin Wirtualne dyżury katowickich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:42
      szkoda że radni z południowych dzielnic też tak nie robią bo to bardzo dobry
      pomysł.
    • Gość: Ania Wirtualne dyżury katowickich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:31
      Odsyłam na www.um.katowice.pl
    • Gość: Ania Wirtualne dyżury katowickich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:34
      Michał Jędrzejek- niedziela od 20.00 do 21.00
      Jakub Łukasiewicz- czwartek od 18.30 do 19.30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka