Gość: abc IP: *.pke.pl 17.05.03, 02:29 www.panorama-miast.com.pl/53/HTML/katowice1pol.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: settembrini Re: Katowice IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 11:31 ja chce mieszkac w tym miescie o ktorym tak pieknie sie pisze... w tym miescie o swietlanej przyszlosci. ta prezentacja jest rownie prawdziwa jak stwierdzenie zawarte w niej, ze rynek juz sie modernizuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Katowice IP: 213.186.78.* 17.05.03, 11:39 Gość portalu: settembrini napisał(a): > ja chce mieszkac w tym miescie o ktorym tak pieknie sie pisze... w tym miescie > o swietlanej przyszlosci. ta prezentacja jest rownie prawdziwa jak stwierdzenie > > zawarte w niej, ze rynek juz sie modernizuje. > pozdrawiam Jestem ciekaw jaka instytucja finansuje taka propagande. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Katowice 18.05.03, 01:50 Gość portalu: Arnold napisał(a): > Gość portalu: settembrini napisał(a): > > > ja chce mieszkac w tym miescie o ktorym tak pieknie sie pisze... w tym > miescie > > o swietlanej przyszlosci. ta prezentacja jest rownie prawdziwa jak > stwierdzenie > > > > zawarte w niej, ze rynek juz sie modernizuje. > > pozdrawiam > > Jestem ciekaw jaka instytucja finansuje taka propagande. -nie zdziwil bym sie gdyby byl nia RAS`, przeciesz to bogate ugrupowanie, dostaja dotacje np. od ziomali z Niemiec, troche z USA, troche z Kanady i Australii a i od S`lonzokow z panstwa S`lonskiego w Polsce nie jeden nie poskapi grosza tak mi sie wydaje - bo to jest wiecej jak oczywiste! -a moze oni czekaja na wiecej?!, i chca wyciagnac jeszcze wiecej dotacji?!, a tu przewodnia role i nawet inicjatywe powinien podiac RAS`, ktory czeka nie wiadomo na co???? - tylko nie opowiadajcie bredni o jakiejs autonomi!! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Katowice 18.05.03, 01:55 builder napisał: > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > Gość portalu: settembrini napisał(a): > > > > > ja chce mieszkac w tym miescie o ktorym tak pieknie sie pisze... w ty > m > > miescie > > > o swietlanej przyszlosci. ta prezentacja jest rownie prawdziwa jak > > stwierdzenie > > > > > > zawarte w niej, ze rynek juz sie modernizuje. > > > pozdrawiam > > > > Jestem ciekaw jaka instytucja finansuje taka propagande. > > -nie zdziwil bym sie gdyby byl nia RAS`, przeciesz to bogate ugrupowanie, > dostaja dotacje np. od ziomali z Niemiec, troche z USA, troche z Kanady i > Australii a i od S`lonzokow z panstwa S`lonskiego w Polsce nie jeden nie > poskapi grosza tak mi sie wydaje - bo to jest wiecej jak oczywiste! > -a moze oni czekaja na wiecej?!, i chca wyciagnac jeszcze wiecej dotacji?!, a > tu przewodnia role i nawet inicjatywe powinien podiac RAS`, ktory czeka nie > wiadomo na co???? - tylko nie opowiadajcie bredni o jakiejs autonomi!! Ja, RAS` to mo kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Katowice 18.05.03, 01:57 arnold7 napisał: > builder napisał: > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > Gość portalu: settembrini napisał(a): > > > > > > > ja chce mieszkac w tym miescie o ktorym tak pieknie sie pisze... > w ty > > m > > > miescie > > > > o swietlanej przyszlosci. ta prezentacja jest rownie prawdziwa j > ak > > > stwierdzenie > > > > > > > > zawarte w niej, ze rynek juz sie modernizuje. > > > > pozdrawiam > > > > > > Jestem ciekaw jaka instytucja finansuje taka propagande. > > > > -nie zdziwil bym sie gdyby byl nia RAS`, przeciesz to bogate ugrupowanie, > > dostaja dotacje np. od ziomali z Niemiec, troche z USA, troche z Kanady i > > Australii a i od S`lonzokow z panstwa S`lonskiego w Polsce nie jeden nie > > poskapi grosza tak mi sie wydaje - bo to jest wiecej jak oczywiste! > > -a moze oni czekaja na wiecej?!, i chca wyciagnac jeszcze wiecej dotacji?! > , a > > tu przewodnia role i nawet inicjatywe powinien podiac RAS`, ktory czeka ni > e > > wiadomo na co???? - tylko nie opowiadajcie bredni o jakiejs autonomi!! > > Ja, RAS` to mo kasa... -wiem, ze ma a ty jestes jego zwolennikiem!, i co mi dalej powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Katowice 18.05.03, 02:00 builder napisał: > arnold7 napisał: > > > builder napisał: > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: settembrini napisał(a): > > > > > > > > > ja chce mieszkac w tym miescie o ktorym tak pieknie sie pis > ze... > > w ty > > > m > > > > miescie > > > > > o swietlanej przyszlosci. ta prezentacja jest rownie prawdz > iwa j > > ak > > > > stwierdzenie > > > > > > > > > > zawarte w niej, ze rynek juz sie modernizuje. > > > > > pozdrawiam > > > > > > > > Jestem ciekaw jaka instytucja finansuje taka propagande. > > > > > > -nie zdziwil bym sie gdyby byl nia RAS`, przeciesz to bogate ugrupowa > nie, > > > dostaja dotacje np. od ziomali z Niemiec, troche z USA, troche z Kana > dy i > > > Australii a i od S`lonzokow z panstwa S`lonskiego w Polsce nie jeden > nie > > > poskapi grosza tak mi sie wydaje - bo to jest wiecej jak oczywiste! > > > -a moze oni czekaja na wiecej?!, i chca wyciagnac jeszcze wiecej dota > cji?! > > , a > > > tu przewodnia role i nawet inicjatywe powinien podiac RAS`, ktory cze > ka ni > > e > > > wiadomo na co???? - tylko nie opowiadajcie bredni o jakiejs autonomi! > ! > > > > Ja, RAS` to mo kasa... > > -wiem, ze ma a ty jestes jego zwolennikiem!, i co mi dalej powiesz? Skuli kasy to robia. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Katowice 18.05.03, 02:03 arnold7 napisał: > builder napisał: > > > arnold7 napisał: > > > > > builder napisał: > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: settembrini napisał(a): > > > > > > > > > > > ja chce mieszkac w tym miescie o ktorym tak pieknie si > e pis > > ze... > > > w ty > > > > m > > > > > miescie > > > > > > o swietlanej przyszlosci. ta prezentacja jest rownie p > rawdz > > iwa j > > > ak > > > > > stwierdzenie > > > > > > > > > > > > zawarte w niej, ze rynek juz sie modernizuje. > > > > > > pozdrawiam > > > > > > > > > > Jestem ciekaw jaka instytucja finansuje taka propagande. > > > > > > > > -nie zdziwil bym sie gdyby byl nia RAS`, przeciesz to bogate ugr > upowa > > nie, > > > > dostaja dotacje np. od ziomali z Niemiec, troche z USA, troche z > Kana > > dy i > > > > Australii a i od S`lonzokow z panstwa S`lonskiego w Polsce nie j > eden > > nie > > > > poskapi grosza tak mi sie wydaje - bo to jest wiecej jak oczywis > te! > > > > -a moze oni czekaja na wiecej?!, i chca wyciagnac jeszcze wiecej > dota > > cji?! > > > , a > > > > tu przewodnia role i nawet inicjatywe powinien podiac RAS`, ktor > y cze > > ka ni > > > e > > > > wiadomo na co???? - tylko nie opowiadajcie bredni o jakiejs auto > nomi! > > ! > > > > > > Ja, RAS` to mo kasa... > > > > -wiem, ze ma a ty jestes jego zwolennikiem!, i co mi dalej powiesz? > > Skuli kasy to robia. -???! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Katowice 18.05.03, 02:05 builder napisał: > arnold7 napisał: > > > builder napisał: > > > > > arnold7 napisał: > > > > > > > builder napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: settembrini napisał(a): > > > > > > > > > > > > > ja chce mieszkac w tym miescie o ktorym tak piekn > ie si > > e pis > > > ze... > > > > w ty > > > > > m > > > > > > miescie > > > > > > > o swietlanej przyszlosci. ta prezentacja jest row > nie p > > rawdz > > > iwa j > > > > ak > > > > > > stwierdzenie > > > > > > > > > > > > > > zawarte w niej, ze rynek juz sie modernizuje. > > > > > > > pozdrawiam > > > > > > > > > > > > Jestem ciekaw jaka instytucja finansuje taka propagand > e. > > > > > > > > > > -nie zdziwil bym sie gdyby byl nia RAS`, przeciesz to bogat > e ugr > > upowa > > > nie, > > > > > dostaja dotacje np. od ziomali z Niemiec, troche z USA, tro > che z > > Kana > > > dy i > > > > > Australii a i od S`lonzokow z panstwa S`lonskiego w Polsce > nie j > > eden > > > nie > > > > > poskapi grosza tak mi sie wydaje - bo to jest wiecej jak oc > zywis > > te! > > > > > -a moze oni czekaja na wiecej?!, i chca wyciagnac jeszcze w > iecej > > dota > > > cji?! > > > > , a > > > > > tu przewodnia role i nawet inicjatywe powinien podiac RAS`, > ktor > > y cze > > > ka ni > > > > e > > > > > wiadomo na co???? - tylko nie opowiadajcie bredni o jakiejs > auto > > nomi! > > > ! > > > > > > > > Ja, RAS` to mo kasa... > > > > > > -wiem, ze ma a ty jestes jego zwolennikiem!, i co mi dalej powiesz? > > > > Skuli kasy to robia. > > -???! Co ???! ? - skuli kasy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Katowice 18.05.03, 02:06 -podejrzewam..., ze na tym sie to wszystko opoiera Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr3 Re: Katowice 18.05.03, 07:12 Gość portalu: abc napisał(a): > www.panorama-miast.com.pl/53/HTML/katowice1pol.htm "Tekst klasyczny" nowego kultu religijnego - uszokizmu. Dziwne,że przeciw określoniu Katowic terminem "Stolica Śląska" nie zaprotestował jeszcze żaden "kustosz historii Śląska". Widać interesuje takich ludzi jedynie zachodnia granica tego regionu - może to kompleks niższości wobec Zagłębia? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Katowice 18.05.03, 09:51 Zaprotestowac powinien każdy, kto dysponuje odpowiednią wiedzą historyczną i komu leży na sercu historyczna prawda. Rozumiem, że jeżeli ktoś napisze, iż w Oświęcimu Żydów przetrzymywano na kwarantannie, to Twoim zdaniem protestowac powinni "kustosze historii Żydów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Katowice IP: 213.186.78.* 18.05.03, 10:37 slezan napisał: > Zaprotestowac powinien każdy, kto dysponuje odpowiednią wiedzą historyczną i > komu leży na sercu historyczna prawda. Rozumiem, że jeżeli ktoś napisze, iż w > Oświęcimu Żydów przetrzymywano na kwarantannie, to Twoim zdaniem protestowac > powinni "kustosze historii Żydów". Z drugiej strony ile razy mozna powtarzac w kolko to samo? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=3343861&a=3351976 Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr3 Braterska rada 19.05.03, 15:28 Gość portalu: Arnold napisał(a): > Z drugiej strony ile razy mozna powtarzac w kolko to samo? Ćwicz się, bracie, w cnocie wytwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr3 Re: Katowice 19.05.03, 15:26 slezan napisał: > Rozumiem, że jeżeli ktoś napisze, iż w > Oświęcimu Żydów przetrzymywano na kwarantannie, to Twoim zdaniem protestowac > powinni "kustosze historii Żydów". A twoim zdaniem nie? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Katowice 19.05.03, 21:16 A prawda jest czyjąś własnośćią, że uważasz, iż ktokolwiek ma monopol na jej obronę? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr3 Re: Katowice 20.05.03, 19:14 slezan napisał: > A prawda jest czyjąś własnośćią, że uważasz, iż ktokolwiek ma monopol na jej > obronę? A ja pisałem cos o monopolu? Odpowiedz Link Zgłoś