Gość: zenek Re: Anna Podolec będzie grać w Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 12:30 Głupek Odpowiedz Link Zgłoś
rosjanki Witamy w Rosji! 10.05.07, 12:41 Zapraszamy! Witamy w Rosji! Jesli w Polsce placi sie ludziom marne pieniadze, maja mozliwosc wyjechac tam gdzie placi sie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borat współczuję IP: 193.19.140.* 10.05.07, 13:55 Rosja to koszmarny kraj.Mam nadzieję,że załatwiła sobie częste powroty.Jak się pomieszka w Rosji człowiek mimowolnie zostaje polskim patriotą,taki tam syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm skąd taka informacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:37 ODSYŁAM DO OFICJALNEJ STRONY BKS ALUPROF www.bks.bielsko.pl/1039,aktualnosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDzia;) Re: Anna Podolec będzie grać w Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 12:36 Aniu juz nie moge sie doczekac kiedy zagrasz;) Ogladam wszystkie twoje mecze i naparwde sa super;);) 10962405!! To jest moje Gaduu.... Napisz do mnie;0 Bo moje marzenie jest zeby ciebie zobaczyc na realu i wogóle;);) chociaz do mnie napisz ja jestem prawie cały czas na niewidocznym;);) Bd czekałą... papa;) buziaczki;);) super jestes!!! i ciesze sie ze jestes w reprezentacji);) Odpowiedz Link Zgłoś