Gość: meow IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 08:12 czy arnolda7 należy zablokować? zablokować mu IP, wykopać z tego forum, cokolwiek.. tak czy nie? moja odpowiedź brzmi TAK! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: harc mistrz & HKP Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 09:40 A moja odpowiedź brzmi: N I E ! ! ! (HKP) ... (-) harc mistrz vel "harcydupek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorolek Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:36 Absolutnie, nie. Wysoka śląska kultura przemawia przez jego posty. Ja chcę tę kulturę dalej poznawać. Już np. wiem, że ślązacy w rozmowie zwracają się do siebie per "pajacu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryl Re: arnolda NIE należy ...zablokować..!!! IP: 195.187.134.* 20.06.07, 14:42 Wnosi świeżość, ferment i kaczy gulgot, jak pierwszy poranny pierd z noconym moczem w publicznym urynale. Sie niech tworzy i żłopie piwko w ..Marchołcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz:-))))) Re: arnolda NIE należy ...zablokować..!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:51 Popieram to N - I - E ... w całej rozciągłości! Gdzie ja, k****, takiego drugiego adwersarza na tym FORUM znajdę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meow Re: arnolda NIE należy ...zablokować..!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 15:02 możą założymy specjalne podforum dla was. bedziecie sobie dyskutować nie przeszkadzajac innym. posty arnolda juz dawno zrobimly sie nuuudne... ciagle to samo. odpuscilby sobie chlopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer ☺ Re: arnolda NIE należy ...zablokować..!!! IP: *.icm.edu.pl 20.06.07, 15:23 Druh znajduje przyjemnosc w byciu ponizanym, zatrudnienie w osiedlowym dyskoncie spozywczym mu nie wystarcza, musi sobie arnolodowymi pieszczotami dogadzac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł załóżcie mu forum i niech sp..dala IP: *.kat.3s.pl 20.06.07, 15:36 tutaj niech dostanie bana bo psuje opinię regionu, przynosi wstyd, gdy ktoś przypadkowy tu zajrzy odniesie wrażenie, że to jakieś wariatkowo i skansen sponsorowany przez 90-letniego kaprala wehrmachtu Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: załóżcie mu forum i niech sp..dala 20.06.07, 15:48 A jo bych wszyskich gorolow zabanowoł. Szczególnie tych co majom coś na Arnolda Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: załóżcie mu forum i niech sp..dala 20.06.07, 18:46 A jo jako demokrata mom to w rzici. Niych mje banujom, gorolske hampelmany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka nie zbanują bo są jak on IP: 213.227.87.* 21.06.07, 14:19 settembrini widać po tej samej wodzie bo tylko broni tego dziecka (przepraszam dzieci, piszę o stadium rozwoju), poświęcili forum gazety, które mogłoby czemuś innemu służyć poza bluzgami i bełkotem Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: nie zbanują bo są jak on 21.06.07, 14:58 od banowania jest abuse@agora.pl , ja tu jestem tylko cieciem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: nie zbanują bo są jak on 21.06.07, 15:00 Nie mialem Ciebie na mysli Set, bo wiem, gdzie banuja. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: nie zbanują bo są jak on 21.06.07, 14:59 Haha, moge byc nawet dzieckiem, ale twoj mozg nie wyszedl nawet poza embrionalne stadium rozwoju. A na tym etapie to ty rzeczywiscie mozesz nie pojmowac tej prostej zasady, ze Forum KATOWICE jest wlasnie od krytyki bufoniastego i nie majacego recepty na miasto prezydenta KATOWIC, od krytyki niedouczonych redaktorow KATOWICKIEGO dodatku GW i od tematow zwiazanych z uciazliwym bliskowschodnim sasiedztwem KATOWIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł biedna arnika IP: *.kat.3s.pl 21.06.07, 16:48 żyje w swoim prostym świecie i myśli (wiem, za dużo powiedziane), że to rzeczywistość ta choroba ma jakąś nazwę, pewnie to ciężki zespół Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re:Jakis "pajacyk" jes zaa?, 21.06.07, 23:13 a gdzie wolnosc slowa "pajacyku"=kon siy jusz smieje!, ARNOLDA SIYBEN chces wycofac!=ze Silesiany?!==synek.., suchey uwaznie i niy ftranzalay siy wy niy sfuj ogrudek!===jak bys chciuol wyciepac ARNOLDA SIYBEN tou bys musiol dobze pszycalowac jakiemus (dygnitazowi)!=a tou jusz bydzie cziytany jakou KORUPCJU..., Gość portalu: meow napisał(a): > czy arnolda7 należy zablokować? zablokować mu IP, wykopać z tego forum, > cokolwiek.. > > tak czy nie? > moja odpowiedź brzmi TAK! -------------------------------------------------------------------------------- -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re:Jakis "pajacyk" jes zaa?, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 00:02 Wolność słowa jest!!! Banować nie ma po co i za co. Wystarczy po prostu nie odpowiadać na jego posty, nie dyskutować z Nim itd. Ma kilku adoratorów niech się kiszą we własnym sosie i sobie akompaniują. Olać leszczy bo dyskusja ni huhu nie warta. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re:Jakis "pajacyk" jes zaa?, 22.06.07, 01:21 wielmozny pan nie musi odpowiadac iy tym bardziej (co kolwiek sugerowac) =prawda))), Gość portalu: saba napisał(a): > Wolność słowa jest!!! Banować nie ma po co i za co. Wystarczy po prostu nie > odpowiadać na jego posty, nie dyskutować z Nim itd. Ma kilku adoratorów niech > się kiszą we własnym sosie i sobie akompaniują. Olać leszczy bo dyskusja ni > huhu nie warta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelo Re:Jakis "pajacyk" jes zaa?, IP: *.kwsa.pl 22.06.07, 01:29 Apel do PT Lekarzy JKM - korwin-mikke.blog.onet.pl - 2007-06-21 23:41:00 To ważny apel. Najpierw jednak zaszłości. Pytacie Państwo, dlaczego poprzedni wpis zatytułowałem "Bombka" (a nie : "Bomba!") "dnia"? Pytacie, dlaczego tak mało miejsca poświęciłem temu, że p.Kwaśniewski jest a gentem WSI? Prosicie, bym skomentował to, że ten, czy drugi czy 500.ny polityk III RP był agentem. Otóż: stanowczo odmawiam. O tym, że są to agenci, pisałem 15 lat temu. Wtedy było to interesujące. Kto czytał - ten wiedział. A dziś... Dziś, gdyby się okazało, że p.Kwaśniewski NIE był agentem bezpieki - aaaa, to by była sensacja na pierwszą stronę, godna mojego komentarza. Gdyby ktokolwiek z 2000 najważniejszych Dygnitarzy III RP nie był agentem - to by też była dość szokująca wiadomość. Ciekawe: jaka gazeta odważy się dać na pierwszej stronie tytuł: "IKSIŃSKI NIE BYŁ AGENTEM BEZPIEKI!!!"? Przecież jest 90% szans, że na drugi dzień p.Kurtyka zarzuci jej kłamstwo! I skompromituje dowodami. Bo w zasadzie wszyscy ONI byli. Albo (i najprawdopodobniej) SĄ. Zrozumcie-ż to Państwo wreszcie, do jasnej Anielki (tak, Ona najprawdopodobniej też!)! I przestańcie się podniecać. Przechodzimy do "problemu służby zdrowia" - czyli: Apelu do PT Lekarzy Drodzy Państwo! Będę pisał krótko. Przed reformą 1989 roku przekonywałem ludzi, że gdy państwo przestanie kontrolować ceny żywności i jakość potraw w knajpach, to nikt z głodu nie umrze. I nikt nie umarł. Przekonywanie teraz, że po zlikwidowaniu Ministerstwa Zdrowia i Opieki Społecznej oraz jego licznych agend nikt nie umrze jest więc poniżej poziomu, na jakim do Państwa piszę. Dość pisania o oczywistościach. Pora na działanie! Przestańcie sobie Państwo zawracać głowy rozwiązywaniem "problemu służby zdrowia". Istnieje moment, w którym zaprzestaje się reanimacji. Koniec! Osinowy kołek, by ten potwór nigdy już nie został przywrócony do życia - i weźcie się Państwo za leczenie pacjentów. Żadnych strajków! To tylko strata czasu i narażanie pacjentów na kłopoty. Po prostu z dniem 1 lipca złóżcie Państwo wszyscy wymówienia z pracy. Tego nikt Państwu nie może zabronić - i nie może Was o nic oskarżyć. Po tym Władza nie będzie już miała wyboru. Natychmiast zostanie przeprowadzona prywatyzacja. Budynki przychodni i szpitali, aparatura, itd. powinny zostać sprzedane z licytacji (całość forsy, minus 15% dla pracowników, na Fundusz Ubezpieczeń Społecznych!). Nowi właściciele będą Wam wynajmować dotychczasowe gabinety - o ile będziecie Państwo chcieli z nich akurat korzystać. I po problemie. Weterynaria została sprywatyzowana w ciągu dwóch miesięcy - i całkiem nieźle działa do dziś. Władza musi zrobić tylko kilka drobnych rzeczy: 1) Oddać każdemu te 186 zł miesięcznie pobierane na ubezpieczenie medyczne (by ludzie mieli z czego Państwu płacić...) 2) Rozwiązać Ministerstwo Zdrowia (pozostawiając przy MSWiA trzyosobową komórkę Naczelnego Epidemiologa Kraju), Narodowy Fundusz Zdrowia i wszystkie podobne pasożytnicze instytucje (wiecie Państwo, jak jest z rakiem: gdy się zostawi jedna komórkę, to po paru miesiącach odrasta w całości...) 3) Wsadzić (to piękne zadanie dla CBA, które powinno odczepić się od lekarzy i zająć problemem prawdziwej korupcji!) in gremio do kryminału Departament Polityki Lekowej obecnego MSWiA - czyli ludzi odpowiedzialnych za to, że leki w Polsce są średnio sześć razy droższe, niż mogłyby być, gdyby rządził wolny rynek, a nie gang cwaniaków. 4) Nie zajmować się ubezpieczeniem obywateli; bardzo wiele firm już dziś zapewnia leczenie kliniczne, w tym i zagraniczne, za składkę mniejszą, niż 186 złotych. To też należy zostawić rynkowi. Kto chce, niech się ubezpieczy. I to wszystko. Po wakacjach jeszcze jedna dziedzina życia zostanie przywrócona normalności. Nie wahajcie się! Nie bójcie się złożyć wymówienia. Popatrzcie: lekarze weterynarii z głodu nie poumierali! JŚw.Jan Paweł II powiedział: "NIE LĘKAJCIE SIĘ!" Więc zdecydujcie się wreszcie i, tak jak sugeruje p.dr Krzysztof Bukiel, poskładajcie te wymówienia. Niech po 90 latach Piekło wreszcie pochłonie ten socjalistyczny wynalazek: "służbę zdrowia". ====== Proszę ten APEL rozpowszechniać - zwłaszcza po licznych forach lekarskich. PS. Dlaczego w poprzednim wpisie tylko słowo "Ole!" miało właściwy rozmiar czcionki? Nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelo Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.kwsa.pl 22.06.07, 01:28 Apel do PT Lekarzy JKM - korwin-mikke.blog.onet.pl - 2007-06-21 23:41:00 To ważny apel. Najpierw jednak zaszłości. Pytacie Państwo, dlaczego poprzedni wpis zatytułowałem "Bombka" (a nie : "Bomba!") "dnia"? Pytacie, dlaczego tak mało miejsca poświęciłem temu, że p.Kwaśniewski jest a gentem WSI? Prosicie, bym skomentował to, że ten, czy drugi czy 500.ny polityk III RP był agentem. Otóż: stanowczo odmawiam. O tym, że są to agenci, pisałem 15 lat temu. Wtedy było to interesujące. Kto czytał - ten wiedział. A dziś... Dziś, gdyby się okazało, że p.Kwaśniewski NIE był agentem bezpieki - aaaa, to by była sensacja na pierwszą stronę, godna mojego komentarza. Gdyby ktokolwiek z 2000 najważniejszych Dygnitarzy III RP nie był agentem - to by też była dość szokująca wiadomość. Ciekawe: jaka gazeta odważy się dać na pierwszej stronie tytuł: "IKSIŃSKI NIE BYŁ AGENTEM BEZPIEKI!!!"? Przecież jest 90% szans, że na drugi dzień p.Kurtyka zarzuci jej kłamstwo! I skompromituje dowodami. Bo w zasadzie wszyscy ONI byli. Albo (i najprawdopodobniej) SĄ. Zrozumcie-ż to Państwo wreszcie, do jasnej Anielki (tak, Ona najprawdopodobniej też!)! I przestańcie się podniecać. Przechodzimy do "problemu służby zdrowia" - czyli: Apelu do PT Lekarzy Drodzy Państwo! Będę pisał krótko. Przed reformą 1989 roku przekonywałem ludzi, że gdy państwo przestanie kontrolować ceny żywności i jakość potraw w knajpach, to nikt z głodu nie umrze. I nikt nie umarł. Przekonywanie teraz, że po zlikwidowaniu Ministerstwa Zdrowia i Opieki Społecznej oraz jego licznych agend nikt nie umrze jest więc poniżej poziomu, na jakim do Państwa piszę. Dość pisania o oczywistościach. Pora na działanie! Przestańcie sobie Państwo zawracać głowy rozwiązywaniem "problemu służby zdrowia". Istnieje moment, w którym zaprzestaje się reanimacji. Koniec! Osinowy kołek, by ten potwór nigdy już nie został przywrócony do życia - i weźcie się Państwo za leczenie pacjentów. Żadnych strajków! To tylko strata czasu i narażanie pacjentów na kłopoty. Po prostu z dniem 1 lipca złóżcie Państwo wszyscy wymówienia z pracy. Tego nikt Państwu nie może zabronić - i nie może Was o nic oskarżyć. Po tym Władza nie będzie już miała wyboru. Natychmiast zostanie przeprowadzona prywatyzacja. Budynki przychodni i szpitali, aparatura, itd. powinny zostać sprzedane z licytacji (całość forsy, minus 15% dla pracowników, na Fundusz Ubezpieczeń Społecznych!). Nowi właściciele będą Wam wynajmować dotychczasowe gabinety - o ile będziecie Państwo chcieli z nich akurat korzystać. I po problemie. Weterynaria została sprywatyzowana w ciągu dwóch miesięcy - i całkiem nieźle działa do dziś. Władza musi zrobić tylko kilka drobnych rzeczy: 1) Oddać każdemu te 186 zł miesięcznie pobierane na ubezpieczenie medyczne (by ludzie mieli z czego Państwu płacić...) 2) Rozwiązać Ministerstwo Zdrowia (pozostawiając przy MSWiA trzyosobową komórkę Naczelnego Epidemiologa Kraju), Narodowy Fundusz Zdrowia i wszystkie podobne pasożytnicze instytucje (wiecie Państwo, jak jest z rakiem: gdy się zostawi jedna komórkę, to po paru miesiącach odrasta w całości...) 3) Wsadzić (to piękne zadanie dla CBA, które powinno odczepić się od lekarzy i zająć problemem prawdziwej korupcji!) in gremio do kryminału Departament Polityki Lekowej obecnego MSWiA - czyli ludzi odpowiedzialnych za to, że leki w Polsce są średnio sześć razy droższe, niż mogłyby być, gdyby rządził wolny rynek, a nie gang cwaniaków. 4) Nie zajmować się ubezpieczeniem obywateli; bardzo wiele firm już dziś zapewnia leczenie kliniczne, w tym i zagraniczne, za składkę mniejszą, niż 186 złotych. To też należy zostawić rynkowi. Kto chce, niech się ubezpieczy. I to wszystko. Po wakacjach jeszcze jedna dziedzina życia zostanie przywrócona normalności. Nie wahajcie się! Nie bójcie się złożyć wymówienia. Popatrzcie: lekarze weterynarii z głodu nie poumierali! JŚw.Jan Paweł II powiedział: "NIE LĘKAJCIE SIĘ!" Więc zdecydujcie się wreszcie i, tak jak sugeruje p.dr Krzysztof Bukiel, poskładajcie te wymówienia. Niech po 90 latach Piekło wreszcie pochłonie ten socjalistyczny wynalazek: "służbę zdrowia". ====== Proszę ten APEL rozpowszechniać - zwłaszcza po licznych forach lekarskich. PS. Dlaczego w poprzednim wpisie tylko słowo "Ole!" miało właściwy rozmiar czcionki? Nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold8 gorol Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 20:11 Nie banować!!! Niech wszyscy tu zaglądający przypadkiem tak jak ja widzą, co się wyprawia na tym forum. Jaką opinię wystawia wam ten człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: czy arnolda należy zablokować? 24.06.07, 00:29 uwazam, ze Serr Arnold7 jes OK, ty za to cierpisz na szereg kompleksow, z ktorymi sam nie umiesz sobie poradzic=i liczysz na innych, Gość portalu: Arnold8 gorol napisał(a): > Nie banować!!! Niech wszyscy tu zaglądający przypadkiem tak jak ja widzą, co si > ę wyprawia na tym forum. Jaką opinię wystawia wam ten człowiek? - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorolek Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 02:42 Ja się panie Arnold niczemu nie dziwię. Przemawia przez pan wysoka śląska kultura. Widzę, że to normalne dla śląskiej kultury, aby: - nazywać ludzi "użytecznymi idiotami", - pisać o "głąbach z bialoczerwona miazga w miejcu, gdzie normalnie powinien znajdowac sie mozg". a jeśli coś nie po myśli autora to napisze: - "Spadaj pajacu na swoje zamierajace forum" czasem nawet zakwalifikuje do służb: - "Cwok nie ma odroznia zartow od spraw powaznych, ale jak wiadomo, ubecka natura swietnie bez tego funkcjonuje." Ubecki trop nie opuszcza naszego Arnolda, brnie dalej pisząc: -"Mozesz sobie potupac nozka, skazony ubecka mentalnoscia maniakalny kolekcjonerzecudzych wypowiedzi." Czasem przyjmuje rolę psychologa pisząc: - "Panie inteligentny inaczej" lub też - "Trudno po tak prymitywnej osobowosci jak panska spodziewac sie zrozumienia...", albo - "Panu mogli zapasc, bo w chorej glowie nie ma miejsca na czytanie ze zrozumieniem." Arnold nie jest łaskawy dla tych, którzy się z nim nie zgadzają. Pisze - "Chciales silesiany, to ja masz prymitywie. Smieciem zrobiles sie sam" Pisząc to mysli, że żartuje, używa w tym celu emotikonów, choć nie zna ich znaczenia: "Zalinkuj, polakowski smieciu:)" Bywa, że przyjmuje rolę weterynarza pisząc: "Najbardziej mnie rajcuje kipiaca wam ze wscieklych pyskow piana." Jest znawcą stosunków międzynarodwych; "Ty zakalo polsko-rosyjska, do szkoly!" Ale Arnold przestrzega netykiety i jest tego świadom: - "Opinia kretynow notorycznie lamiacych zasady dyskusji na forum totalnie mi zwisa." Mało tego wspiera LPR w czystości forum pisząc" - "Zalosny to ty jestes, ze swoja natura cioty[...]" To jedynie kilka na szybko wyjętyc cytatów. To nie są fragmenty wypowiedzi wyjęte z kontekstu. To są chamskie, prostackie wyzwiska . Jeżeli takim językiem przemawiją prawdziwi ślązacy to ja już niczemu się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: czy arnolda należy zablokować? 24.06.07, 11:17 Co zrobićz arnoldem7? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 18:49 arnold7 napisał: > Co zrobićz arnoldem7? VENI, VIDI (bez vici)... [znowu sondaż > zobacz wyniki > ZOBACZYŁEM] O k..., ma 100 % poparcia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: czy arnolda należy zablokować? 24.06.07, 18:35 po I, Sloonzacy pisze sie / duze S=Slazacy=chyba, ze jestes analfabetom(i wtedy to moge zrozumiec), po II, inteligentny czlowiek nie wyciaga z calego tekstu (cytatu)=bo ten nie ma sensu!, po III, wacpan jusz robisz furore!, ps; zna wacpan najpopularniejsze sloonskie imie dla plci zenskiej(nie niemieckie), Gość portalu: gorolek napisał(a): > Ja się panie Arnold niczemu nie dziwię. Przemawia przez pan wysoka śląska kultu > ra. Widzę, że to normalne dla śląskiej kultury, - - - - > To jedynie kilka na szybko wyjętyc cytatów. To nie są fragmenty wypowiedzi wyję > te z kontekstu. To są chamskie, prostackie > wyzwiska . Jeżeli takim językiem przemawiją prawdziwi ślązacy to ja już niczemu > się nie dziwię. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlll ja bym go nie blokował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 07:35 Facet po prostu jest sobą ,dlaczego chcecie mu zabronić głoszenia swoich poglądów, chce rozdzielnego województwa i co w tym złego?nie lubi sosnowiczan - no i co z tego?Boli was to ?bo mnie wcale.Za komuny było coś takiego jak TPPR - Towarzystwa Przyjaźni Polsko - Radzieckiej.Przynależność obowiazkowa.Chyba by tu niektórym się marzyło powołanie TPŚZ.Przynależność też obowiazkowa a jak się nie podoba to blokować. tak btw - nie bronie arnolda7 , on mnie mało obchodzi , to co napisałem to tylko w obronie wolnosci słowa ,jak patrze na te tematy założone przez arnolda7 to zwykle dyskutuje tam on + gorolek i wsólnie nabijają ponad połowe wpisów...sami go lansujecie i karmicie swoim zainteresowaniem a później chcecie blokować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł wolność słowa to nie wolność sracza IP: *.kat.3s.pl 27.06.07, 20:06 mówić a sr.. to różnica, choć jemu zamiast godki kupa wyłazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnold8 gorol Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 03:08 Zróbcie sobie logowanie na tym forum tak trzeba i tego oczekuję Odpowiedz Link Zgłoś