Dodaj do ulubionych

czy arnolda należy zablokować?

IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 08:12
czy arnolda7 należy zablokować? zablokować mu IP, wykopać z tego forum,
cokolwiek..

tak czy nie?
moja odpowiedź brzmi TAK!
Obserwuj wątek
    • Gość: harc mistrz & HKP Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 09:40
      A moja odpowiedź brzmi: N I E ! ! !
      (HKP)
      ...
      (-) harc mistrz vel "harcydupek"
      • Gość: gorolek Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:36
        Absolutnie, nie. Wysoka śląska kultura przemawia przez jego posty. Ja chcę tę kulturę dalej poznawać. Już np. wiem, że ślązacy w rozmowie zwracają się do siebie per "pajacu".
        • builder Re:do "payacow" odnosze sie per;Payace;)))) 21.06.07, 23:32
    • Gość: Ryl Re: arnolda NIE należy ...zablokować..!!! IP: 195.187.134.* 20.06.07, 14:42
      Wnosi świeżość, ferment i kaczy gulgot, jak pierwszy poranny pierd z noconym
      moczem w publicznym urynale. Sie niech tworzy i żłopie piwko w ..Marchołcie.
      • Gość: harc mistrz:-))))) Re: arnolda NIE należy ...zablokować..!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:51
        Popieram to N - I - E ... w całej rozciągłości!
        Gdzie ja, k****, takiego drugiego adwersarza na tym FORUM znajdę???
        • Gość: meow Re: arnolda NIE należy ...zablokować..!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 15:02
          możą założymy specjalne podforum dla was. bedziecie sobie dyskutować nie
          przeszkadzajac innym. posty arnolda juz dawno zrobimly sie nuuudne... ciagle to
          samo. odpuscilby sobie chlopak.
        • Gość: van deer ☺ Re: arnolda NIE należy ...zablokować..!!! IP: *.icm.edu.pl 20.06.07, 15:23
          Druh znajduje przyjemnosc w byciu ponizanym, zatrudnienie w osiedlowym dyskoncie
          spozywczym mu nie wystarcza, musi sobie arnolodowymi pieszczotami dogadzac:)))
    • Gość: joł załóżcie mu forum i niech sp..dala IP: *.kat.3s.pl 20.06.07, 15:36
      tutaj niech dostanie bana bo psuje opinię regionu, przynosi wstyd, gdy ktoś
      przypadkowy tu zajrzy odniesie wrażenie, że to jakieś wariatkowo i skansen
      sponsorowany przez 90-letniego kaprala wehrmachtu
      • cirano Re: załóżcie mu forum i niech sp..dala 20.06.07, 15:48
        A jo bych wszyskich gorolow zabanowoł. Szczególnie tych co majom coś na Arnolda
        • arnold7 Re: załóżcie mu forum i niech sp..dala 20.06.07, 18:46
          A jo jako demokrata mom to w rzici. Niych mje banujom, gorolske hampelmany:)

• Gość: matka nie zbanują bo są jak on IP: 213.227.87.* 21.06.07, 14:19
            settembrini widać po tej samej wodzie bo tylko broni tego dziecka (przepraszam
            dzieci, piszę o stadium rozwoju), poświęcili forum gazety, które mogłoby czemuś
            innemu służyć poza bluzgami i bełkotem
            • settembrini Re: nie zbanują bo są jak on 21.06.07, 14:58
              od banowania jest abuse@agora.pl , ja tu jestem tylko cieciem ;)
              • arnold7 Re: nie zbanują bo są jak on 21.06.07, 15:00
                Nie mialem Ciebie na mysli Set, bo wiem, gdzie banuja.
            • arnold7 Re: nie zbanują bo są jak on 21.06.07, 14:59
              Haha, moge byc nawet dzieckiem, ale twoj mozg nie wyszedl nawet poza embrionalne
              stadium rozwoju. A na tym etapie to ty rzeczywiscie mozesz nie pojmowac tej
              prostej zasady, ze Forum KATOWICE jest wlasnie od krytyki bufoniastego i nie
              majacego recepty na miasto prezydenta KATOWIC, od krytyki niedouczonych
              redaktorow KATOWICKIEGO dodatku GW i od tematow zwiazanych z uciazliwym
              bliskowschodnim sasiedztwem KATOWIC.
              • Gość: joł biedna arnika IP: *.kat.3s.pl 21.06.07, 16:48
                żyje w swoim prostym świecie i myśli (wiem, za dużo powiedziane), że to
                rzeczywistość

ta choroba ma jakąś nazwę, pewnie to ciężki zespół
    • builder Re:Jakis "pajacyk" jes zaa?, 21.06.07, 23:13
      a gdzie wolnosc slowa "pajacyku"=kon siy jusz smieje!,
      ARNOLDA SIYBEN chces wycofac!=ze Silesiany?!==synek.., suchey uwaznie i niy
      ftranzalay siy wy niy sfuj ogrudek!===jak bys chciuol wyciepac ARNOLDA SIYBEN
      tou bys musiol dobze pszycalowac jakiemus (dygnitazowi)!=a tou jusz bydzie
      cziytany jakou KORUPCJU...,

Gość portalu: meow napisał(a):

> czy arnolda7 należy zablokować? zablokować mu IP, wykopać z tego forum,
      > cokolwiek..
      >
      > tak czy nie?
      > moja odpowiedź brzmi TAK!

--------------------------------------------------------------------------------
      --

• Gość: saba Re:Jakis "pajacyk" jes zaa?, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 00:02
        Wolność słowa jest!!! Banować nie ma po co i za co. Wystarczy po prostu nie
        odpowiadać na jego posty, nie dyskutować z Nim itd. Ma kilku adoratorów niech
        się kiszą we własnym sosie i sobie akompaniują. Olać leszczy bo dyskusja ni
        huhu nie warta.
        • builder Re:Jakis "pajacyk" jes zaa?, 22.06.07, 01:21
          wielmozny pan nie musi odpowiadac iy tym bardziej (co kolwiek sugerowac)
          =prawda))),

Gość portalu: saba napisał(a):

> Wolność słowa jest!!! Banować nie ma po co i za co. Wystarczy po prostu nie
          > odpowiadać na jego posty, nie dyskutować z Nim itd. Ma kilku adoratorów niech
          > się kiszą we własnym sosie i sobie akompaniują. Olać leszczy bo dyskusja ni
          > huhu nie warta.
          • Gość: angelo Re:Jakis "pajacyk" jes zaa?, IP: *.kwsa.pl 22.06.07, 01:29
            Apel do PT Lekarzy
            JKM - korwin-mikke.blog.onet.pl - 2007-06-21 23:41:00
            To ważny apel. Najpierw jednak zaszłości. Pytacie Państwo, dlaczego poprzedni
            wpis zatytułowałem "Bombka"
            (a nie : "Bomba!") "dnia"? Pytacie, dlaczego tak mało miejsca poświęciłem temu,
            że p.Kwaśniewski jest a
            gentem WSI? Prosicie, bym skomentował to, że ten, czy drugi czy 500.ny polityk
            III RP był agentem.

Otóż: stanowczo odmawiam.

O tym, że są to agenci, pisałem 15 lat temu. Wtedy było to interesujące. Kto
            czytał - ten wiedział.
            A dziś... Dziś, gdyby się okazało, że p.Kwaśniewski NIE był agentem bezpieki -
            aaaa, to by była
            sensacja na pierwszą stronę, godna mojego komentarza. Gdyby ktokolwiek z 2000
            najważniejszych
            Dygnitarzy III RP nie był agentem - to by też była dość szokująca wiadomość.

Ciekawe: jaka gazeta odważy się dać na pierwszej stronie tytuł:
            "IKSIŃSKI NIE BYŁ AGENTEM BEZPIEKI!!!"?
            Przecież jest 90% szans, że na drugi dzień p.Kurtyka zarzuci jej kłamstwo! I
            skompromituje dowodami.

Bo w zasadzie wszyscy ONI byli. Albo (i najprawdopodobniej) SĄ.

Zrozumcie-ż to Państwo wreszcie, do jasnej Anielki (tak, Ona najprawdopodobniej
            też!)! I przestańcie się podniecać.

Przechodzimy do "problemu służby zdrowia" - czyli:

Apelu do PT Lekarzy

Drodzy Państwo!

Będę pisał krótko. Przed reformą 1989 roku przekonywałem ludzi, że gdy państwo
            przestanie
            kontrolować ceny żywności i jakość potraw w knajpach, to nikt z głodu nie
            umrze. I nikt nie umarł.
            Przekonywanie teraz, że po zlikwidowaniu Ministerstwa Zdrowia i Opieki
            Społecznej oraz jego licznych
            agend nikt nie umrze jest więc poniżej poziomu, na jakim do Państwa piszę.

Dość pisania o oczywistościach. Pora na działanie!

Przestańcie sobie Państwo zawracać głowy rozwiązywaniem "problemu służby
            zdrowia". Istnieje moment,
            w którym zaprzestaje się reanimacji. Koniec! Osinowy kołek, by ten potwór nigdy
            już nie został przywrócony
            do życia - i weźcie się Państwo za leczenie pacjentów.

Żadnych strajków! To tylko strata czasu i narażanie pacjentów na kłopoty.

Po prostu z dniem 1 lipca złóżcie Państwo wszyscy wymówienia z pracy. Tego nikt
            Państwu nie może zabronić
            - i nie może Was o nic oskarżyć.

Po tym Władza nie będzie już miała wyboru. Natychmiast zostanie przeprowadzona
            prywatyzacja.
            Budynki przychodni i szpitali, aparatura, itd. powinny zostać sprzedane z
            licytacji
            (całość forsy, minus 15% dla pracowników, na Fundusz Ubezpieczeń Społecznych!).
            Nowi właściciele będą Wam wynajmować dotychczasowe gabinety - o ile będziecie
            Państwo chcieli z nich
            akurat korzystać. I po problemie. Weterynaria została sprywatyzowana w ciągu
            dwóch miesięcy
            - i całkiem nieźle działa do dziś.

Władza musi zrobić tylko kilka drobnych rzeczy:

1) Oddać każdemu te 186 zł miesięcznie pobierane na ubezpieczenie medyczne (by
            ludzie mieli z
            czego Państwu płacić...)

2) Rozwiązać Ministerstwo Zdrowia (pozostawiając przy MSWiA trzyosobową komórkę
            Naczelnego Epidemiologa Kraju),
            Narodowy Fundusz Zdrowia i wszystkie podobne pasożytnicze instytucje (wiecie
            Państwo, jak jest z rakiem:
            gdy się zostawi jedna komórkę, to po paru miesiącach odrasta w całości...)

3) Wsadzić (to piękne zadanie dla CBA, które powinno odczepić się od lekarzy i
            zająć problemem prawdziwej
            korupcji!) in gremio do kryminału Departament Polityki Lekowej obecnego MSWiA
            - czyli ludzi odpowiedzialnych za to, że leki w Polsce są średnio sześć razy
            droższe, niż mogłyby być,
            gdyby rządził wolny rynek, a nie gang cwaniaków.

4) Nie zajmować się ubezpieczeniem obywateli; bardzo wiele firm już dziś
            zapewnia leczenie kliniczne,
            w tym i zagraniczne, za składkę mniejszą, niż 186 złotych. To też należy
            zostawić rynkowi. Kto chce,
            niech się ubezpieczy.

I to wszystko. Po wakacjach jeszcze jedna dziedzina życia zostanie przywrócona
            normalności.

Nie wahajcie się! Nie bójcie się złożyć wymówienia. Popatrzcie: lekarze
            weterynarii z głodu nie poumierali!

JŚw.Jan Paweł II powiedział:

"NIE LĘKAJCIE SIĘ!"

Więc zdecydujcie się wreszcie i, tak jak sugeruje p.dr Krzysztof Bukiel,
            poskładajcie te wymówienia.
            Niech po 90 latach Piekło wreszcie pochłonie ten socjalistyczny
            wynalazek: "służbę zdrowia".

======
            Proszę ten APEL rozpowszechniać - zwłaszcza po licznych forach lekarskich.
            PS. Dlaczego w poprzednim wpisie tylko słowo "Ole!" miało właściwy rozmiar
            czcionki? Nie wiem!

• Gość: angelo Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.kwsa.pl 22.06.07, 01:28
      Apel do PT Lekarzy
      JKM - korwin-mikke.blog.onet.pl - 2007-06-21 23:41:00
      To ważny apel. Najpierw jednak zaszłości. Pytacie Państwo, dlaczego poprzedni
      wpis zatytułowałem "Bombka"
      (a nie : "Bomba!") "dnia"? Pytacie, dlaczego tak mało miejsca poświęciłem temu,
      że p.Kwaśniewski jest a
      gentem WSI? Prosicie, bym skomentował to, że ten, czy drugi czy 500.ny polityk
      III RP był agentem.

Otóż: stanowczo odmawiam.

O tym, że są to agenci, pisałem 15 lat temu. Wtedy było to interesujące. Kto
      czytał - ten wiedział.
      A dziś... Dziś, gdyby się okazało, że p.Kwaśniewski NIE był agentem bezpieki -
      aaaa, to by była
      sensacja na pierwszą stronę, godna mojego komentarza. Gdyby ktokolwiek z 2000
      najważniejszych
      Dygnitarzy III RP nie był agentem - to by też była dość szokująca wiadomość.

Ciekawe: jaka gazeta odważy się dać na pierwszej stronie tytuł:
      "IKSIŃSKI NIE BYŁ AGENTEM BEZPIEKI!!!"?
      Przecież jest 90% szans, że na drugi dzień p.Kurtyka zarzuci jej kłamstwo! I
      skompromituje dowodami.

Bo w zasadzie wszyscy ONI byli. Albo (i najprawdopodobniej) SĄ.

Zrozumcie-ż to Państwo wreszcie, do jasnej Anielki (tak, Ona najprawdopodobniej
      też!)! I przestańcie się podniecać.

Przechodzimy do "problemu służby zdrowia" - czyli:

Apelu do PT Lekarzy

Drodzy Państwo!

Będę pisał krótko. Przed reformą 1989 roku przekonywałem ludzi, że gdy państwo
      przestanie
      kontrolować ceny żywności i jakość potraw w knajpach, to nikt z głodu nie
      umrze. I nikt nie umarł.
      Przekonywanie teraz, że po zlikwidowaniu Ministerstwa Zdrowia i Opieki
      Społecznej oraz jego licznych
      agend nikt nie umrze jest więc poniżej poziomu, na jakim do Państwa piszę.

Dość pisania o oczywistościach. Pora na działanie!

Przestańcie sobie Państwo zawracać głowy rozwiązywaniem "problemu służby
      zdrowia". Istnieje moment,
      w którym zaprzestaje się reanimacji. Koniec! Osinowy kołek, by ten potwór nigdy
      już nie został przywrócony
      do życia - i weźcie się Państwo za leczenie pacjentów.

Żadnych strajków! To tylko strata czasu i narażanie pacjentów na kłopoty.

Po prostu z dniem 1 lipca złóżcie Państwo wszyscy wymówienia z pracy. Tego nikt
      Państwu nie może zabronić
      - i nie może Was o nic oskarżyć.

Po tym Władza nie będzie już miała wyboru. Natychmiast zostanie przeprowadzona
      prywatyzacja.
      Budynki przychodni i szpitali, aparatura, itd. powinny zostać sprzedane z
      licytacji
      (całość forsy, minus 15% dla pracowników, na Fundusz Ubezpieczeń Społecznych!).
      Nowi właściciele będą Wam wynajmować dotychczasowe gabinety - o ile będziecie
      Państwo chcieli z nich
      akurat korzystać. I po problemie. Weterynaria została sprywatyzowana w ciągu
      dwóch miesięcy
      - i całkiem nieźle działa do dziś.

Władza musi zrobić tylko kilka drobnych rzeczy:

1) Oddać każdemu te 186 zł miesięcznie pobierane na ubezpieczenie medyczne (by
      ludzie mieli z
      czego Państwu płacić...)

2) Rozwiązać Ministerstwo Zdrowia (pozostawiając przy MSWiA trzyosobową komórkę
      Naczelnego Epidemiologa Kraju),
      Narodowy Fundusz Zdrowia i wszystkie podobne pasożytnicze instytucje (wiecie
      Państwo, jak jest z rakiem:
      gdy się zostawi jedna komórkę, to po paru miesiącach odrasta w całości...)

3) Wsadzić (to piękne zadanie dla CBA, które powinno odczepić się od lekarzy i
      zająć problemem prawdziwej
      korupcji!) in gremio do kryminału Departament Polityki Lekowej obecnego MSWiA
      - czyli ludzi odpowiedzialnych za to, że leki w Polsce są średnio sześć razy
      droższe, niż mogłyby być,
      gdyby rządził wolny rynek, a nie gang cwaniaków.

4) Nie zajmować się ubezpieczeniem obywateli; bardzo wiele firm już dziś
      zapewnia leczenie kliniczne,
      w tym i zagraniczne, za składkę mniejszą, niż 186 złotych. To też należy
      zostawić rynkowi. Kto chce,
      niech się ubezpieczy.

I to wszystko. Po wakacjach jeszcze jedna dziedzina życia zostanie przywrócona
      normalności.

Nie wahajcie się! Nie bójcie się złożyć wymówienia. Popatrzcie: lekarze
      weterynarii z głodu nie poumierali!

JŚw.Jan Paweł II powiedział:

"NIE LĘKAJCIE SIĘ!"

Więc zdecydujcie się wreszcie i, tak jak sugeruje p.dr Krzysztof Bukiel,
      poskładajcie te wymówienia.
      Niech po 90 latach Piekło wreszcie pochłonie ten socjalistyczny
      wynalazek: "służbę zdrowia".

======
      Proszę ten APEL rozpowszechniać - zwłaszcza po licznych forach lekarskich.
      PS. Dlaczego w poprzednim wpisie tylko słowo "Ole!" miało właściwy rozmiar
      czcionki? Nie wiem!

• Gość: Arnold8 gorol Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 20:11
      Nie banować!!! Niech wszyscy tu zaglądający przypadkiem tak jak ja widzą, co się wyprawia na tym forum. Jaką opinię wystawia wam ten człowiek?
      • builder Re: czy arnolda należy zablokować? 24.06.07, 00:29
        uwazam, ze Serr Arnold7 jes OK,
        ty za to cierpisz na szereg kompleksow, z ktorymi sam nie umiesz sobie
        poradzic=i liczysz na innych,

Gość portalu: Arnold8 gorol napisał(a):

> Nie banować!!! Niech wszyscy tu zaglądający przypadkiem tak jak ja widzą, co
        si
        > ę wyprawia na tym forum. Jaką opinię wystawia wam ten człowiek?
        -

• Gość: gorolek Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 02:42
          Ja się panie Arnold niczemu nie dziwię. Przemawia przez pan wysoka śląska kultura. Widzę, że to normalne dla śląskiej kultury,
          aby:
          - nazywać ludzi "użytecznymi idiotami",
          - pisać o "głąbach z bialoczerwona miazga w miejcu, gdzie normalnie powinien znajdowac sie mozg".
          a jeśli coś nie po myśli autora to napisze:
          - "Spadaj pajacu na swoje zamierajace forum"
          czasem nawet zakwalifikuje do służb:
          - "Cwok nie ma odroznia zartow od spraw powaznych, ale jak wiadomo, ubecka natura swietnie bez tego funkcjonuje."
          Ubecki trop nie opuszcza naszego Arnolda, brnie dalej pisząc:
          -"Mozesz sobie potupac nozka, skazony ubecka mentalnoscia maniakalny kolekcjonerzecudzych wypowiedzi."
          Czasem przyjmuje rolę psychologa pisząc:
          - "Panie inteligentny inaczej" lub też
          - "Trudno po tak prymitywnej osobowosci jak panska spodziewac sie zrozumienia...", albo
          - "Panu mogli zapasc, bo w chorej glowie nie ma miejsca na czytanie ze zrozumieniem."
          Arnold nie jest łaskawy dla tych, którzy się z nim nie zgadzają. Pisze
          - "Chciales silesiany, to ja masz prymitywie. Smieciem zrobiles sie sam"
          Pisząc to mysli, że żartuje, używa w tym celu emotikonów, choć nie zna ich znaczenia:
          "Zalinkuj, polakowski smieciu:)"
          Bywa, że przyjmuje rolę weterynarza pisząc:
          "Najbardziej mnie rajcuje kipiaca wam ze wscieklych pyskow piana."
          Jest znawcą stosunków międzynarodwych;
          "Ty zakalo polsko-rosyjska, do szkoly!"
          Ale Arnold przestrzega netykiety i jest tego świadom:
          - "Opinia kretynow notorycznie lamiacych zasady dyskusji na forum totalnie mi zwisa."
          Mało tego wspiera LPR w czystości forum pisząc"
          - "Zalosny to ty jestes, ze swoja natura cioty[...]"

To jedynie kilka na szybko wyjętyc cytatów. To nie są fragmenty wypowiedzi wyjęte z kontekstu. To są chamskie, prostackie
          wyzwiska . Jeżeli takim językiem przemawiją prawdziwi ślązacy to ja już niczemu się nie dziwię.
          • arnold7 Re: czy arnolda należy zablokować? 24.06.07, 11:17
            Co zrobićz arnoldem7?
            • Gość: harc mistrz Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 18:49
              arnold7 napisał:

> Co zrobićz arnoldem7?

VENI, VIDI (bez vici)...
              [znowu sondaż > zobacz wyniki > ZOBACZYŁEM]
              O k..., ma 100 % poparcia!!!
          • builder Re: czy arnolda należy zablokować? 24.06.07, 18:35
            po I,
            Sloonzacy pisze sie / duze S=Slazacy=chyba, ze jestes analfabetom(i wtedy to
            moge zrozumiec),
            po II,
            inteligentny czlowiek nie wyciaga z calego tekstu (cytatu)=bo ten nie ma sensu!,
            po III,
            wacpan jusz robisz furore!,

ps;
            zna wacpan najpopularniejsze sloonskie imie dla plci zenskiej(nie niemieckie),

Gość portalu: gorolek napisał(a):

> Ja się panie Arnold niczemu nie dziwię. Przemawia przez pan wysoka śląska
            kultu
            > ra. Widzę, że to normalne dla śląskiej kultury,
            -
            -
            -
            -
            > To jedynie kilka na szybko wyjętyc cytatów. To nie są fragmenty wypowiedzi
            wyję
            > te z kontekstu. To są chamskie, prostackie
            > wyzwiska . Jeżeli takim językiem przemawiją prawdziwi ślązacy to ja już
            niczemu
            > się nie dziwię.
            -

• Gość: dlll ja bym go nie blokował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 07:35
      Facet po prostu jest sobą ,dlaczego chcecie mu zabronić głoszenia swoich poglądów, chce rozdzielnego województwa i co w tym złego?nie lubi sosnowiczan - no i co z tego?Boli was to ?bo mnie wcale.Za komuny było coś takiego jak TPPR - Towarzystwa Przyjaźni Polsko - Radzieckiej.Przynależność obowiazkowa.Chyba by tu niektórym się marzyło powołanie TPŚZ.Przynależność też obowiazkowa a jak się nie podoba to blokować.

tak btw - nie bronie arnolda7 , on mnie mało obchodzi , to co napisałem to tylko w obronie wolnosci słowa ,jak patrze na te tematy założone przez arnolda7 to zwykle dyskutuje tam on + gorolek i wsólnie nabijają ponad połowe wpisów...sami go lansujecie i karmicie swoim zainteresowaniem a później chcecie blokować
      • Gość: joł wolność słowa to nie wolność sracza IP: *.kat.3s.pl 27.06.07, 20:06
        mówić a sr.. to różnica, choć jemu zamiast godki kupa wyłazi
    • Gość: arnold8 gorol Re: czy arnolda należy zablokować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 03:08
      Zróbcie sobie logowanie na tym forum tak trzeba i tego oczekuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka