arnold7 28.06.07, 18:34 Nie mozna przeciez w kolko pisac o problemach damsko-meskich, mesko-meskich, damsko-damskich itp. Serdecznie zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: van deer ☺ Re: Forum towarzyskie - nowa formula IP: *.icm.edu.pl 28.06.07, 18:48 Kolejne forum do kolekcji, blitzkrieg?:) Przygarnij silesiane z oberami! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Forum towarzyskie - nowa formula 28.06.07, 19:02 Nie, silesiana musi pozostac jako swego rodzaju wentyl bezpieczenstwa, ze stalinkami i z oberami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer ☺ Re: Forum towarzyskie - nowa formula IP: *.icm.edu.pl 28.06.07, 19:08 Niby tak, ale dziecinada niemieckiego neofity zrobila hasiok, jakiego dawno nie bylo. Nie wierze, ze tak zawile na co dzien sprawy damsko-meskie bylyby bardziej konfliktogenne, anizeli te dotyczace polityki czy innych przekonan:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Forum towarzyskie - nowa formula 28.06.07, 19:10 Z forum chyba jeszcze nikt nie wyszedl z podbitym okiem, a za to niejedna ofiara damsko-meskiego konfliktu miala sie czym pochwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer ☺ Re: Forum towarzyskie - nowa formula IP: *.icm.edu.pl 28.06.07, 19:18 arnold7 napisał: > Z forum chyba jeszcze nikt nie wyszedl z podbitym okiem Blad techniczny, ktorego nie sposob naprawic, marzenie scietej glowy! :) Spraw damsko-meskich komentowac w kontekscie nie bede, ale zaraz zaraz, zaplaciles wlascicielowi za haslo do loginu? Dawno to bylo, a nie jestem na biezaco. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Forum towarzyskie - nowa formula 28.06.07, 19:23 Nie placilem za prawa do loginu i nie mam ich, Erwin zwyczajnie przekazal mi te forum, a czy na zawsze, to jeszcze ustalimy przy kolejnym piwnym spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze sorki 28.06.07, 18:53 ale to miało być forum do pogadania przy piwie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24007&w=15401171&a=15460211 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24007&w=15706527&v=2&s=0 że poszło nad tym piwem głownie na panie i panów, to inna brocha, ale nie rób z tego forum zaangażowanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer ☺ Re: sorki IP: *.icm.edu.pl 28.06.07, 18:55 Mowisz, ze forumowy aktyw sie tam przeniesie? Dziwnie to wyglada, przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: sorki 28.06.07, 19:09 Bedzie towarzysko, czasem przy piwku, ale bez bicia piany (mam nadzieje) i w dodatku przez jakis czas z kontrowersyjnym wlascicielem. Przede wszystkim troche na biezaco z rzeczywistoscia, a szukanie partnera do dyskusji tez moze byc celem towarzyskim. A tak w sumie to ostateczna formula nie jest jeszcze ustalona - jak macie jakies propozycje, to walcie smialo. Erwin wroci z urlopu pod koniec lipca i byc moze forum powroci do tego stanu, w jakim bylo przez, ile to juz, 3 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: sorki 28.06.07, 19:21 Przy okazji Bart - przejrzalem te stare watki pobieznie, dzieki za link, i patrzcie, jaka perelke znalazlem: ---- somepoint210 16.09.04, 20:44 zarchiwizowany Mnie Marcin nie bierz pod uwage, ewentualnie jak wszyscy sie nie sprawdza, nawet gorol7 czy willi2, moze wtedy:). Poza tym nie wyobrazam sobie, zeby Warszawiak moderowal forum Katowice, bylby to afront dla Was wszystkich. Wystarczy, ze w realu "Warszawka" wojewodztwami "moderuje". Ciesze sie, ze doszlo do takiej dyskusji, moze przez sam fakt jej zaistnienia poprawia sie wzajemne relacje i poziom dyskusji. Pozdr. ---- Czy to ten sam facet pisal, ktory teraz moderuje Gliwice (tak samo slaskie miasto jak Katowice) i zdaje sie silesiane, czy moze tylko nick ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: sorki 28.06.07, 19:55 arnold7 napisał: > Bedzie towarzysko, czasem przy piwku, ale bez bicia piany (mam nadzieje) i w > dodatku przez jakis czas z kontrowersyjnym wlascicielem. Przede wszystkim troch > e > na biezaco z rzeczywistoscia, a szukanie partnera do dyskusji tez moze byc cele > m > towarzyskim. > A tak w sumie to ostateczna formula nie jest jeszcze ustalona - jak macie jakie > s > propozycje, to walcie smialo. Erwin wroci z urlopu pod koniec lipca i byc moze > forum powroci do tego stanu, w jakim bylo przez, ile to juz, 3 lata? Tym niemniej powinieneś wrócić do starej nazwy i starego opisu. Możesz zaznaczyć, że jesteś na zastępstwie, a forum szuka nowej formuły, niemniej powinna ona pozostywać w kręgu "towarzyskie" a nie "aktualności zaangażowane". Oczywiście nikt nie broni niektórym użytkownikom umawiać się tam na Marsz Autonomii:) ale elementem formuły nie powinno to być. A jak popracujesz wyszukiwarką, to możesz jeszcze różne fajne rzeczy znaleźć, bo wszystkie ważne wątki tam przeniosłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: sorki 28.06.07, 20:07 bartoszcze napisał: > Tym niemniej powinieneś wrócić do starej nazwy i starego opisu. Stara nazwa jest widoczna na Katowicach, a opis jest poszerzony, bez wycinania starego. > Możesz zaznaczyć, że jesteś na zastępstwie, a forum szuka nowej formuły, > niemniej powinna ona pozostywać w kręgu "towarzyskie" a nie "aktualności > zaangażowane". Oczywiście nikt nie broni niektórym użytkownikom umawiać się tam > na Marsz Autonomii:) ale elementem formuły nie powinno to być. Sprawa jest otwarta, na razie ide na spacer, a i pomysle nad tym przy okazji. > > A jak popracujesz wyszukiwarką, to możesz jeszcze różne fajne rzeczy znaleźć, b > o Nie mam w zwyczaju grzebac w cudzych wypowiedziach sprzed lat, wystarczylby juz sam ten jeden mentalny ubowiec na tym forum, a nie jest on sam. > wszystkie ważne wątki tam przeniosłem:) Hehe, a nawet takie kwiatki tam mozna znalezc:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: długi ten spacer:) 02.07.07, 07:39 No tak, otwarty, po co dzialac pochopnie:) Odpowiedz Link Zgłoś