Dodaj do ulubionych

Forum towarzyskie - nowa formula

28.06.07, 18:34
Nie mozna przeciez w kolko pisac o problemach damsko-meskich, mesko-meskich,
damsko-damskich itp. Serdecznie zapraszam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: van deer ☺ Re: Forum towarzyskie - nowa formula IP: *.icm.edu.pl 28.06.07, 18:48
      Kolejne forum do kolekcji, blitzkrieg?:) Przygarnij silesiane z oberami!
      • arnold7 Re: Forum towarzyskie - nowa formula 28.06.07, 19:02
        Nie, silesiana musi pozostac jako swego rodzaju wentyl bezpieczenstwa, ze
        stalinkami i z oberami.
        • Gość: van deer ☺ Re: Forum towarzyskie - nowa formula IP: *.icm.edu.pl 28.06.07, 19:08
          Niby tak, ale dziecinada niemieckiego neofity zrobila hasiok, jakiego dawno nie
          bylo. Nie wierze, ze tak zawile na co dzien sprawy damsko-meskie bylyby bardziej
          konfliktogenne, anizeli te dotyczace polityki czy innych przekonan:)
          • arnold7 Re: Forum towarzyskie - nowa formula 28.06.07, 19:10
            Z forum chyba jeszcze nikt nie wyszedl z podbitym okiem, a za to niejedna ofiara
            damsko-meskiego konfliktu miala sie czym pochwalic.
            • Gość: van deer ☺ Re: Forum towarzyskie - nowa formula IP: *.icm.edu.pl 28.06.07, 19:18
              arnold7 napisał:

> Z forum chyba jeszcze nikt nie wyszedl z podbitym okiem

Blad techniczny, ktorego nie sposob naprawic, marzenie scietej glowy! :)
              Spraw damsko-meskich komentowac w kontekscie nie bede, ale zaraz zaraz,
              zaplaciles wlascicielowi za haslo do loginu? Dawno to bylo, a nie jestem na biezaco.
              • arnold7 Re: Forum towarzyskie - nowa formula 28.06.07, 19:23
                Nie placilem za prawa do loginu i nie mam ich, Erwin zwyczajnie przekazal mi te
                forum, a czy na zawsze, to jeszcze ustalimy przy kolejnym piwnym spotkaniu.
    • bartoszcze sorki 28.06.07, 18:53
      ale to miało być forum do pogadania przy piwie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24007&w=15401171&a=15460211
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24007&w=15706527&v=2&s=0
      że poszło nad tym piwem głownie na panie i panów, to inna brocha, ale nie rób z
      tego forum zaangażowanego
      • Gość: van deer ☺ Re: sorki IP: *.icm.edu.pl 28.06.07, 18:55
        Mowisz, ze forumowy aktyw sie tam przeniesie? Dziwnie to wyglada, przyznaje.
      • arnold7 Re: sorki 28.06.07, 19:09
        Bedzie towarzysko, czasem przy piwku, ale bez bicia piany (mam nadzieje) i w
        dodatku przez jakis czas z kontrowersyjnym wlascicielem. Przede wszystkim troche
        na biezaco z rzeczywistoscia, a szukanie partnera do dyskusji tez moze byc celem
        towarzyskim.
        A tak w sumie to ostateczna formula nie jest jeszcze ustalona - jak macie jakies
        propozycje, to walcie smialo. Erwin wroci z urlopu pod koniec lipca i byc moze
        forum powroci do tego stanu, w jakim bylo przez, ile to juz, 3 lata?
        • arnold7 Re: sorki 28.06.07, 19:21
          Przy okazji Bart - przejrzalem te stare watki pobieznie, dzieki za link, i
          patrzcie, jaka perelke znalazlem:

----
          somepoint210 16.09.04, 20:44 zarchiwizowany

Mnie Marcin nie bierz pod uwage, ewentualnie jak wszyscy sie nie sprawdza, nawet
          gorol7 czy willi2, moze wtedy:). Poza tym nie wyobrazam sobie, zeby Warszawiak
          moderowal forum Katowice, bylby to afront dla Was wszystkich. Wystarczy, ze w
          realu "Warszawka" wojewodztwami "moderuje".
          Ciesze sie, ze doszlo do takiej dyskusji, moze przez sam fakt jej zaistnienia
          poprawia sie wzajemne relacje i poziom dyskusji. Pozdr.
          ----

Czy to ten sam facet pisal, ktory teraz moderuje Gliwice (tak samo slaskie
          miasto jak Katowice) i zdaje sie silesiane, czy moze tylko nick ten sam?
        • bartoszcze Re: sorki 28.06.07, 19:55
          arnold7 napisał:

> Bedzie towarzysko, czasem przy piwku, ale bez bicia piany (mam nadzieje) i w
          > dodatku przez jakis czas z kontrowersyjnym wlascicielem. Przede wszystkim troch
          > e
          > na biezaco z rzeczywistoscia, a szukanie partnera do dyskusji tez moze byc cele
          > m
          > towarzyskim.
          > A tak w sumie to ostateczna formula nie jest jeszcze ustalona - jak macie jakie
          > s
          > propozycje, to walcie smialo. Erwin wroci z urlopu pod koniec lipca i byc moze
          > forum powroci do tego stanu, w jakim bylo przez, ile to juz, 3 lata?

Tym niemniej powinieneś wrócić do starej nazwy i starego opisu.
          Możesz zaznaczyć, że jesteś na zastępstwie, a forum szuka nowej formuły,
          niemniej powinna ona pozostywać w kręgu "towarzyskie" a nie "aktualności
          zaangażowane". Oczywiście nikt nie broni niektórym użytkownikom umawiać się tam
          na Marsz Autonomii:) ale elementem formuły nie powinno to być.

A jak popracujesz wyszukiwarką, to możesz jeszcze różne fajne rzeczy znaleźć, bo
          wszystkie ważne wątki tam przeniosłem:)
          • arnold7 Re: sorki 28.06.07, 20:07
            bartoszcze napisał:

> Tym niemniej powinieneś wrócić do starej nazwy i starego opisu.

Stara nazwa jest widoczna na Katowicach, a opis jest poszerzony, bez wycinania
            starego.

> Możesz zaznaczyć, że jesteś na zastępstwie, a forum szuka nowej formuły,
            > niemniej powinna ona pozostywać w kręgu "towarzyskie" a nie "aktualności
            > zaangażowane". Oczywiście nikt nie broni niektórym użytkownikom umawiać się tam
            > na Marsz Autonomii:) ale elementem formuły nie powinno to być.

Sprawa jest otwarta, na razie ide na spacer, a i pomysle nad tym przy okazji.

>
            > A jak popracujesz wyszukiwarką, to możesz jeszcze różne fajne rzeczy znaleźć, b
            > o

Nie mam w zwyczaju grzebac w cudzych wypowiedziach sprzed lat, wystarczylby juz
            sam ten jeden mentalny ubowiec na tym forum, a nie jest on sam.

> wszystkie ważne wątki tam przeniosłem:)
            Hehe, a nawet takie kwiatki tam mozna znalezc:)

• bartoszcze długi ten spacer:) 02.07.07, 00:22
              a temat w dalszym ciągu otwarty
              • arnold7 Re: długi ten spacer:) 02.07.07, 07:39
                No tak, otwarty, po co dzialac pochopnie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka