xeniutka 18.06.03, 12:45 zwolnili mnie z roboty, pracowalam w katowicach, z mojego zespolu zostala tylko jedna osoba z katowic, pozostale trzy sa z sosnowca.. czy zaglebiaki zabieraja nam prace? chyba gdzies to zglosze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oberschlesierin Re: kij w mrowisko IP: 130.94.107.* 18.06.03, 23:29 Nie trzeba byc Balcerowiczem by stwierdzic ze szeroka autonomia G Slaska zmniejszylaby znaczaco bezrobocie, wowczaswszystkie firmy ktore buduja swe siedziby w Warszawie przeniosly by sie na Slask chocby ze wzgledu na lepsze polozenie geograficzne blizej Wiednia i Berlina, a tak pozostajemy tylko zapyziala zdemolowana polska prowincja , wiadomo przez kogo zdemolowana Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: kij w mrowisko 18.06.03, 23:42 Gość portalu: Oberschlesierin napisał(a): > Nie trzeba byc Balcerowiczem by stwierdzic ze szeroka > autonomia G Slaska zmniejszylaby znaczaco bezrobocie, > wowczaswszystkie firmy ktore buduja swe siedziby w > Warszawie przeniosly by sie na Slask chocby ze wzgledu na > lepsze polozenie geograficzne blizej Wiednia i Berlina, a > tak pozostajemy tylko zapyziala zdemolowana polska > prowincja , wiadomo przez kogo zdemolowana -czlowieku pokrecony co ty porownujesz, co ty za obcje przedstawiasz, czy ty jestes normalny czy tylko zaslepiony w jednym - uzyskaniu tzw. autonomi?! -jakie to ma znaczenie do sytuacjii tegoz przypadku utraty pracy, jakie??????? -jezeli uwazasz, ze S`lonsk G. jest zapyzialom polska prowincja to tym bardziej jestes chory!, a przykladem jest nie dostosowanie twojego polozenia do lepszych warunkow, w ktorych ja musialem zyc jakies 20-lat temu w komunizmie! -jak qwa nie widzisz zmian to po wuja sie odzywasz i klepiesz pierdoly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X.X. Re: kij w mrowisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 23:35 Zagłębiaki nie mają roboty, bo Ślązaki wszystko ściągają do Katowic. W Katowicach jest bezrobocie 7% a w Sosnowcu 22%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: kij w mrowisko IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 22:42 wierz mi, ze o tym, kto zostal zwolniony nie zadecydowalo pochodzenie, ale kultura pracy, wydajnosc i wyksztalcenie... po co wiec siejesz jakies brednie na forum. zrob lepiej studia podyplomowe etc. xeniutka napisała: > zwolnili mnie z roboty, pracowalam w katowicach, z mojego zespolu zostala > tylko jedna osoba z katowic, pozostale trzy sa z sosnowca.. czy zaglebiaki > zabieraja nam prace? chyba gdzies to zglosze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś