Gość: uczciwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 22:45 Widzę, że pojawił się komentarz wielkiego redaktora Krzyka. Ciekawe kiedy skomentuje swoje "wspaniałe" zachowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Radni sejmiku nie potrafią liczyć? 22.09.07, 15:26 Jak nie potrafią policzyć siebie (do 48), to jak chcą liczyć budżet województwa (miliardy złotówek)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umiejący liczyć Do radnego Świetlickiego IP: *.telpol.net.pl 22.09.07, 17:52 Wydaje mi się, że radni PO urządzają prywatę z sejmiku. Czy odwołanie radnego PO z rady nadzorczej funduszu ochrony środowiska to walka o interes woj. ślaśkiego? Czy o interes radnego o nazwisku Krzysztof Satchowicz? Jest osobą publiczną i dlatego pytam o nazwisko, czy o tego pana chodzi?. I czy to jest moralne i etyczne aby radni sejmiku zasiadali w radach nadzorczych? Czy to jest funkcja społeczna z wyboru hegemona jakim jest naród czy układów czy też sitwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Radni sejmiku nie potrafią liczyć? IP: *.telpol.net.pl 22.09.07, 18:12 Zgroza! Kogo myśmy wybrali? To jest to, że głosujemy ciągle na tych których nie znamy. Zmieńmy więc i głosujmy na ludzi nam zannych a nie spadochroniarzy. Przecież nieudacznicy tego sejmiku nas kompromitują. Dla wyjaśnienia to nie oni tworzą miliardowy budżet województwa tylko pracownicy urzędu marszałkowskiego a oni czyt. radni głosują nawet niektórzy nie wiedzący co głosują bo nie umią tego budżetu czytać w/g działów, rozdziałów ,paragrafów. Jak do 48 nie mogą się odliczyć to co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Radni sejmiku w poprzedniej kadencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 22:54 potrafili liczyć. Teraz rzną głupa, bo zarząd nie ma przewagi, żeby sprawnie prowadzić normalną pracę sejmiku. To skandal, że mamy tak niepoważną reprezentację i to dzięki marszałkowi i jego wiernemu wice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pineiro Re: Radni sejmiku w poprzedniej kadencji IP: *.telpol.net.pl 23.09.07, 00:14 Gościu nie wiesz co piszesz. Polityka powinna być czysta i przejrzysta a nie sitwa jaką reprezentuje PO. Wstyd mi za tych koryciarzy bo na nich głosowałem. Całe szczęście, że ostatni raz. Dość kłamstw i obiecanek od PO. Ci szubrawcy gnoją wszystkich rozsądnych dla własnych interesów. Kto nie z nimi to przeciw nim to jest ich codzienne motto. Tak więc zostaw marszałka bo jesteś taki sam jak platfusy. Dla przyzwoitości i mojej etyki nie będę z tobą dyskutował. Warz mądre słowa a jak nie to ozor do d..y schowaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X glosowania imienne IP: 195.94.207.* 24.09.07, 08:26 wprowadźcie głosowania imienne to nie będzie problemu, a i "trochę" taniej niz kupowac aparaturę... Odpowiedz Link Zgłoś