loginka1 24.09.07, 11:59 Po kogo najczęściej dzwonicie? Która korporacja ma najniższe ceny? Z przyzwyczajenia wykręcam numer Hallo Taxi, ale przekonałam się ostatnio, że tyle samo płacę łapiąc przypadkową taryfę. Czekam na wasze typy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: Taxi w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 12:32 ja korzystam od roku z 9191 nie wiem jak sie zwie:D ale mają jak dla mnie tanio:-)przykładowo z osiedla paderewskiego do silesi zapłaciłam 12zł. Pozdrawiam! Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Taxi w Katowicach IP: *.omi.pl 25.09.07, 20:38 korzystam od ładnych kilku lat z korporacji "Karolina" (tel. 201 01 01). Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Taxi w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 20:05 Ja korzystałam z wszystkich wymienionych korporacji i rzadko z 9191, bo brali najdrożej na tej samej trasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Taxi w Katowicach IP: 83.238.76.* 27.09.07, 09:08 ja korzystam z TAXI RONDO - tel 96-26 , tel bezpł. 0800-13-50-50, tel stacj. 32 205-26-26, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: Taxi w Katowicach IP: *.proxy.aol.com 29.09.07, 22:24 A ile kosztuje, tak orientacyjnie: 1) Chorzow(rynek) ---> Katowice(dworzec) ? 2) Gliwice --> Katowice ? 3) Katowice ---> Krakow ? 4) Katowice ---> flugplac Pyrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Taxi w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 14:17 Czesc Menschenfresser, jak potrzebujesz fajnej taksowki, zeby pojezdzic po Slasku, to wejdz na strone www.taxi-katowice.go.pl Znajdziesz tam mercedesa, ktory za przewoz nie zada jakichs ogromnych pieniedzy. Jechalem z tym taksowkarzem na lotnisko w Pyrzowicach i jak znow bede w Polsce to po niego zadzwonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Taxi w Katowicach IP: 67.69.36.* 30.09.07, 16:22 Z dworca kolejowego w Katowicach do lotniska w Pyrzowicach...192 zl.....numr boczny 904 Odpowiedz Link Zgłoś
kosa_kat Re: Taxi w Katowicach 05.10.07, 08:50 KTO BIERZE TAKSÓWKĘ POD DWORCEM ??? Tylko naiwniak (nie tylko w katosach ale w każdym mieście oni najbardziej zdzierają) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Taxi w Katowicach IP: *.dsl.bell.ca 07.10.07, 02:10 kosa_kat napisał: > KTO BIERZE TAKSÓWKĘ POD DWORCEM ??? Tylko naiwniak > (nie tylko w katosach ale w każdym mieście oni najbardziej zdzierają) .....ciekawe podejscie , ja tez moge byc naiwniakiem nie znajac miasta i w pospiechu usilujac dostac sie do lotniska . Wladze i sami taksowkarze wyrabiaja Katowicom niechlujna opinie pozwalajac na karygodne praktyki taksowkarzy , taka opinia juz dawno krazy o Katowicach , a wielka szkoda bo to tez rzuca swiatlo na jego mieszkancow . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi-Wan-Kenobi Re: Taxi w Katowicach IP: *.speed.planet.nl 05.10.07, 15:30 Ja placilem 150... Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Taxi w Katowicach 11.10.07, 14:59 U mnie koszt z dworca PKP na lotnisko jest sporp niższy niz 192zł :), a stała Klientka z Ligoty na lotnisko płaciła 85zł. Zapraszm:) Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Taxi w Katowicach 11.10.07, 16:04 Gość portalu: swojak napisał(a): > Z dworca kolejowego w Katowicach do lotniska w Pyrzowicach...192 > zl.....numr boczny 904 oj z dworca PKP to naprawde lepiej jechac autobusem, co godzine odjazd, jedzie sie tyle samo co samochodem a koszt inny: 20 zl!! nigdy nie jest pelen, wiec kazdy ma miejsce siedzace, bagaz da sie ustawic, a kierowcy zawsze mili. Odpowiedz Link Zgłoś
marot Re: Taxi w Katowicach 05.10.07, 15:37 TELE TAXI Katowice 2090909 lub 9621. Chyba najstarsza sieć taksówek w mieście. Zawsze dobrze i niedrogo, no i mam u nich żniżkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Italiano Re: Taxi w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 14:22 Jestem wlochem i czesto biwam w Polsce, jak lece z Katowic do Torino to dzwonie po "moiego" mercedesa. Jest tani, punktualny i cisti. Sami zobaczcie: wwww.taxi-katowice.go.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Taxi w Katowicach 11.10.07, 15:01 Can your taxi driver speak English? Odpowiedz Link Zgłoś
jonek_51 Re: Taxi w Katowicach 03.05.13, 21:50 Liftago Taxi to nowa mobilna usługa na aplikacji bezpośrednio łącząca pasażerów (z aplikacji Liftago Taxi) i taksówkarzy (z aplikacji Liftago Kierowca) i oferuje korzyści dla wszystkich: Pasażerowie uzyskają bardziej punktualną, niezawodną i wygodną usługę taxi i oceny kierowców, unikając oczekiwania, nieuzasadnionych kosztów, i niemiłych niespodzianek. Taksówkarze zyskują dodatkowych klientów poprzez Liftago i płacą tylko nominalną stałą opłatę za każde zamówienie Liftago, które otrzymują, bez żadnych innych opłat. Z Liftago mogą zapewnić lepszą usługę taxi i czerpać jak najwięcej ze swojej działalności. Dla chętnych darmowa rejestracja: www.joinsomethingnew.com/BILL511 Odpowiedz Link Zgłoś
jonek_51 Re: Taxi w Katowicach 01.01.14, 17:46 Aplikacja Liftago dla kierowców stała się już dostępna w Polsce tak zapewnia zespół Liftago. Serdecznie zachęcam do pobierania oraz wpisywania uwag na temat działania aplikacji Rejestracja jest darmowa i nie miałem żadnych z nią kłopotów więc zachęcam. Aplikacja na telefon z systemem Android dla pasażerów do pobrania ze strony: www.liftago.com/pl/app/install/taxi/+KJPVP Aplikacja na telefon z systemem Android dla kierowców Taxi do pobrania ze strony: www.liftago.com/pl/app/install/taxi/+KJPVP Jeżeli chcą Państwo rozprowadzać ąplikację jako Market er rejestracja na stronie: www.liftago.com/pl/marketer/+KJPVP Odpowiedz Link Zgłoś
tolo1 Re: Taxi w Katowicach 04.05.13, 18:58 Bardzo rzadko jeźdżę taksówką. Jeśli już to biorę po prostu z postoju. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek242424 Re: Taxi w Katowicach 29.05.13, 10:23 loginka1 napisała: > Po kogo najczęściej dzwonicie? Która korporacja ma najniższe ceny? Z > przyzwyczajenia wykręcam numer Hallo Taxi, ale przekonałam się > ostatnio, że tyle samo płacę łapiąc przypadkową taryfę. Czekam na > wasze typy. Ja zawsze na Echo Taxi. Mają najtaniej. Sprawdzam co jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś