ag-a1 12.10.07, 11:23 Mam pytanie czy w centrum hadlowym Silesia jest plac zabaw dla dzieci? pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: silesia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 11:39 jest:)) koło sfinksa wiekszy ,albo w sklepie zabawkowym jest mini zjezdzalnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
ag-a1 Re: silesia 12.10.07, 11:48 dzięki za podpowiedź . W niedziele wybieram sie na "większe " zakupy i będzie mi łatwiej je pokonać jeśli dziewczynki część czasu spędzą na placu zabaw. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Korwin-Mikk Re: silesia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 12:04 Konsumpcjonizm atakuje nawet male dzieci a psycholodzy ograniczaja nasze mysli poprzez wnikanie w procesy podejmowania decyzjii to jawne ograniczenie praw czlowieka! Plac zabaw powinien byc kilometr od tego centrum i dzieci powinny bawic sie pluszowymi misiami i drewnianymi klockami a nie wchodzic do sklepu i w 90% pasc ofiarom marketingu i wymuszac na swoich rodzicach zakup czesto drogiej zabawki ktora po 2 miesiacach laduje w koszu! Odpowiedz Link Zgłoś
ag-a1 Re: silesia 12.10.07, 12:15 chyba nie masz dzieci , a jeśli masz to jakieś nietypowe bo wyobraź sobie ,że nie wszystkie dzieci wymuszaja na rodzicach przy każdej okazji zakup drogiej zabawki. Niestety kupując dziecku buciki należy zabrać je do sklepu tak aby dobrać właściwe do stopy dziecka . W centrum handlowym mam ten komfort , że nie musze biegać z dzieckiem w kiepską pogode po całym mieście tylko mam blisko siebie oferty kilku firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrzegam Re: silesia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 15:34 Tylko uważaj bo po katowicach się pedofil panoszy. Co prawda łatwo go rozpoznać bo ma znaki szczególne (a raczej sam jest jednym wielkim znakiem sczególnym), ale z drugiej strony jest na tyle zasłużony dla władzy z minionej epoki (która rządzi teraz katowicami), aby mógł chodzić po wolności i śmiać się ze swoich ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś