Gość: Marcin IP: 193.238.42.* 27.10.07, 22:54 Gratulacje! Oby więcej takich akcji :) --- zicherka.pl <- Twój Portal Społeczności Śląska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R Re: Ruch Chorzów wreszcie zgarnął komplet punktów IP: 80.48.225.* 28.10.07, 00:19 Co to za derby bez kibicow gosci ? PILKA NOZNA DLA KIBICOW i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Ruch Chorzów wreszcie zgarnął komplet punktów 28.10.07, 07:50 Czy grzyby są wszędzie? Zdaje się, że w siatkówce też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Ruch Chorzów wreszcie zgarnął komplet punktów IP: *.chello.pl 28.10.07, 11:08 Polonia w tym meczu pokazała ze będzie jej bardzo trudno utrzymać sie w pierwszej lidze przegrywając z tak słabym zespołem jak Ruch :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalboss Ruch Chorzów wreszcie zgarnął komplet punktów IP: *.atman.pl 28.10.07, 11:37 Nie piszcie prosze że Fabusz zagrał dobry mecz. Przecież doskonale było widac że po 15 minutach juz mu się nie chciało grać. A te "niecelne" podania Jezierskiego wynikały tylko z tego że tam miał być Fabusz, było to cos co ćwiczą na treningach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS KATOWICE FRONT chorzowskie cioty wypie..c buraki plewic IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.07, 22:15 WIEJSKIE BURKI Z CICHEJ SMIEJE SIE Z WAS CALY SLASK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: chorzowskie cioty wypie..c buraki plewic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 08:27 Ty wsioku Ruch to Obeschlesien , ale ty chyba nie wiesz co piszesz wieśniaku tata z Kielc a mama z Białegostoku i dupny hanys he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: chorzowskie cioty wypie..c buraki plewic IP: *.pke.pl 29.10.07, 12:17 Ja tam nie popiram działań takich jak GKS Katowice front, ale zastanawia mnie wypowiedź colllina. Otóż - co to jest? i24.tinypic.com/2hqxr4p.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabolek polonia płci za stadion słabemu ruchowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 11:24 żenda 6000,- na ustawionych derbach JEDNEGO SEZONU LUB STADIONU TO TO SAMO!!.ZAWSZE BEDZIECIE W NASZYM CIENIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyjter Re: Niebiescy,Niebiescy,Niebiescy IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.07, 12:38 Marsz w gore tabeli sie zaczol,Niebiescy,Niebiescy,Niebiescy PS:przerombane czasy do zakompleksialego gorolstwa,tyz,2xuciecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuttgarter Re: Niebiescy,Niebiescy,Niebiescy IP: *.pools.arcor-ip.net 29.10.07, 19:11 Musza ci odpisac Peter Nie wiem mozno zes do szkoly nie laziol abo nie dowol zes pozor.Mom do ciebie prosba wes sie Encyklopediai poczytej sie i twoim kibicom kaj bola bola pierwy granica i do jakiego panstwa zescie nalezeli WYNIK JEST TAKI ZE WYSCIE SOM GOROLSTWEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Niebiescy,Niebiescy,Niebiescy IP: *.chello.pl 29.10.07, 20:07 ale co Ty od nich wymagasz? wg nich Ostrawa to nie GŚ. :) Pozdro all. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyjter Re: Niebiescy,Niebiescy,Niebiescy IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.07, 00:42 Ja,ja Herr Kokoszinski,cosik ci sie calkiem pofyrtalo,kukni ino sam de.wikipedia.org/wiki/Chorz%C3%B3w Jak ci za cienszko bydzie,klikni na "Polski" ,leja woda ale obleci, a ta "granica" to je inkszo inkszosco kiery cie gorole wcale nie uczyli to co ty mozesz wiedziec? A po twoim lostatnim zdaniu wniosek ino jedyn:Absolwent hilwy! PS:Pozdrow panienka z Bukowej, namens"Krzys"bo ci wyraznie kolo zadka robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Niebiescy,Niebiescy,Niebiescy IP: *.pke.pl 30.10.07, 06:39 ojej, toś mi pojechał :) widzisz, ja tylko stwierdziłem fakt, iż z historii i geografii niektórzy twoi ziomale wiedzą nie grzeszą. Bywa. A twój tekst odnośnie p.s. świadczy ... no właśnie o czym? Sam sobie odpowiedz. Powodzenia na froncie I ligowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuttgarter Re: Niebiescy,Niebiescy,Niebiescy IP: *.pools.arcor-ip.net 31.10.07, 18:00 DO pyjtra. Wiysz ty co spiku smarkaty ty mi chcesz pisac o Histori Slonska to spytej sie ojca to lon ci powie a mozno zes jest gorol to ci sie cos powalolo ze wschodniom granicom a do HILWKI to zes ty laziol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyjter Re: Niebiescy,Niebiescy,Niebiescy IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.07, 21:04 Do VfB: >Wiysz ty co spiku smarkaty< Opa sie tak nie nerwuj,bo ci pompa siednie i bydzie lostuda. >to spytej sie ojca to lon ci powie< No spytolech,pedziol ze za te gupoty twoje to: maznoc w pysk coby tusty flek ino lostol. >a moze zes gorol< Tja,ani tustego fleku by nie lostalo ino kupa smrodu. Chorzow i gorole,Buhahaha,mozno tys z wolca?a to co innego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuttgarter Re: Niebiescy,Niebiescy,Niebiescy IP: *.pools.arcor-ip.net 01.11.07, 18:13 No to zes sie dowiedziol ze ze ani opa ani twoj Vater nie som z Slonska i kupa smrodu jest yno z twjego pisanio smierdzielu gorolski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyjter Re: Niebiescy,Niebiescy,Niebiescy IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.07, 19:52 Opa ino tyla????? A godolech,godolech, absolwent z 3-go Maja Odpowiedz Link Zgłoś