Gość: zgred IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.10.07, 16:06 Byłes złośliwym gnomem, jesteś złośliwym karłem i nim pozostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jalat Re: Po jarmarku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 17:33 Oj pisdzielcu, pisdzielcu, szkoda mi Ciebie, masz naprawde smutne i straszne zycie. A Pan Kazimierz - wesole, bo to dobry, madry i wyrozumialy czlowiek. Dlatego na Niego glosowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro ....Cud nad Rawa.....! 30.10.07, 07:14 brawo Panie Kazimierzu! Slazacy - ci z korzeniami i bez nareszcie sie obudzili i kaczory pogonili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josem Po jarmarku IP: 91.65.159.* 30.10.07, 10:14 Wierzymy panie Kazimierzu w pana dobre i przemyslane intencje. Jeszcze bardziej wierzymy w efekty pana dzialania. Czekamy niecierpliwie, bo czas goni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Wazeliniarze IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.10.07, 15:55 Jalat, zorro, josem- no tak dzień bez WAZELINY dniem straconym. Ale przyszłość pokaże jakie to "cuda gospodarcze" nas czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Wazeliniarze 31.10.07, 13:25 Gorzij niy bydzie, zgred. Zato kłada moja gowa. Idz sie pomodlić, cepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helguera Pisząc o dupowatości Ślązaków Kutz się nie mylił IP: *.c28.msk.pl 31.10.07, 18:39 stąd jego wyborczy wynik.inna rzecz że wiekszosć co na niego glosowała to glosowala na reżysera filmow o slasku ,wiekszośc nie czytała jego zionacych glupotą i nienawiścią felietonow,nie wiedzala o jego poglądach na temat takie jak aborcja czy lustracja,nie widziala go w pedalskich pochodach.Wynik Kutza musi imponować,chcialem jednak mu przypomnieć że oszolomy z prawicymieli lepsze wyniki,kaczor trzy razy tyle glosow a Ziobro czy Gosiewski o kilkadziesiąt tys,. glosow wiecej.Sam pis pomimo przegranej z platformą otrzymal o dwa mln.glosow więcej niż w poprzednich wyborach.Teraz mądry Kutz jak już dostal sie do sejmu bedzie wypisywal bzdury że na w/w glosowal ciemnogród.Zresztą PO Kutza ktorego LiD[jego naturalne srodowisko]widocznie nie chcial na swych listach,potrzebowalo jako ''lokomotywy''na slasku licząc podobnie jak reżyser na dupowatośc tutejszego elektoratu.Teraz to Kutz nie jest im potrzebny,a bzdury sugerowane przez GW jakoby mógl on objac urząd mi.n.kultury na szcescie okazaly sie tylko bzdurami.Tusk instynkt samozachowawczy jeszcze posiada.,dzieki czemu nie wyrosną w naszym krajun.p. kolejne pomniki czerwonych aparatczykow. Odpowiedz Link Zgłoś