Gość: Katarzynka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 12:19 Witam i liczę na pomoc z Waszej strony.Interesuje mnie lokalizacja giełdy akwarystycznej i godziny otwarcia i jakie dni.Będę jechała trasą szybkiego ruchu od strony Będzina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: giełda akwarystyczna IP: *.eranet.pl 04.12.07, 15:27 A gdzie i kiedy ma się odbyć ta giełda? Chętnie się tam wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzynka Re: giełda akwarystyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 15:40 Podobno jest co poniedziałek gdzieś w Katowicach.Nic bliższego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: giełda akwarystyczna IP: *.eranet.pl 04.12.07, 15:42 niezłe sobie- nawet nie wiedziałem, w jakim fajnym mieście żyję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzynka Re: giełda akwarystyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 16:39 Wszyscy ze sklepów zoologicznych mówią że "w poniedziałek jadę na giełdę to przywiozę"A ja też z chęcią bym pojechała i zobaczyła.Chyba że kłamią ale wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: giełda akwarystyczna IP: *.eranet.pl 04.12.07, 19:57 w takim razie powiedzenie, gdzie jest ta giełda nie leży w ich interesie- może być trudno dowiedzieć się, gdzie ona się znajduje... Odpowiedz Link Zgłoś
max77max Re: giełda akwarystyczna 04.12.07, 21:11 a możesz mi Katarzynka powiedziec jak chcesz tam wejść????? no chyba że masz sklep?? a?? masz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzynka Re: giełda akwarystyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 21:29 Nie nie mam sklepu.Ale ciekawość mnie zżera.Jestem mieszkanką Katowic a nie wiem gdzie to jest.Chciałabym zobaczyć jak takie coś wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: giełda akwarystyczna IP: 212.160.210.* 17.01.08, 23:46 giełda jest w Katowicach na ulicy żelaznej. Skrzyżowanie żelaznej z Gliwicką. Jeśli pojedziesz od strony centrum to na światłach za kinem aimax w prawo i zobaczysz wpierw taki budynek a następne placyk tam odbywa się ta giełda. Odpowiedz Link Zgłoś