Gość: walkiria IP: *.centertel.pl 15.12.07, 04:54 i od 01.2008 r. drastycznie podnoszą opłaty za wodę i odprowadzanie scieków. A według obiecanek Pana Uszoka miało być taniej, bo miasto przejęło wodociągi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: 20 XII sesja Rady Miasta Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.07, 11:36 Trzeba było nie głosowąć na Uszoka ,a nie teraz narzekać na złodziejskie praktyki naszych władz.Nasze władze wiedzą ,że mogą z nami robić co chcą ,bo my jesteśmy ciemną głupia masą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walkiria Re: 20 XII sesja Rady Miasta Katowice IP: *.centertel.pl 15.12.07, 16:07 Ja na niego nie głosowałam,tylko co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walkiria Re: 20 XII sesja Rady Miasta Katowice IP: *.centertel.pl 15.12.07, 16:10 masz rację, traktuje mieszkańców jak ciemną głupią masę,bo tak sie dajemy traktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: 20 XII sesja Rady Miasta Katowice IP: *.streamnet.pl 16.12.07, 10:01 I poco ta sesja jak radni są bezradni jak za PRL. Przetestowałem radnych i niemam najmniejszej wątpliwości,że klaskaja za djete apanaże i możliwości ukladów. A jeśli chodzi o prezydenta to pisałem Wam przed wyborami,że to zwyczajny pospolity złodziej ktory mnie okradł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romp52 Re: 20 XII sesja Rady Miasta Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 21:45 ...daj przykłady .Inaczej nie wierze. Znam osobiście tego człowieka przynajmniej 30 lat. Bez przykładów ...jesteś oszczercą... prokuratura może mieć trochę roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: 20 XII sesja Rady Miasta Katowice IP: *.streamnet.pl 17.12.07, 14:55 Przykładem jestem ja osobiście i Pan Prezydent dokładnie wie ,wiedzą i bezradni a prokuratura zajmuje sie tym od 6 lat i ciągle ginie teczka z dokumetami już kilka teczek zagineło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romp52 Re: 20 XII sesja Rady Miasta Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 16:03 ....alfred jesteś oszczercą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: 20 XII sesja Rady Miasta Katowice IP: *.streamnet.pl 17.12.07, 16:25 Jeśli jestem oszczercą a znasz osobiście prezydenta od 30 lat to wnieście sprawe do sądu o oszczerstwo Odpowiedz Link Zgłoś