Gość: klops IP: *.centertel.pl 14.01.08, 15:01 witam, czy mozecie polecic jakiegos wulkanizatora w katowicach? i jesli moge poprosic jakie sa ceny za wymiane i zaklejenie "kapcia" dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doris9918 Re: wulkanizacja w katowicach IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.08, 13:44 Witaj wiem że wulkanizacja jest na ul Lubeckiego styłu za budynkami ale jakie cenny mają to nie wiem myślę że zaklejenie kapcia to koszt ok 30- 45 zł Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris9918 Re: wulkanizacja w katowicach IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.08, 13:45 ul. Lubeckiego to boczna Warszawskiej na wysokości Elżbietanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: wulkanizacja w katowicach IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.08, 09:54 Najlepszy warsztat i zrobi wulkanizacje wamiane opon rozrzad wymieni i wiele wiele innych rzeczy robia wszystko tanio szybko i solidnie ceny wulkanicacji od 15 do 25 zl warsztat znajduje sie na pograniczu Katowic i Chorzowa przy al.Wojska Polskiego 22a na terenie stacji SHELL Odpowiedz Link Zgłoś