Dodaj do ulubionych

Janusz T. pseudonim Krakowwiak.....

IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 21.02.01, 20:00
Jnusz trela bo tak sie nazywa krakowiak jest idiotom ukonczyl tylko 6 klas podstawowki.Ma 4 synow z 2 malzenstw obecna zona pracuje w sosnowcu na koleji i leje wode do akumulatorow:)))))))))Wiem co krakowiak planuje bedzie udawal chorego psychicznie zeby tylko uniknac dozywocia!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • ozetec Re: Janusz T. pseudonim Krakowwiak..... 24.02.01, 13:18
      ale pomyslowosc Krakowiaka nie zna granic!
      ja go i tak podziwiam, choc jego styl dzialania bez watpienia zasluguje na dozywocie, czego takze mu zycze. lecz znajac polski wymiar spraw. najwyzej 15 lat dostanie i wyjdzie po 10ciu..
      :(
      a co do mafii to dziwne ze zlapali i rozgyzli mafie krakowiaka a narkotyki, kradzieze samochodow, wyludzenia itd itd istnieja dalej..
      nic tylko sie cieszyc ze mamy tak pomyslowych ludzi w Polsce.. zreszta na swiecie takich tez nie braqje..

pozdrawiam
      • chrzeskrzyboczek Re: Janusz T. pseudonim Krakowwiak..... 14.04.01, 22:04
        Biedny mały miś pod tytułem Krakowiak po prostu "rżnie głupa" a wszyscy z sądem
        włącznie dają się na to nabierać.To jeszcze jeden przykład na to że prawo w
        Polsce jest po to by chronić bandytów,złodzieji,morderców,oszustów itp. a
        zwykły uczciwy człowiek musi się bać.
    • Gość: AB Re: Janusz T. pseudonim Krakowwiak..... IP: 194.181.74.135, 212.244.175.* 27.03.01, 13:39
      I to się uda. Dlaczego ?. A no dlatego, że społeczeństwo w ogromnej większości
      jest durne, patrz parlament, a także dlatego, że wielu z tych co badają Go i
      sądzą są tacy sami jak On. Z tą różnicą że są wykształceni, niekiedy bardzo
      wysoko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka