Gość: Janina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:32 Czy ktoś z Panstwa korzystal z uslug 4Dent (stomatologii)w Katowicach i moze podzielic sie opinią, bardzo dziekuje pozdrawiam Janina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izawojcik1 Re: 4dent? 20.05.08, 18:10 Sama nie korzystalam, bylam z 3,5 letnim synem na "przegladzie". Cena mnie zabila absolutnie natomiast sposob podejscia do dziecka zasluguje na najwyzsze uznanie. Jesli kiedykolwiek musialabym mu leczyc zeby ( oby nie :-) ) to na pewno tam wroce mimo koszmarnej ceny. Nie wiem czy maja inne gabinety - ja bylam na Przemyslowej 3. Iza Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: 4dent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:18 A ta zabójcza cena to ile i za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izawojcik1 Re: 4dent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 22:40 80 zl. za posadzenie dziecka na fotelu, sprawdzenie zebow ( wszystkie zdrowe)i wyprowadzenie do poczekalni gdzie czeka imienny dyplom dla dzielnego pacjenta. Lacznie jakies 5-10 minut. Ale: wszyscy usmiechnieci, zyczliwi, spokojni, nie ma sie wrazenia, ze chca tylko odbebnic nastepnego pacjenta. Pytaja o sposob czyszczenia zebow, instruuja jak nalezy to robic poprawnie. Dlatego napislalam, ze mimo wysokiej ceny na pewno do nich wroce kiedy bedzie taka potrzeba. Iza Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś