Dodaj do ulubionych

Katowice: Pan de Rossa chce urosnąć

IP: 77.223.195.* 19.05.08, 21:03
betonowe osiedle z setkami samochodow i spalinami ok
ale jedno pietro restauracji absolutnie nie
tu konczy sie logika a zaczyna soltysowanie
czyzby spolem mniej dawalo niz deweloper

polityka "rozwoju" na mlynskiej to jest pukanie w dno od spodu
Obserwuj wątek
    • Gość: Seba Pomysł Uszoka na dolinę trzech stawów ? IP: *.silesialan.pl 19.05.08, 22:12
      Wszystko zabudować ? Nowe osiedle mieszkaniowe, dodatkowe bloki, supermarkety,
      powiększmy knajpy, dobudujmy piętra....

Po cholere tam są te stawy; tylko zajmują cenną powierzchnie! Wysuszyć, zasypać
      i zabudować !!

Vivat Uszok !!
    • Gość: Seba dobry prezes IP: *.silesialan.pl 19.05.08, 22:14
      "W dolinie będzie nowe osiedle, niech mieszkańcy mają blisko na obiad - mówi
      Wacław Słaby, prezes katowickiego PSS Społem"

Pomysł rozbudowy restauracji zaraz urośnie do rangi czynu społecznego - żeby
      mieszkańcy mieli blisko na obiad. Ile wydzadzą na obiadek dla czterosobowej
      rodziny w "Panderosie" ? 200 złotych, 250 ? Pewnie będą 5 razy w tygodniu
      przychodzić
    • Gość: naga prawda Re: Katowice: Pan de Rossa chce urosnąć IP: *.centertel.pl 20.05.08, 06:51
      masz co do tego watpliwości?
    • Gość: aut Re: Katowice: Pan de Rossa chce urosnąć IP: 83.238.17.* 20.05.08, 11:30
      > czyzby spolem mniej dawalo niz deweloper

z ust mi to wyjąłeś...
    • Gość: Albin Siwak Zaplecze gastronomiczne wystarczające? IP: 62.29.174.* 20.05.08, 12:49
      O czym oni bredzą? Te smętne budy przy lotnisku? Poza jedyną Panderozą na samym
      brzegu nie ma nic, dzicz. Chyba nie o to chodzi?
      • Gość: greg Re: Zaplecze gastronomiczne wystarczające? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 19:34
        A sama Paderosa to co? Syf jak byk. Za podłe dwie zupki w naczyniu wielkości
        filiżanki, czekoladę mrożoną, która okazała się być kakao rozpuszczalnym z bitą
        śmietaną ze spray'u Zapłaciłem ostatnio 45 zeta. A jeszcze bezczelny typ kelner
        domagał się napiwku. Moja noga tam więcej nie postanie, nawet na 10 pietrze w
        tej budzie.
        • Gość: greg Re: Zaplecze gastronomiczne wystarczające? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 19:37
          Sorry. Jeszcze do tego było piwo (nie ja go piłem, mam nadzieję, że chociaż nie
          było chrzczone)
    • Gość: bolo Re: Katowice: Pan de Rossa chce urosnąć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:54
      "betonowe osiedle z setkami samochodow i spalinami ok
      ale jedno pietro restauracji absolutnie nie
      tu konczy sie logika a zaczyna soltysowanie
      czyzby spolem mniej dawalo niz deweloper
      polityka "rozwoju" na mlynskiej to jest pukanie w dno od spodu"

zgadzam się z każdą Twoją myślą, trzeba przyznać, że jak się nie spojrzy, too
      zawsze coś kombinują w tym "uszokolandzie"

Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087
      Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator
      • Gość: Janusz Re: Katowice: Pan de Rossa chce urosnąć IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.08, 20:36
        Można zwątpić w siebie! Jak czytam o tych wszystkich nowych pomysłach katowickich "władz" to z żadną się nie zgadzam, żadna mi nie odpowiada, każda jest zła. Czy ja zgłupiałem, czy ja jestem malkontent, czy uszoki zwariwały do reszty?
    • Gość: Vincent Ale wy głupoty piszecie ludzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:40
      Ręce opadają. Jak mówiło się o budowie osiedla to wielki hałas był
      żeby nie budować. Teraz prezydent jest przeciwny budowie to też źle.
    • Gość: 2 5 0 0 0 Radny Andrzej Zydorowicz IP: *.tsi.tychy.pl 20.05.08, 18:17
      Ciekawe czy radny Andrzej Zydorowicz tak mocno zabiega o budowe
      25000 stadionu dla GieKSy jak mocno broni Doliny3Stawow...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka