anina7 26.05.08, 08:10 poszukuję ludzi, którzy tak ja mają problemy z odzyskaniem pieniędzy wpłaconych firmie TOUREX Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johny_00 Re: tourex 25.06.08, 21:59 Witaj!!! Ja rownież poszukuje takich osob!! prosze o kontakt!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: tourex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:33 Witam chętnie porozmawiam. elzbieta.majchrzak@maax.pl Byłam reprezentantem ale już nie jestem z oczywistych względów. Odpowiedz Link Zgłoś
mtskrzypek Re: tourex 01.11.08, 13:39 Witam! Rowniez jestem osoba poszkodowana przez firme Tourex, wplacilem pieniadze przez firme Novision. Ostatnio dzwonilem do Prokuratury w Austrii, ktora prowadzi postepowanie upadlosciowe Tourex'u. Prokuratura zalecila przeslanie dokumentow i danych dotyczaczych osob poszkodowanych. Mysle, że warto zebrac podania od jak najwiekszej liczby osob i wyslac je wspolnie. Firma Novision uniemozliwia mi kontakt z innymi osobami poszkodowanymi, dlatego zwracam sie na forum. Uwazam, ze firma Novision błednie informowala klientow i dopuscila sie wielu zaniedban, w zwiazku z czym zamierzam pozwac tą firme do sadu. Jesli podzielacie Panstwo moje zdanie i chcecie wspolnie dzialac prosze o kontakt: mtskrzypek@gmail.com tel 600895741 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: tourex IP: *.wbs.ssh.gliwice.pl 25.11.08, 22:13 tez naleze do poszkodownych podaje maila aleksandra_kowalik@poczta.fm tel 500610521 Odpowiedz Link Zgłoś
mario_06 Re: tourex 02.12.08, 00:53 Witam wsystkich posykodowanych przez FCI/Tourexa. Jestem w tej samej sytuacji jak państwo. Kto może powiedzieć ja wygląda aktualnie sprawa z podaniem do sądu? Kto jest jeszcze zainteresowany? pozdrawiam email: marius.giel@alice-dsl.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: tourex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 23:43 WITAM.BARDZO PROSZĘ O KONTAKT OSOBY POSZKODOWANE,KTÓRE WIEDZĄ COKOLWIEK NAKIE PODJĄĆ KROKI W SPRAWIE ODZYSKANIA PIENIĘDZY ZAINWESTOWANYCH W TOUREXIE,RÓWNIEŻ ZOSTAŁEM OSZUKANY ORAZ DWÓCH ZNAJOMYCH.KONTAKT:kris-style@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA Re: tourex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 11:28 WITAM JESTESMY RÓWNIEZ POSZKODOWANI PRZEZ TA FIRME. SZUKAMY KONTAKTU EWENTUALNIE POMOCY W ODZYSKANIU WPŁACONYCH PIENIEDZY.seb75@op.pl. 500 749 201 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: tourex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 11:09 Również wpłaciłam do Tourex-u jestem zainteresowana odzyskaniem pieniędzy 608348494 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: tourex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 18:09 witam. Też należe do tych co wpłacili kasę do tourexa. Gdyby ktoś coś wiedział lub działał w tej sprawie to proszę o kontakt 501451585, remirabka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korporacja Feniks tourex obsługa odzyskania należnosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 13:18 Poszukujemy poszkodowanych Przez firmę Tureks, pełna reprezentacja przed sądami w Austrii , ustalanie ukrytego majątku ,informacje na www.korporacja-feniks.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H P Re: tourex IP: *.gprs.plus.pl 21.01.09, 21:19 też poszukuję oszukanych przez tourex, tel. 033 8522998 Odpowiedz Link Zgłoś