Dodaj do ulubionych

Azart kontra SM Paderewski

30.05.08, 10:34
ciekawe ile osob zostanie bez tv na weekend....
Czy to tak trudno Pani Zadroz podac KONKRETNA i rzetelna informacje
od 1 maja-tak zeby wszyscy zdazyli sobie zalatwic umowy z innymi
dostawcami??Popisaliscie sie jak zwykle...
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkanka osiedla Re: Azart kontra SM Paderewski IP: *.chello.pl 30.05.08, 10:56
      A jak pisałam ,że to najgorsza telewizja i była możliwość ,zresztą
      teraz też jest promocja to niektórzy pisali,że mi się nic nie
      podoba . Wystarczy iść do biura obsługi UPC albo zadzwonić pod
      wskazany na ogłoszeniach które wiszą na klatkach schodowych i nie
      będzie się człowiek denerwował .Mam od 15 marca UPC i wszystko
      działa .Sąsiadka moja ma od samego początku UPC i wiem że zawsze
      wszystko działało ,a w Stream Communications ciagle były
      awarie.Firma SC nie ma forsy na dobry sprzęt,bo muszą się opłacać
      aby mogli się na osiedlu utrzymać .
      • iberia.pl Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 11:39
        mnie bardziej wkurza dzialanie SM a nie SC, w czym problem zeby do
        czynszu za maj byla informacja o tym, ze tylko do 31.05.bedzie
        Azart?
        Owszem ktos cos gdzies bakal i tyle, poza tym taka informacja
        powinna byc rzetelna duzo wczesniej bo wiadomo, ze naraz wszystkim
        SC podlaczenia w 1 dzien nie zrobi.A ja na weekend i nastepny
        tydzien zostaje bez tv.
        • Gość: mieszkanka osiedla Re: Azart kontra SM Paderewski IP: *.chello.pl 30.05.08, 11:44
          Od kiedy to dla prezes Zadróż liczyli się mieszkańcy
          osiedla.Jesteśmy dla niej hołatą ,ktora musi tylko płacić ,płacić i
          nic wiecej,demokracja osiedlowa .
          • Gość: Piotr Re: Azart kontra SM Paderewski IP: 194.146.249.* 30.05.08, 12:38
            Ciekawa sprawa z ograniczaniem wolnego wyboru dostępu do RTV w SM. Ciekawe jak
            wygląda sprawa w własnościowym lokalu w bloku - czy mogę antenę zabudować na
            dachu? blok jest bez anteny zbiorczej - SM nie pozwala na wejście na dzch?? czy
            ma takie prawo? nie mam innej mozliwosci zabudowy anteny.
            • iberia.pl Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 14:02
              na chwile obecna osiedle, ktorym zarzadza SM Paderewski nie ma
              zadnej telewizji, poniewaz to lezy w gestii mieszkancow co sobie i
              jak zalatwia...

Dzwonil do mnie ktos z Dzialu Technicznego-niestety nie raczyl sie
              przedstawic i swoim slowotoku wyjasnial , ze Azart mial byc tylko do
              30.04 a to, ze byl do przedwczoraj to dobra wola itd. Gadal jakby mu
              p.Zadroz mozg wyprala....powiedzialam mu co mysle o tej calej
              sytuacji jak rowniez o jego przelozonej.
              Rece opadaja.....
              • obcy464 Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 19:24
                Niech szanownemu koledze ręce teraz nie opadają ,trzeba było się
                włączyć jak chcieliśmy tę mafię w sposób demokratyczny odwołać.
                Teraz jest już za późno .
                Teraz z prezes Zadróż trzeba rozmawiać na drodze sadowej ,inna nam
                nie została ,a kto myśli inaczej jest naiwny .
                • iberia.pl Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 19:30
                  nie mam prawa glosu bo formalnie nie jestem czlonkiem
                  spoldzielni.Obecnie ciezko sie zastanawiam czy wykupic czlonkostwo
                  czy tez moze nie.
                  • obcy464 Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 19:54
                    Najważniejsze to jest przekształcenie własnościowego spółdzielczego
                    we własność odrębną ,bo inaczej każde własnościowe spółdzielcze jest
                    zawsze spółdzielcze . Spółdzielnia to w tej chwili Zadróż ze swoja
                    świtą. My spółdzielcy służymy jej tylko jako dojna krowa aby mogła
                    robić interesy ze swoimi wspólnikami od drzwi więziennych ,skrzynek
                    na gazometry, telewizji Stream Communications itp.
                    Jedyne co nam zostało to przymierzać się do wspólnot mieszkaniowych.
              • obcy464 Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 19:39
                Byłam na kilku pierwszych rozprawach ,które wytoczył prezes Zadróż
                pan Eugeniusz S. w sprawie liczników wody ,oczywiście wygrał. Ale
                żenadą było patrzeć jak przyszły na pierwszą rozprawę
                nieprzygotowane takie dwie diwy z kancelarii którą wynajmuje za
                nasze pieniądze prezes Zadróż. Jak zdenerwowała się P.Sędzia,że
                traci czas,bo one nie przyniosły odpowiedzi na pozew i trzeba było
                rozprawę odroczyć .
                Jak nas będzie wiecej z pozwami to ta słaba kancelaria nie da rady i
                mówię Wam wygramy z mafią spółdzielczą ,która jak nic nie zrobimy to
                nas zniszczy
                Tylko trzeba chcieć ,nic nie ma bez wysiłku.
              • obcy464 Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 20:03
                iberia.pl napisała:

> Dzwonil do mnie ktos z Dzialu Technicznego-niestety nie raczyl sie
                > przedstawic i swoim slowotoku wyjasnial , ze Azart mial byc tylko
                do
                > 30.04 a to, ze byl do przedwczoraj to dobra wola itd. Gadal jakby
                mu
                > p.Zadroz mozg wyprala....powiedzialam mu co mysle o tej calej
                > sytuacji jak rowniez o jego przelozonej.
                > Rece opadaja.....

A to się zgadza,ten kto broni Zadróż ma mózg wyprany,to już dawno
                wszystkim wiadomo.
                • Gość: colin Re: Azart kontra SM Paderewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 09:19
                  Jestem przedstawicielem UPC na ul Sikorskiego ,mamy jeszcze oferte
                  specjalną czyli tv kablowa (60 kanałów)+internet 2mbs za 59 zł
                  brutto!!!z gwarancją ceny na 24 miesiące -mój nr tel 0 508-236-452.
                  • Gość: mieszkanka osiedla Re: Azart kontra SM Paderewski IP: *.chello.pl 31.05.08, 11:39
                    Mam ten pakiet tv i internet od 15 marca i wszystko bardzo dobrze
                    działa. Radzę tę niż telewizję droższą ,którą "załatwiła" prezes
                    Zadróż,a w biurze SC obsługuje impertynencka panienka .
                    • iberia.pl koncepcja SC i SM jest taka, 31.05.08, 12:50
                      ze jesli SC nie bedzie mialo klientow czy tez upadnie to wtedy SM
                      przejmie ich okablowanie -tak wlasnie jest skonstruowana umowa
                      miedzy nimi, bardzo cwanie ktos pomyslal....
                      • obcy464 Re: koncepcja SC i SM jest taka, 31.05.08, 13:22
                        Telewizję SC stać jest tylko na sprzęt firmy Manta. I dlatego się
                        tak ciągle im coś psuje. Oczywiście ne zwracali forsy za te
                        awarie .Jak SM przejmie będzie to samo ,wyznaczą jeszcze tylko
                        większe stawki za ten chłam jak nazywam tę telewizję .
                        Prezes Zadróż wzięła sobie za cel urządzanie nam życia .Począwszy od
                        telewizji jaką mamy mieć na osiedlu a kończąc na dobieraniu nam
                        sąsiadów (niektórym to nawet agencję towarzyską przydzieliła w
                        ramach sasiedztwa )poprzez wymianę drzwi na wiezienne ,zmianę
                        pionów gazowych i oplombowania zaworów przy kaloryferach .
                        A za to wszystko płacimy my i nie mamy prawa głosu.
                        Demokracja spółdzielcza .
                        • Gość: kalisz Re: koncepcja SC i SM jest taka, IP: *.chello.pl 27.07.08, 19:23
                          z wydruku opłaty czynszowej zniknęła rubryka azart ale wysokość
                          czynszu nie zmniejszyła się nawet o jotę. Od dwóch lat mamn kablówkę
                          a mimo to prezesi zmuszali mnie do płacenia ZA AZART Z KTÓREGO NIE
                          KORZYSTAŁEM. Znam mieszkania na X piętrze w których w ogóle nie było
                          gniazdek azartu a mimo to mieszańcy musieli płacić, bo pod koniec
                          roku mieli czynszowe niedopłaty. Rozmawiałem z pracownikiem SC .
                          Pieniądze jakie firma odpala prezesom za wejście na osiedle to rząd
                          ponad 50 tys,zł. Jak niszczono w sądach nasza redaktorkę to wszyscy
                          nabrali wody w usta. To teraz płaćcie i na SC i na łapówki prezesom.
                          Nie żal mi was wcale. Jeszcze nie raz prezesi was wystawią do
                          wiatru. Jeszcze nie raz.
                          • Gość: mieszkanka osiedla Re: koncepcja SC i SM jest taka, IP: *.chello.pl 27.07.08, 23:26
                            Z prezes rozmawia teraz wyłącznie na drodze sądowej.Sprawę
                            legalizacji np wodomierzy wygrał nasz spółdzielca p.Eugeniusz S.
                            Byłam na kilku pierwszych rozprawach i widziałam żenujące
                            przygotowanie div z kancelarii p.Wiśniewskiej .Nie dostarczyły na
                            pierwszą rozprawę odpowiedzi na pozew .Zostały przez Sąd
                            upomniane .Sprawy złodziejstwa np,jak ta ,że mamy wliczone do
                            eksploatacji 188 tys zł za wodę co wychodzi przy mieszkaniu
                            dwupokojowym około 40zł na rok ,też powinny być oddane do Sądu.
                            widocznie lubimy aby nas okradano.
                          • Gość: mieszkanka osiedla Re: koncepcja SC i SM jest taka, IP: *.chello.pl 27.07.08, 23:46
                            Moja sąsiadka płaciła za azart nie tylko dwa lata ale przez cały
                            czas bo od samego początku jak sie wprowadziła miała
                            kablówke ,płaciła też za nieistniejącą "komórkę " .
                            • Gość: Normalna Re: koncepcja SC i SM jest taka, IP: *.chello.pl 03.08.08, 21:19
                              Nie wiem dokłanie "jak to leciało" ale skorumpowane z prezesami
                              sądy kazały przepraszać naszej Pani Redaktor za brak nadzoru i
                              gospodarności w naszej spółdzielni. Wiszące druty o których
                              piszecie, bałagan, zawyżone koszty. Szlag by trafił tę prezesowsko -
                              spółdzielczą bandę i ich przydupasów z rady nadzorczej. To przede
                              wszystkich ich Gajdy, Madeja, Gardulskiego. krótkonożnej Zając,
                              Filusa czy jak mu tam.....wina że mamy to co mamy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka