iberia.pl 30.05.08, 10:34 ciekawe ile osob zostanie bez tv na weekend.... Czy to tak trudno Pani Zadroz podac KONKRETNA i rzetelna informacje od 1 maja-tak zeby wszyscy zdazyli sobie zalatwic umowy z innymi dostawcami??Popisaliscie sie jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkanka osiedla Re: Azart kontra SM Paderewski IP: *.chello.pl 30.05.08, 10:56 A jak pisałam ,że to najgorsza telewizja i była możliwość ,zresztą teraz też jest promocja to niektórzy pisali,że mi się nic nie podoba . Wystarczy iść do biura obsługi UPC albo zadzwonić pod wskazany na ogłoszeniach które wiszą na klatkach schodowych i nie będzie się człowiek denerwował .Mam od 15 marca UPC i wszystko działa .Sąsiadka moja ma od samego początku UPC i wiem że zawsze wszystko działało ,a w Stream Communications ciagle były awarie.Firma SC nie ma forsy na dobry sprzęt,bo muszą się opłacać aby mogli się na osiedlu utrzymać . Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 11:39 mnie bardziej wkurza dzialanie SM a nie SC, w czym problem zeby do czynszu za maj byla informacja o tym, ze tylko do 31.05.bedzie Azart? Owszem ktos cos gdzies bakal i tyle, poza tym taka informacja powinna byc rzetelna duzo wczesniej bo wiadomo, ze naraz wszystkim SC podlaczenia w 1 dzien nie zrobi.A ja na weekend i nastepny tydzien zostaje bez tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka osiedla Re: Azart kontra SM Paderewski IP: *.chello.pl 30.05.08, 11:44 Od kiedy to dla prezes Zadróż liczyli się mieszkańcy osiedla.Jesteśmy dla niej hołatą ,ktora musi tylko płacić ,płacić i nic wiecej,demokracja osiedlowa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Azart kontra SM Paderewski IP: 194.146.249.* 30.05.08, 12:38 Ciekawa sprawa z ograniczaniem wolnego wyboru dostępu do RTV w SM. Ciekawe jak wygląda sprawa w własnościowym lokalu w bloku - czy mogę antenę zabudować na dachu? blok jest bez anteny zbiorczej - SM nie pozwala na wejście na dzch?? czy ma takie prawo? nie mam innej mozliwosci zabudowy anteny. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 14:02 na chwile obecna osiedle, ktorym zarzadza SM Paderewski nie ma zadnej telewizji, poniewaz to lezy w gestii mieszkancow co sobie i jak zalatwia... Dzwonil do mnie ktos z Dzialu Technicznego-niestety nie raczyl sie przedstawic i swoim slowotoku wyjasnial , ze Azart mial byc tylko do 30.04 a to, ze byl do przedwczoraj to dobra wola itd. Gadal jakby mu p.Zadroz mozg wyprala....powiedzialam mu co mysle o tej calej sytuacji jak rowniez o jego przelozonej. Rece opadaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 19:24 Niech szanownemu koledze ręce teraz nie opadają ,trzeba było się włączyć jak chcieliśmy tę mafię w sposób demokratyczny odwołać. Teraz jest już za późno . Teraz z prezes Zadróż trzeba rozmawiać na drodze sadowej ,inna nam nie została ,a kto myśli inaczej jest naiwny . Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 19:30 nie mam prawa glosu bo formalnie nie jestem czlonkiem spoldzielni.Obecnie ciezko sie zastanawiam czy wykupic czlonkostwo czy tez moze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 19:54 Najważniejsze to jest przekształcenie własnościowego spółdzielczego we własność odrębną ,bo inaczej każde własnościowe spółdzielcze jest zawsze spółdzielcze . Spółdzielnia to w tej chwili Zadróż ze swoja świtą. My spółdzielcy służymy jej tylko jako dojna krowa aby mogła robić interesy ze swoimi wspólnikami od drzwi więziennych ,skrzynek na gazometry, telewizji Stream Communications itp. Jedyne co nam zostało to przymierzać się do wspólnot mieszkaniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 19:39 Byłam na kilku pierwszych rozprawach ,które wytoczył prezes Zadróż pan Eugeniusz S. w sprawie liczników wody ,oczywiście wygrał. Ale żenadą było patrzeć jak przyszły na pierwszą rozprawę nieprzygotowane takie dwie diwy z kancelarii którą wynajmuje za nasze pieniądze prezes Zadróż. Jak zdenerwowała się P.Sędzia,że traci czas,bo one nie przyniosły odpowiedzi na pozew i trzeba było rozprawę odroczyć . Jak nas będzie wiecej z pozwami to ta słaba kancelaria nie da rady i mówię Wam wygramy z mafią spółdzielczą ,która jak nic nie zrobimy to nas zniszczy Tylko trzeba chcieć ,nic nie ma bez wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Re: Azart kontra SM Paderewski 30.05.08, 20:03 iberia.pl napisała: > Dzwonil do mnie ktos z Dzialu Technicznego-niestety nie raczyl sie > przedstawic i swoim slowotoku wyjasnial , ze Azart mial byc tylko do > 30.04 a to, ze byl do przedwczoraj to dobra wola itd. Gadal jakby mu > p.Zadroz mozg wyprala....powiedzialam mu co mysle o tej calej > sytuacji jak rowniez o jego przelozonej. > Rece opadaja..... A to się zgadza,ten kto broni Zadróż ma mózg wyprany,to już dawno wszystkim wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Azart kontra SM Paderewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 09:19 Jestem przedstawicielem UPC na ul Sikorskiego ,mamy jeszcze oferte specjalną czyli tv kablowa (60 kanałów)+internet 2mbs za 59 zł brutto!!!z gwarancją ceny na 24 miesiące -mój nr tel 0 508-236-452. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka osiedla Re: Azart kontra SM Paderewski IP: *.chello.pl 31.05.08, 11:39 Mam ten pakiet tv i internet od 15 marca i wszystko bardzo dobrze działa. Radzę tę niż telewizję droższą ,którą "załatwiła" prezes Zadróż,a w biurze SC obsługuje impertynencka panienka . Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl koncepcja SC i SM jest taka, 31.05.08, 12:50 ze jesli SC nie bedzie mialo klientow czy tez upadnie to wtedy SM przejmie ich okablowanie -tak wlasnie jest skonstruowana umowa miedzy nimi, bardzo cwanie ktos pomyslal.... Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Re: koncepcja SC i SM jest taka, 31.05.08, 13:22 Telewizję SC stać jest tylko na sprzęt firmy Manta. I dlatego się tak ciągle im coś psuje. Oczywiście ne zwracali forsy za te awarie .Jak SM przejmie będzie to samo ,wyznaczą jeszcze tylko większe stawki za ten chłam jak nazywam tę telewizję . Prezes Zadróż wzięła sobie za cel urządzanie nam życia .Począwszy od telewizji jaką mamy mieć na osiedlu a kończąc na dobieraniu nam sąsiadów (niektórym to nawet agencję towarzyską przydzieliła w ramach sasiedztwa )poprzez wymianę drzwi na wiezienne ,zmianę pionów gazowych i oplombowania zaworów przy kaloryferach . A za to wszystko płacimy my i nie mamy prawa głosu. Demokracja spółdzielcza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalisz Re: koncepcja SC i SM jest taka, IP: *.chello.pl 27.07.08, 19:23 z wydruku opłaty czynszowej zniknęła rubryka azart ale wysokość czynszu nie zmniejszyła się nawet o jotę. Od dwóch lat mamn kablówkę a mimo to prezesi zmuszali mnie do płacenia ZA AZART Z KTÓREGO NIE KORZYSTAŁEM. Znam mieszkania na X piętrze w których w ogóle nie było gniazdek azartu a mimo to mieszańcy musieli płacić, bo pod koniec roku mieli czynszowe niedopłaty. Rozmawiałem z pracownikiem SC . Pieniądze jakie firma odpala prezesom za wejście na osiedle to rząd ponad 50 tys,zł. Jak niszczono w sądach nasza redaktorkę to wszyscy nabrali wody w usta. To teraz płaćcie i na SC i na łapówki prezesom. Nie żal mi was wcale. Jeszcze nie raz prezesi was wystawią do wiatru. Jeszcze nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka osiedla Re: koncepcja SC i SM jest taka, IP: *.chello.pl 27.07.08, 23:26 Z prezes rozmawia teraz wyłącznie na drodze sądowej.Sprawę legalizacji np wodomierzy wygrał nasz spółdzielca p.Eugeniusz S. Byłam na kilku pierwszych rozprawach i widziałam żenujące przygotowanie div z kancelarii p.Wiśniewskiej .Nie dostarczyły na pierwszą rozprawę odpowiedzi na pozew .Zostały przez Sąd upomniane .Sprawy złodziejstwa np,jak ta ,że mamy wliczone do eksploatacji 188 tys zł za wodę co wychodzi przy mieszkaniu dwupokojowym około 40zł na rok ,też powinny być oddane do Sądu. widocznie lubimy aby nas okradano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka osiedla Re: koncepcja SC i SM jest taka, IP: *.chello.pl 27.07.08, 23:46 Moja sąsiadka płaciła za azart nie tylko dwa lata ale przez cały czas bo od samego początku jak sie wprowadziła miała kablówke ,płaciła też za nieistniejącą "komórkę " . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalna Re: koncepcja SC i SM jest taka, IP: *.chello.pl 03.08.08, 21:19 Nie wiem dokłanie "jak to leciało" ale skorumpowane z prezesami sądy kazały przepraszać naszej Pani Redaktor za brak nadzoru i gospodarności w naszej spółdzielni. Wiszące druty o których piszecie, bałagan, zawyżone koszty. Szlag by trafił tę prezesowsko - spółdzielczą bandę i ich przydupasów z rady nadzorczej. To przede wszystkich ich Gajdy, Madeja, Gardulskiego. krótkonożnej Zając, Filusa czy jak mu tam.....wina że mamy to co mamy! Odpowiedz Link Zgłoś