Gość: Katowiczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:29 Sołtysie Uszok. Nawet nie próbuje Pan ukryć swojej indolencji, lenistwa i zaściankowego podejścia. Kończ Waść wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Piotr Uszok: w Nikiszowcu wystąpi megagwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:45 Jaką megagwiazdę obstawiacie? Ja Bohdana Smolenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd No i te sztuczne ognie! Dżizas! le będzie cioolowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trt Re: Piotr Uszok: w Nikiszowcu wystąpi megagwiazda IP: *.chello.pl 16.06.08, 23:58 no co ty, za drogi jest - kabaret Rak wystapi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Piotr Uszok: w Nikiszowcu wystąpi megagwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 00:11 Zespół Pieśni i Tańca "Tysiąclatki" Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Piotr Uszok: w Nikiszowcu wystąpi megagwiazda 17.06.08, 12:54 ja obstawiam "slonecznych" :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kat Piotr Uszok: w Nikiszowcu wystąpi megagwiazda 16.06.08, 23:04 paplanina dla paplania, pisanina dla pisania. kto sie jeszcze łudzi że to ma sens. uszok nadaje sie do niczego jak i gazeta wyborcza, wiec są siebie warci. megagwiazda- "elwry z bogucic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Piotr Uszok: w Nikiszowcu wystąpi megagwiazda IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.08, 23:23 "Jeszcze w tym roku" ruszy pype. Ale do tego czasu pierdu-pierdu w stolek. :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqert taaaa.... IP: *.sti.net.pl 17.06.08, 00:31 Niech nie zapomną przygotować takiego samego gó..w..na jak w ubiegłym roku z okazji 100-lecia Giszowca, "atrakcje" z tej okazji były poniżej krytyki, to już o wiele lepiej wyglądały i były ciekawsze poprzednie imprezy (Dni Giszowca). No ale przecież była to okrągła rocznica i trzeba było się jakoś "wykazać" żeby zostać zapamiętanym, szkoda tylko, że w tak niski i żenujący sposób. P.S. już widzę tą MEGA GWIAZDĘ, na kilometr śmierdzi czymś w rodzaju kapeli emerytek z klubu trzynastka czy jak im tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naga prawda kwota 20.000,00 zł nie jest dla Katowic porażajaca IP: *.centertel.pl 17.06.08, 04:36 i jeszcze w tym roku sołtys znajdzie pieniądze,żeby zlecić ekspertyzę. A do tej pory nie znalazł? Ciekawe ile czasu potrzebuje. Faktyczne nasz sołtys pierdu, pierdu w stołek.I tylko dlaczego my mamy za to płacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Piotr Uszok: w Nikiszowcu wystąpi megagwiazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 08:46 Respondek czy Stachursky? Swoją drogą w te przebudowę centrum też już chyba nikt nie wierzy. Przez ostatnie dziesięć lat jedyne co w centrum zrobiło miasto to rozkopało ulicę Warszawską, która zaczynała się rozwijać a teraz upada i urządziło parking dla usłużnych dziennikarzy z Dziennika Zachodniego. Och zapomniałbym, z inicjatywy miasta powstał cud architektoniczny na rondzie zwany półdeklem Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator Odpowiedz Link Zgłoś
martulabrzydula praca dyplomowa 17.06.08, 09:02 Witam, jestem studentką V roku Planowania Przestrzennego na Wydz. Architektury Politechniki Wrocławskiej, i obranym tematem pracy dyplomowej była; REWALORYZACJA OSEDLA NIKISZOWIEC, dużo analiz, przemysleń, spostrzeżeń. Jeśli ktoś jest zainteresowany to kontakt na: nartacz@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Przespał Pan ? A co się Panu śniło ? IP: *.chello.pl 17.06.08, 11:17 Pewnie kraina świętego spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 56jo Piotr Uszok: w Nikiszowcu wystąpi megagwiazda IP: *.spokonet.com 17.06.08, 11:46 Supergwiazda - to na pewno Doda, Uszokowi splendoru doda. Uszoku jużeś poł roku przespoł i dlo twej urody śpi dali bo cie wiater łobali.I niy łobiecuj gruszek na wierzbie,bo ciebie już nawet dioboł niy wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenujący obyś przespał wybory! IP: *.chello.pl 17.06.08, 14:01 wątpliwe, ale pomarzyć można! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniu TEn gość jest z innej bajki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:44 on nie ma pojęcia o katowicach i potrzebach mieszkańców Czas na zmianę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Piotr Uszok: w Nikiszowcu wystąpi megagwiazda IP: *.ett.net.pl 17.06.08, 18:59 Uszok spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Piotr Uszok: w Nikiszowcu wystąpi megagwiazda IP: *.gprs.plus.pl 17.06.08, 22:29 Chcecie wiedzieć kto będzie tą "MEGAGWIAZDĄ"? W życiu nie zgadniecie... A ja mam pewne przecieki, co Misiowi Uszatkowi chodzi po głowie:) To naprawdę Mega Mega gwiazda z wieloletnim dorobkiem artystycznym i wspaniałą dyskografią - np. płytka reklamująca kredyty odnawialne i hipoteczne w Lukasbanku. Panie i Panowie!!! Zespół FEEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że fani z całego wszechświata będą już od sierpnia koczować w nikiszowieckich einfartach, rozkładać namioty na placach:) Ojj będzie się działo! Musimy wybrać Pana Misia na 4 kadencję, a potem już tylko Księstwo Kostuchowskie i wiadomo kto Jaśniewielmożnym. A ciekawe jakie wrażenia Jaśniepana z ostatnich dewastacji na Nikiszu - jak podoba się napis PSYCHOFANS na rynku, jak podobają się zgliszcza podpalonej hali sportowej klubu TKKF Czarni. Nadal nie ma potrzeby otwarcia komisariatu policji na Nikiszu. Ktoś musi zginąć albo cały Nikisz musi spłonąć, ludzie muszą wyjść na ulicę, może wtedy dopiero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotobibok Re: Piotr Uszok: w Nikiszowcu wystąpi megagwiazda IP: *.chello.pl 19.06.08, 09:48 A ja juz wiem kto bedzie tą Megagwiazdą to bedzie........DJ Piotr Uszok który wykona fristajla z swoim super rzecznikiem tłumaczem z uszokowego na ludzki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 lecie OLEEEEEE Piotr Uszok: w Nikiszowcu wystąpi megagwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 09:36 Nikisz m atradycje, trzeba zrewitalizowac tą dzielice Odpowiedz Link Zgłoś