Gość: robo-cop IP: *.chello.pl 20.07.08, 23:10 ludzi z klasa poznaje sie po tym, jakie podejmuja decyzje. Brawa dla Adama Momota! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poka poka 10 mandatów i pijany kierowca albo po premii IP: *.c198.msk.pl 21.07.08, 00:03 abstrahując od tej konkretnej sprawy policja w Polsce przypomina służbę mandatową bo do tego sprowadzają się główne cele policji Odpowiedz Link Zgłoś
kibic1-only Re: 10 mandatów i pijany kierowca albo po premii 21.07.08, 09:26 A jak policjanci z drogówki mieli służbę z księdzem to też były ustalone limity mandatów? Prokuratura niech i ten wątek sprawdzi. Może coś się poprawi? Albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: 10 mandatów i pijany kierowca albo po premii IP: *.mikolow.net 22.07.08, 06:40 No cóż. Wystarczy spytać polskich kierowców. Ci , jeśli za coś nie ma kary zwykle nie stosują sie do przepisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypisiak 10 mandatów i pijany kierowca albo po premii IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 02:20 A czy panowie Naczelnicy nie są czasem z PiS-owskiego nadania ? To by tłumaczyło ich bolszewickie metody i pomiatanie ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwłok 10 mandatów i pijany kierowca albo po premii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 07:10 panie Marcinie a czy to przypadkiem nie jest plon rządów " szeryfa" pana przyjaciela Kazia- generała, co??????? Ciągła statystyka, rozliczanie co do jednego mandatu, to są przecież jego pomysły, a Wierzbicki niech nie będzie taki beniaminek, gdzie on był jak policjantom działa sie krzywda, dlaczego nie reagował, teraz on jest mądry, bo dla gazety się wypowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paka 10 mandatów i pijany kierowca albo po premii IP: *.mofnet.gov.pl 21.07.08, 07:52 No to w Żorach chyba muszą wystawić ze 40 mandatów. Dużo jeżdżę ale bardziej popapranej drogówki jak żorska to nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek 10 mandatów na 8 godz patrol? Pikuś! 21.07.08, 08:08 Wystarczyłoby wysiąść z radiowozu i wlepić źle zaparkowanym samochodom na jednej ulicy - i będzie ze 20 mandatów na godzinę a nie na całe 8 godzin patrolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuta Re: 10 mandatów na 8 godz patrol? Pikuś! IP: *.jelonki.robbo.pl 28.07.08, 19:56 Chyba ty człowieku ani godziny nie spędziłeś na ulicy. Zaparkowanym samochodom to sobie można wręczać!!!! A jak już w jakimś samochodzie będzie kierowca to i tak mandatu nie przyjmie, bo przecież inni też tak parkuję. I koło się zamyka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ruch0606 generał Matejuk do apelu 22.07.08, 08:32 SZANOWNI PISMACY z GAZETY, przenieśmy się na moment do mojego beniaminka generała z Komendy Głównej Policji Andrzeja MATEJUKA ,pod auspicjami mojego posła Grzegorza SCHETYNY i z generałem ADAMEM RAPACKIM , w tle. Policyjno-prokuratorsko-policyjne JAJA polegaja otóż na tym, że PROKURATOR ZBIGNIEW ĆWIĄKALSKI&MArek STASZAK przekażą doniesienie 17 policjantów do POLICJI, żeby zebrała materiały o sprawie i następnie PRACOWITA POLICJA, jak już nabierze przekonania o umorzeniu doniesienia-sprawy przekaże materiały dochodzenia[ a nawet śledztwa] leniwemu prokuratorowi-;;; PRZEPRASZAM pana prok. ANDRZEJA Nestorowicza ze Zgorzelca , za niezamierzoną zbieżność z kazus WIKTOR ZDANOWICZ/ofiara NESTOROWICZA;;; - który UMORZY. INNYMI SŁOWY, PANIE Ministrze Grzegorzu SCHETYNA, RApackiego i MATEJUKA, ja bym wolał , żeby generał ANDRZEJ MATEJUK "PRZEMYŁ SOBIE USZY". I OKAZUJE SIĘ , że MATEJUKA zawodzi publiczny słuch , nie tylko w sprawach ZYGMUNTA WŁOCHA-ZGORZELEC[ zainteresowanych odsyłam do GOOGLE, a przy okazji hasło ROBERT DZIEKAŃSKI-VANCOUVER], ale i w sprawach służbowych wobec owych zdesperowanych policjantów, którzy nie mieli posłuchania u KOMENDANTA GŁÓWNEGO. I nie dziwota, jak się słucha -PO-słucha elfaSOKOŁOWSKIEGO pardon delfina Mariusza SOKOŁOWSKIEGO-Rzecznika Prasowego Policji, to ... . A na marginesie panie premierzeARABSKIEGOnowakaRAFAŁAszymonaARABSKIEGO donTUSK Sokołowski , jak znalazł w zastępstwie pani LISZKI Arabskiego. W KONKLUZJI::: Szanowny Panie Prokuratorze KRAJOWY MARKU STASZAK, od kiedy to polska prokuratura zajmuje się opracowywaniem-OCENĄ Regulaminu Premiowania Pracowników-TUTAJ Policjantów -z Ich związkiem zawodowym. Od tego mamy pracowitą panią GIP z PIP. Główna Inspektorka Pracy z Państwowej Inspekcji Pracy; no i cały rozbudowany sztab wewnętrznej kontroli policyjnej; żeby jeszcze zabierać przepracowanych prokuratorów pani HANNIE BŁASZYŃSKIEJ, czy wspomnianemu już wyżej WIKTOROWI ZDANOWICZOWI , ofiarom PRAWA i sprawiedliwości MADE IN POLAND. No , chyba że w sprawie policjantów mamy do czynienia notorycznym łamaniem art. 218 kk.-220k.k. No to do PUDŁA z MATEJUKIEM. POST SCRIPTUM::: Kochany Komendancie Główny POLICJI generale ANDRZEJU MATEJUK, a więc zamiast na mecz piłkarski z okazji kolejnej rocznicy powodzi zdrojewskiej z wrocławskimi VIP-ami[ patrz tekst KAROLINY Łagowskiej= miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,5453124,Wroclawski_lekarz_zat rzymany_przez_policje.html]+ Marzena Kasperska, ja bym wolał, żeby polski PREMIER pozwolił PAnu generałowi lepiej dbać o warunki pracy uczciwych policjantów. A nieuczciwym "po dupie"- patent MÓJ. I w związku z tym pytanie do PREMIERA v-CE pREMIERA Grzegorza Schetyny/ADAM RAPACKI, kiedy PAnowie generałowie RAPACKI/MATEJUK[ jak już się oczywiście zmęczycie piłką nożną made in SOPOT] zechcecie spotkać się z TADEUSZEM PIECZONKĄ w Zgorzelcu. OCZYWIŚCIE z przyzwoitką. Za przyzwoitkę mogą robić DZIUNIE z Wyborczej, ot choćby pani KAROLINA i z DZIENNIKA. Może prokurator rejonowy NESTOROWICZ też zechce parzyć kawę na tym specyficznym "GRILLU". Z poważaniem ANONIM-prawie NEMO mgr inż. mechanik TADEUSZ PIECZONKA "55+5" ul. Szmaragdowa 31 59 900 ZGORZELEC / 075 649 30 44 / WWW.ROPOIWZK.COM AD VOCEM:: Szanowny panie "profesorze" RAFALEszymonieGRUPIŃSKI donTUSKa i w związku z pana wywiadem w DZIENNIK-EUROPA + Cezary MICHALSKI "Jak żyć z systemem dwupartyjnym", niezwykle mi przykro, że nie podzielam w pełni opinii PAna o koledze generała Marka PAPAŁY, że pan "GENERAŁ ADAM RAPACKI jest jednym z najlepszych polskich gliniarzem"; a drugim zapewne generał MATEJUK. Może w naszych ocenach stosujemy , zapewne, inne kryteria, co zrozumiałe. Bo SCHETYNA@TUSK wszystko robią i otaczają się najlepszymi ludźmi. Tylko przypadkowe społeczeństwo o tym jeszcze do KOŃCA nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel 10 mandatów i pijany kierowca albo po premii IP: 81.219.117.* 04.08.08, 22:42 To jest własnie nasaza kochana policja. W nagrodę za upe..... policjantów i kierowców trafi do KWP!!! Za kare awans?! Odpowiedz Link Zgłoś