Gość: jeti_ck Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.netcity.pl 23.07.08, 11:57 Wiem jak zabić człowieka-pająka!Człowiekiem-Kapciem oczywiście :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.tosa.pl 23.07.08, 12:07 Kurcze aleeee fajno! Kupie sobie seksowna bieliznę do spania i będę leżeć bez przykrycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koczot Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 12:43 pewnie byl pod wrazeniem filmu Skolimowskiego "Cztery noce z Anną"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi marfi Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.mikolow.net 23.07.08, 13:08 Dziki grasują w Ligocie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_zajebista_psychika Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 23.07.08, 13:51 Może to ten: pl.wikipedia.org/wiki/Mothman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek pajak Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.zb.osi.pl 24.07.08, 09:35 to byłem ja hihi tylkoze nikomu krzywdy nie zrobilem hihih Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 23.07.08, 15:55 e tam - po omacku szukal swojej starej a ze po pijaku wracal to wlazl przez okno Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 24.07.08, 12:42 mcgoo napisał: > e tam - po omacku szukal swojej starej a ze po pijaku wracal to > wlazl przez okno dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.limes.com.pl 24.07.08, 14:54 Hahah zgadzam się;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Wiraszka Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek z Mosadu IP: *.dsl.bell.ca 23.07.08, 16:09 Dostalem poufna wiadomosc ze to tylko cwiczenia agentow z Mosadu. Maja za zadanie wejsc i nie dac sie zlapac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylvluw Jaki człowiek-pająk? IP: *.chello.pl 23.07.08, 16:59 Nie wszedł po gładkiej ścianie. Wskoczył na balkon na pierwszym piętrze (parkour itd), potem po rynnie i antenie satelitarnej do góry, na dach. Nie udało mu się wejść do środka. P.S. Piszą o naszym osiedlu na ogólnopolskim portalu... WOW ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss24 Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.eds.com 23.07.08, 19:23 a dlaczego on jeszcze nie jest zlapany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan niezbędny To w panewnikach.było o tym w wydarzeniach!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 20:49 tak jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylvluw Re: To w panewnikach.było o tym w wydarzeniach!! IP: *.chello.pl 23.07.08, 21:22 Łał, odkryłeś Amerykę. Poza tym po kropce stawia się spację, a zdanie zaczyna się wielką literą, tak jak z wielkiej litery zapisuje się nazwy własne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan niezbędny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 11:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylv. Re: To w panewnikach.było o tym w wydarzeniach!! IP: *.chello.pl 24.07.08, 11:55 Ładny pokaz kultury. Gdzie jest mod? Odpowiedz Link Zgłoś
yulek_cezar Seryjny morderca 23.07.08, 21:06 To jest Panie i Panowie dewiant seksualny, na początku tylko się włamywał, kradł i patrzył, teraz się włamuje i maca, i robi to coraz częściej. Za chwilę usłyszymy o zgwałceniu, a później już tylko krok do morderstwa. To są kompulsywne zachowania i eskalacja zawsze tu następuje. Tak się rodzi seryjny morderca, obserwujcie uważnie. Niech się gawiedź krwią nacieszy, niech się jej nachłepcze, tego właśnie oczekujemy. Domagam się większej ilości soczystych szczegółów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylvluw Re: Seryjny morderca IP: *.chello.pl 23.07.08, 21:18 Przykro mi, takie rzeczy to tylko u mnie na blogu... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystraszona Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 22:28 Chce rozwiać wasze wszystkie obawy. Dziś rmf potwierdziło że "pająk" grasuje w Katowicach - Ligocie. I ostatnie włamania były na ulicy Uroczej. A ja mieszkam na osiedlu przy tych domkach jednorodzinnych: ( I panika tam jest straszna..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Dlaczego to nigdy nie grasuje zadna kobieta pajak IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.07.08, 09:57 Nie interesowaloby mnie na jaka dewiacje choruje byleby zostala do rana i zrobila sniadanie, w sumie kazdy by zostawial otwarte okno i nikt by nie robil paniki i szumnych newsow pisal jaka to tragedia i terror. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham i prostak Re: Dlaczego to nigdy nie grasuje zadna kobieta p IP: *.abad.pl 25.07.08, 09:26 no własnie? Świetny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: 194.126.165.* 24.07.08, 13:12 Wiecie kto może jedynie zabić Człowieka Pająka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarro Na człowieka pająka jedynym skutecznym narzędziem IP: *.devs.futuro.pl 24.07.08, 13:30 jest "człowiek - kapeć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: 217.17.32.* 24.07.08, 19:10 A ja wiem ktoto - to bartek kuczek !! Odpowiedz Link Zgłoś
netineti Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 24.07.08, 20:19 W "Pustym Domu" Kim Ki-Duka taki był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiziMizi Serdecznie zapraszam do mnie. IP: *.abad.pl 25.07.08, 09:24 a może Pan Pająk wpaść do mnie? zawsze o czymś takim marzyłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Panewniki kokocieniec- moje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 11:45 smiesznie to brzmi, i niechce mi sie w to wierzyc... ale wszystko wskazuje na to ze stalo sie to u mnie na osiedlu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baja Re: Panewniki kokocieniec- moje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:41 Musi mieszkać na tym samym osiedlu.Pewnie zna tych ludzi(kobiety) z widzenia.Inaczej skąd by wiedział,że nie maja psa?Wchodząc do kogoś trzeba być pewnym,że jaja nie zostaną rozszarpane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylv_last-one Re: Panewniki kokocieniec- moje osiedle IP: *.chello.pl 26.07.08, 02:33 Jeszcze gwoli ścisłości - na osiedlu SADYBA, nie KOKOCINIEC. Jest różnica jak pomiędzy dwoma brzegami jednej rzeki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fenena Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.08, 08:46 A czym go zabic? Czlowiekiem-Kapciem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś