Dodaj do ulubionych

Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk

• Gość: jeti_ck Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.netcity.pl 23.07.08, 11:57
      Wiem jak zabić człowieka-pająka!Człowiekiem-Kapciem oczywiście :D
    • Gość: Jolka Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.tosa.pl 23.07.08, 12:07
      Kurcze aleeee fajno! Kupie sobie seksowna bieliznę do spania i będę leżeć bez
      przykrycia
    • Gość: koczot Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 12:43
      pewnie byl pod wrazeniem filmu Skolimowskiego "Cztery noce z Anną"...
    • Gość: edi marfi Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.mikolow.net 23.07.08, 13:08
      Dziki grasują w Ligocie.
    • pan_zajebista_psychika Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 23.07.08, 13:51
      Może to ten: pl.wikipedia.org/wiki/Mothman
      • Gość: czlowiek pajak Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.zb.osi.pl 24.07.08, 09:35
        to byłem ja hihi tylkoze nikomu krzywdy nie zrobilem hihih
    • mcgoo Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 23.07.08, 15:55
      e tam - po omacku szukal swojej starej a ze po pijaku wracal to
      wlazl przez okno
      • ptr0 Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 24.07.08, 12:42
        mcgoo napisał:

> e tam - po omacku szukal swojej starej a ze po pijaku wracal to
        > wlazl przez okno
        dobre ;)
      • Gość: Gość Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.limes.com.pl 24.07.08, 14:54
        Hahah zgadzam się;D
    • Gość: Staszek Wiraszka Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek z Mosadu IP: *.dsl.bell.ca 23.07.08, 16:09
      Dostalem poufna wiadomosc ze to tylko cwiczenia agentow z Mosadu.
      Maja za zadanie wejsc i nie dac sie zlapac.
    • Gość: Ylvluw Jaki człowiek-pająk? IP: *.chello.pl 23.07.08, 16:59
      Nie wszedł po gładkiej ścianie. Wskoczył na balkon na pierwszym piętrze
      (parkour itd), potem po rynnie i antenie satelitarnej do góry, na dach. Nie
      udało mu się wejść do środka.

P.S. Piszą o naszym osiedlu na ogólnopolskim portalu... WOW ;)
    • Gość: miss24 Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.eds.com 23.07.08, 19:23
      a dlaczego on jeszcze nie jest zlapany?
    • Gość: jan niezbędny To w panewnikach.było o tym w wydarzeniach!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 20:49
      tak jak w temacie
      • Gość: Ylvluw Re: To w panewnikach.było o tym w wydarzeniach!! IP: *.chello.pl 23.07.08, 21:22
        Łał, odkryłeś Amerykę. Poza tym po kropce stawia się spację, a zdanie zaczyna
        się wielką literą, tak jak z wielkiej litery zapisuje się nazwy własne.
        • Gość: jan niezbędny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 11:26
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Ylv. Re: To w panewnikach.było o tym w wydarzeniach!! IP: *.chello.pl 24.07.08, 11:55
            Ładny pokaz kultury. Gdzie jest mod?
    • yulek_cezar Seryjny morderca 23.07.08, 21:06
      To jest Panie i Panowie dewiant seksualny, na początku tylko się włamywał, kradł
      i patrzył, teraz się włamuje i maca, i robi to coraz częściej. Za chwilę
      usłyszymy o zgwałceniu, a później już tylko krok do morderstwa. To są
      kompulsywne zachowania i eskalacja zawsze tu następuje. Tak się rodzi seryjny
      morderca, obserwujcie uważnie. Niech się gawiedź krwią nacieszy, niech się jej
      nachłepcze, tego właśnie oczekujemy. Domagam się większej ilości soczystych
      szczegółów!
      • Gość: Ylvluw Re: Seryjny morderca IP: *.chello.pl 23.07.08, 21:18
        Przykro mi, takie rzeczy to tylko u mnie na blogu... ;]
    • Gość: wystraszona Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 22:28
      Chce rozwiać wasze wszystkie obawy. Dziś rmf potwierdziło że "pająk"
      grasuje w Katowicach - Ligocie. I ostatnie włamania były na ulicy
      Uroczej. A ja mieszkam na osiedlu przy tych domkach jednorodzinnych:
      ( I panika tam jest straszna.....
    • Gość: facet Dlaczego to nigdy nie grasuje zadna kobieta pajak IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.07.08, 09:57
      Nie interesowaloby mnie na jaka dewiacje choruje byleby zostala do rana i
      zrobila sniadanie, w sumie kazdy by zostawial otwarte okno i nikt by nie robil
      paniki i szumnych newsow pisal jaka to tragedia i terror.
      • Gość: ham i prostak Re: Dlaczego to nigdy nie grasuje zadna kobieta p IP: *.abad.pl 25.07.08, 09:26
        no własnie? Świetny pomysł.
    • Gość: mati Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: 194.126.165.* 24.07.08, 13:12
      Wiecie kto może jedynie zabić Człowieka Pająka?
    • Gość: Yarro Na człowieka pająka jedynym skutecznym narzędziem IP: *.devs.futuro.pl 24.07.08, 13:30
      jest "człowiek - kapeć"
    • Gość: elo Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: 217.17.32.* 24.07.08, 19:10
      A ja wiem ktoto - to bartek kuczek !!
    • netineti Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 24.07.08, 20:19
      W "Pustym Domu" Kim Ki-Duka taki był.
    • Gość: KiziMizi Serdecznie zapraszam do mnie. IP: *.abad.pl 25.07.08, 09:24
      a może Pan Pająk wpaść do mnie?

zawsze o czymś takim marzyłam ;-)
    • Gość: gosc Panewniki kokocieniec- moje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 11:45
      smiesznie to brzmi, i niechce mi sie w to wierzyc... ale wszystko
      wskazuje na to ze stalo sie to u mnie na osiedlu ;/
      • Gość: baja Re: Panewniki kokocieniec- moje osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:41
        Musi mieszkać na tym samym osiedlu.Pewnie zna tych ludzi(kobiety) z
        widzenia.Inaczej skąd by wiedział,że nie maja psa?Wchodząc do kogoś
        trzeba być pewnym,że jaja nie zostaną rozszarpane.
      • Gość: Ylv_last-one Re: Panewniki kokocieniec- moje osiedle IP: *.chello.pl 26.07.08, 02:33
        Jeszcze gwoli ścisłości - na osiedlu SADYBA, nie KOKOCINIEC. Jest różnica jak
        pomiędzy dwoma brzegami jednej rzeki ;]
    • Gość: Fenena Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.08, 08:46
      A czym go zabic? Czlowiekiem-Kapciem!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka