heraa 06.01.11, 22:10 A wiec nowy rok i nowe plany;) ciekawa jestem czy ktoras z mam posiada i czy jest zadwolona?? Planuje zakupic bo wydatek ..chyba ...niewielki a mozna zobaczyc super miejsca i miec zaplanowany kazdy weekend Pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiak36 Re: national trust membership 06.01.11, 22:36 Pomylilam sie, mam membership w Historic Houses Association:) www.hha.org.uk/Search/type/visit Wolny wstep do roznych zabytkowych domow, zamkow, etc Odpowiedz Link
aniaheasley Re: national trust membership 06.01.11, 22:50 Posiadamy a jakze, i chwalimy sobie, ale jest jedno ale. Warto zwrocic uwage, ze ogromna wiekszosc (z mojego doswiadczenia) obiektow jest zamknieta w okresie zimowym, i to bardzo szeroko pojetym, czesto od listopada do marca. Z tym, ze ja uwielbiam wszelkie stately homes, mam skrzywienie totalne, w samym Chartwell moglabym spedzac co drugi letni weekend, wiec koszty czlonkowstwa zwracaja sie piorunem. Dostaniesz nalepke na szybe samochodu, czyli parkujesz za darmo, plus broszurki, mapy, ksiazeczke przewodnik ciekawe same w sobie oraz zawiadomienia o roznych lokalnych events w ciagu roku. Odpowiedz Link
gypsi Re: national trust membership 06.01.11, 22:56 Mamy i zwiedzamy, nie tylko domy, ale np. plaze w Formby rowniez:) Odpowiedz Link
heraa Re: national trust membership 06.01.11, 22:59 dzieki za odpowiedzi teraz napewno sie skusze;) Odpowiedz Link
mama5plus Re: national trust membership 06.01.11, 23:14 Korzystalismy. Swietna rzecz. Teraz maz ma z pracy English Heritage i tez bardzo sobie chwalimy. Odpowiedz Link