Gość: elisska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 14:34 z pkp w katowicach na ul Porcelanowa 9? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
settembrini Re: Jak dojechac 17.09.08, 15:32 najlepiej zaprzyjaznic sie ze stronami kzk gop, milo byc samodzielnym rowniez w sprawach komunikacji publicznej :) tinyurl.com/5tlg46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elisska Re: Jak dojechac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 18:22 juz tam byłam. Niewiele mi to mówi. Dlatego, aby nie jechac cała rotrzęsiona... pytam się doswiadczonych, którzy są z Katowic i znają to miasto. I mogą mi pomoc. Czy linią 0? dojadę? Tam jest elektrobudowa i Huta Femum.. i Mostostal- Zabrze,, Byłam w tym Mostostalu.. i wiem, że długooo się jedzie. ale to było wieki temu na studiach i nie pamiątem numeru autobusu.. 7? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze zaś nie bydź taki, Sett:) 17.09.08, 19:22 Laikowi niełatwo się z tego serwisu korzysta, zwłaszcza że oferuje bezsensowną przejażdżkę na Dąb. Spod Dworca jedzie autobus 674, ale jedzie dość długo, bo okrężną trasą. Albo trzeba podejść do przystanku Katowice Chorzowska i tam złapać 673, który jedzie bardziej bezpośrednio. Wysiada się na Katowice Porcelanowa, który jest przy dwupasmówce, i stamtąd parę minut spaceru. Jak coś pokręciłem, to mnie skorygujcie:) Odpowiedz Link Zgłoś