Dodaj do ulubionych

Melduję się

24.10.03, 17:34
Podróżowało się trochę po świecie. Kolega Zbowid pewnie się zmartwi, ale nie
zdołałem zlożyć wyrazów uszanowania niemieckiej rodzinie prof. Marka.
Szczerze żałuję. Widzę, że przez czas mojej nieobecności na forum niewiele
się zmieniło. Szkoda.
Obserwuj wątek
    • arnold7 Re: Melduję się 24.10.03, 17:37
      Jak tam, zdobyles wszystko? Kiedy pijemy?
      • albrecht1 Re: Melduję się 24.10.03, 17:39
        Witaj ponownie!
    • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 18:44
      Ale jakis przytulek dla bylych SS-manow udalo ci sie odwiedzic, przyznaj sie i
      czy nie zapomniales wziazc udzialu w demonstracji nazistow we Frankfucie, ale
      po co pytam, przeciez byles jej organizatorem.
      • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 18:51
        arnotd7 napisał:

> Ale jakis przytulek dla bylych SS-manow udalo ci sie odwiedzic, przyznaj sie
        i
        > czy nie zapomniales wziazc udzialu w demonstracji nazistow we Frankfucie, ale
        > po co pytam, przeciez byles jej organizatorem.

No tak - jak już pisałem nic się nie zmieniło. Wszechpolacy piszą bez polskich
        znaków (a skąd to pan nadaje, panie błyskotliwy inaczej?) i w dodatku średnio
        przejmują się zasadami językowymi (to "wziazc" to, sądząc po poziomie całej
        wypowiedzi, nie literówka. Proponuję zmówić dwie zdrowaśki za tę zagubioną
        duszyczkę.
        • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 19:15
          slezan napisał:

> arnotd7 napisał:
          >
          > > Ale jakis przytulek dla bylych SS-manow udalo ci sie odwiedzic, przyznaj s
          > ie
          > i
          > > czy nie zapomniales wziazc udzialu w demonstracji nazistow we Frankfucie,
          > ale
          > > po co pytam, przeciez byles jej organizatorem.
          >
          > No tak - jak już pisałem nic się nie zmieniło. Wszechpolacy piszą bez
          polskich
          > znaków (a skąd to pan nadaje, panie błyskotliwy inaczej?) i w dodatku
          średnio
          > przejmują się zasadami językowymi (to "wziazc" to, sądząc po poziomie całej
          > wypowiedzi, nie literówka. Proponuję zmówić dwie zdrowaśki za tę zagubioną
          > duszyczkę.

Nadaje z przytulku dla bylych SS-manow, panie Wszechkonieczny, jestem tam
          gruppenfuhrerem. Literowki czasami zdarzaja mi sie, nie powiem, dodaja
          smaczku. Zapomnialem zapytac czy zmowiles paciorek nad grobem Jozefka
          Goebelsa, gdziekolwiek to jest. I koniecznie poszukaj literowek na innych
          forach, bedziesz mial zajecie przez conajmniej rok, do nastepnego wyjazdu, Dom
          Spokojnej Starosci "SS-Slezan" przyjmie cie z otwartymi ramionami.
          • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 19:23
            Parteigenosse Arnodt, paciorek godzi się zmówić za każdego grzesznika. W
            pzypadku Goebbelsa może być na to jednak za późno. Piekło to rzecz ostateczna,
            a nie sądzę, by nasz Zeflik błąkał sie po czyśćcu. W Twoim przypadku istnieje
            jeszcze cień nadziei na opamiętanie. Nie wiem tylko czy poza modlitwą konieczny
            jest medyk czy egzorysta.
            • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 19:29
              Czy masz w tej materii jakies doswiadczenia, ze juz w trzecim poscie
              po "powrocie" ze szkolek nazistowskich odsylasz po medykow, dobre. He,he.
              • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 19:33
                arnotd7 napisał:

> Czy masz w tej materii jakies doswiadczenia, ze juz w trzecim poscie
                > po "powrocie" ze szkolek nazistowskich odsylasz po medykow, dobre. He,he.

Tak, tak, jestem wnukiem doktora Mengele. To pewnie jedyny niemiecki medyk o
                jakim słyszałeś. Podejrzewam, ze gdyby wstał z martwych i zdołał Ci pomóc, to
                bez względu na przeszłość dostałby Nobla.
                • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 19:38
                  slezan napisał:

> arnotd7 napisał:
                  >
                  > > Czy masz w tej materii jakies doswiadczenia, ze juz w trzecim poscie
                  > > po "powrocie" ze szkolek nazistowskich odsylasz po medykow, dobre. He,he.
                  >
                  > Tak, tak, jestem wnukiem doktora Mengele. To pewnie jedyny niemiecki medyk o
                  > jakim słyszałeś. Podejrzewam, ze gdyby wstał z martwych i zdołał Ci pomóc,
                  to
                  > bez względu na przeszłość dostałby Nobla.

Nie, nie, nie (a moze Nein), dostalby awans na Reichfuhrera, a ty bylbys jego
                  mentorem.
                  • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 19:44
                    arnotd7 napisał:

> slezan napisał:
                    >
                    > > arnotd7 napisał:
                    > >
                    > > > Czy masz w tej materii jakies doswiadczenia, ze juz w trzecim poscie
                    > > > po "powrocie" ze szkolek nazistowskich odsylasz po medykow, dobre. He
                    > ,he.
                    > >
                    > > Tak, tak, jestem wnukiem doktora Mengele. To pewnie jedyny niemiecki medyk
                    > o
                    > > jakim słyszałeś. Podejrzewam, ze gdyby wstał z martwych i zdołał Ci pomóc,
                    >
                    > to
                    > > bez względu na przeszłość dostałby Nobla.
                    >
                    >
                    > Nie, nie, nie (a moze Nein), dostalby awans na Reichfuhrera, a ty bylbys jego
                    > mentorem.

Niemiecki równie kiepski jak polski. Jedno słowo - dwa byki. Pragnę
                    poinformować, że komitet noblowski, ani żadna inna oficjalnie uznana
                    instytucja, nie przyznaje tego typu awansów. Obawiam się, ze boroczek nie
                    zrozumiał zdania - no cóż, było złożone. Postaram się odtąd operować prostszymi
                    komunikatami.
                    • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 20:01
                      He,he dawno sie tak nie usmialem, ja Wszechpolak podobno, nie uzywam polskiej
                      czcionki, doprawdy znakomite. Na fali swoich ciagot narodowosciowych na pewno
                      juz zagladales do arnoldowego rozporka.
                      • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 20:06
                        arnotd7 napisał:

> He,he dawno sie tak nie usmialem, ja Wszechpolak podobno, nie uzywam polskiej
                        > czcionki, doprawdy znakomite. Na fali swoich ciagot narodowosciowych na pewno
                        > juz zagladales do arnoldowego rozporka.

O tej czcionce to było parę postów temu. Czy spóźniona reakcja wynika z
                        konsumpcji trefnego alkoholu? Co do zaglądania do rozporka - wyczuwam nutkę
                        zazdrości. Tylko o którego z nas?
                        • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 20:23
                          slezan napisał:

> O tej czcionce to było parę postów temu. Czy spóźniona reakcja wynika z
                          > konsumpcji trefnego alkoholu? Co do zaglądania do rozporka - wyczuwam nutkę
                          > zazdrości. Tylko o którego z nas?

He, he najpierw byli medycy, teraz alkohol, brak argumentow czy slownictwa.
                          To jak bedzie z tym slaskim, pochwalisz sie forumowiczom.
                          Napisz cos po slasku.
                          • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 20:28
                            arnotd7 napisał:

> slezan napisał:
                            >
                            > > O tej czcionce to było parę postów temu. Czy spóźniona reakcja wynika z
                            > > konsumpcji trefnego alkoholu? Co do zaglądania do rozporka - wyczuwam nutk
                            > ę
                            > > zazdrości. Tylko o którego z nas?
                            >
                            >
                            > He, he najpierw byli medycy, teraz alkohol, brak argumentow czy slownictwa.
                            > To jak bedzie z tym slaskim, pochwalisz sie forumowiczom.
                            > Napisz cos po slasku.

Z chwalenia się wyrosłem już dawno. Skoro nie rozumiesz po polsku, nie
                            zrozumiesz i po śląsku. Przejście w dykusji z Tobą na inny język byłoby równie
                            bezproduktywne jak rzeczowa argumentacja. Ale tacy jak Ty są potrzebni do
                            nabijania licznika, podciągania wątków i w celu dowartościowania własnej osoby
                            w chwilach depresji. Dlatego nie opuszczaj nas, proszę.
                            • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 20:40
                              slezan napisał:

> Z chwalenia się wyrosłem już dawno.

Wczoraj.

Skoro nie rozumiesz po polsku,

Ja????? Wszechpolak?????

nie zrozumiesz i po śląsku.

Twojego slaskiego i Mengele by nie zrozumial.

Przejście w dykusji z Tobą na inny język byłoby równie
                              > bezproduktywne jak rzeczowa argumentacja.

A moze esperanto ? Zasady gramatyczne juz stworzono. Nawiasem mowiac z
                              jakimi "jezykami" masz jeszcze problemy.

Ale tacy jak Ty są potrzebni

Zgadzam sie, do zastopowania malych kretynkow jak "osoba".

do nabijania licznika,

Twoj "powrot" jest najlepszym przykladem.

podciągania wątków

j.w.

i w celu dowartościowania własnej osoby

Psychoanalityka juz zamowiles ?

w chwilach depresji.

Rzeczywiscie, twoj "powrot" ci nie sluzy, musisz popykac w takich chwilach.

Dlatego nie opuszczaj nas, proszę.

Folklor jest zawsze urozmaiceniem.
                              • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 20:46
                                Oj jak rozwleeeekle. Udało Ci się już wszystkich znudzić. Ja dzielnie
                                odpowiadam na to Twoje postękiwanie, bo w końcu po tak długiej nieobecności
                                winienem okazać odrobinę dobrej woli. W przyszłości nie będziesz mógł liczyć na
                                takie względy, bo chyba umarłbym z nudów, choć w opinii świętości.
                                • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 20:51
                                  slezan napisał:

> Oj jak rozwleeeekle. Udało Ci się już wszystkich znudzić. Ja dzielnie
                                  > odpowiadam na to Twoje postękiwanie, bo w końcu po tak długiej nieobecności
                                  > winienem okazać odrobinę dobrej woli. W przyszłości nie będziesz mógł liczyć
                                  na
                                  >
                                  > takie względy, bo chyba umarłbym z nudów, choć w opinii świętości.

Rozumiem, ze to decyzja psychiatry i w pelni sie z nia zgadzam, po pobycie w
                                  przytulku SS-Slezan kolo Frankfurtu kazdy potrzebowalby kuracji. Mam nadzieje,
                                  ze forumowicze docenia twoje wysilki.
                                  • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 21:14
                                    arnotd7 napisał:

> slezan napisał:
                                    >
                                    > > Oj jak rozwleeeekle. Udało Ci się już wszystkich znudzić. Ja dzielnie
                                    > > odpowiadam na to Twoje postękiwanie, bo w końcu po tak długiej nieobecnośc
                                    > i
                                    > > winienem okazać odrobinę dobrej woli. W przyszłości nie będziesz mógł licz
                                    > yć
                                    > na
                                    > >
                                    > > takie względy, bo chyba umarłbym z nudów, choć w opinii świętości.
                                    >
                                    > Rozumiem, ze to decyzja psychiatry i w pelni sie z nia zgadzam, po pobycie w
                                    > przytulku SS-Slezan kolo Frankfurtu kazdy potrzebowalby kuracji. Mam
                                    nadzieje,
                                    > ze forumowicze docenia twoje wysilki.

Powtarzasz się, ale rozumiem, że chciałbyś mieć ostatnie słowo, nawet gdyby
                                    było beznadziejnie głupie. Znam ten mechanizm - tak zachowywał się mój młodszy
                                    brat, jak miał cztery lata.
                                    • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 21:30
                                      slezan napisał:

> arnotd7 napisał:
                                      >
                                      > > slezan napisał:
                                      > >
                                      > > > Oj jak rozwleeeekle. Udało Ci się już wszystkich znudzić. Ja dzielnie
                                      >
                                      > > > odpowiadam na to Twoje postękiwanie, bo w końcu po tak długiej nieobe
                                      > cnośc
                                      > > i
                                      > > > winienem okazać odrobinę dobrej woli. W przyszłości nie będziesz mógł
                                      > licz
                                      > > yć
                                      > > na
                                      > > >
                                      > > > takie względy, bo chyba umarłbym z nudów, choć w opinii świętości.
                                      > >
                                      > > Rozumiem, ze to decyzja psychiatry i w pelni sie z nia zgadzam, po pobycie
                                      > w
                                      > > przytulku SS-Slezan kolo Frankfurtu kazdy potrzebowalby kuracji. Mam
                                      > nadzieje,
                                      > > ze forumowicze docenia twoje wysilki.
                                      >
                                      > Powtarzasz się, ale rozumiem, że chciałbyś mieć ostatnie słowo, nawet gdyby
                                      > było beznadziejnie głupie. Znam ten mechanizm - tak zachowywał się mój
                                      młodszy
                                      > brat, jak miał cztery lata.

Wyglada na to, ze 4-latek wykazal sie wieksza madroscia niz jego "big
                                      brother", ale to zrozumiale, on nigdzie nie wyjezdzal. Nie musi teraz
                                      odreagowywac jak jego starszy 6-letni brat.
                                      • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 21:32
                                        Oooo, rozszyfrowałeś mnie. Chyba się popłaczę.
                                        • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 21:37
                                          Nie placz blaznie, pomodl sie do Adolfa, o przepraszam do Arnolda.
                                          • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 21:50
                                            arnotd7 napisał:

> Nie placz blaznie, pomodl sie do Adolfa, o przepraszam do Arnolda.

Myślę, że modlitwy o rozum dla Ciebie będą nieskuteczne, bez względu na to, do
                                            kogo je skierować. Pozostaje mi więc jedynie płakać.
                                            • arnold7 Re: Melduję się 24.10.03, 21:51
                                              slezan napisał:

> arnotd7 napisał:
                                              >
                                              > > Nie placz blaznie, pomodl sie do Adolfa, o przepraszam do Arnolda.
                                              >
                                              > Myślę, że modlitwy o rozum dla Ciebie będą nieskuteczne, bez względu na to,
                                              do
                                              > kogo je skierować. Pozostaje mi więc jedynie płakać.

Przylaczam sie w zalu. A lzy ciekna mi rowno.
                                            • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 22:16
                                              slezan napisał:

> arnotd7 napisał:
                                              >
                                              > > Nie placz blaznie, pomodl sie do Adolfa, o przepraszam do Arnolda.
                                              >
                                              > Myślę, że modlitwy o rozum dla Ciebie będą nieskuteczne, bez względu na to,
                                              do
                                              > kogo je skierować. Pozostaje mi więc jedynie płakać.

A nie zapomnij zajrzec do Arnoldowego rozporka, bedziesz plakal wiecej...albo
                                              smial sie wiecej.
                                              • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 22:21
                                                arnotd7 napisał:

> slezan napisał:
                                                >
                                                > > arnotd7 napisał:
                                                > >
                                                > > > Nie placz blaznie, pomodl sie do Adolfa, o przepraszam do Arnolda.
                                                > >
                                                > > Myślę, że modlitwy o rozum dla Ciebie będą nieskuteczne, bez względu na to
                                                > ,
                                                > do
                                                > > kogo je skierować. Pozostaje mi więc jedynie płakać.
                                                >
                                                > A nie zapomnij zajrzec do Arnoldowego rozporka, bedziesz plakal wiecej...albo
                                                > smial sie wiecej.

Coż za wyszukany dowcip! Zachwyciłeś mnie już swoim intelektem, terez chylę
                                                czoła przed Twym poczuciem humoru.
                                                • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 22:22
                                                  Tylko nie schylaj za nisko, ja nie ten Arnold.
                                                  • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 22:25
                                                    arnotd7 napisał:

> Tylko nie schylaj za nisko, ja nie ten Arnold.

Prygnieciony ciężarem tego dowcipu padłem na kolana.
                                                  • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 22:34
                                                    O nie, z "lodami" powtarzam to do Arnolda7, on ma "experience".
                                                  • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 22:36
                                                    arnotd7 napisał:

> O nie, z "lodami" powtarzam to do Arnolda7, on ma "experience".

Z pidżinu przechodzisz na kreol? Nadajesz z Jackowa. To Ty pewnie jesteś ten
                                                    gość co go w "Ściganym" pokazywali (podpowiem, ze nie chodzi o Harrisona Forda).
                                                  • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 22:45
                                                    slezan napisał:

> arnotd7 napisał:
                                                    >
                                                    > > O nie, z "lodami" powtarzam to do Arnolda7, on ma "experience".
                                                    >
                                                    > Z pidżinu przechodzisz na kreol? Nadajesz z Jackowa. To Ty pewnie jesteś ten
                                                    > gość co go w "Ściganym" pokazywali (podpowiem, ze nie chodzi o Harrisona
                                                    Forda)
                                                    > .

Slowo to pochodzi z laciny, ale tej szlachetnej, ty uzywasz "laciny", rozumiem
                                                    takze, ze znajomosc innego jezyka niz pidżin jest dla ciebie nieosiagalna.
                                                    Uzywanie przez forumowiczow anglicyzmow kwalifikuje ich do zamieszkiwania za
                                                    wielka woda, osmieszasz sie blaznie.
                                                  • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 23:17
                                                    arnotd7 napisał:

> slezan napisał:
                                                    >
                                                    > > arnotd7 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > O nie, z "lodami" powtarzam to do Arnolda7, on ma "experience".
                                                    > >
                                                    > > Z pidżinu przechodzisz na kreol? Nadajesz z Jackowa. To Ty pewnie jesteś t
                                                    > en
                                                    > > gość co go w "Ściganym" pokazywali (podpowiem, ze nie chodzi o Harrisona
                                                    > Forda)
                                                    > > .
                                                    >
                                                    > Slowo to pochodzi z laciny, ale tej szlachetnej, ty uzywasz "laciny",
                                                    rozumiem
                                                    > takze, ze znajomosc innego jezyka niz pidżin jest dla ciebie nieosiagalna.
                                                    > Uzywanie przez forumowiczow anglicyzmow kwalifikuje ich do zamieszkiwania za
                                                    > wielka woda, osmieszasz sie blaznie.

Nie widział borok "Ściganego". Kto widział ten, wie o co chodzi. Teraz już
                                                    boroku wyłącz computer i idź do bed, a jutro odwiedź cinema i nadrób braki w
                                                    oglądaniu movies.
                                                  • arnold7 Re: Melduję się 24.10.03, 22:39
                                                    arnotd7 napisał:

> O nie, z "lodami" powtarzam to do Arnolda7, on ma "experience".

Mom lody we kilszranku. I lubia lody. Polki, Slazaczki, Czeszki, Niemki i
                                                    Argentynki, Albanki i dolne Krakowianki tysz majom lody - kiero by cie chciaua
                                                    arnodt? Tys jes ciepuy, abo?
                                                  • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 22:52
                                                    Mnie nie pytaj, to Slezan ci w dupsko wchodzi, z nim gadaj.
                                                  • arnold7 Re: Melduję się 24.10.03, 22:56
                                                    arnotd7 napisał:

> Mnie nie pytaj, to Slezan ci w dupsko wchodzi, z nim gadaj.

Jestes jak ta Blochowiak. Kolorowe skarpetki nosza PEDALY!?????
                                                    Hhahha.
                                                  • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 23:15
                                                    I kto to mowi, Herr Arnold Szwul, tak mowia o tobie w Katowicach.
                                                  • arnold7 Re: Melduję się 24.10.03, 23:19
                                                    arnotd7 napisał:

> I kto to mowi, Herr Arnold Szwul, tak mowia o tobie w Katowicach.

Tak mowia, ale tylko w tych dzielnicach, ktore sa po wschodniej stronie Brynicy.
                                                    Brandywiny.
                                                    I czesc im!
                                                    Na zawsze.
                                                  • arnotd7 Re: Melduję się 24.10.03, 23:26
                                                    Ahaaa, przygotuj juz papiery na conajmniej druga grupe.
                                              • arnold7 Re: Melduję się 24.10.03, 22:22
                                                arnotd7 napisał:

> slezan napisał:
                                                >
                                                > > arnotd7 napisał:
                                                > >
                                                > > > Nie placz blaznie, pomodl sie do Adolfa, o przepraszam do Arnolda.
                                                > >
                                                > > Myślę, że modlitwy o rozum dla Ciebie będą nieskuteczne, bez względu na to
                                                > ,
                                                > do
                                                > > kogo je skierować. Pozostaje mi więc jedynie płakać.
                                                >
                                                > A nie zapomnij zajrzec do Arnoldowego rozporka, bedziesz plakal wiecej...albo
                                                > smial sie wiecej.

Heh, moze chcesz sam zajrzec?
                                                Dej pozor, to juz jest w twojim przypadku religia. Religia bazujaca na rozporku
                                                Arnolda. Hmmm. Mozno jakis datek? Arnodt - mosz tam co? Jakies wolne srodki?
    • arcykr Re: Melduję się 24.10.03, 18:51
      slezan napisał:

> Widzę, że przez czas mojej nieobecności na forum niewiele
      > się zmieniło.
      Był jeden wielki plus - nie było CIEBIE. :-)
      • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 19:01
        arcykr napisał:

> slezan napisał:
        >
        > > Widzę, że przez czas mojej nieobecności na forum niewiele
        > > się zmieniło.
        > Był jeden wielki plus - nie było CIEBIE. :-)

Oczekiwałem komentarza w tym stylu. No cóż, arcykr, życie nie jest po to, by
        Cię rozpieszczać. Wiem, że na studiach tego nie uczą, ale wierz mi - ta wiedza
        przychodzi z czasem.
        • arcykr Re: Melduję się 24.10.03, 19:18
          slezan napisał:

> Wiem, że na studiach tego nie uczą, ale wierz mi - ta wiedza
          > przychodzi z czasem.
          A może raczej z "antypieszczotami"i dlatego jestem w tej dziedzinie (dzięki Bogu) niedoukiem. No, ale ja należę do większości narodowej we własnym kraju.
          :-)
          • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 19:26
            arcykr napisał:

> slezan napisał:
            >
            > > Wiem, że na studiach tego nie uczą, ale wierz mi - ta wiedza
            > > przychodzi z czasem.
            > A może raczej z "antypieszczotami"i dlatego jestem w tej dziedzinie (dzięki
            Bog
            > u) niedoukiem. No, ale ja należę do większości narodowej we własnym kraju.
            > :-)

Nie wiem czy to ostatnie powinno być powodem do satysfakcji czy też do wstydu.
            W demokracji podobno jaka większość taki kraj. Mam nadzieję, że tak nie jest,
            bo musiałbym zacząć patrzeć wilkiem na sąsiadów.
    • gorol7 Re: Melduję się 24.10.03, 19:23
      Sledzian kiedy zaczniesz wreszcie pisac waszym tubylczym belkotem?????????
      • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 19:27
        gorol7 napisał:

> Sledzian kiedy zaczniesz wreszcie pisac waszym tubylczym belkotem?????????

Od bełkotu mamy na forum innych specjalistów, do których zresztą z pewnością
        się zaliczasz. Jesteście bezkonkurencyjni, więc nawet nie podejmuję wyzwania.
        • gorol7 Re: Melduję się 24.10.03, 19:30
          slezan napisał:

> gorol7 napisał:
          >
          > > Sledzian kiedy zaczniesz wreszcie pisac waszym tubylczym belkotem?????????
          >
          > Od bełkotu mamy na forum innych specjalistów, do których zresztą z pewnością
          > się zaliczasz. Jesteście bezkonkurencyjni, więc nawet nie podejmuję wyzwania.

No Sledzian nie badz taki napisz chociaz jeden post w belkocie
          slaskim .Chcialbym ten "piekny" jezyk uslyszec z Twoich ust
          • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 19:34
            gorol7 napisał:

> slezan napisał:
            >
            > > gorol7 napisał:
            > >
            > > > Sledzian kiedy zaczniesz wreszcie pisac waszym tubylczym belkotem????
            > ?????
            > >
            > > Od bełkotu mamy na forum innych specjalistów, do których zresztą z pewnośc
            > ią
            > > się zaliczasz. Jesteście bezkonkurencyjni, więc nawet nie podejmuję wyzwan
            > ia.
            >
            >
            > No Sledzian nie badz taki napisz chociaz jeden post w belkocie
            > slaskim .Chcialbym ten "piekny" jezyk uslyszec z Twoich ust

To przyłóż ucho do monitora, a ja będę mówił do klawiatury.
            • Gość: GOSC Re: Melduję się IP: *.rednet.com.pl 24.10.03, 19:51
              heehehhe widoc co sie styskniles za forumem, jescza Cie szteruje godka s
              tymi ciulami
              • slezan Re: Melduję się 24.10.03, 20:03
                Gość portalu: GOSC napisał(a):

> heehehhe widoc co sie styskniles za forumem, jescza Cie szteruje godka s
                > tymi ciulami

Nie szteruje, raczej bawi. Trzeba im dać okazję do popisów. W realu nie mam
                przyjemności doświadczać takich fajerwerków głupoty.
              • albrecht1 Re: Melduję się 24.10.03, 20:04
                Najwyraźniej nieobecnośc Slezana była zbyt długa. Teraz, każdy jak (nie)umie,
                wita go ponownie.
                • arnold7 Re: Melduję się 24.10.03, 20:36
                  Heh, alech sie usmiou.
                  • Gość: GOSC Re: Melduję się IP: *.rednet.com.pl 24.10.03, 20:50
                    TY sie niy chichrej yno poc na szkata-odechce Ci sie chichroc
                    • arnold7 Re: Melduję się 24.10.03, 20:58
                      Gość portalu: GOSC napisał(a):

> TY sie niy chichrej yno poc na szkata-odechce Ci sie chichroc

Puz`nij byda. Sam jes wesouo:))

• Gość: builder Re: Melduję się IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 25.10.03, 00:05
      aaa..., kays` to bou?
      we stanach abo australi?

slezan napisał:

> Podróżowało się trochę po świecie. Kolega Zbowid pewnie się zmartwi, ale nie
      > zdołałem zlożyć wyrazów uszanowania niemieckiej rodzinie prof. Marka.
      > Szczerze żałuję. Widzę, że przez czas mojej nieobecności na forum niewiele
      > się zmieniło. Szkoda.
    • slezan Re: Melduję się 25.10.03, 00:07
      Gdybym wiedział, że mój powrót na forum wywoła poruszenie, wszedłbym kuhennymi
      drzwiami. Znudzonych moją pogawędką z ardnodtem7 przepraszam - to taka
      rozgrzewka po długiej nieobecności.
      • arnotd7 Re: Melduję się 25.10.03, 00:20
        slezan napisał:

> Gdybym wiedział, że mój powrót na forum wywoła poruszenie, wszedłbym
        kuhennymi
        > drzwiami. Znudzonych moją pogawędką z ardnodtem7 przepraszam - to taka
        > rozgrzewka po długiej nieobecności.

Nawet nie zaczalem jeszcze rozgrzewki, zapewne forumowicze znudzili sie
        ujadaniem kolejnego hitlerka - SS-slezana.
        I jeszcze o literowkach, "kuhennymi" to slowo wyksztalconego osobnika zapewne.
        • slezan Re: Melduję się 25.10.03, 00:21
          Odetchnąłem z ulgą. Już mysłałem, ze poszedłeś do córki.
          • arnotd7 Re: Melduję się 25.10.03, 00:27
            Ja tez, myslalem, ze komedia pod tytulem "Powrot Slezana" juz sie skonczyla,
            musze zobaczyc koniec.
            • slezan Re: Melduję się 25.10.03, 00:29
              Zabawię tu dłużej. Łatwo tu wyleczyć kompleksy.
              • arnotd7 Re: Melduję się 25.10.03, 00:32
                Wreszcie sie przyznales, ale moze zacznij sie leczyc u "specjalisty", tutaj
                tylko internisci.
                • slezan Re: Melduję się 25.10.03, 00:42
                  Przykro patrzeć jak usiłując zatrzeć złe wrażenie jeszcze bardziej się
                  pogrążasz. Ponieważ "polemizując" z Tobą nie wystawiam sobie najlepszego
                  świadectwa, na tym poprzestanę. Reszta jest milczeniem. Idę spać i Tobie radzę
                  zrobić to samo. Ale dzisiaj daj spokój córeczce.
                  • arnotd7 Re: Melduję się 25.10.03, 01:30
                    slezan napisał:

> Przykro patrzeć jak usiłując zatrzeć złe wrażenie jeszcze bardziej się
                    > pogrążasz. Ponieważ "polemizując" z Tobą nie wystawiam sobie najlepszego
                    > świadectwa, na tym poprzestanę. Reszta jest milczeniem. Idę spać i Tobie
                    radzę
                    > zrobić to samo. Ale dzisiaj daj spokój córeczce.

"Wrazenie" po powrocie zrobiles rzeczywiscie piorunujace, watpie aby
                    jakikolwiek forumowicz poza Arnoldem i Spolka traktowal cie od teraz powaznie.
                    Pokazales "klase", szczegolnie ostatnim zdaniem dowiodles chamstwa, ktorego
                    pewno uczysz sie w pubie przy kuflu piwa. I niech ci sie przysni las rak z
                    kwiatami witajacy syna marnotrawnego z dalekiej podrozy, nie krzycz tylko
                    przez sen "Sieg Heil".
                    • slezan Re: Melduję się 25.10.03, 08:48
                      Mam prostą zasadę- z chamami rozmawiam ich językiem lub nie rozmawiam w ogóle.
                      Od dziś potaram się stosować wobec Ciebie drugi wariant. Pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka